2014 Şubat Anneleri

aradabir usume geliyor...hani boyle grip olmadan once icin usur ya onun gibi...
kuzum agrilar normal, agrilara kafayi takma, rahim buyuyor cunku...
doktorun riskli gebelik diye en azindan bikacgunluk rapor verse patronun ne der acaba? ya da evden calisamaz misin bikac gun, sonucta masa basi calisiyorum diyosun...

ya aslında bişi olmaz
bi kaç günden zaten çok yoğun bir işimde yok ama benim bir ayağım gitmiyor nedense
birde burda kuyumu kazmak isteyen çok şahsiyetsiz birileri var
aslında bu iş yerimdem kaçıp kurtulmak istiyorum ben
şu bebeğim benimle kalsa doğduktan sonra bu işe dönmücem bahanem olacak benim dayanağım olacak o benim umudum yeni bir başlangıç benim için tabi kalırsa

bu arada benimde ayaklarım buz gibi bugün
burasıda baya bi serin sabah üstüme hırka aldım ama yinede açık ayakkabı giydim ayaklarım buz gibi sabah beri

kızlar ilk kontrolde dr tahlil falan istedimi benimki istemedi hiç
dün sağlık ocağına gittim hem kayıt yaptırdım salı günü saat 9a randevu verdi tahlil yapıcaklarmış hem tansiyonumada baktı 9 du ilkindede hep dokuzdu

kızlar ilk kontrolde dr tahlil falan istedimi benimki istemedi hiç
dün sağlık ocağına gittim hem kayıt yaptırdım salı günü saat 9a randevu verdi tahlil yapıcaklarmış hem tansiyonumada baktı 9 du ilkindede hep dokuzdu

canım çoğu doktor kalp atışını alana kadar kişiyi tam gebe saymadığı için tahlil istemezler

selam gunaydın canım
akşam 6 dan sonra kesildi lekeler
progesteron alıyorum şimdilik
ağrımda kesildi
bende işe gelmek istedim evde sürekli aklımda kurmak istemiyorum çünkü zaman geçmek bilmez
iştede sürekli oturuyorum ayağımı uzatıp
doktorda progesteron al dedi onu yapıyorum işte
beklicem görcem artık
Canım benim ya nasıl sevindim valla görünce ama birşey diyeyim mi bence senin ki yerleşme kanamasıydı benim diğerinde öyle olmuştu senin ki gibi koyu değildi ama bir gün oldu sonra geçti kendiliğinden...Bende heyecandan ölüyorum ya inş bebiş vardır ve gelişme gösteriyordur sağlıklıdır...

ben formunuzu uzun zamandır takip ediyordum.. hamileliğime emin olmadan yazmak istemedim ama merak içindeyim..benim sat ım 5 mayıs ve 31 günde bir adet oluyorum halen adet olmadım. dün akşam idrar testimde negatif çıktı. bekliyorum.. normalde idrarda çıkarmıydı?
CAnım bildiğim kadarıyla idrar testlerin de genellikle adet geciktiği zaman çıkıyor tam net o zaman anlarsın ama kan testi yaptırabilirsin..

Bu arada kıramp tarzı ağrılarım var benim ya normal midir sizce?

Canım benim ya nasıl sevindim valla görünce ama birşey diyeyim mi bence senin ki yerleşme kanamasıydı benim diğerinde öyle olmuştu senin ki gibi koyu değildi ama bir gün oldu sonra geçti kendiliğinden...Bende heyecandan ölüyorum ya inş bebiş vardır ve gelişme gösteriyordur sağlıklıdır...

CAnım bildiğim kadarıyla idrar testlerin de genellikle adet geciktiği zaman çıkıyor tam net o zaman anlarsın ama kan testi yaptırabilirsin..

inş. canım inş.
umarım bu defa kucağına almayı nasip eder allahım
benim heyecanım yerinde endişeye bıraktı sabır dalaşı yapıyorum kendimle sabretmekten başka bişi gelmiyo elimden
adet olacakmışım her an ağrım var şu ağrım dinseydi bari

selam kızlar, umarım herşey yolundadır, cumartesi dr. gideceğim, bu aralar sürekli uykulu halde geziyorum, gözlerimi açık tutmakta zorlanıyorum.

kızlar benmde gunum gecikti 2ci cocugum olucak ama test yaptım idrar testi cıkmadı henuz nekadar daha beklicem bilmiyorum.Eger kalmıssam bende subat annesi olucam kızımıda ekimde dogurmustum allah herkesin gonlune gore versin insallah

2 gün sonra tekrar bi yap istersen canım....bat ın dün oluyo sanırım...:KK31:

çoğul gebelik geldi aklıma değerini görünce :KK1:ikiz olmasın.....3 haftalık 2730 benim 5 haftanın içinde sanırım değerim 1005 :26:
Evet bir iiki gün sonra tekrar yaparım... İlginize teşekkürlere,., inşallah aranıza katılırım....

iyi akşamlar arkadaşlar,bu gün dr. gittim.5+4 üm diye biliyordum,keseyi gördük çok şükür ama ultrason kağıdında 4+6, kese boyutu da 0,88cm ,doğum tarihide 14 şubat yazılıydı,ben 2 şubat diye hesaplamıştım hesaplayıcıdan,hiçbirşey anlamadım.20 gün sonraya randevu verdi.

kızlarr sanırım ben de şubat annesi olacağım. inşallah.

adetim geçikti belirtiler hissediyorum.yarın test yapacağım çift çizgiyi görmek istiyorummm. 3 yıllık evliyim. 3 aydır deniyoruz.adedim hiç geçikmezdi ilk defa 4 gün gecikti :)

selam kızlaaar
bende hamişiiim bugün dr.a gittik 8 haftalık benim meleğimmm :emir_bebek:

Son düzenleme:
ya aslında bişi olmaz
bi kaç günden zaten çok yoğun bir işimde yok ama benim bir ayağım gitmiyor nedense
birde burda kuyumu kazmak isteyen çok şahsiyetsiz birileri var
aslında bu iş yerimdem kaçıp kurtulmak istiyorum ben
şu bebeğim benimle kalsa doğduktan sonra bu işe dönmücem bahanem olacak benim dayanağım olacak o benim umudum yeni bir başlangıç benim için tabi kalırsa

bu arada benimde ayaklarım buz gibi bugün
burasıda baya bi serin sabah üstüme hırka aldım ama yinede açık ayakkabı giydim ayaklarım buz gibi sabah beri
valla gelecek ne gösterir bilinmez ben olsam göbüşim ve bir rahatsızlığım yoksa hamileliğimi işyerimden gizlerim.belli olana kadar söyleme,belki de doğumdan sonra tekrar çalışırsın.

X