2014 Şubat Anneleri

merhaba arkadaşlar hepinizin bebişleri hayırlı uğurlu olsun günlerdir ara ara takip ediyorum sizleri ama sıramı bekledim :)
daha önce aralık ce ocak anneleri topiğine günümü beklerken yazmıştım olmadı bu sefer sonucu almadan yazmayacağım dedim
adetime 3 gün ve 1 gün kala iki test yaptım ilki silikti ikincisi koyulaştı bugün adet günüm.
Allah izin verirse bu ikinci bebeğim olacak :)
oğlumda adetimi 3 gün geçince test yapmıştım kanda ne zaman baktırıyım sizce
hala inanamıyorum oğlum tek seferde olmuştu bu biraz nazlı çıktı :) ama geldi sanırım :)

canım hayırlı olsun..Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..oğlun kaç yaşında acaba?benimde 18 aylık oğlum var..birde kaç günde bir adet oluyorsun?benimde satım 11 mayıs ama 33 günde bir oluyorum ve bugün test yaptım negatif

dün doktora gittim test yaptırdım 2730 çıktı değer sanırım 3 haftalıkmış bebişimiz :) ultrasonda görünmedi daha ama kızlar doktor hiçbişi sölemedi bana ya şunu ye bunu yeme yada şunu kullan yada başka testler filan hiçbişi yapmadı panik oldum bende bidaakine başka doktora gidicem doğru doktor bulmak zor galiba yaf

ben formunuzu uzun zamandır takip ediyordum.. hamileliğime emin olmadan yazmak istemedim ama merak içindeyim..benim sat ım 5 mayıs ve 31 günde bir adet oluyorum halen adet olmadım. dün akşam idrar testimde negatif çıktı. bekliyorum.. normalde idrarda çıkarmıydı?

ben formunuzu uzun zamandır takip ediyordum.. hamileliğime emin olmadan yazmak istemedim ama merak içindeyim..benim sat ım 5 mayıs ve 31 günde bir adet oluyorum halen adet olmadım. dün akşam idrar testimde negatif çıktı. bekliyorum.. normalde idrarda çıkarmıydı?

2 gün sonra tekrar bi yap istersen canım....bat ın dün oluyo sanırım...:KK31:

dün doktora gittim test yaptırdım 2730 çıktı değer sanırım 3 haftalıkmış bebişimiz :) ultrasonda görünmedi daha ama kızlar doktor hiçbişi sölemedi bana ya şunu ye bunu yeme yada şunu kullan yada başka testler filan hiçbişi yapmadı panik oldum bende bidaakine başka doktora gidicem doğru doktor bulmak zor galiba yaf

çoğul gebelik geldi aklıma değerini görünce :KK1:ikiz olmasın.....3 haftalık 2730 benim 5 haftanın içinde sanırım değerim 1005 :26:

canım hayırlı olsun..Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..oğlun kaç yaşında acaba?benimde 18 aylık oğlum var..birde kaç günde bir adet oluyorsun?benimde satım 11 mayıs ama 33 günde bir oluyorum ve bugün test yaptım negatif

ben 27 günde bir oluyorum canım
oğlum ballı paşam 3,5 yaşında şuan kardeşi gelince 4 ü geçecek inşallah :)

$IMG_1313 (816 x 612).jpg

iki gün arayla yaptığım testler
biri 3 gün kala biri 1 gün kala

ben 27 günde bir oluyorum canım
oğlum ballı paşam 3,5 yaşında şuan kardeşi gelince 4 ü geçecek inşallah :)

Allah bağışlasın benim kızımda ağustos ayında 4 yaşına gircek .eğer kardeşi olursa doğunca 4.5 yaşında olcak.olursa süper olur tam zamanı :KK1:

evet bende tedirginim aslında 2 aydır aralık ve ocak annelerine yazıyorum emin olmadan buraya yazmayacaktım ama dayanamadım. aşırı bir koku hassasiyeti ve bulantım olunca test yaptım sonucu görünce de dayanamadım
inşallah bu sefer gelmiştir kuzular :)

evet bende tedirginim aslında 2 aydır aralık ve ocak annelerine yazıyorum emin olmadan buraya yazmayacaktım ama dayanamadım. aşırı bir koku hassasiyeti ve bulantım olunca test yaptım sonucu görünce de dayanamadım
inşallah bu sefer gelmiştir kuzular :)

inşallah.bende sendeki belirtiler yok .sadece kasıklarımda ağrı .zaten idrar testini yapmamın nedeni damla şeklinde gelen kan.yerleşme kanması dıye şüphelenmiştim

off kızlar ya daha dr. randevuma bir hafta var ya.. günler geçmiyor...
ankaradayım ben linaya gitcem şükran hnm.a ilk kez gitcem.. ankarada olup linaya giden var mı daha önceden?
yada iyi bir bayan dr. tavsiye edebilecek olan..

2000 in üstü ultrasonda çıkıyor sen çoğul mu bekliyorsun süper sayfamızın ilk çoğulu sende sanırım :KK9:

X