2014 Şubat Anneleri

kızlar benim yanmalar bulantıya dönmeye başladı özelliklede yemek yedikten sonra oluyor şuan cayır cayır yanıyor içim :KK43:
ilkinde asla ne bulantı ne yanma süperdi o hamileliğim bu hem arada ağrılı hem bulantılı bu daha zor geçicek sanırım

selam gunaydın canım
akşam 6 dan sonra kesildi lekeler
progesteron alıyorum şimdilik
ağrımda kesildi
bende işe gelmek istedim evde sürekli aklımda kurmak istemiyorum çünkü zaman geçmek bilmez
iştede sürekli oturuyorum ayağımı uzatıp
doktorda progesteron al dedi onu yapıyorum işte
beklicem görcem artık

Arkadaşım nasıl oldun ?? Bir değişiklik var mı ??

kızlar benim yanmalar bulantıya dönmeye başladı özelliklede yemek yedikten sonra oluyor şuan cayır cayır yanıyor içim :KK43:
ilkinde asla ne bulantı ne yanma süperdi o hamileliğim bu hem arada ağrılı hem bulantılı bu daha zor geçicek sanırım

yanma derken mide yanmasi mi yoksa bulantinin biraz daha hafifi yanma seklinde mi?
genelde erkek bebeklerde bulanti omaz derler ama neydi senin ilki? bu sefer kiz geliyo belki de:))

off kızlar ya daha dr. randevuma bir hafta var ya.. günler geçmiyor...
ankaradayım ben linaya gitcem şükran hnm.a ilk kez gitcem.. ankarada olup linaya giden var mı daha önceden?
yada iyi bir bayan dr. tavsiye edebilecek olan..

Bende Ankaradayım canım. Linaya bir arkadaşım gidiyor memnun olduğunu söylemişti. Benim doktor randevumda cumartesi günü aynen dediğin gibi zaman geçmiyor.
Çok meraklıyız çok :) Benim doktorum erkek bayan doktor aradığın için bir tavsiyede bulunamıyorum malesef.

ben 27 günde bir oluyorum canım
oğlum ballı paşam 3,5 yaşında şuan kardeşi gelince 4 ü geçecek inşallah :)

Allah bağışlasın canım..benimki daha küçük teyzesi..inşallah bu ay kardeş gelir kuzuma..dua edin bizlere bol bol,hamilelerin duası kabul olur

yanma derken mide yanmasi mi yoksa bulantinin biraz daha hafifi yanma seklinde mi?
genelde erkek bebeklerde bulanti omaz derler ama neydi senin ilki? bu sefer kiz geliyo belki de:))

ilki kız ismi pelin
bildiğin yediğin ağır gelmiş gibi yada acı yemişim gibi midemde aşırı yanma kavrulma var gitgide şiddetlendi bulantıda olucakmış gibime geliyor

ilki kız ismi pelin
bildiğin yediğin ağır gelmiş gibi yada acı yemişim gibi midemde aşırı yanma kavrulma var gitgide şiddetlendi bulantıda olucakmış gibime geliyor

aynı durumdayım benim ilki erkek onda da çok bulantım oldu 4 kilo verdim ilk üç ay ama 6 haftalıktı bulantım başladığında daha günüm bugün ama 1 haftadır cayır cayır yanıyorum soda iyi geliyor bana

off kızlar ya daha dr. randevuma bir hafta var ya.. günler geçmiyor...
ankaradayım ben linaya gitcem şükran hnm.a ilk kez gitcem.. ankarada olup linaya giden var mı daha önceden?
yada iyi bir bayan dr. tavsiye edebilecek olan..

Canım benim doktorum da şükran hanım, yarın randevum var, kendisini çok severim sen de gidince anlayacaksın çok sempatik cana yakın bi insan, inşaallah ikimiz de kendisinden hayırlı haberler alırız :)

bir de ben sabahlari soyle oluyorum, sanki gece cok agir atesli bir hastalik gecirmisim de sabah kendime gelmisim ayilmisim gibi :))))

Son düzenleme:
aynı durumdayım benim ilki erkek onda da çok bulantım oldu 4 kilo verdim ilk üç ay ama 6 haftalıktı bulantım başladığında daha günüm bugün ama 1 haftadır cayır cayır yanıyorum soda iyi geliyor bana
ayy bulantı hamileliğin kuralı aslında ama çok kötüymüş yanması bile sodayı bende deniyim mersi cnm sendede yanma var şuan oy oy :18:

bel ve kasik agrisi bende de var...her an regl olacakmisim gibi...

benimde tam olarak böyle sanki regl olacağım. bende diğer iki hamileliğimdede olmamıştı bu ağrılar (biri düşen diğeri oğlum)
o yüzden kanamada olunca birlikte acaba diyorum düşüyormu
her an tedirginlik var yani
birde anlayışsız insanlarla muhattap olmak dahada kötü
iş yerindeyim izin almaya çekiniyorum gidip ne diyeyim diyorum patrona düşükmü yapıyorum diyeyim şubatta da kürtaj dolayısıyla izin almıştım
sağlık herşeyden önemli ama ne bileyim işte çekiniyorum

başka sıkıntın varmı senin ? yada belirti

benimde tam olarak böyle sanki regl olacağım. bende diğer iki hamileliğimdede olmamıştı bu ağrılar (biri düşen diğeri oğlum)
iş yerindeyim izin almaya çekiniyorum gidip ne diyeyim diyorum patrona düşükmü yapıyorum diyeyim şubatta da kürtaj dolayısıyla izin almıştım

bilim son durumun ne ??

nasılsın agrı kanama devammı ?

ay fallen sağol canım buraya kadar gelmişsin
ağrım sızı şeklinde ama kanama yok şükür bekleyip görcem artık sen nasılsın ?

Ben iyiyim canım ya aklım sende kaldı...

agrı normal kanamada normall biraz bekle şiddetli agrı ile kanma olursa hemen git.

arada lekelenme olur...

endişe etme lütfen...

aradabir usume geliyor...hani boyle grip olmadan once icin usur ya onun gibi...
kuzum agrilar normal, agrilara kafayi takma, rahim buyuyor cunku...
doktorun riskli gebelik diye en azindan bikacgunluk rapor verse patronun ne der acaba? ya da evden calisamaz misin bikac gun, sonucta masa basi calisiyorum diyosun...

Son düzenleme:
X