2014 Şubat Anneleri

Çok duygulandım, tebrik ederim.. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin canım.. Biz de görecek miyiz bakalım bu günleri..

Amanııın küçük kara böcük :nazar::nazar::nazar: Hayırlı olsun arkadaşım. Yaa bu küçücük nokta büyüyüp bebiş olacak ha :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Canım bu ultrason vajinal mi yoksa karından mı baktı doktor ?? Ben de yarın sabah gideceğim :)) İnşallah görücez kara böcüğümüzü:KK52:

teşekkürler
evde test yapmıştım, daha önce il dışında olduğum için gitmedim bugün kendi dr. uma gittim.
kalbi böyle pıt pıt pıt atıyordu yerim yerimmm :emir_bebek:

İlk gidişte kalp atışları ha :)) :nazar::nazar::nazar: Darısı tüm arkadaşların başına . Zaten azıcık daha bekleseydin direk doğuma giderdin :KK52::KK52: Hayırlı uğurlu olsun canım.

kızlar bir şey paylaşmak istiyorum geçen aralıkta bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım
ilk hamileliğim olduğu için sürekli elim karnımda idi fazla bağlandım ve çok sarsıldım sonrasında
bunda ise korkuyorum elimi koymaya sanki bunu da kaybersem diye düşünüyorum galiba
acaba buna karşı çok mu bencil davranıyorum:KK43:((

kızlar bir şey paylaşmak istiyorum geçen aralıkta bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım
ilk hamileliğim olduğu için sürekli elim karnımda idi fazla bağlandım ve çok sarsıldım sonrasında
bunda ise korkuyorum elimi koymaya sanki bunu da kaybersem diye düşünüyorum galiba

Allahım ne verirse hayırlısı versin kuzum...öyle düşünme sakın....iyi düşün iyi olsun....bebeğimin kalbinin sesini duymama 2 hafta var ve aynı korkuyu bende yasıyorum.....kolay değil senin yasadıgın ama içini ferah tut...ku kez her şey yolunda gider inşallahhhh:KK16::KK16:dua et bol bol.....:KK16:

canımsın bende aynı duyguları yaşıyorum ve tedirginim malesef benzer şeyler yaşadım seninle ve iki gün öncede kanamam vardı malesef bununda gideceğinden şüpheliyim seni anlıyorum

evet canım kese 4.5 mm...dün aksam gittim dr.a:KK31:
hayırlı uğurlu olsun vajinalmı bakıldı karından mı 4,5mm ise karındanda görünür gerçi

İlk gidişte kalp atışları ha :)) :nazar::nazar::nazar: Darısı tüm arkadaşların başına . Zaten azıcık daha bekleseydin direk doğuma giderdin :KK52::KK52: Hayırlı uğurlu olsun canım.

canım burdaysan sana bi kaç soru sorabilirmiyim?

canımsın bende aynı duyguları yaşıyorum ve tedirginim malesef benzer şeyler yaşadım seninle ve iki gün öncede kanamam vardı malesef bununda gideceğinden şüpheliyim seni anlıyorum

hayırlı uğurlu olsun vajinalmı bakıldı karından mı 4,5mm ise karındanda görünür gerçi

canım burdaysan sana bi kaç soru sorabilirmiyim?

çok teşkkür ederim...darısı sizlere inş.
canım vajinal baktı karından göstermedi kendini :KK1:

Son düzenleme:
çok teşkkür ederim...darısı sizlere inş.
canım vajinal baktı karından göstermedi kendini :KK1:

anladım canım, amin diyorum hayırlısıyla kocaman bir sıpa olurda ilk ağıdıyla seni dünyanın en mutlusu eder inş.
genelde 5mmden sonra karından görülebiliyormuş kese belki 4,5 dada görmüştür dedim
şu ayın sonunu hayırlısıyla bir görseydim diyorum bende belli olurdu durumum artık sanırım

Son düzenleme:
anladım canım, amin diyorum hayırlısıyla kocaman bir sıpa olurda ilk ağıdıyla seni dünyanın en mutlusu eder inş.
genelde 5mmden sonra karından görülebiliyormuş kese belki 4,5 dada görmüştür dedim
şu ayın sonunu hayırlısıyla bir görseydim diyorum bende belli olurdu durumum artık sanırım

evet canım görüyorum yazdıklarını...hayırlısıyla gelsin seninki de inşallah....:KK16:

Hayır canım, ne alakası var. Kayıp yaşayanlar emin ol senin bu duygularını çok iyi anlıyor. Hepimizde var bu tedirginlik.. Ama güzel şeyler düşünmek lazım.. İnşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağız...

$IMG_1323 (1077 x 807).jpg
bugünkü sonucum 1 gün geçiktim :) kanda verdim ama sadece gebelik bakmışlar bhcg yok allahım ya !

amin canım hepimiz için
evet bende öyle düşünüyorum aslında kalp atışından sonra söylemek istiyorum ama o da ayıp olur,
sadece ailelerimize söyliycem kalp atışından sonra etrafa söylerim.

senin durumun nasıl

sanırım bana sordun bunu
ben bekliyorum işte lekelenme durdu kesenin biraz daha büyümesi bekliyorum doktora gitmek için karından görünebilir konuma gelmesi lazım önce haftaya salıya falan gideceğim sanırım
bende kimseye demedim ama akşam için eşimin halası aradı gelmek istediklerini söyledi çay içmeye ona bişi diyemedim gelin dedim önce
sonra eşimi aradım dedim ben akşamları yatıyorum nasıl edelim ben arar söylerim durumu dedi sanırım onlarada söyledi

X