- 17 Temmuz 2012
- 2.702
- 5
teşekkürlerhayırlı olsun,dr.a ilk gidişin mi?
evde test yapmıştım, daha önce il dışında olduğum için gitmedim bugün kendi dr. uma gittim.
kalbi böyle pıt pıt pıt atıyordu yerim yerimmm
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürlerhayırlı olsun,dr.a ilk gidişin mi?
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ,darısı başımıza.teşekkürler
evde test yapmıştım, daha önce il dışında olduğum için gitmedim bugün kendi dr. uma gittim.
Ahhh onu bende bir duysammteşekkürler
günaydın hayırlı olsun miniğin benim dr da öyle davranıyor umut vermiyorlar ilk başta demekki :26:
amin arkadaşım senin de hayırlı olsun...valla ne bileyim ondan mı....ben de allah göstermesin birşey olursa diye hemen söylemeyi düşünmüyordum kayınvalidemlere falan ama eşim sağolsun bugün pat diye söyledidaha erken diye düşünmüştüm...
:))))çok erken ama hemen gelmek istedi galiba
Ilk haftadan hamile kaldımm yaaaa..............
ben de doktara gittim ve bugün dış gebelik olduğunu öğrendim kanamam yoğun şekilde devam ediyor. moralim çok bozuk internetten araştırdığıma göre ilerisi için de tekrarlama olasılığı fazlaymış. İnşallah kimsenin başına gelmez.
Ahhh onu bende bir duysamm
teşekkürler
iiyi aksamlar guzel anneler ben aslında ocaak annelerindeyim ama Rabbim nasip ederse Ocak sonu Şubat başı oldugu için burayada uğramak istedimm
hoş geldin hayırlı olsun
bende ilk ocak annelerine yazdım ama sanırım şubat annesi olacağım iki taraftada ayağımız olsun tabi
selam gunaydın canım
akşam 6 dan sonra kesildi lekeler
progesteron alıyorum şimdilik
ağrımda kesildi
bende işe gelmek istedim evde sürekli aklımda kurmak istemiyorum çünkü zaman geçmek bilmez
iştede sürekli oturuyorum ayağımı uzatıp
doktorda progesteron al dedi onu yapıyorum işte
beklicem görcem artık
kızlar moralim bozuldu..sabrıma yenik düştüm dayanamayıp test yaptım adetime 6-7 gün var daha..maalesef negatif..erken davrandım değil mi?yada yoksa gerçekten hamile değilmiyim sizce
Çok duygulandım, tebrik ederim.. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin canım.. Biz de görecek miyiz bakalım bu günleri..
ben de doktara gittim ve bugün dış gebelik olduğunu öğrendim kanamam yoğun şekilde devam ediyor. moralim çok bozuk internetten araştırdığıma göre ilerisi için de tekrarlama olasılığı fazlaymış. İnşallah kimsenin başına gelmez.