2014 Şubat Anneleri

teşekkürler
evde test yapmıştım, daha önce il dışında olduğum için gitmedim bugün kendi dr. uma gittim.
kalbi böyle pıt pıt pıt atıyordu yerim yerimmm :emir_bebek:
:nazar:allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ,darısı başımıza.

ben de doktara gittim ve bugün dış gebelik olduğunu öğrendim kanamam yoğun şekilde devam ediyor. moralim çok bozuk internetten araştırdığıma göre ilerisi için de tekrarlama olasılığı fazlaymış. İnşallah kimsenin başına gelmez.

günaydın hayırlı olsun miniğin benim dr da öyle davranıyor umut vermiyorlar ilk başta demekki :26:

amin arkadaşım senin de hayırlı olsun...valla ne bileyim ondan mı....ben de allah göstermesin birşey olursa diye hemen söylemeyi düşünmüyordum kayınvalidemlere falan ama eşim sağolsun bugün pat diye söyledi:KK53:daha erken diye düşünmüştüm...

ben de doktara gittim ve bugün dış gebelik olduğunu öğrendim kanamam yoğun şekilde devam ediyor. moralim çok bozuk internetten araştırdığıma göre ilerisi için de tekrarlama olasılığı fazlaymış. İnşallah kimsenin başına gelmez.

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım inşallah sadece olasılıktır ve dış gebelik değil normal gebelik yaşarsın en kısa sürede inşallah:KK34:

iiyi aksamlar guzel anneler ben aslında ocaak annelerindeyim ama Rabbim nasip ederse Ocak sonu Şubat başı oldugu için burayada uğramak istedimm :nazar::emir_bebek::KK16:

yeni gelen arkadaşlar hepinize hayırlı olsun inşallah sağ salim kucaklarımızada alırız :emir_bebek:

iiyi aksamlar guzel anneler ben aslında ocaak annelerindeyim ama Rabbim nasip ederse Ocak sonu Şubat başı oldugu için burayada uğramak istedimm :nazar::emir_bebek::KK16:

hoş geldin hayırlı olsun
bende ilk ocak annelerine yazdım ama sanırım şubat annesi olacağım iki taraftada ayağımız olsun tabi :KK6:

hoş geldin hayırlı olsun
bende ilk ocak annelerine yazdım ama sanırım şubat annesi olacağım iki taraftada ayağımız olsun tabi :KK6:

bncede canım ıkı tarftada sohbet edelım ne olacak sankı :KK53: sızede maşallah Allah ım sağ salım kucamıza almayı nasip etsınnnn ( amınnn ):nazar:

selam gunaydın canım
akşam 6 dan sonra kesildi lekeler
progesteron alıyorum şimdilik
ağrımda kesildi
bende işe gelmek istedim evde sürekli aklımda kurmak istemiyorum çünkü zaman geçmek bilmez
iştede sürekli oturuyorum ayağımı uzatıp
doktorda progesteron al dedi onu yapıyorum işte
beklicem görcem artık

çok sevindim canım hiç kalkma iyice dinlen
bebiş sıkı sıkı tutunsun bırakıp gitmesin :KK17::KK17:

kızlar moralim bozuldu..sabrıma yenik düştüm dayanamayıp test yaptım adetime 6-7 gün var daha..maalesef negatif..erken davrandım değil mi?yada yoksa gerçekten hamile değilmiyim sizce :KK43:

benimde 1 hafta öncesinde negatif çıkmıştı 1 hafta sonra net çizgiler çıktı

senin bebeğin kaç haftalıktı ? şubatsa nasıl emin olabildiler hemen dış gebelik olduğuna ?
geçmiş olsun bu arada allah bir daha yaşatmasın

X