2014 Şubat Anneleri

merhaba kızlar günaydın...dün gittik doktora...5+4tü dün....sadece keseye ve yolk sac kesesine baktı....bu zamanda görüneceği bu kadar dedi...haftaya 6+4te yine gideceğiz....ozaman daha net görünür ve kalp atışlarına bakarız dedi....şuan için %95miş gebelik...kalp atışlarını dinlemeden tamam diyemeyiz dedi....hayırlısı umarım duyabiliriz....

Arkadaşlarım 3 gündür ishal,m yemediğim şey kalmadı geçsin diye ama hala devam ediyo napabilirimm :KK43:

Umarım bende şuabt 2014 annelerinden olurum gebelik testinde 2.çizgi silik çıktı.ya ben yinede güvenemiyorum.Bugün kan testi yaptırcam.İnşallah hamileyimdir.

Arkadaşlarım 3 gündür ishal,m yemediğim şey kalmadı geçsin diye ama hala devam ediyo napabilirimm :KK43:

arkadaşım hemen kuru incir al. Ama şu üstü unlulardan olmasın. Arka arkaya 5-6 tane ye. Aç karnına daha faydalı ama, şimdi yersen de faydasını görürsün. Ve tabii bol bol su iç. sıvı kaybın olmasın. Bağırsaklarını da toparlar zaten su.. Geçmiş olsun

arkadaşım hemen kuru incir al. Ama şu üstü unlulardan olmasın. Arka arkaya 5-6 tane ye. Aç karnına daha faydalı ama, şimdi yersen de faydasını görürsün. Ve tabii bol bol su iç. sıvı kaybın olmasın. Bağırsaklarını da toparlar zaten su.. Geçmiş olsun

Sağolasınnn... Muz, haşlama patates, kahve... bir sürü şey denedim ama geçmedi nasıl bir ishaldir bu anlamadım.. İnciri denememiştim onu da yapayım.. sağol cnmm...

bbilim ne oldu canım kanama var demişti sabah görünce şaşırdım :KK17:

selam gunaydın canım
akşam 6 dan sonra kesildi lekeler
progesteron alıyorum şimdilik
ağrımda kesildi
bende işe gelmek istedim evde sürekli aklımda kurmak istemiyorum çünkü zaman geçmek bilmez
iştede sürekli oturuyorum ayağımı uzatıp
doktorda progesteron al dedi onu yapıyorum işte
beklicem görcem artık

kızlar moralim bozuldu..sabrıma yenik düştüm dayanamayıp test yaptım adetime 6-7 gün var daha..maalesef negatif..erken davrandım değil mi?yada yoksa gerçekten hamile değilmiyim sizce :KK43:

Günaydın bal şeker .Hamilelik belirtilerin nasıl neler yapıyorsun çok fazla iş yapıyormusun :KK1:

İşlerim bitsin kan testi için aile sağlık merkezine gitcem sonuçları yarın vercekler hayırlısı inşallahh

hamilelik belirtilerim dediğim gibi gaz ve kabızlık :KK1:bir de dün gece cok kötü bi agrı girdi kasıgıma ve ayağıma vurdu ağrısı...dayanamıcam bugün 4 te dr a gidicem randevu aldım canım.cok korktum çünkü...:KK5::KK5:

bence hamişsin yaaaa.....ayy inşallah vardırrrr:KK16::KK16:

kızlar moralim bozuldu..sabrıma yenik düştüm dayanamayıp test yaptım adetime 6-7 gün var daha..maalesef negatif..erken davrandım değil mi?yada yoksa gerçekten hamile değilmiyim sizce :KK43:

hiç moralini bozma...imkansız gibi bişey çünkü adetinden 6-7 gün önce testte çıkması...benimde 3 gün vardı yaptım çıkmadı...ama adetimi bi gün geçti cıktı.....sabırlı ol bekle canım :KK31:moral bozmak için erken yaniiii:KK34:

merhaba kızlar günaydın...dün gittik doktora...5+4tü dün....sadece keseye ve yolk sac kesesine baktı....bu zamanda görüneceği bu kadar dedi...haftaya 6+4te yine gideceğiz....ozaman daha net görünür ve kalp atışlarına bakarız dedi....şuan için %95miş gebelik...kalp atışlarını dinlemeden tamam diyemeyiz dedi....hayırlısı umarım duyabiliriz....
günaydın hayırlı olsun miniğin benim dr da öyle davranıyor umut vermiyorlar ilk başta demekki :26:

canım bir kase yoğurda 2 kaşık kuru çay koy karıştır ye birebir

Umarım bende şuabt 2014 annelerinden olurum gebelik testinde 2.çizgi silik çıktı.ya ben yinede güvenemiyorum.Bugün kan testi yaptırcam.İnşallah hamileyimdir.
benimde silik çıktı hemen kanda baktırdım 114.09 çıktı silikse hamilesin :nazar:
günaydın şubat anneleriii:KK16:
günaydın :KK3:
selam gunaydın canım
akşam 6 dan sonra kesildi lekeler
progesteron alıyorum şimdilik
ağrımda kesildi
bende işe gelmek istedim evde sürekli aklımda kurmak istemiyorum çünkü zaman geçmek bilmez
iştede sürekli oturuyorum ayağımı uzatıp
doktorda progesteron al dedi onu yapıyorum işte
beklicem görcem artık

devam etmemesine çok sevindim ilaç iyi geliyor demekki :nazar:

biraz bekle 3 gün sonra kanda baktır bence :emir_bebek:

biraz bekle 3 gün sonra kanda baktır bence :emir_bebek:

haklısın canım..ilk gebeliğimi kanda 3-4 gün önce öğrenmiştim..inşallah bundada öyle olur..ozaman beta hcg 12 çıkmıştı..yani şuan idrarda çıkmaması normal sanırım..

hiç moralini bozma...imkansız gibi bişey çünkü adetinden 6-7 gün önce testte çıkması...benimde 3 gün vardı yaptım çıkmadı...ama adetimi bi gün geçti cıktı.....sabırlı ol bekle canım :KK31:moral bozmak için erken yaniiii:KK34:

sağol canım,inşallah hamileyimdir..siz hamileler lütfen bizlere dua edin,sizin duanız makbul olur :)

merhaba arkadaşlar hepinizin bebişleri hayırlı uğurlu olsun günlerdir ara ara takip ediyorum sizleri ama sıramı bekledim :)
daha önce aralık ce ocak anneleri topiğine günümü beklerken yazmıştım olmadı bu sefer sonucu almadan yazmayacağım dedim
adetime 3 gün ve 1 gün kala iki test yaptım ilki silikti ikincisi koyulaştı bugün adet günüm.
Allah izin verirse bu ikinci bebeğim olacak :)
oğlumda adetimi 3 gün geçince test yapmıştım kanda ne zaman baktırıyım sizce
hala inanamıyorum oğlum tek seferde olmuştu bu biraz nazlı çıktı :) ama geldi sanırım :)

X