- 12 Mart 2009
- 9.980
- 17
Benim sat 2 mayisti. Beklenen adet 30 mayis. Tekrar hayirli olsun...
tamam sana göre yapayım ben cnm teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sat 2 mayisti. Beklenen adet 30 mayis. Tekrar hayirli olsun...
benim kanamam başlamış sanırım buda olmucak
Arkadaşlarım 3 gündür ishal,m yemediğim şey kalmadı geçsin diye ama hala devam ediyo napabilirimm
arkadaşım hemen kuru incir al. Ama şu üstü unlulardan olmasın. Arka arkaya 5-6 tane ye. Aç karnına daha faydalı ama, şimdi yersen de faydasını görürsün. Ve tabii bol bol su iç. sıvı kaybın olmasın. Bağırsaklarını da toparlar zaten su.. Geçmiş olsun
bbilim ne oldu canım kanama var demişti sabah görünce şaşırdım
günaydın şubat anneleriii
Günaydın bal şeker .Hamilelik belirtilerin nasıl neler yapıyorsun çok fazla iş yapıyormusun
İşlerim bitsin kan testi için aile sağlık merkezine gitcem sonuçları yarın vercekler hayırlısı inşallahh
kızlar moralim bozuldu..sabrıma yenik düştüm dayanamayıp test yaptım adetime 6-7 gün var daha..maalesef negatif..erken davrandım değil mi?yada yoksa gerçekten hamile değilmiyim sizce
günaydın hayırlı olsun miniğin benim dr da öyle davranıyor umut vermiyorlar ilk başta demekki :26:merhaba kızlar günaydın...dün gittik doktora...5+4tü dün....sadece keseye ve yolk sac kesesine baktı....bu zamanda görüneceği bu kadar dedi...haftaya 6+4te yine gideceğiz....ozaman daha net görünür ve kalp atışlarına bakarız dedi....şuan için %95miş gebelik...kalp atışlarını dinlemeden tamam diyemeyiz dedi....hayırlısı umarım duyabiliriz....
Arkadaşlarım 3 gündür ishal,m yemediğim şey kalmadı geçsin diye ama hala devam ediyo napabilirimm
benimde silik çıktı hemen kanda baktırdım 114.09 çıktı silikse hamilesinUmarım bende şuabt 2014 annelerinden olurum gebelik testinde 2.çizgi silik çıktı.ya ben yinede güvenemiyorum.Bugün kan testi yaptırcam.İnşallah hamileyimdir.
günaydıngünaydın şubat anneleriii
selam gunaydın canım
akşam 6 dan sonra kesildi lekeler
progesteron alıyorum şimdilik
ağrımda kesildi
bende işe gelmek istedim evde sürekli aklımda kurmak istemiyorum çünkü zaman geçmek bilmez
iştede sürekli oturuyorum ayağımı uzatıp
doktorda progesteron al dedi onu yapıyorum işte
beklicem görcem artık
kızlar moralim bozuldu..sabrıma yenik düştüm dayanamayıp test yaptım adetime 6-7 gün var daha..maalesef negatif..erken davrandım değil mi?yada yoksa gerçekten hamile değilmiyim sizce
biraz bekle 3 gün sonra kanda baktır bence
hiç moralini bozma...imkansız gibi bişey çünkü adetinden 6-7 gün önce testte çıkması...benimde 3 gün vardı yaptım çıkmadı...ama adetimi bi gün geçti cıktı.....sabırlı ol bekle canım moral bozmak için erken yaniiii
Umarım bende şuabt 2014 annelerinden olurum gebelik testinde 2.çizgi silik çıktı.ya ben yinede güvenemiyorum.Bugün kan testi yaptırcam.İnşallah hamileyimdir.