- 25 Ocak 2014
- 1.004
- 1.676
- 408
Benim oğlumda çok agresif hareketlerde bulunuyor muhatap olmuyorum dikkat çektiğini anlayınca abartıyor sakın ol ve mümkünse sessiz bi şekilde konuş farkettim ben deliğinden oda deliriyor erkek çocukları biraz sinirli oluyo sakince konuş ben bağırmıyorum annecim sana sen neden beni üzüyorsun de bağrında beni çok üzüyorsun de anneci oluyor erkekler duygu sömürüsü yap umarım geçicidir yasadiklarimizkızlar hani yazmıştım oğlum istemediği bişey olunca bağırıyor diye. Fikri olam var mı nasıl vazgeçer ya da ben nasıl yaklaşayım bağırınca?
Kes bakalım bikacgün zorlanır bisekilde unut caklar biyerden başlamak gerek bende emzirirken çok zorlanmistik biraktirirken 1 hafta burnumdan geldi pişman oldum oradan uzun emzirdigime kararlı olmak gerekiyor sen hazırsan tantanaya kes derim:)Kizlar ezgi emzigi birakirken biz ucunu biraz kesmistik, zevk alamayinca emmeyi birakmisti. Ki resmen bir emzik asigi idi. Acaba biberon da da ise yarar mi ki ?
Ah ah sorma aynı saçmalıkları benzerini yaşadım bende hamileliğin son zamanlarındayim diye dışardan yapayım dedim biyer le anlaştım çağırdım 10 yetişkin 10 çocuktu plan herkesin işi çıktı 2 kişi 2 çocuk geldi kendi ailemde vardı artık az kişili bi doğum günü oldu pasta 1 de gelecekti 3te geldi ayy ne sinir oldum milletin sorumsuzluğu gelmişken şöyle valla yapmazdım boşa masraf 20 kişilik özellikleri tasarım pasta yaptırdım kişi başı oraya para ödedim bosaSelam kızlar canlanmis burası şükür.biz de doğumgününü atlattık şükür nasıl geçti derseniz b.k gibi.günler öncesi bir heyecan temizlik cam sildim kapı avize banyo fayanslarin mutfak dolapları genel temizlik ne yapsam sumu bumu 2 çeşit börek 2 çeşit salata zahmetli bi kurabiye internetten zorla bulunan masa kocaayi tabak peçete ivir ziviri çağrılan 5 6 çocuklu çift gelen 0.biri çalışıyo biri işi var falan kimse gelmedi abim kardeşim kv ve biz yaptık. Palyoca ayarlamistik ceylin çok istiyo diye oda bi facia koca bi kadın geldi ne bi laptop ne bi usb ne bi şarkı listesi ne bi oyun elinden tutmuş la la la onu bizde yapıyoruz hareketli müzik alalım diyo bizim ses sistemimiz intermetimiz olmak zorunda değil Nitekim yokta internet.yeminli içim acıdı eline 125tl verirken soylencektim eşim boşver dedi ceylin anlamadı o eğlendi dedi günah değilmi kızlar.işte böyle yorgunluk sisirilmis balonlar hazırlık.bide takma kirpik aldım kendime onu taktirdim tam komedi ya sağlık olsun diyoruz işte
Bizimki 17.500 101 cm ama ne bileyim zayıf gibi ducanim kizimin kilosu 16 boyu 99cm
Dr iyi diyo bizimkinede aman t akmamak gerekmiyor galiba ne yapsam yediremiyorum aynı şeyleri istiyoBizimki 104cm 15 kilo zayıf görünüyo ama yeterli bence boyu maximum Muş :)))
En güzeli ailecek daha küçükler büyük dogumgunlerine zatenE Etabiti evet teyzesi kübra büyüdü☺
oğlum maşallah coştu tam oyun çocuğu kilosu 17.5 ama boyunu bilmiyorum yasitlarindan uzun çevredekilere göre sizleri özlüyorum yazın...Bizim oğlan in doğum günü Şubat son bebeği sadece çekirdek aile olarak kutlama yapacaz.tüm çocuklara rabbim güzel günler nasip etsin ömürleri uzun olsun inşallah sağlıkla buyutelim inşallah
Kardeşimin oğlu ekim 2013 doğumlu oda konusmuyo merak etme bi sorun yoksa Allah ne zaman izin verirse o zaman konuşurÇocuğu hala konuşamayan var mı aranızda? Ya benim çocuğum konuşmuyor.Doktor genetik dedi .Endişe ediyorum
Anne falan ufak ufak tefek temi bişey söylemiyo canım? 4 yaşına kadar konuşmaya biliyormuş bazı çocuklar Dr ne diyor bu durumaÇocuğu hala konuşamayan var mı aranızda? Ya benim çocuğum konuşmuyor.Doktor genetik dedi .Endişe ediyorum
Canı isterse baba dede gel falan diyor ama cümle kurmuyor canım. Doktor sorun yok genetik diyor.Anne falan ufak ufak tefek temi bişey söylemiyo canım? 4 yaşına kadar konuşmaya biliyormuş bazı çocuklar Dr ne diyor bu duruma
Canım doktor sorun yok diyor.Babası tarafı geç konuşmuş genetik diyor. İnşallah bekliyoruz bakalım.Kardeşimin oğlu ekim 2013 doğumlu oda konusmuyo merak etme bi sorun yoksa Allah ne zaman izin verirse o zaman konuşur
Canım benimki abisiyle oynuyor aralarında 26 ay var..bazen dövüşüyorlar ama yinede vazgecemiyorlar birbirlerinden..elife 36 ay üstü etkinlik kitabı aldim onunla uğraşıyor.. eşleştirme,zit kavramlar,geometrik sekiller felan var içinde..beraber çözüyoruz..tabletten biseyler izlemeyi çok seviyor ama kontrolüm altinda izliyor..abisi kreşteyken odasinda oyuncaklarla oynuyor..zaman geçiyor böyle isteGünaydın arkadaşlar nasılsınız ?
havalar ısınınca her gün dışarı çıkıyoruz
evde oyun önerisi olanlar varsa paylaşsa süper olur
oyun hamuru, kinetik kum , barbie evi , boyama yapmaktan valla ben sıkıldım:
Yemek en büyük dert bizde bizimkine köfte makarna mantı şehriye çorbası yayla çorbası sulu köfte çorbası karnabahar köfte patates kızartması evde hamburger yapıyorum ona bayılıyo kek tatlı arasında gidip geliyoruz hep aynı şey istiyo anlamadım hergün düşünüyorum ne yapsam ona diye kahvaltı hergün yumurtayla ilgili bişey yiyo fix patatesli yumurta menemen sosisli ekmek omlet bende peyniri hep yumurtayla veriyorum öyle yediriyor taze sıkılmış portakal sıkarım sever okadar bide şu sıkıntı var her yemeği 1 öğün yerica beyefendi 2. Koyarsam anne bu yemeği yemiştik ama diyo:))Selam kızlar.. havalar ısınmaya başladı.. elif hanim bir kışı evde geçirdi.. bugunlerde dışarı cikmanin keyfini sürüyor..hasta olacak gibi oldu ama ilaclarla atlattı çok şükür..
Kızlar sizlere bir sorum olacak..yeme konusunda sikayetiniz var mi?yemek seciyormu bebisler?et köfte,tavuk kofte,karnibahar kofte,makarna,pilav ustu tavuk sote,balık,kofteli patates yemegi,hamur isi arasında gidip geliyoruz..sizinkiler ne yer ne içer biraz bahseder mısınız?
Birde sizmi yediriyorsunuz yoksa kendimi yiyor?
Bu ara jengaya sardı bizimki beraberce oynuyoruz bazen kule yapıyor genelde başka şekillerde oynamayı seviyorum tahtaları Bayaa bise üretiyor arabalara garaj falan yapıyor logo sever tablet tv belirli ölçüde resim yapar sulu boya kuru boya keçeli kuru hepsini seviyo endokrin dışardan vakit geçirmeyi seviyo tabi ama hep benimle oynamak istiyor nadir kendi oynar tek diye sanirimGünaydın arkadaşlar nasılsınız ?
havalar ısınınca her gün dışarı çıkıyoruz
evde oyun önerisi olanlar varsa paylaşsa süper olur
oyun hamuru, kinetik kum , barbie evi , boyama yapmaktan valla ben sıkıldım:
OzaMan zamana bırak canım ya vardır dr un bildiği hazır hissettiğinde konusurCanı isterse baba dede gel falan diyor ama cümle kurmuyor canım. Doktor sorun yok genetik diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?