- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Bende bile heyecan var sende nasil olmasin Haftaiçi mi haftasonu mu yapicaksın bu sene prensestiniz dimi?resimleri bekliyorim bloğa şimdiden mutlu huzurlu bol gülmeli doğum günümüz olsun
Mutlu yillaaarrr Nisa duru nice yaşlara sagliklabu sene salı gününe denk geliyor akiam anane, babanne, hala , dayı 16 kişi oluyoruz öyle kutlayacağız
ama kızım arkadaşlarımı istiyorum dediğinden cumartesi gündüz yeniden yapacağız.
kaldı 1 gün geceden süsleyeceğim evi
bende ağlamıştım ceylinin kalp atışını duyduğumda melek hepsi bunlarınkizlar bugun bebegimizin kalp atsini duyduk..7 +4 haftalikmisim..kalp atisini duydugumda cok duygulandim.rabbim istiyene versin.
Mutluluk ve sağlık dolu nice yaşlara insallahhhçok sağolun kızlar
çok şirin bir doğum günü ile kutladık
darısı cumartesi'ye onu da böyle atlatırsak süper
Sağlıklı doğumlar canim bende 33 haftalik hamileym çok zorlaniyorum cocukla tek tesellim en azından arada yas farkı olmadan kardeşi olacak sabret diyorum ama son zamanlar valla nefes alcak halim yok ayakta oyunla işle geciyo hamileligimTemmuzda kizimi tuvalete alistirdim.ekim gibi de odasina yatagina alistirdim ikisini halletmeseydim zor olurdu.Artik kardes fikrine de alisti konusyoryz bisey alirken kardesime de alalim falan diyor.zaman alan bisi o yüzden 2.yi düsunenler adim adim takip etmesi gerekiyor.once kararsizdim 1 yil daha beklesemmi diye ama iyi oldu cogu cocuk 4 yasi civari kardes istemiyor gozlemledigim.Ablalarimincocuklarinda da ayni seyi gordum 3 yasindayken deli gibi kardes isteyen cocuklr 4 yasina gelince olmasin istemiyom dediler.bende baktim kendime iyice rahata alismaya basladim olsun dedim cok sükür 2.ayda hamile kaldim:)Düsunen varsa hic tereddut etmesin:)
Çocuklar patladı sıkıntıdan valla yazı bek sevmem ben ama cocuk olduğundan beri kış gelsin istemiyorum sıkıldıkça bana sariyoSelam herkese ,
tüm çocuklara sırasıyla mutlu yıllar ocakta fazla yok bitiyor şubatta hepsi arka arkaya.
havalar ısınsa da kızımla gezsek diyorum.
hep evdeyiz nadire'n çıkıyoruz
Az kaldi canim:) ha gayret.inan biraz ele gelince oynucaklar beraber.bende aynen kizimda yerimden kalkmiyordum bunda cok daha hareketliyim.daha az kilo aldim.bazen aklima gelmiyor degil basina is actin diye ama sonra diyorum bu sekilde cocuk bana sariyor oyun oynamak istiyor doymuyor.cocuklu bi yere gidince cok mutlu oluyor o zmanda yanima hic ugramiyor hatta bana sen git diyordu.Kizim sakin sayilır bi bebek ve cocuk insallah 2.side öyle olur da ikisinede ilgilenebilirim:)Sağlıklı doğumlar canim bende 33 haftalik hamileym çok zorlaniyorum cocukla tek tesellim en azından arada yas farkı olmadan kardeşi olacak sabret diyorum ama son zamanlar valla nefes alcak halim yok ayakta oyunla işle geciyo hamileligim
Canım hayırlısı olsun... Benim kızım da çok sakindi ama son zamanlarda çok yaramaz oldu. Oğlum ise 9 aylık ve çoook yaramaz. Girmediği delik yok. Kızımla aralarında tam 26 ay var kıskançlık her ikisinde de var. Kızım zaten kıskanıyordu oğlum da kıskanç artık. Allaha şükür bana hem kız hem erkek evlat nasip etti. Sağlıklı olsunlar gerisi boş... Ancak kızım bugun oğluma oyuncak fırlattı. Çocuğun burnu kanadı. Gözümün önündeydi ikisi de. Anlık oldu. Neyse ki çok ağlamadı. Ama çoook dikkat etmek gerekirAz kaldi canim:) ha gayret.inan biraz ele gelince oynucaklar beraber.bende aynen kizimda yerimden kalkmiyordum bunda cok daha hareketliyim.daha az kilo aldim.bazen aklima gelmiyor degil basina is actin diye ama sonra diyorum bu sekilde cocuk bana sariyor oyun oynamak istiyor doymuyor.cocuklu bi yere gidince cok mutlu oluyor o zmanda yanima hic ugramiyor hatta bana sen git diyordu.Kizim sakin sayilır bi bebek ve cocuk insallah 2.side öyle olur da ikisinede ilgilenebilirim:)
canim sizin yataginizdami yatiyor..benim kizimda bizim odada kendi besiginde yatiyor..bende artik odasini ayiricam..benim dogum eylulde..dogum yapmadan onu ayirsam iyi olucak..kizimin odasi yok..oda oda yapicam..insalllah zorlanmayiz..bide bizde biberonu sorunu var..onu nasil biraktiracagimi bilmiyorum..sutu onunla iciyorSelam herkese
benim bir sorum olacak kızım hala bizle yatıyor
daha öncesin de çalıştığım için hem çok özlüyordum hemde gece sık sık kalmamak için yanımda yatırıyordum aynı yatakta.
1 ay oldu işten çıktım. tabi hala bizle, rahatsız mıyım ?HAYIR
ama gelişimi için ayırsam diyorum önerisi olan?
Selam canim bence oda sorunun yoksa ayirmalisin ama oda yoksa en azından ayrı beşikte yatsın biraz daha zaman geçerse daha zor olur sanki alışması ben odayı ayırmıstım tam alıştı hamile kaldım eşim çok pimpiriktir hamileyken beni ezer çarpar diye rahatsız olur bende oğlanın odasında çift kişilik yatak aldım orda tek yatıyorum oğlum kendi eşiğinde yatiyo zaten ben hiç onu yanımda yaptırmadım uykum derin görmem diyeSelam herkese
daha öncesin de çalıştığım için hem çok özlüyordum hemde gece sık sık kalmamak için yanımda yatırıyordum aynı yatakta.
Oncelikle bende bu durumdayım hic rahat uyuyamiyodum odasında park yatak vardı sigiyodu ama yanına ben yatamiyodum fileden bakisiyoduk bu çocuklar temas istiyo bizde tek kişilik yatak aldık ve konuştuk sen büyüdün senin oda çok güzel pembe pembe bizim oda çirkin senin odanda hersey var diye yanyana yatıp sarılarak uyuyoruz o uyuyunca ben odama gidiyorum herkes rahat yatiyo gece cagriyo bazen gidip yanına uykuya orda devam ediyorum bazen usenip sabahliyorum.yani uykum kaliteli olur ikinizinde siz eşinle duzeninizi bilirsiniz hemen alisiyolarSelam herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?