Valla çok zor oluyo yaa tabi sonra rahat olcak ama ne bileyim beni bayaa sarstıgeç gördüm kusura bakma 2. haber yok hala, olsa direk gelir yazarım herhalde.
9 gün sonra adet günüm bakalım bu ay oldu oldu sonra biraz sallarım diyorum.
Bizimki 5 aydır uyumuyo ben 5 aylık hamile olana kadar unutuyorum ama salıncakta sallıyorum öğlen asla kendi uyumazdı çok zor uyurdu bende uyumuyorum erken yatiyoselam kızlar.
çocuklar gündüz uykusu uyuyor mu? emir normalde 10-11 arası uyur genelde. bazen dahada erken uyuyor ama gündüz bazen uyuyor ve gündüz uyursa daha geç yatıyor haliyle. sabahta erken kalkıyor. 08 civarları.
sizde durumlar ne?
birde emir mete dişlerini fırçalama alışkanlığı yok. abi ve ablasıda fırçalamıyor. emir onlardan görse belki fırçalar ama ablasına fırçalatıyorum zorla. çok üzülüyorum. küçüklükten alışkanlık kazandırmadık çocuklara. bakalım daha çok üstlerine düşeceğim. emirde şimdilik gördükçe fırçalasa bile yeter.
selam kızlar.
çocuklar gündüz uykusu uyuyor mu? emir normalde 10-11 arası uyur genelde. bazen dahada erken uyuyor ama gündüz bazen uyuyor ve gündüz uyursa daha geç yatıyor haliyle. sabahta erken kalkıyor. 08 civarları.
sizde durumlar ne?
birde emir mete dişlerini fırçalama alışkanlığı yok. abi ve ablasıda fırçalamıyor. emir onlardan görse belki fırçalar ama ablasına fırçalatıyorum zorla. çok üzülüyorum. küçüklükten alışkanlık kazandırmadık çocuklara. bakalım daha çok üstlerine düşeceğim. emirde şimdilik gördükçe fırçalasa bile yeter.
Valla çok zor oluyo yaa tabi sonra rahat olcak ama ne bileyim beni bayaa sarstı
Ayy hadi hayırlısı maşallah yavaştan agarlasiyosundur varmı yakınında birileri çok zor oluyo daha bunlar bebek insallah sorunsuz geçer biz ilk zamanları zor atlattık halaa alışmış değil evde hep bi kargaşa kıskançlık var çokta iyi gitmiyo hamilelikte zor.gecmisti benim yanlızdımslm canlar gorusmeyeli nasilsin..sizleri cok ozledim insallah hersey yolundadir..kizlar bizde 22 haftalik olduk..2.prensesizim geliyor..cok sukur hersey yolunda gidiyor..buarada eylulde dogum yapicam..onun icin kizimin ismini hayirlisiyla eylül koyucaz..minayla beraber sizleri cocuklarinizi optuk.
sagol canim..minada beni yoruyor bu hamilelikte fazla dinlenemiyorum..esimden razi olsun bana yardimci oluyor..daha agirlasmamisim..zaten beni gorenler hamile oldugumu bilmiyorlar..benim kizimda kiskanc bakalim kardesi olsa nr yapicak..simdiden onu sevmeye baslamis..gecen gun ona emzik almisti..hep gelip karnimi opuyor onunla konusuyor..bakalim dogdugunda nasil tepki vericek...allah yardimcin olur insallah..oglusunda biranonce alisir kardesine.Ayy hadi hayırlısı maşallah yavaştan agarlasiyosundur varmı yakınında birileri çok zor oluyo daha bunlar bebek insallah sorunsuz geçer biz ilk zamanları zor atlattık halaa alışmış değil evde hep bi kargaşa kıskançlık var çokta iyi gitmiyo hamilelikte zor.gecmisti benim yanlızdım
canim benim senin adina cok sevindim..hayirli olsun..Selam kızlar
Bugün hamile olduğumu öğrendim kan testi yaptırdım 590 bir daha muayene falan olmadım tahmini 3 haftalık falan
Tebrikler canım bak çokta bekletmedi bebegin 2.ler beklentiyi diyodun :) kızına söyledin mi??Selam kızlar
Bugün hamile olduğumu öğrendim kan testi yaptırdım 590 bir daha muayene falan olmadım tahmini 3 haftalık falan
Aminn Bizimki de hamileyken bi heveslisiydi çokta dikkat ediyoz aslında ama daha tam adapte olamadı lohusalıgimda çok ağladım ona ihanet etmiş gibi hissettim halbuki onun için düşündük kendimize kalsa tek çocuk diyoduk hepsagol canim..minada beni yoruyor bu hamilelikte fazla dinlenemiyorum..esimden razi olsun bana yardimci oluyor..daha agirlasmamisim..zaten beni gorenler hamile oldugumu bilmiyorlar..benim kizimda kiskanc bakalim kardesi olsa nr yapicak..simdiden onu sevmeye baslamis..gecen gun ona emzik almisti..hep gelip karnimi opuyor onunla konusuyor..bakalim dogdugunda nasil tepki vericek...allah yardimcin olur insallah..oglusunda biranonce alisir kardesine.
canim sana katiliyorum..bende kizim yalniz kalmasin diye bide kizim hep kardesim olsun diyordu..sirf onun icin 2.cocugu dusunduk...bende merak ediyorum bebek dogdugunda tepkisi ne olucak.Aminn Bizimki de hamileyken bi heveslisiydi çokta dikkat ediyoz aslında ama daha tam adapte olamadı lohusalıgimda çok ağladım ona ihanet etmiş gibi hissettim halbuki onun için düşündük kendimize kalsa tek çocuk diyoduk hep
Zor olucak hiç bi çocuk hemen benimsemeyor öncelik hep onda olsun öbürü anlatıcam şimdilik oyuncak alın hastaneye giderken ilk karşılaştığında mümkünse kucağında yada emzirirken görmesin karışmak gibi olmasıncanim sana katiliyorum..bende kizim yalniz kalmasin diye bide kizim hep kardesim olsun diyordu..sirf onun icin 2.cocugu dusunduk...bende merak ediyorum bebek dogdugunda tepkisi ne olucak.
Geçmiş olsun acil şifalar insallah... valla me yalan söyleyim doğru düşünüyorsun tekkenki ilgi alaka olmuyo malesef içim acıyo valla çok zorkendimi çok kötü hissediyorum.
şimdiden kızımla ilgilenemeyecekmişim gibi geliyor.
bide dün kuzenim doğum yaptı , bebeği yoğun bakımda vucuduna oksijen gitmiyor ne olur dua edin
Geçmiş olsun acil şifalar insallah... valla me yalan söyleyim doğru düşünüyorsun tekkenki ilgi alaka olmuyo malesef içim acıyo valla çok zor
Selam kızlar Nasılsıniz herkes 2.yi halletti koydu galiba tek çocuk kalan varmı ben hariç bende yok düşünmüyorum ceylin sorsan istiyo ama hemde bi kiz bi erkek istiyo çatlak ama ona göre iş yapamam bende enerji yok köpek sevdi köpek aldık bebek istedi bebek mi yapcaz eylülde okula verme planlarım var nasılsa rahatça kafa dinle cem Allah kısmet ederse speedy hayırlı olsun canım kız olursa Nisa sevinir erkek olursa sen hayırlısı olsun öptüm herkesi
canim benim kizimda hep kardesiyle konusuyor karnimi opuyor..anne ne zaman gelicek diyor..gecenlerde ona emzik aldi..guzel bi duygu. bugun bana diyor anne eylul kardesim bu sefer sana benzemis diyordu..bana benzememis cunku ben babama benzemis im diyordu..bunlari ondan duydugumda cok mutlu oluyorum..insallah dogdugunda onu kiskanmaz..Düşüncende varsa hiç bekleme şimdiden onun heyecanı sardı beni
Bugün beraber doktora gittik dün geceden beri bekliyor kuzum.
Sağol canım ama bende bir kız istiyorum gibi..
canim benim kizimda hep kardesiyle konusuyor karnimi opuyor..anne ne zaman gelicek diyor..gecenlerde ona emzik aldi..guzel bi duygu. bugun bana diyor anne eylul kardesim bu sefer sana benzemis diyordu..bana benzememis cunku ben babama benzemis im diyordu..bunlari ondan duydugumda cok mutlu oluyorum..insallah dogdugunda onu kiskanmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?