Canım hayırlı doğumlar olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz ben oğlumu sevdiğim bir arkadaşıma emanet etmistim oğlumka yaşıt çocuğu ve büyük çocukları vardı ilk gün akşam yanıma geldi hastane hem pis hemde beni kötü görsün istemedim ama babası bir ona bir bana gitti yani yanında bulunduk gecede baba ve amca ile uyumuslar benim ki lokal anestezi olduğu için hep TLF görüştüm size tavsiyem bak kardeş gelecek diye hazırlayın onu bir anda afallamasin hastaneye knt yanında gitmesi iyi bak kardeşim BurdA de biz öyle yaptık ilk günler kızından çok Muhammed kucağımda oturdu şimdi ikisi bir oturuyor yani durumu kavradı güzel bir doğum olsun inşallah knd ihmal etmeKizlar sorunlar size yakında bi bebeğim daha olacak 34 haftalik hamileymiş ama oğlum etkilensin istemiyorum beni hastanede görmeye hiç dayanamiyo çok duygusal ultrasona giderken 2 kere götürdüm ilkinde çok ağladı anne noaldu niye yatiyosun dedi 2. De tepki vermedi hastanede napcan 2 gün yatıyorum görecek beni sorunla yatarken ve caninin acidigida belli olacak kimsede kalmadı hiç sağolsun bahanesi bikere bile alıp evine götürüp kalmadı alışkın değil cocuk hiç hastanede olsun istemiyorum kiskancak üzülecek acaba evde biraz biri oyalasa öğlene dogru mu gelse sabah uyuyo olacak erken gidiyoruz off aylardır aklımda bu sorun nasıl etkilenmeden halledicem bilmiyorum varmi fikri olan????
canım merhaba, kilosuda boyuda kötü değil benimde oğlum iriydi ama kızların çoğu zayıf gidiyo.Şubat'ın ve ocak ayının güzel anneleri merhaba kızım ve oğlum Şubat doğumlu biliyorsunuz hayat bana güzel vee sonunda oğlum tuvalet alışkanlığı kazandi ne komik dimi tam 3 yaşında çok geç öğrendi ve kızımıza da alıştı artık beraber oynuyorlar ara ara vuruyor ama olsun 2. Çocuktan hiç korkmayın zamanla alisiyor büyük olan öpüyorum sizleri hep sağlıkla kalın kızlar son olarak birşey sormak istiyorum kızım 1 yaşadı ama 9 kilo 75 cm çok mu az oğlum hep iri bir bebekti bu niye böyle oldu ki
Herkese selaaam
T Taube canim bebisin hayirli olsn, cok sevindim
reyyan87 ne kadar uzun zaman oldu haberlesmeyeli.. nehir bile kocaman olmus..
jelibon25 sen de epeydir yazmiyordun
I isimx senin de doguma az kaldi
annekizaski dogumgunu kiyafetli fotografinizi gordum, ceylin kocaman olmus
cnmkzm daha 3-4 gun once aklima sen gelmistin.. umarim sorunlarinizi asabilmissinizdir...
35. Haftadayim canim aynen bekliyoruz zor oluyo nerdeee subat annelerindeki hamileligim cocukla hamile olmak çok zor senin kız nazlıydı konuşma konusundA neyse kereste daha çok açılır normal 4 yasa kadar beklenebiliyomus
Biz krese basladigimizdan beri bol hastalikli bir yil geciriyoruz.. hayat kosturmacayla geciyor. Ezos nihayet biraz biraz konusmaya basladibiz de haberler boyle.. hepinizi opuyoruz..
Kalmayalım yaa asıl şimdi paylascaklarimiz var artık kendileri de sorunlari da büyüdü arada yazın unutmayinUzun bir aradan sonra hepinize merhaba
En son size yaşadığım acı bir olayı anlatmıştım ve kafam bunlarla meşgul olduğu için Ne sizlere yazabildim ne de yazdıklarınızı okuyabildim...hala buraya yazmayı bırakmamanız çok güzel...
Doğum gününü kutlayan kuzulara nice Mutlu seneler dilerim
Biz de dün kızımın doğum gününü kutladık bu sebeple aklıma burası geldi bi bakayım dedim.eskiden sıkça yazar okurdum çünkü ...
Beni hatırlayan herkese selamlar:)))
cok tskler canim..gecen gun aklima seb geldin..dedim sosyoloji gözükmüyor..prensesede cok gecmis olsun..benim kizda tam bi cadi olmus..bende onunla ugrasiyorum.Herkese selaaam
T Taube canim bebisin hayirli olsn, cok sevindim
reyyan87 ne kadar uzun zaman oldu haberlesmeyeli.. nehir bile kocaman olmus..
jelibon25 sen de epeydir yazmiyordun
I isimx senin de doguma az kaldi
annekizaski dogumgunu kiyafetli fotografinizi gordum, ceylin kocaman olmus
cnmkzm daha 3-4 gun once aklima sen gelmistin.. umarim sorunlarinizi asabilmissinizdir...
Biz krese basladigimizdan beri bol hastalikli bir yil geciriyoruz.. hayat kosturmacayla geciyor. Ezos nihayet biraz biraz konusmaya basladibiz de haberler boyle.. hepinizi opuyoruz..
canim kizimin kilosu 16 boyu 99cmBoy kilo durumları nası benimki zayıf gibi çok hareketli ondan mi bilemedim
canim sizin yataginizdami yatiyor..benim kizimda bizim odada kendi besiginde yatiyor..bende artik odasini ayiricam..benim dogum eylulde..dogum yapmadan onu ayirsam iyi olucak..kizimin odasi yok..oda oda yapicam..insalllah zorlanmayiz..bide bizde biberonu sorunu var..onu nasil biraktiracagimi bilmiyorum..sutu onunla iciyor
Selam canim bence oda sorunun yoksa ayirmalisin ama oda yoksa en azından ayrı beşikte yatsın biraz daha zaman geçerse daha zor olur sanki alışması ben odayı ayırmıstım tam alıştı hamile kaldım eşim çok pimpiriktir hamileyken beni ezer çarpar diye rahatsız olur bende oğlanın odasında çift kişilik yatak aldım orda tek yatıyorum oğlum kendi eşiğinde yatiyo zaten ben hiç onu yanımda yaptırmadım uykum derin görmem diye
Oncelikle bende bu durumdayım hic rahat uyuyamiyodum odasında park yatak vardı sigiyodu ama yanına ben yatamiyodum fileden bakisiyoduk bu çocuklar temas istiyo bizde tek kişilik yatak aldık ve konuştuk sen büyüdün senin oda çok güzel pembe pembe bizim oda çirkin senin odanda hersey var diye yanyana yatıp sarılarak uyuyoruz o uyuyunca ben odama gidiyorum herkes rahat yatiyo gece cagriyo bazen gidip yanına uykuya orda devam ediyorum bazen usenip sabahliyorum.yani uykum kaliteli olur ikinizinde siz eşinle duzeninizi bilirsiniz hemen alisiyolar
speedy-gonzales canim yavrucukun yapisi en iyisini sen bilirsin.benim kizim konusulunca ikna olan bir cocuk.guzelce anlatinca kabulleniyor.Karar verdikten sonra vazgecmemek onemli ben kardesi olacigi icin 5 ay once alistirdim.karsima aldim annecim anne baba buyudu kendi odalarinda yatiyor artik sende buyudun buyuyen insanlar kendi odasinda kendi basina yatabilir diye anlattik surekli ondan oncede arada gidip gidip bu senin dolabin oyuncaklarn vs benimsettim.basta ama ben sizin yaninzda yatcam diyordu.ona gece lambasi aldik sevdigi.isigini aciyo bazen masal okuyup bazen ninniyle rutin olusturdum.bir ihtiyacin oldugunda seslen ben hemen gelirim dedim.1 hafta gidip geldim surekli sonra yavas yavas artik uyanmadan uyu olur mu sabah bulusuruz dedim.karnim buyudukce kardes fikrini verdim bizim odada yattigi yatagina kardes yaticak o da buyunce senin yanina gelicek tamam mi diye konusa konusa alisti cok sükür.yani aşamalı oluyor 2.bebek de dusunuyorsun galiba vakit kaybetmeden basla canim.
Bizde hala biberonla süt içiyoruz. Bırakacak gibi değil hiçcanim sizin yataginizdami yatiyor..benim kizimda bizim odada kendi besiginde yatiyor..bende artik odasini ayiricam..benim dogum eylulde..dogum yapmadan onu ayirsam iyi olucak..kizimin odasi yok..oda oda yapicam..insalllah zorlanmayiz..bide bizde biberonu sorunu var..onu nasil biraktiracagimi bilmiyorum..sutu onunla iciyor
ayy canim ben ne yaptiysam birakamadim..kiziminda hic niyeti yok birakmayaBizde hala biberonla süt içiyoruz. Bırakacak gibi değil hiç
Benim yeğen 4 yaşında halaa hiberonla süt içip uyuyo biz hiç kullanmadık biberon o yüzden öyle bi derdimiz olmadı ne erzik ne biberon göremedim çocukta çay kadınıyla su iciyodu sonra bardağa geçti :)) diğerini zorla alistircam ama
Ezgi de zaman zaman yapiyor bunu. Once bagirma lutfen diye uyariyorum, devam ederse yanindan ayrilip baska odaya gidiyorum. Ya susuyor ya da bagirarak arkamdan geliyor. Bagirdigin surece seninle konusmak istemiyorum diyorum. Neticede cok bagirmaktan genelde oksuruk basliyor, ya da onu umursamadigimi gorunce kendiliginden susuyorkızlar hani yazmıştım oğlum istemediği bişey olunca bağırıyor diye. Fikri olam var mı nasıl vazgeçer ya da ben nasıl yaklaşayım bağırınca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?