2014 Şubat Anneleri

Bu ara jengaya sardı bizimki beraberce oynuyoruz bazen kule yapıyor genelde başka şekillerde oynamayı seviyorum tahtaları Bayaa bise üretiyor arabalara garaj falan yapıyor logo sever tablet tv belirli ölçüde resim yapar sulu boya kuru boya keçeli kuru hepsini seviyo endokrin dışardan vakit geçirmeyi seviyo tabi ama hep benimle oynamak istiyor nadir kendi oynar tek diye sanirim

OzaMan zamana bırak canım ya vardır dr un bildiği hazır hissettiğinde konusur

Bu ara jengaya sardı bizimki beraberce oynuyoruz bazen kule yapıyor genelde başka şekillerde oynamayı seviyorum tahtaları Bayaa bise üretiyor arabalara garaj falan yapıyor logo sever tablet tv belirli ölçüde resim yapar sulu boya kuru boya keçeli kuru hepsini seviyo endokrin dışardan vakit geçirmeyi seviyo tabi ama hep benimle oynamak istiyor nadir kendi oynar tek diye sanirim

OzaMan zamana bırak canım ya vardır dr un bildiği hazır hissettiğinde konusur
İnşallah canım. Çok sağol.

Merhaba güzel anneler... yeni bebişler olmuş, kardeş kıskançlıkları tavan yapmış, güzel partiler yapılmış.... çok şeyi kaçırmışım. Bizde abi kardeş sürekli kavga halinde.doğum günümüzü bizde kalabalıj kutladık. Çok mutlu oldu. Sürprizleri çok seviyor. Boyumuzu bilmiyorum ama kilomuz 14 e yakın. En zayıf biziz galiba.durum bu. Hayat inişli çıkışlı devam ediyor.sürekli yorgunlukla mücadele. Ama çok şükür sağlıklıyım ve çocuklarımla çok mutluyum.

Merhaba güzel anneler... yeni bebişler olmuş, kardeş kıskançlıkları tavan yapmış, güzel partiler yapılmış.... çok şeyi kaçırmışım. Bizde abi kardeş sürekli kavga halinde.doğum günümüzü bizde kalabalıj kutladık. Çok mutlu oldu. Sürprizleri çok seviyor. Boyumuzu bilmiyorum ama kilomuz 14 e yakın. En zayıf biziz galiba.durum bu. Hayat inişli çıkışlı devam ediyor.sürekli yorgunlukla mücadele. Ama çok şükür sağlıklıyım ve çocuklarımla çok mutluyum.
Allah bozmasın canım maşallah bakalım bu hafta benim doğum görmez kıskançlık bol bol umarım pişman olmam kardeş konusunda :))

Selam kızlar
telefondan giriyorum artık ondan alıntılayamadım.
bizde genelde tablet , evcilik , yakalanacak falan oynuyoruz ama internette güzel etkinlikler buldum
mesela en son montunu kendisi giymeyi öğrendi çok mutlu.
kıyafetlerini artık kendisi seçiyor , kendisi giyiyor.
yemeklerini de kendisi yiyor öyle olduğunda çok mutlu oluyor.
kardeş aşkı ile yanıyor yavrum sürekli kardeş kardeş/ Rabbim hayırlı zamanda nasıl etsin
sokağa çıkıyoruz artık havalar ısındı bisikletle , acooter ile falan eğleniyor evimin hemen aşağısı kocaman sahil oraya gidip eğleniyoruz.
1.5 aydır geçmeyen öksürük balgam var deliriyorum

Hu huu Nasılsıniz kızlar havalar ne biçim bahar gelmesini bekliyorum dolabini duzenledim kızımın herseyi küçülmüş amma boy atmış anladım

Bu ara boya gidiyorlar heralde bu arada 2. Oglum 1 hafta önce aramıza katıldı oğlum çok kıskandım:KK43: zor zamanlar yaşıyorum çok dikkat ediyorum ama bakalım inşallah hemen alisir
Canim hayirli olsun, gule gule buyut ;)
Daha cok yeni, alisir kardesine meraklanma. Ne koydunuz bebisin ismini?

Canim hayirli olsun, gule gule buyut :KK66:
Daha cok yeni, alisir kardesine meraklanma. Ne koydunuz bebisin ismini?
Osman ahad koyduk canım diğer oğlumda eşimin babasının ismiyleydi emin ejder burada eşim senin babanın adını koyalım dedi vefat etti benim babam ben hatırlamıyorum bile 1,5 yaşındayken bende tamam dedim ilk isimler dedelerin ama biz ilk evlendigimizden beri belliydi 2 erkek olursa ejder ve ahad olsun istedik ahad bir ve tek anlamında şükür kısmet oldu

Bu ara boya gidiyorlar heralde bu arada 2. Oglum 1 hafta önce aramıza katıldı oğlum çok kıskandım:KK43: zor zamanlar yaşıyorum çok dikkat ediyorum ama bakalım inşallah hemen alisir
canim hayirli olsun..allah anali babali büyütürsün..oglusun zamanla alisir sen merak etme..

Biz iyiyiz canım. İş güç çocuk. Asıl isimx i sormak lazım. Uykusuzdur onun her gecesi şimdi. Allah yardımcısı olsun. Zorlu bir iki yıl onu bekliyor.
Ben yan yıkılmak üzereyim sil baştan aynı şeyler gaz uykusuzluk emzirme vs ama nasılda tatlı nasılda tombul :)) ejderden başka bi bebek sevemem diye düşünüyodum ama oda can işte onuda çok sevdim ama çok zor valla tek çocukla uğraşmak hiç böseymiş uykusuzluğa dayanamıyorum tam uyumaya başlamıştım bida aynı durumdayım aslında moralim bozuk çok kaldirâmadim bu tempoyu biraz bunalıma girmek üzereyim bakalım ne olcaz....

selam kızlar.
çocuklar gündüz uykusu uyuyor mu? emir normalde 10-11 arası uyur genelde. bazen dahada erken uyuyor ama gündüz bazen uyuyor ve gündüz uyursa daha geç yatıyor haliyle. sabahta erken kalkıyor. 08 civarları.
sizde durumlar ne?
birde emir mete dişlerini fırçalama alışkanlığı yok. abi ve ablasıda fırçalamıyor. emir onlardan görse belki fırçalar ama ablasına fırçalatıyorum zorla. çok üzülüyorum. küçüklükten alışkanlık kazandırmadık çocuklara. bakalım daha çok üstlerine düşeceğim. emirde şimdilik gördükçe fırçalasa bile yeter.

İyiyiz siz nasılsınız nasıl prensesin biz inat ve kıskançlıkla uğraşıyoruz sen 2. Plânları yapiyosun varmı haber

geç gördüm kusura bakma 2. haber yok hala, olsa direk gelir yazarım herhalde.
9 gün sonra adet günüm bakalım bu ay oldu oldu sonra biraz sallarım diyorum.

Back