2014 Şubat Anneleri

en iyisini yapiyosun zarar veriyosa cekicen elini ayağını muhattap olmucan bosuna can sıkıntısı
Evet ama eşim bayramda gidelim evine çocukları goturelim dedi. Ben de o kadar nefret ettim ki kadından... Yok gitmem ben dedim. Çocuklar da ben olmadan gidemez desim. Çünkü benim evime gelmeyenin evine gitmem. Zaten çok istiyorsa geliyor evin yakınında biyerlerde buluşuyorlar. Bayram falan dinlemem yine laf sokacak dedim. İstediği lafı soylesin kufurler etsin sonra evine gidelim. Oh ne guzel valla. Eşim hak veriyor ama o da benim ne suçum var diyor. Valla evet eşimin suçu yok ama ne yapalım annesi de böyle olmasaymış... Eşim için de üzüldüm hatta eğer çocukları onun evine goturme konusunda ısrar edersen seninle aramız bozulur dedim. O kadar nefret ediyorum kadından... Yuzunu görmek istemiyorum. Aklıma geldikçe sinirlerim hopluyor. Allah bildiği gibi yapsın... Siz ne dersiniz aizce yanlış mı yaptım...

bu cocuk gittikce aksilesiyo neden böyle oldu anlamadim ne desek yapmicam gelmicem gitmicem ayyyy gıcık gıcık hareketleri var. her konunun olumsuz seklini söylüyo. cok degisti. sinirime hakim oamamaktan korkuyorum uzaklasiyorum yanindan yoksa bildiğin dövcem son dakkalarini yasiyo dayaksiz:). sizin iliskier nasil böyle durumlarda neler yapiyosunuz

aynı durumdayız cnm hiç sorma bazen çıldırıyorum bide kalkıp vuruyor falan
Allah veriyor sabrını ama bazen son dk duruyorum :S

Ouuuv bu gunlerde hepimizin sinir katsayisi tavan yapmis desenize :KK66:
Surekli derin nefes alup veriyorum, sabir sabir gececek diyerek kendimi teselli ediyorum :KK53::KK70::KK70:
@Evris temizlik, titizlik mi dedin ???? O ne ki arkadasim ??? Ben artik hatirlamiyorum !! Edkiden gunun hangi saati olursa olsun misafir kabul edebilirdim, bir toz aldim mi, evim mis olurdu. Simdi ne yani tutsam elimde kaliyor :halay::halay: artik ezginin dagitma ve pisletme hizina yetisemiyorum. Ben de koyverdim gitti :KK70:
Piiist, icinizde bize misafirlige gelmeyi dusunen varsa, birkac gun onceden haber versin, ona gore :cool::KK70::KK70::KK70:

evde donları geziyor çıkarıyor altındaki şortu fırlatıyor nereye denk gelirse..
şöyle watsupa gelin size eminin reismlerini atayım görün şort mendi

he bide tuvalet var. çişini yaparken o rulo tuvalet kağıdı yerlerde tomar tomar top yapıp fırlatıyor
birisi ona kız çocuğu olduğınu söylemeli.

Evet ama eşim bayramda gidelim evine çocukları goturelim dedi. Ben de o kadar nefret ettim ki kadından... Yok gitmem ben dedim. Çocuklar da ben olmadan gidemez desim. Çünkü benim evime gelmeyenin evine gitmem. Zaten çok istiyorsa geliyor evin yakınında biyerlerde buluşuyorlar. Bayram falan dinlemem yine laf sokacak dedim. İstediği lafı soylesin kufurler etsin sonra evine gidelim. Oh ne guzel valla. Eşim hak veriyor ama o da benim ne suçum var diyor. Valla evet eşimin suçu yok ama ne yapalım annesi de böyle olmasaymış... Eşim için de üzüldüm hatta eğer çocukları onun evine goturme konusunda ısrar edersen seninle aramız bozulur dedim. O kadar nefret ediyorum kadından... Yuzunu görmek istemiyorum. Aklıma geldikçe sinirlerim hopluyor. Allah bildiği gibi yapsın... Siz ne dersiniz aizce yanlış mı yaptım...
valla arada cok seviyesis konusma olduysa gitme derim ama affedilcek durumdaysa git esin icin en azindan karar senin sonrasida var bu isin hepten kötü olmasin bide gitmiceksen cocuklari gönder esinle com oyalanmayin de bence en azindan arada cocuklar kalmasin

evde donları geziyor çıkarıyor altındaki şortu fırlatıyor nereye denk gelirse..
şöyle watsupa gelin size eminin reismlerini atayım görün şort mendi

he bide tuvalet var. çişini yaparken o rulo tuvalet kağıdı yerlerde tomar tomar top yapıp fırlatıyor
birisi ona kız çocuğu olduğınu söylemeli.
Watsup ta misiniz burdakiler ondanmi kacti haber vereydiniz gelirdik :) vurmayi hic sorma elide agir babasi herzMan kizmaz bana vurunca bagriyo ondan cekiniyo

Watsup ta misiniz burdakiler ondanmi kacti haber vereydiniz gelirdik :) vurmayi hic sorma elide agir babasi herzMan kizmaz bana vurunca bagriyo ondan cekiniyo

yok kız şaka yaptım grup falan filan yok :)
bi grup var ama oda benim süreki görüştüğüm burdan arkadaşlarla ( kendileri buraya yazmıyor artık doğumdan beri )
açarsanız beni de ekleyin :D

yok kız şaka yaptım grup falan filan yok :)
bi grup var ama oda benim süreki görüştüğüm burdan arkadaşlarla ( kendileri buraya yazmıyor artık doğumdan beri )
açarsanız beni de ekleyin :KK70:
Hmmm dariliyodum vallaaa :) cok o can yok sanki herkezin bası dolu burda kimse yok neyse coklasirsak yapariss

Kızlar uzun zamandır kimse birşey yazmıyor buraya. Bayram zor geçti bize hem kızım hem oğlum hastalandı. Bayram öncesi Antalya'daydık. Orada hasta oldu kızım grip olmuş. Küçüğe de bulaştı. İki çocuk olunca böyle oluyor demek ki... Koruyamadık bebeği. Yavrum daha 4 buçuk aylık oksuruyor balgam çıkarıyor. Hastaneye gittik bayramda. İyi ki sadece ateş dusurucu ve serum fizyolojikle atlatıyoruz. Allah beterinden saklasın...

Kızlar uzun zamandır kimse birşey yazmıyor buraya. Bayram zor geçti bize hem kızım hem oğlum hastalandı. Bayram öncesi Antalya'daydık. Orada hasta oldu kızım grip olmuş. Küçüğe de bulaştı. İki çocuk olunca böyle oluyor demek ki... Koruyamadık bebeği. Yavrum daha 4 buçuk aylık oksuruyor balgam çıkarıyor. Hastaneye gittik bayramda. İyi ki sadece ateş dusurucu ve serum fizyolojikle atlatıyoruz. Allah beterinden saklasın...

Geçmiş olsun canım. Oğluşun ismi neydi?

Herkese selam whatsapp iniz başlarım haa herkes buraya dönsün geri:sinirli::21:biz tatile gittik geldik ceylini babaneye bıraktık 8 günlük tatilinde 5. Günü geri geldik dayanamadik goya yanliziz iki lafimizdan biri ceylindi.iyice büyüdü adın ne diyoruz ceyşin diyo tatlı bi isim buldu kendine bana anne sen gittin ben cok özledim dedi ben duygulandim anne ağlamak yok ben çok seviyorum dedi naparsin bunu :KK60:esra demir çok geçmiş olsun canım bizimkide küçükken balgam çıkarmıştı burun aspiratoruyle sarı yeşil balgam çok çektim hatırlıyorum biliyosun hepsi geçiyo

Kızlar birde sorum bizim karyola kırıldı ziplarken kendimizi çocuk sandık heraldeşimdi yatak ve komidin bakıyoruz aldığımız zaman ceylinin yatağı sigmicak bizim odaya odasında yatsa artık nasıl alistirayim konuşuyorum herseye tamam diyo is icraate gelince mizmiz gece kalkıp ortamıza geliyo bazen napiyim iyice büyüdü artık

Slm arkadaslar ben sizi uzun zamandir okuyorum ama yeni üye oldum bende subat 2014 annesiyim ve biseyde cok dikkatimi cekti eskiden buralar boyle degilde gunde 2 de olsa bisey yazilirdi herkes kendini cekmis gibi

Canim koruyamamnla alakasi yok cocuk bunlar hasta oluyolar elbet havalar malum cok sehir degistirmemek lazim ama özellikle bebeklerle bende hamileyim 2.ye nasi yapcam bilmiyorum bitanesine zor yetiyorum gibi

Herkese selam whatsapp iniz başlarım haa herkes buraya dönsün geri:sinirli::21:biz tatile gittik geldik ceylini babaneye bıraktık 8 günlük tatilinde 5. Günü geri geldik dayanamadik goya yanliziz iki lafimizdan biri ceylindi.iyice büyüdü adın ne diyoruz ceyşin diyo tatlı bi isim buldu kendine bana anne sen gittin ben cok özledim dedi ben duygulandim anne ağlamak yok ben çok seviyorum dedi naparsin bunu :KK60:esra demir çok geçmiş olsun canım bizimkide küçükken balgam çıkarmıştı burun aspiratoruyle sarı yeşil balgam çok çektim hatırlıyorum biliyosun hepsi geçiyo
Konus valla arkandayim yillardir yaziyoz burda cekip gidildi ben cok geldim sayfaya hic hareket yok baktim biraz sohbet olmus hemen atladim :)) ben daha hic birakmadim oglanı saolsun babannesi yanasmaz öyle kalmayi birak alayim bi uzaklastirayimda yok eve gelip ilgileniyo ( seviyo gidiyo yani) sanirim biraksam bende özlerim ama okadar olmasada bazen insan uzaklasmak istiyo annemde sehir disinda yani ben daha bu cocugu birakip birkac saatligine bile biyere gidemedim...

Slm arkadaslar ben sizi uzun zamandir okuyorum ama yeni üye oldum bende subat 2014 annesiyim ve biseyde cok dikkatimi cekti eskiden buralar boyle degilde gunde 2 de olsa bisey yazilirdi herkes kendini cekmis gibi
Eskiden buralar sohbetten doluyodu halbuki asil simdi paylascak sey cok konusuyolar sorunlari büyüdü biz delirmek üzereyiz :))) sen nasilsin kizmi erkekmi bebegin nasi gidiyo

Cvb icin tskler ve evet eskiden paylasmalar olurdu cocuklarla ilgili gelismeler anlatilirdi neyse benim tatli bir oglum var :KK200: arada huni takmalarim tabiki oluyor ama genelde iyiyiz cok sukur

Slm kizlar...uzun zamandir yoktum..tatildeydik...minayla tatil guzel gecti..cok sükür sorun olmadi..mina baya eglendi..arkadaslari oldu onlarla havuz keyfi yapti...sizler ne yapiyorsunuz..ya buaralar kizim durmadan anne beni bi kardesim olsun diyor..bana ve babasina soyluyor..anne kardesime emzik alicam kirmizi elbise alicam diyor...bide kiz kardesimin 3 aylik cocugu var..onu seviyor ve kiskaniyor..anne bu benim kardesim olsun diyor..

Back