- 25 Ocak 2014
- 1.004
- 1.676
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masaĺlah ceyline..bence kilosu boyu tamdir..cok tatlidir ceylin yerim ben onu...buarada minada gobeklidir...Benim minnosum kilosu ve boyu dusukmu yaa herkesin maşallahı var 92 cm 13.5kilo iyi normal dediler görüntüde de iyi göbeğimiz bile var
masallah canim iyi saglikli olsun cok kilolu olmak illa cok saglikli olmak degil benim oglumda cok sisman degil ama gelisimi herseyi normal herkez farkliBenim minnosum kilosu ve boyu dusukmu yaa herkesin maşallahı var 92 cm 13.5kilo iyi normal dediler görüntüde de iyi göbeğimiz bile var
Oglusun halen anne sutumu iciyor canim..ben iki yasini doldurmadan sutten kestim..sutum kizima yariyordu...bebekliginde cok tombisti...ama baktim hep anne sutu iciyor hicbir sey yemiyor.bende kestim..en azinda yemek yemeye basladi..kizim peynir hic yemiyor..nefret ediyor peynirden..pilav kirzimi et.beyaz et .bulgur.corba cesitlerini.yumurta.patates kizartmasi bunlar minan en sevdigi yemeklerdir..heleki ete bayiliyor..hergun et yiyebilir...sizler ne veriyorsunuz kuzucuklara..Maşallah tüm bebelere bizimki anne sütünden fark atıyor galiba
Okuyup çıkmayın bakiyim öyle siz de sırlarınızı dökün ortaya![]()
masallah daha emiyomu biz 2 yasinda biraktikMaşallah tüm bebelere bizimki anne sütünden fark atıyor galiba
Okuyup çıkmayın bakiyim öyle siz de sırlarınızı dökün ortaya![]()
Masalllah oglusuna..afiyet olsun ona..kizim iki gundur su cicegi olmus..asi yapmamiza ragmen ustunede dili pamukcu olmus..kizim iki gundur agzina bisey almiyor..dusunun sutu cok seven kizim sut bile icemiyorum ...benim oglumda patates kizartmasi köfte pilav makarna sebzeli köfteli corba beyti manti. cacik sosisli kasarli omlet 5 cay menüleri arpa sehriye corbasi yayla corbasi bezelye karnibahar köftesi menemen evde pide ve lahmacun yapiyorum cok seviyo aslinda bizimki özenerek yapilan ve lezzetli olan seyleri yiyo sadece evde sanki 20 yasinda oglan var tam lezzetci herkezin yemegini yemez
Ilk hamilelik her zaman rahattir bu konuda...allah insana yardima ediyor..bence oglun icin iyi olucak en azinda ona arkadas olucak..elbett biraz sorlanicaksin..bunlarda tatli yorgunluklar olucak..bende cok kararsiz kalmisim 2.cocuk getirmede..bu aralar kizim anne benim bi kardesim olsun diyor..o oyle diyince uzuluyorum..etrafimda onun yasitlarinin kardesleri olmus..bana onlari ornek veriyor..bi arkadasimin kizi var anne hiranin kardesi var benimde olsun diyor..kardesim gecen bebegi odu..onu ornek veriyor..bebek gorunce hemen anne benim kardesim olsun diyor..anne ben kardesime marketten emzik alicam ona yastigimi vericem onu parka goturucem diyor..bunlari ondan duydugumda sok oluyorum ve uzuluyor..hayirlisi diyorum..2 aylik hamileyim nasil olcak bilmiyorum zor olcagi kesin ama kardesi olcagi icin onun icin iyi gibi sanki hamilelik bile zor geciyo ogluma hamileyken prenses gibiydim simdi popomun üstüne oturmuyorum cünki bu daha bebek
hastalik zor bizde gecen ay 10 gün süren kusma ve ishal yasadik cok kilo verdi azina bisey süremiyodu su icse kusuyodu sükür gecti serumla beslendi en sonunda. simdi iyi sükür insallah sizde hemen toparlairsiniz kara dut iyi geliyor diye duymustu dil pamukcuguna bi dene istersen yiye biliyosa yesin yiyemezse ortadan kes sür dilineMasalllah oglusuna..afiyet olsun ona..kizim iki gundur su cicegi olmus..asi yapmamiza ragmen ustunede dili pamukcu olmus..kizim iki gundur agzina bisey almiyor..dusunun sutu cok seven kizim sut bile icemiyorum ...
valla baalim insallah iyi olur cok sabirsiz oldum oglum bütün sabrimi aldi ne enerjim nede sabrim var ama bakalim bi yolunu bulcaz onun icin zaten biraz sevindim yanliz birakmak istemedim. kardeslerimi cok severim ben oda yasar insallah. bu paylasimiIlk hamilelik her zaman rahattir bu konuda...allah insana yardima ediyor..bence oglun icin iyi olucak en azinda ona arkadas olucak..elbett biraz sorlanicaksin..bunlarda tatli yorgunluklar olucak..bende cok kararsiz kalmisim 2.cocuk getirmede..bu aralar kizim anne benim bi kardesim olsun diyor..o oyle diyince uzuluyorum..etrafimda onun yasitlarinin kardesleri olmus..bana onlari ornek veriyor..bi arkadasimin kizi var anne hiranin kardesi var benimde olsun diyor..kardesim gecen bebegi odu..onu ornek veriyor..bebek gorunce hemen anne benim kardesim olsun diyor..anne ben kardesime marketten emzik alicam ona yastigimi vericem onu parka goturucem diyor..bunlari ondan duydugumda sok oluyorum ve uzuluyor..hayirlisi diyorum..
Pide ve lahmacunu nasıl yapıyorsun canım tarif rica ediyoruzbenim oglumda patates kizartmasi köfte pilav makarna sebzeli köfteli corba beyti manti. cacik sosisli kasarli omlet 5 cay menüleri arpa sehriye corbasi yayla corbasi bezelye karnibahar köftesi menemen evde pide ve lahmacun yapiyorum cok seviyo aslinda bizimki özenerek yapilan ve lezzetli olan seyleri yiyo sadece evde sanki 20 yasinda oglan var tam lezzetci herkezin yemegini yemez
Canım ben de aynı durumdaydım hep dusunuyordum ne yapacağım diye. Allah bir kolaylığını veriyor dert etme. Gerçi ben iki yavrumla hiç yalnız kalmasın yatılı bakıcımız var. Ama mesela bayramda yalnız kalacağım ikisiyle gece gündüz. Nasıl yapacağım diye düşünüp duruyorum. Umarım zor olmaz. Oğlum da 5 gün sonra 4 ayını bitirecek. Ama inan ikinciler daha kolay buyuyor. Çünkü tecrübeli oluyorsun. Dilinden anlıyorsun. İlk bebekte olduğu gibi çok evhamlanmıyorsun. Biraz zaman geçince ikisi birlikte oynayacak ve ben de rahat edeceğim diye ümit esiyorum. Tek çocuk anneye babaya sarıyor çunku2 aylik hamileyim nasil olcak bilmiyorum zor olcagi kesin ama kardesi olcagi icin onun icin iyi gibi sanki hamilelik bile zor geciyo ogluma hamileyken prenses gibiydim simdi popomun üstüne oturmuyorum cünki bu daha bebek
bu ara bazi yerler sel falan onami denk geldin olsun 1 gün 1 gündür :). kolay gelsinSelam kızlar
hafta sonu 2 günlüğüne armutluya kaçtım ama hava şartlarından 1 gün daha kalmak zorunda kaldım çünkü seferler iptal oldu. bugün geldim işbaşıyım.. :)
oglum mutfak delisi beni cildirtcak makine yerlestiriyorum geliyo anne sana ardepcem(yardim edicem) :))) diyor kurabiye kek börek pisi sarma barbunya bezelye ve fasulye ayiklancaksa bas rolde malzemelerin yerlerini bilir hemen dur ben ardepcem der oturur:)))Ben de fırında cips yapıyorum bizim kıza. Bir de mozaik pasta yapıyoruz. Biskuvileri kırma işi onun. Hem yiyor hem kırıyor
Canım ben de aynı durumdaydım hep dusunuyordum ne yapacağım diye. Allah bir kolaylığını veriyor dert etme. Gerçi ben iki yavrumla hiç yalnız kalmasın yatılı bakıcımız var. Ama mesela bayramda yalnız kalacağım ikisiyle gece gündüz. Nasıl yapacağım diye düşünüp duruyorum. Umarım zor olmaz. Oğlum da 5 gün sonra 4 ayını bitirecek. Ama an ikinciler daha kolay buyuyor. Çünkü tecrübeli oluyorsun. Dilinden anlıyorsun. İlk bebekte olduğu gibi çok evhamlanmıyorsun. Biraz zaman geçince ikisi birlikte oynayacak ve ben de rahat edeceğim diye ümit esiyorum. Tek çocuk anneye babaya sarıyor çunku