Canim aramiza hosgeldin.Slm arkadaslar ben sizi uzun zamandir okuyorum ama yeni üye oldum bende subat 2014 annesiyim ve biseyde cok dikkatimi cekti eskiden buralar boyle degilde gunde 2 de olsa bisey yazilirdi herkes kendini cekmis gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim aramiza hosgeldin.Slm arkadaslar ben sizi uzun zamandir okuyorum ama yeni üye oldum bende subat 2014 annesiyim ve biseyde cok dikkatimi cekti eskiden buralar boyle degilde gunde 2 de olsa bisey yazilirdi herkes kendini cekmis gibi
Yatagi sizmi kirdiniz ceylinmi :)) ben ayirdim odayi zor olmadi odasina 2 li yatak koydum hamileyim digeride dogdugunda kismetse direk o odaya koycam ben orda yatcam bidaha yatak odasina cocuk sokmam :)) odasina tv koydum o oyaladi biraz bide bende dalasaya kadar odada oluyorum sonra bazen orda yatiyorum bazen cikiyorum ama hamile olmasam yatmam orda bende rahat edemiyorum tek yatmak istiyorum bazen ozaman onun odasinda büyüdüler artik yaa zaten biz cok yanlis yapti k okadarda cocuk var diye hayat degismek zorunda degil cok uyaniyodu esim cikiyodu yatak odasindan falan filan sacmaladik yani millet dogdugu gun ayiriyo odasini büyüdülermi hersey zor ne memeden ayirabiliyosun ne odayi ayirabiliyosun 2. De 6 ay emzircem ilk gündende dedigim gibi halletcem ben onlarin odasina gitcem oda 3 ay falanKızlar birde sorum bizim karyola kırıldı ziplarken kendimizi çocuk sandık heraldeşimdi yatak ve komidin bakıyoruz aldığımız zaman ceylinin yatağı sigmicak bizim odaya odasında yatsa artık nasıl alistirayim konuşuyorum herseye tamam diyo is icraate gelince mizmiz gece kalkıp ortamıza geliyo bazen napiyim iyice büyüdü artık
Masallahh benimde erkekim var bide yolda oda erkek ben ozaman huniyi pirlantayla kaplatik takcam dogum hediyem :))))Cvb icin tskler ve evet eskiden paylasmalar olurdu cocuklarla ilgili gelismeler anlatilirdi neyse benim tatli bir oglum vararada huni takmalarim tabiki oluyor ama genelde iyiyiz cok sukur
Hoşbulduk cok tsklerCanim aramiza hosgeldin.
Masallahh benimde erkekim var bide yolda oda erkek ben ozaman huniyi pirlantayla kaplatik takcam dogum hediyem :))))
:)) MAŞALLAH ikisinide ALLAH bagislasin ve ayriva bol bol sabir versin simdi zor olacak ama inin bi zaman geldigindede super ben daha cesaret edemiyorumMasallahh benimde erkekim var bide yolda oda erkek ben ozaman huniyi pirlantayla kaplatik takcam dogum hediyem :))))
Kardeş istiyorsa çok şanslısın. Büyük olan koz olunca inan çok güzel oluyor. Doğuştan anaç kızlar... Mesela bizimkilerin arası maşallah iyi. Çok kıskanmıyor. Oğlum 5 aylık oldu. Kızım çok seviyor. Uyanınca kardeşim yanıma yatsın diyor. Arada al sana oyuncak diye kafasına fırlatıyor ya da elini kolunu büküyor ama olsun... O kadar olacak... Şimdi iyi ki olmuş kardeşi diyorum... Ama kesinlikle bir çocuk hiç birşey değilmiş. İkinci olunca anlıyor insan... Resmen huni takıyorsun. Ben bazen kendi saçımı başımı yoluyorum sinirden ama onlara belli etmemeye çalışıyorum :) valla tam kucuk uyuyor büyük başlıyor bağırmaya. Uyanıyor sonra kendisi uyuyor. Tam uyuttum diyorsun oh diyorsun diğeri uyanıyor. Bugunler de geçecek. Hatta bu daha başlangıç... :) tek bırakmammak gerektiğini hep soyluyordum ama şimdi kesinlikle bu fikri iyice beninsedim. Şimdiden birbirlerine gülücükler saçıyorlar... Aile olduğunu o zaman anlıyorsun. Biraz zorlanırsın başta. Ama sonra ikisi oynarlar sen rahat edersin...Slm kizlar...uzun zamandir yoktum..tatildeydik...minayla tatil guzel gecti..cok sükür sorun olmadi..mina baya eglendi..arkadaslari oldu onlarla havuz keyfi yapti...sizler ne yapiyorsunuz..ya buaralar kizim durmadan anne beni bi kardesim olsun diyor..bana ve babasina soyluyor..anne kardesime emzik alicam kirmizi elbise alicam diyor...bide kiz kardesimin 3 aylik cocugu var..onu seviyor ve kiskaniyor..anne bu benim kardesim olsun diyor..
Kız valla biz kirmadik aslında ceylon ziplarken babasıda kendini çocuk sandı kendini attı durdu pat kırıldı bende şekil degistircem diye itim çektim kırdım vakti gelmiş ben napiyim uudurukmus rapsodi den almıştık şimdi avonsofa dan aldık daha gelmedi.herkes geri gelsin hadi doğum günleri yaklasiyo daha konuscazYatagi sizmi kirdiniz ceylinmi :)) ben ayirdim odayi zor olmadi odasina 2 li yatak koydum hamileyim digeride dogdugunda kismetse direk o odaya koycam ben orda yatcam bidaha yatak odasina cocuk sokmam :)) odasina tv koydum o oyaladi biraz bide bende dalasaya kadar odada oluyorum sonra bazen orda yatiyorum bazen cikiyorum ama hamile olmasam yatmam orda bende rahat edemiyorum tek yatmak istiyorum bazen ozaman onun odasinda büyüdüler artik yaa zaten biz cok yanlis yapti k okadarda cocuk var diye hayat degismek zorunda degil cok uyaniyodu esim cikiyodu yatak odasindan falan filan sacmaladik yani millet dogdugu gun ayiriyo odasini büyüdülermi hersey zor ne memeden ayirabiliyosun ne odayi ayirabiliyosun 2. De 6 ay emzircem ilk gündende dedigim gibi halletcem ben onlarin odasina gitcem oda 3 ay falan
Oda olayini naptin kardes düsünüyosan bence cok bebek odasi alma kisisel oluyo sonra bidaha masraf ama düsünmüyosan bisey diyemem tabi yada hazirmiydi odasi bizimki hazirdi öyle bekliyodu yeni yatmaya basladiKız valla biz kirmadik aslında ceylon ziplarken babasıda kendini çocuk sandı kendini attı durdu pat kırıldı bende şekil degistircem diye itim çektim kırdım vakti gelmiş ben napiyim uudurukmus rapsodi den almıştık şimdi avonsofa dan aldık daha gelmedi.herkes geri gelsin hadi doğum günleri yaklasiyo daha konuscaz
Evet canim kardes istiyor..cunku bunu cok dile getiriyor..dusun ismini bile koymus..benim kardesimin ismi umuttur diyor..bizim cevrede umut diye biri yok...baya benimsemis...onu oyle gorunce uzuluyorum..evde cok sıkılıyor..hep pesimdedir..cocukla olan yere gittigimizde mina cok mutlu oluyor..bana gelmiyor cocuklarla oynuyor..misafirlegi gittigimdr cocuk varsa cok rahatim onlarla oynuyor...simdi aklimda 2.cocuk yok...mina uc yasini doldurdugunda belki düsünürüm..hayirlisiKardeş istiyorsa çok şanslısın. Büyük olan koz olunca inan çok güzel oluyor. Doğuştan anaç kızlar... Mesela bizimkilerin arası maşallah iyi. Çok kıskanmıyor. Oğlum 5 aylık oldu. Kızım çok seviyor. Uyanınca kardeşim yanıma yatsın diyor. Arada al sana oyuncak diye kafasına fırlatıyor ya da elini kolunu büküyor ama olsun... O kadar olacak... Şimdi iyi ki olmuş kardeşi diyorum... Ama kesinlikle bir çocuk hiç birşey değilmiş. İkinci olunca anlıyor insan... Resmen huni takıyorsun. Ben bazen kendi saçımı başımı yoluyorum sinirden ama onlara belli etmemeye çalışıyorum :) valla tam kucuk uyuyor büyük başlıyor bağırmaya. Uyanıyor sonra kendisi uyuyor. Tam uyuttum diyorsun oh diyorsun diğeri uyanıyor. Bugunler de geçecek. Hatta bu daha başlangıç... :) tek bırakmammak gerektiğini hep soyluyordum ama şimdi kesinlikle bu fikri iyice beninsedim. Şimdiden birbirlerine gülücükler saçıyorlar... Aile olduğunu o zaman anlıyorsun. Biraz zorlanırsın başta. Ama sonra ikisi oynarlar sen rahat edersin...
Canim cok gecmis...Herkese gunaydiiiin,
Haksizlik etmeyelim lutfen, herkese msj attim
Ne var ne yok kizlar, biz hala hastaligi atlatmaya calisiyoruz, genel anlamda iyiyiz, kres maceralarimiz tam gaz devam![]()
şimdiden çalışmalara valla o zaman :) zaten 3 yaşına 5 ay kaldı... Arayı açma... Şimdiki aklım olsa kızım bir yaşına gelmeden hamile kalırdım ikinciye... Ama bu da güzel. Tam 26 ay var aralarında... Ara uzun olunca zevkleri istekleri de aynı olmuyor. Mesela şimdi ikisi de aynı doğumgunune gider, aynı oyuncakları oynar biraz daha buyuyunce. Ama sen 3 yaşında çalışmalara başlasan Mina zaten 4yaşına yakın olacak. Hayırlısı neyse o olsun demek lazım. Mesela ablamın 3 buçuk yaşında oğlu var. Uzun zamandır istiyor ama onların da olmuyor. Bizim de kazayla olmuştu. Allah'ın vardır bildiği demek lazım.Evet canim kardes istiyor..cunku bunu cok dile getiriyor..dusun ismini bile koymus..benim kardesimin ismi umuttur diyor..bizim cevrede umut diye biri yok...baya benimsemis...onu oyle gorunce uzuluyorum..evde cok sıkılıyor..hep pesimdedir..cocukla olan yere gittigimizde mina cok mutlu oluyor..bana gelmiyor cocuklarla oynuyor..misafirlegi gittigimdr cocuk varsa cok rahatim onlarla oynuyor...simdi aklimda 2.cocuk yok...mina uc yasini doldurdugunda belki düsünürüm..hayirlisi
bende hic düsünmüyodum cünki ejder zor bi bebeklik gecirdi uykusuzluktan 3 kere hastanelik oldum tüp bebekti olmadi evleneli simdi 7 yil olcakkendiliginden hamile kalmisim korunmuyodukda olmuyo diye 4 aylik hamileyim 2 gün önce ögrendim erkekmis buda ilk bas üzülmüstüm nasi bakcam diye ama simdi daha olumlu düsünüyorum bende senin gibi bahane ariyorum onu cocuklu yere götüreyim diye kiyamam hep yanliz ve feci bana sariyo hep oyun oynuyoz sıkıldım inan oyun oynamaktan insallah kendileri oynar bence doldursun diye bekleme yap hemen kardes düsünürsen büyür giderlerEvet canim kardes istiyor..cunku bunu cok dile getiriyor..dusun ismini bile koymus..benim kardesimin ismi umuttur diyor..bizim cevrede umut diye biri yok...baya benimsemis...onu oyle gorunce uzuluyorum..evde cok sıkılıyor..hep pesimdedir..cocukla olan yere gittigimizde mina cok mutlu oluyor..bana gelmiyor cocuklarla oynuyor..misafirlegi gittigimdr cocuk varsa cok rahatim onlarla oynuyor...simdi aklimda 2.cocuk yok...mina uc yasini doldurdugunda belki düsünürüm..hayirlisi
gecmis olsun havalar acayip bi kisa bi uzun giydiriyorum antalyadayiz biz ne soguk ne sicak anlasilmiyo sizin gripmi hayirdir neyi varHerkese gunaydiiiin,
Haksizlik etmeyelim lutfen, herkese msj attim
Ne var ne yok kizlar, biz hala hastaligi atlatmaya calisiyoruz, genel anlamda iyiyiz, kres maceralarimiz tam gaz devam![]()
Canım odası daha hamileyken hazırlandı pembe beyaz çok güzel teşhir gibi duruyo temizleyip cikiyorum.yatan yok aşama kaydettim kendi yatağında ama bizim Odamızda yatiyo.yatak almadım daha park yatağına sigiyo eskitsin biraz kiyamadim açıkçası.bugün ilk saç kestirmemizi yaşadık düğümleniyodu tararken agliyodu rahatladi minigim teyzeleri foto koyim size maşallah unutmayalım nazar olmasinOda olayini naptin kardes düsünüyosan bence cok bebek odasi alma kisisel oluyo sonra bidaha masraf ama düsünmüyosan bisey diyemem tabi yada hazirmiydi odasi bizimki hazirdi öyle bekliyodu yeni yatmaya basladi
Kızlar son bir haftadır yaşadığımı anlatayım... Benim 5 aylık oğlan gunduz bir kere 2 saat uyuyor kızım gunduz hiç uyumuyor. Oğlan 10 gibi uyuyor. Kızım gidip onu uyandırıyor. Sonra kendisi uyuyor . Oğlan bu sefer uyuyamıyor. Saat gecenin 2'si. Ve daha yeni uyudu... Yani huni takacam... Neyse geçecek bugunler diyerek kendimi avutuyorum... Allah çocuklarımıza sağlık versin de... Ha bu arada kızıma uyandırma diyorum ama çok da üstüne gidemiyorum. Zaten bildiğini okuyor. Çok korumacı olamıyorum kucuğe karşı.. Bu sefer kıskanır diye korkuyorum[/QUOTE
normalde uyuyanlara karsi nasi tutumu bizimki o konuda cok dikkatli biri uyuyosa sessiz konusur ve rahatsiz etmez ama kardesine nasi olur tutumu bilemem bende 4 aylikmhamileyim bakalim görcez daha bunlarda bebek napalim idare etcez kitle bebegin kapisina telsizin varsa kur belki rahat edersin oda uyumazsa sıkıntı cikarir kücük daha
Masallahhh dana gibi oldular :))) yürücekmi konuscakmi derken laf yetistiriyo esseklerCanım odası daha hamileyken hazırlandı pembe beyaz çok güzel teşhir gibi duruyo temizleyip cikiyorum.yatan yok aşama kaydettim kendi yatağında ama bizim Odamızda yatiyo.yatak almadım daha park yatağına sigiyo eskitsin biraz kiyamadim açıkçası.bugün ilk saç kestirmemizi yaşadık düğümleniyodu tararken agliyodu rahatladi minigim teyzeleri foto koyim size maşallah unutmayalım nazar olmasin![]()