Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
I isimx merhabalar, gözün aydın canım sağlıklı bir bebek ve doğum diliyorum,
bizimki de geçen hafta perşembe günü yüksek ateş ile doktora gittik, 39 oldu ateşi, yavrum perişandı, boğazı ve kulağında enfeksiyon varmış mecbur antibiyotik başladık, hastalık 2 gün sürdü, 3. gün eski haline döndü bu nasıl bir hastalık anlamadım, sadece ateş oldu o kadar. bugün kontrole gideceğiz inşallah geçmiştir.
tuvalet olayında da bizimki büyük tuvaletini söylüyor ve tuvalete yapıyor ama çişi bazen yapmak istemiyor veya tutuyor,arada kaçırıyor külotuna, onda azcık zorlanıyoruz. büyük ölçüde öğrendi gibi.
E Etabiti bizim de izinler iptal canım, annem zorlanıyor her an kreşe başlatabilirim, tuvalet eğitimini az buçuk öğrendi gibi. ama herkes kreşe başlayınca çok hasta olur falan diyor, gözüm korktu, alıştırmak için yarım güne falan mı versem ki ya da haftada 3 gün tam zamanlı, her işimiz kaldı ayol
Niye vicdan azbi yasadin canim yaa ne güzel okula ilk adim arkadaslari olucak sıkılmaz güzel seyler düsün sorun cikardimi ezosGunaydiiin, biz bugun krese basladik..
Yeniden okul yillarima dondum sanki. Sabaha kadar heyecandan uyuyamadim. ..
Bugun ezosun yanindayim, umarim cabucak alisir.. resmen vicdan azabi yasiyorum...
Annane zamani:) bizim annane cook uzakta malesef baska sehirde bazen cok ariyorumSelam kızlar
2,5 yaşımız hayırlı olsun. biz 30 aylık olduk bile çok şükür kızım gerçekten büyüdü ya
bildiğin çocuk annesine arkadaş oldu yavrum.
15 gün tatil bitti sabah ananeye bırakıldık :)
Bebegini yabanci birilerine teslim etmek cooook zormus.. 2 yil ben baktim, bugune kadar da anneannemiz bakti. Annem artik evine donecek, mecburuz krese baslamaya..Niye vicdan azbi yasadin canim yaa ne güzel okula ilk adim arkadaslari olucak sıkılmaz güzel seyler düsün sorun cikardimi ezos
haklisin tabi kendi annene güvendiğin gibi olmaz kimse ilk gün önemli onun icin insallah cabuk uyum saglar benimde annem calistigi icin cocuklugum kreste gecti ama ben severdim ben calismiyorum ama önümüzdeki yaz kismetse göndercem tabi dedigin gibi aklin kalicak insallah hemen alisirsinizBebegini yabanci birilerine teslim etmek cooook zormus.. 2 yil ben baktim, bugune kadar da anneannemiz bakti. Annem artik evine donecek, mecburuz krese baslamaya..
İlk gun oldugu icin bocaladi tabii. Gozu hep bendeydi, herseyi benimle yapmak istedi, konusamadigi icin ogretmenlerine derdini anlatamadi vs.. alisacagiz, yapacak birsey yok...
Hayırlı olsun kreşiniz kolaylıkla alışır seni aramaz bile çoğu çocuk aynı şartlarda bağımsız sosyal bireyler olsunlar maşallah vicdan meselesi kolay değil ama halledebilirsin sarıl boynuna öp kokla sev beni de özledim seni çok seviyorum de herşey onun geleceği için değil mi sosyolojiGunaydiiin, biz bugun krese basladik..
Yeniden okul yillarima dondum sanki. Sabaha kadar heyecandan uyuyamadim. ..
Bugun ezosun yanindayim, umarim cabucak alisir.. resmen vicdan azabi yasiyorum...
Annane zamani:) bizim annane cook uzakta malesef baska sehirde bazen cok ariyorum
Ayse sare yemek yemek istemiyo bikti belkide bulamaclardan ... kusuyo o mamadan yemezse... gunde 12 olcek ister sebzeye ister meyveye yogurda yedir diyo doktor ... nasil... her ogun bir merasim iliklerime kadar geriliyorum agzini actircam diye... hala yatarak oyalayarak agzina kakiliyo kasik... sutum cok yok olanda zaten anca cocu kusturuyo
... gunduz emzirme bile dedi doktorumuz. Ama benim icin anne sutu sadece kilo degil.... nabicam bakiyorum onun ayindakiler herseyi yiyomus. Eline istiyo ekmek filan veremiyorum... esimde verdirtmiyo bir iki kez tikandi korktuk cok korktuk ... korkuyorum nabicam ... cok yurekliydim ... mandalina veriyodum kuzuma nasilda yerdi ... ekmegi eline verirdim... cabaliyorum... butun gun yine beceremiyorum galiba... bi diyorum aman yemesin lapa yesin cani sag olsun diyorum... ama dktor yedircen diyo yavrum istemiyo disi cikti bitane belki ondan emmek istiyo sadece... ama sutumde sanki zehir var oldugu gb cikariyo mama yemeden emerse(( herkes diyo ne var sutunde hemen cikariyo ama mamasini yerse emdigide kaliyo icinde... niye boyle benim ise yaradigim tek bisey olmaz mi bu hayatta... nabayim ben simdi vereyimmi ekmek gb seyler ama koparinca tikaniyo kusuyo korkuyorum ya bisey olursa nabarim.... psikologa gittim 3.ye illaki ilac diye tutturuyo bisey yok konuscak kaderci ol diyo bitiyo muhabbet... oda anlamiyo ki ne desin... ic ilaci uyus diyo... korkularimi anlamiyo...
Cok sicak yarin 3 agustos hem icim yaniyo ... hep benim bu sicaklamam yuzunden...
Ayse sare iyice hareketlendi emeklemeye basladi 7 bucuk aylik oldu... yorgunum... bisuru sey yapiyorum... beynimi oyalamak icin basedemiyorum... yukum agir geliyo bu sorumluluk... hayatta tek bi sansim kaldi biliyorum ... oda ayse sare ... ona iyi bakmaliyim... hayat cok korkuncmus ben cok yurekliymisim simdi cok gucsuzum hala hicbisey olmamis gb yasamak... deprosyona gircek vaktim bile yok surekli kosturuyorum yetisemiyorum ... biraz icim karisik sadece yazmak istedim biraz cesaretlendirir misiniz beni ayse sare icin nabayim nasil beslenmesine yardim edeyim... biboron emzik asla kabul etmiyo hicbiseye agzini acmiyo havuc salata veriyorum eline bazen ondan bile oguruyo ... zeynebi ozledim kocaman kizim olsun istiyorum ben bunlari atlatmistim biliyorum bunlari ama gecmisti guzel gunler gelmisti ... hic yasayamadim doyasiya guzel bigun evladimla yasayamadim ... simdi kocaman olmus olcakti birlikte kahvalti yapardik denize gotururdim hergun konusurduk bile masal anlatirdi sscma sacma dinlerdim sacini tarardim orucek kadar olurdu ... yada uzerdim onu dimi ayse sarede olunca uzerdim yorulurdum kizardim kesin uzerdim kuzumu kesin uzerdim... simdi uzulmuyo simdi mutlu ne isterse oluyodur cok guzel yerde.... hic gelmiyo ruyama bile beni bile unutu oyle guzel demekki cennet ... offf
Ozur dilerim
Ayse sare yemek yemek istemiyo bikti belkide bulamaclardan ... kusuyo o mamadan yemezse... gunde 12 olcek ister sebzeye ister meyveye yogurda yedir diyo doktor ... nasil... her ogun bir merasim iliklerime kadar geriliyorum agzini actircam diye... hala yatarak oyalayarak agzina kakiliyo kasik... sutum cok yok olanda zaten anca cocu kusturuyo
... gunduz emzirme bile dedi doktorumuz. Ama benim icin anne sutu sadece kilo degil.... nabicam bakiyorum onun ayindakiler herseyi yiyomus. Eline istiyo ekmek filan veremiyorum... esimde verdirtmiyo bir iki kez tikandi korktuk cok korktuk ... korkuyorum nabicam ... cok yurekliydim ... mandalina veriyodum kuzuma nasilda yerdi ... ekmegi eline verirdim... cabaliyorum... butun gun yine beceremiyorum galiba... bi diyorum aman yemesin lapa yesin cani sag olsun diyorum... ama dktor yedircen diyo yavrum istemiyo disi cikti bitane belki ondan emmek istiyo sadece... ama sutumde sanki zehir var oldugu gb cikariyo mama yemeden emerse(( herkes diyo ne var sutunde hemen cikariyo ama mamasini yerse emdigide kaliyo icinde... niye boyle benim ise yaradigim tek bisey olmaz mi bu hayatta... nabayim ben simdi vereyimmi ekmek gb seyler ama koparinca tikaniyo kusuyo korkuyorum ya bisey olursa nabarim.... psikologa gittim 3.ye illaki ilac diye tutturuyo bisey yok konuscak kaderci ol diyo bitiyo muhabbet... oda anlamiyo ki ne desin... ic ilaci uyus diyo... korkularimi anlamiyo...
Cok sicak yarin 3 agustos hem icim yaniyo ... hep benim bu sicaklamam yuzunden...
Ayse sare iyice hareketlendi emeklemeye basladi 7 bucuk aylik oldu... yorgunum... bisuru sey yapiyorum... beynimi oyalamak icin basedemiyorum... yukum agir geliyo bu sorumluluk... hayatta tek bi sansim kaldi biliyorum ... oda ayse sare ... ona iyi bakmaliyim... hayat cok korkuncmus ben cok yurekliymisim simdi cok gucsuzum hala hicbisey olmamis gb yasamak... deprosyona gircek vaktim bile yok surekli kosturuyorum yetisemiyorum ... biraz icim karisik sadece yazmak istedim biraz cesaretlendirir misiniz beni ayse sare icin nabayim nasil beslenmesine yardim edeyim... biboron emzik asla kabul etmiyo hicbiseye agzini acmiyo havuc salata veriyorum eline bazen ondan bile oguruyo ... zeynebi ozledim kocaman kizim olsun istiyorum ben bunlari atlatmistim biliyorum bunlari ama gecmisti guzel gunler gelmisti ... hic yasayamadim doyasiya guzel bigun evladimla yasayamadim ... simdi kocaman olmus olcakti birlikte kahvalti yapardik denize gotururdim hergun konusurduk bile masal anlatirdi sscma sacma dinlerdim sacini tarardim orucek kadar olurdu ... yada uzerdim onu dimi ayse sarede olunca uzerdim yorulurdum kizardim kesin uzerdim kuzumu kesin uzerdim... simdi uzulmuyo simdi mutlu ne isterse oluyodur cok guzel yerde.... hic gelmiyo ruyama bile beni bile unutu oyle guzel demekki cennet ... offf
Ozur dilerim
Ozur dilerim