- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Sagolun kiz kardessiniz... acinin yiki senesi var mi diyodum her gun aciyo canim ama dun o gunu iliklerime kadar hissettim beynim hepsini doktu ortaya ... hastaneye ilk gidisimiz o ambulans o doktora yalvarisim guvenlikteki polisin o aciyan gozleri ... sandalyeye oturtmaya calistiklari midemin bulanmasi ayaklarimin tutmamasi... aysenin icimdeki cirpinisi.... dun gece o gece... o kapinin ardinda kalmak.... nefes almadan bi haber beklemek her dktoru gordugumuzde nefesimizin kesilmedi ayaklarim midem aci vucutta nasil gezinir hissetmek... hasretin bi gunu saati olsa saysak bitse... kac yil kac yil sonra .... ayse sare iyiki var biz variz ... cok gucsuzum umudum kalmiyo rabbim bizi affetmez diye cok uzuluyorum sonra diyorum bizi sevmese ayse sareyi vetmezdi yuvamizi bizi ayakta tutmak icin onu verdi.... yillarca cocuk istedik olmadida ayse sare nasil anlamadan oldu o verdi... ayse sare hem dunyalik hem ahiret icin umudum sadece... ayni havalar da ayni nasil sicak 3-4 gundur sicakladikca agliyorum dun cok cok sicakti ki bizi yakti... hastanede usuyodum ama icim titriyodu zeynep soguk ustu acik diye karni ac mi cani aciyo mu diye... sonraki gunler hep kararmisti hava simdide oyle... sonra o gun cok yagmur yagdi cok cok cok gozumuzun yasini yagmur yikadi.... gok te agladi o gitti diye... gecenin ikisinde o kapida ayamdaki terlikler camurlu su gozumun onunde ... simdi hava da o gunleri aniyo yine ayni... belki bi gun daha yansaydik omur boyu yanmazdik boyle diye geciyo icimden ama imanima dokunuyo hani bi an ileri bi an geri gitmicek ecel kadere imanin nerde diyorum seytanin vesvesesini susturmaya calisiyorim... bi yarari olsa keske kendimi suclamamin yerin dibine sokmamin bi yarari oksa yok yok yok gelen yok ... cok zor bi ruyada gormeye hasret kalmak bile cok zor... bizim icin affolunmamiz icin dua edin akliniza dustugumuzde cennette kavusmak icin ben hergun zeynebime ayse sareme okudugumda butun cocuklari korusun diyye dua ediyorum . Allah affetsin
Rabbim hepimizi affetsin güzel arkadaşım..
bu yazından anlıyorum ki sen hala kendini suçluyorsun.
camı açmasaydım keşke evde yansaydım pişseydim ama açmasaydım diyorsun..
ama unuttuğun bir şey var ECELLL. o geldi mi ne cam dinler ne kapı ne pencere..
hep diyorum sana , Rabbimin ne sevdiği bir kulsun ki , cennette bekleyenin , günahlarını affedenin , öldüğümüzde hesap verirken kurtaranın olacak..
ne çok sevdiğisin ki , kucağında yeni bir insanlık büyüyor.. kollarında acını dindiriyor.. yine annesin...
büyüdükçe acın dinecek , ya boş kalsaydı kolların , anneliği unutsaydın , evinde 1 başına kalsaydın
sen kötü bir anne değilsin lütfen bunu evinin her yerine yaz devamlı göz önünde koy gör bil: