2014 Şubat Anneleri

Sagolun kiz kardessiniz... acinin yiki senesi var mi diyodum her gun aciyo canim ama dun o gunu iliklerime kadar hissettim beynim hepsini doktu ortaya ... hastaneye ilk gidisimiz o ambulans o doktora yalvarisim guvenlikteki polisin o aciyan gozleri ... sandalyeye oturtmaya calistiklari midemin bulanmasi ayaklarimin tutmamasi... aysenin icimdeki cirpinisi.... dun gece o gece... o kapinin ardinda kalmak.... nefes almadan bi haber beklemek her dktoru gordugumuzde nefesimizin kesilmedi ayaklarim midem aci vucutta nasil gezinir hissetmek... hasretin bi gunu saati olsa saysak bitse... kac yil kac yil sonra .... ayse sare iyiki var biz variz ... cok gucsuzum umudum kalmiyo rabbim bizi affetmez diye cok uzuluyorum sonra diyorum bizi sevmese ayse sareyi vetmezdi yuvamizi bizi ayakta tutmak icin onu verdi.... yillarca cocuk istedik olmadida ayse sare nasil anlamadan oldu o verdi... ayse sare hem dunyalik hem ahiret icin umudum sadece... ayni havalar da ayni nasil sicak 3-4 gundur sicakladikca agliyorum dun cok cok sicakti ki bizi yakti... hastanede usuyodum ama icim titriyodu zeynep soguk ustu acik diye karni ac mi cani aciyo mu diye... sonraki gunler hep kararmisti hava simdide oyle... sonra o gun cok yagmur yagdi cok cok cok gozumuzun yasini yagmur yikadi.... gok te agladi o gitti diye... gecenin ikisinde o kapida ayamdaki terlikler camurlu su gozumun onunde ... simdi hava da o gunleri aniyo yine ayni... belki bi gun daha yansaydik omur boyu yanmazdik boyle diye geciyo icimden ama imanima dokunuyo hani bi an ileri bi an geri gitmicek ecel kadere imanin nerde diyorum seytanin vesvesesini susturmaya calisiyorim... bi yarari olsa keske kendimi suclamamin yerin dibine sokmamin bi yarari oksa yok yok yok gelen yok ... cok zor bi ruyada gormeye hasret kalmak bile cok zor... bizim icin affolunmamiz icin dua edin akliniza dustugumuzde cennette kavusmak icin ben hergun zeynebime ayse sareme okudugumda butun cocuklari korusun diyye dua ediyorum . Allah affetsin

Rabbim hepimizi affetsin güzel arkadaşım..
bu yazından anlıyorum ki sen hala kendini suçluyorsun.
camı açmasaydım keşke evde yansaydım pişseydim ama açmasaydım diyorsun..
ama unuttuğun bir şey var ECELLL. o geldi mi ne cam dinler ne kapı ne pencere..

hep diyorum sana , Rabbimin ne sevdiği bir kulsun ki , cennette bekleyenin , günahlarını affedenin , öldüğümüzde hesap verirken kurtaranın olacak..
ne çok sevdiğisin ki , kucağında yeni bir insanlık büyüyor.. kollarında acını dindiriyor.. yine annesin...
büyüdükçe acın dinecek , ya boş kalsaydı kolların , anneliği unutsaydın , evinde 1 başına kalsaydın

sen kötü bir anne değilsin lütfen bunu evinin her yerine yaz devamlı göz önünde koy gör bil:

Sagolun kiz kardessiniz... acinin yiki senesi var mi diyodum her gun aciyo canim ama dun o gunu iliklerime kadar hissettim beynim hepsini doktu ortaya ... hastaneye ilk gidisimiz o ambulans o doktora yalvarisim guvenlikteki polisin o aciyan gozleri ... sandalyeye oturtmaya calistiklari midemin bulanmasi ayaklarimin tutmamasi... aysenin icimdeki cirpinisi.... dun gece o gece... o kapinin ardinda kalmak.... nefes almadan bi haber beklemek her dktoru gordugumuzde nefesimizin kesilmedi ayaklarim midem aci vucutta nasil gezinir hissetmek... hasretin bi gunu saati olsa saysak bitse... kac yil kac yil sonra .... ayse sare iyiki var biz variz ... cok gucsuzum umudum kalmiyo rabbim bizi affetmez diye cok uzuluyorum sonra diyorum bizi sevmese ayse sareyi vetmezdi yuvamizi bizi ayakta tutmak icin onu verdi.... yillarca cocuk istedik olmadida ayse sare nasil anlamadan oldu o verdi... ayse sare hem dunyalik hem ahiret icin umudum sadece... ayni havalar da ayni nasil sicak 3-4 gundur sicakladikca agliyorum dun cok cok sicakti ki bizi yakti... hastanede usuyodum ama icim titriyodu zeynep soguk ustu acik diye karni ac mi cani aciyo mu diye... sonraki gunler hep kararmisti hava simdide oyle... sonra o gun cok yagmur yagdi cok cok cok gozumuzun yasini yagmur yikadi.... gok te agladi o gitti diye... gecenin ikisinde o kapida ayamdaki terlikler camurlu su gozumun onunde ... simdi hava da o gunleri aniyo yine ayni... belki bi gun daha yansaydik omur boyu yanmazdik boyle diye geciyo icimden ama imanima dokunuyo hani bi an ileri bi an geri gitmicek ecel kadere imanin nerde diyorum seytanin vesvesesini susturmaya calisiyorim... bi yarari olsa keske kendimi suclamamin yerin dibine sokmamin bi yarari oksa yok yok yok gelen yok ... cok zor bi ruyada gormeye hasret kalmak bile cok zor... bizim icin affolunmamiz icin dua edin akliniza dustugumuzde cennette kavusmak icin ben hergun zeynebime ayse sareme okudugumda butun cocuklari korusun diyye dua ediyorum . Allah affetsin
ahh canim benim yandi icimiz seninkini insan düsünemiyor bile allah yardimcin olsun ama vesvese etme birak bütün istediklerini insallah kizinla yasarsin az kaldi seninle paylasicak cok günleri var onunda sen iyi bir annesin hep dertlestik konustuk cok zor ikimizde hamile kaldik bende hamileyim biliyormusun 2 aylik insallahrabbim korusun bütün cocuklari ayse sare icinde patates püresi yogurt corba falan dene canim belki kati gidaya daha hazir degildir biliyorum buraya gelip okuyosun bizi ama yorumda yap sen hep 2014 subat annesisin icini dök dertles kendini kapatma dün 1 yil oldu allah rahmet eylesin meleklere emanet kendine iyi bak...

Hep yanimdasiniz iyiki varsiniz allah razi olsun kizimla beni belkide en iyi bilensiniz :((( bitek siz belkide cok ozluyorum adini haykirmayi onu anlatmayi cennet kokulum kokusunu gulusunu gamzesini yavrumu cok ozledim... ayse sare cok benziyo ona gitgide... sagolun evet atse sare iyiki var

haksever haksever
Canım biz böyleyken seni tabiki anlayamam ama ayşe sare büyüdükçe annem dedikçe acın azalacak. Zeynep cennette annesini bekliyor.
Yemesin ayşe, böyle devam etsin. Sen çok iyi bir annesin. Sütünde tabiki bişey yok.

Herkese selaaam, kresteki 2. Haftamiz. Korktugum kadar zor olmadi. Sabahlari hala biraz mizmizlaniyor ama alisacak zamanla. Maalesef orda pek yemek yemiyor, gun icinde evde meyve, cerez falan cok yerdi. Kresten gelince cok acikmis oluyor.. kizim sanki 1 hafta icinde daha bir buyudu gibi ;)

Herkese selaaam, kresteki 2. Haftamiz. Korktugum kadar zor olmadi. Sabahlari hala biraz mizmizlaniyor ama alisacak zamanla. Maalesef orda pek yemek yemiyor, gun icinde evde meyve, cerez falan cok yerdi. Kresten gelince cok acikmis oluyor.. kizim sanki 1 hafta icinde daha bir buyudu gibi :KK66:
sende alisa bildinmi bari iki hafta iyi yavastan alismistir. aslinda kreste yiyen cocuklarla beraber daha cok yese iyi olur genelde cocuklar duydugum kadariyla öyle yapiyorlarmis bizde seneye yaza baslicaz kismetse ben evdeyim cünki calismiyorum

Selam kızlar biz tuvalet olayında gecede takmiyorum artık süt istiyo gece hep agliyo vermedim.bana şarkı söylüyo annem diye dedesinin yuruyusunu taklit ediyo renk eslesmesi basladi aynı renkleri yakalıyor baaak diyo lego kıyafet bardak yastık gibi 10a kadar sayıyo espri yapıyo mimikler degisiyo bizi kandırmak çalışıyo anne babanın yanında piş dicem sonra yatağıma geccem bekle diyo tam cadi oldu sizinkiler nasıl gelişimleri konuşalım hadi biraz

Selam arkadaşlar gece yatmadan biberon ister muhakkak süt içiyor 200 lük sabaha kadar tutabiliyor maşallah süperiz süper..
Mesaneyi büyütüyoruz bu da eğitimin bir parçası...

Biz 20 ye kadar sayıyoruz şu araladar arada 9 dan 20 geçse de iyi gibi, cümle kuruyor dinlediği şarkıyı ezberleyip söylüor şuanda favorimiz* çalkala * her anını video ya çekmeye çalışıyorum. çok büyüdüler çok şükür.
bok ve pipi diyoruz sonra da ayıp diyor sinir oluyorum. tepki vermemeye çalışıyoruz. gece uykuları aynı hala beraber yatıyoruz gece 1 kez süt içiyor uyumadan 200 ml içiyor mutlaka 1 defa uyanıyor artık çok şükür.
işe gitme krizlerimiz tatil sonrası coştu sürekli gitme diyor. kreş düşünmüyorum daha erken gibi geliyor annemde hala o bakıyor. gece uykuda anne seni çok seviyorum deyip sarılıyor içim eriyor resmen..
birşey istediğinde çüçücük anne diyor :D hee bide kızıyım bi da yapmicam anne diyor ama külliyen yalan :D
arabasına oturmak istemiyor yürüyecek abla o çünkü :D

:))) neler yapiyor..... mmm ne yapmiyoki ;) beni deli ediyo kizdiriyo dinlemiyo birdaha yapmam annecim gel öpüselim barisalim diyo ama gene ayni. 10 a kadar sayiyoruz simdilik renkleri biliyoruz ingilizcelerini biliyoruz sarkilari seviyo söylüyo lego ve hamurda ilerleme var acayip oyunlar kuruyo hayal gücü cok kuvvetli su icmeye geliyo mutfaga bi bakiyorum kendini yere atiyo anne bir bir ikiyi ara cocuk mutfaga gelirken bayildi de diyo :))) cok komik ve sakaci bi cocuk daha neleer nelerr bizden bukadar

:))) neler yapiyor..... mmm ne yapmiyoki :KK66: beni deli ediyo kizdiriyo dinlemiyo birdaha yapmam annecim gel öpüselim barisalim diyo ama gene ayni. 10 a kadar sayiyoruz simdilik renkleri biliyoruz ingilizcelerini biliyoruz sarkilari seviyo söylüyo lego ve hamurda ilerleme var acayip oyunlar kuruyo hayal gücü cok kuvvetli su icmeye geliyo mutfaga bi bakiyorum kendini yere atiyo anne bir bir ikiyi ara cocuk mutfaga gelirken bayildi de diyo :))) cok komik ve sakaci bi cocuk daha neleer nelerr bizden bukadar
Kopardı beni 1 2 yi arayip çocuk bayıldı mi dicen ya canım ya bizimkide biraz bekle gitcem falan demek için anne 3 5 bekle diyo ama çocukça konuşma çok tatlı teyp gibi aylar öncesini anlatiyo bana kreste sus başım aciyo dedi aba ben iiihhh dedim diyo taklit ler danslar parmak oyunları şarkılar 13.5 kilo 92 cm mis sağlık ocagi baktı normal dedi ailedeki tüm pipisi olanları sayıyo baba dede dayı falan doğru biliyo sonra bizi sayıyo anne babane ben hala diye her gece kitap okuma faslimizi bebeklerine uyguluyo tam büyüdüler ya cadi oldular Allah korusun nazardan

Biz 20 ye kadar sayıyoruz şu araladar arada 9 dan 20 geçse de iyi gibi, cümle kuruyor dinlediği şarkıyı ezberleyip söylüor şuanda favorimiz* çalkala * her anını video ya çekmeye çalışıyorum. çok büyüdüler çok şükür.
bok ve pipi diyoruz sonra da ayıp diyor sinir oluyorum. tepki vermemeye çalışıyoruz. gece uykuları aynı hala beraber yatıyoruz gece 1 kez süt içiyor uyumadan 200 ml içiyor mutlaka 1 defa uyanıyor artık çok şükür.
işe gitme krizlerimiz tatil sonrası coştu sürekli gitme diyor. kreş düşünmüyorum daha erken gibi geliyor annemde hala o bakıyor. gece uykuda anne seni çok seviyorum deyip sarılıyor içim eriyor resmen..
birşey istediğinde çüçücük anne diyor :KK70: hee bide kızıyım bi da yapmicam anne diyor ama külliyen yalan :KK70:
arabasına oturmak istemiyor yürüyecek abla o çünkü :KK70:
yesinler o ablayi :) ya bu oda isini mapicaz bizimkide ayni odadayiz besiginden cikip cikip yanima geliyo odasi hazir bos bos duruyo bir kac güne gecircem bi düzen kurmam gerekiyo 2 aylik hamileyim bide onu sürekli kaldirip besigine yatirmak zor oluyo
Kopardı beni 1 2 yi arayip çocuk bayıldı mi dicen ya canım ya bizimkide biraz bekle gitcem falan demek için anne 3 5 bekle diyo ama çocukça konuşma çok tatlı teyp gibi aylar öncesini anlatiyo bana kreste sus başım aciyo dedi aba ben iiihhh dedim diyo taklit ler danslar parmak oyunları şarkılar 13.5 kilo 92 cm mis sağlık ocagi baktı normal dedi ailedeki tüm pipisi olanları sayıyo baba dede dayı falan doğru biliyo sonra bizi sayıyo anne babane ben hala diye her gece kitap okuma faslimizi bebeklerine uyguluyo tam büyüdüler ya cadi oldular Allah korusun nazardan
cok komikler hersey onlar icin babannesi namaz kiliyo onada kücük seccade almis cekmecede biliyo yerini babannesi namaz kilcaginda hemen gidiyyo aliyo hizli hizli yatiyo kalkiyo anne benim namaz oyunum bitti diyo manneminde bittimi hadi ama cok oynadin diyo :)))) catlicam ggülmekten cok komik

Bizim iki buçuk yaş boy kilo durumumuz 98 cm ve 20 kilo..
Kelime haznesine bayılıyorum kendisini çok güzel ifade etmeye başladı iyi derecede türkçe biliyor maşallah...

Benim kizimda cok cadi olmus..bizde renkleri ogrenmisiz 10 kadar sayi saymasimi ogrenmis..minanin ezberi cok iyidir..ari sarkisini soyluyor..minikkusu soyluyor..yagmur yagdiyi soyluyor..bangir bangir sarsini soyluyor..ona kizdigimda yanima geliyor anne ozur dilerim bir daha uzmem seni barisalim anne diyor ve sonra sariliyor bana..onu oyle gordugumde eriyorum...mina cok dilli olmus..buaralar bana gelip anne benim bi kardesim olsun diyor...onada uzuluyorum oyle diyince..simdilik 2.dusunmuyoruz.hayirlisi.

Selam arkadaşlar gece yatmadan biberon ister muhakkak süt içiyor 200 lük sabaha kadar tutabiliyor maşallah süperiz süper..
Mesaneyi büyütüyoruz bu da eğitimin bir parçası...
Kizimda uyumadan once 200 sut icer..sabah 6 gibi uyanir sut icer..cok sukur gece altina yapmaz..

Back