2014 Şubat Anneleri

Merhaba sevgili anneler belki aranızda beni hatırlayanlar olabilir. Oğlum kolikti pek giremiyodm derken ikinci de gelince hepten koptum ama ara ara okumaya calistm size birşey soracaktım oğlumun iki yaş aşısını bir ay geciktirmeli olarak dün yaptım ama hemsireye banyo edebilir mi diye sormayı unuttum sizin bir bilginiz var mi acaba
Canim hosgeldik...tabikide hatirladik seni..sen 2.bebeginimi dogurdun..allah anali babali buyutsun..

Evet kustugu için kilo alımı durdu nerdeyse doktor u dinlemek zorundayım artik ilaç ve kusma önleyici mamayla başladım dün akşamdan itibaren. Ilaç çok acı tez sifa versin rabbim baska dert vermesin ama biliyorsunuz çok hassasim hic üzüldüm canı yansın istemiyorum o mutlu iyi olsun onunla nefes alıyorum. Çabuk toparlasın insallah. doktor ay dolsun erken ek gidaya bile başlayabiliriz dedi. Moralim bozuldu ister istemez. Çok emzirmem istiyorum bana iyi gelen tek şey emzirirken ona can olmak onu doyurmak göz bebegimde sadece benim olması gülümsemesi o emzirmeye tarif edemem bırakmasın beni istiyorum. Biliyorum iyi degilim canı sag olsun yavrumun tek ilacın o ondan yani dua edin bize
Canim benim cok gecmis olsun...insallah biran once iylesir...

Taube biraz anlatsana nası başladın istek varmiydi minada:KK16:
Canim benim niyetim yoktu nisan ayi dusunuyordum alistirmaya..mina kendi baslatti...bigun anne cis geliyor tuvalet diyordu goturuyordum yapiyordu ama ben bezliyordum.baktim yatana kadar cis soyluyordu tuvalete yapiyordu..bende diger gun bez baglamadim..gecede baglamadim..cok sukur gecede altini kirletmiyordu..uyandiginda da cis diyor..teyzesi gorsen ona diyorum gel bezini bagliyayim yok bebek takiyor mina abla oldu diyor...bunlar cok tatli olmuslar..rabbim cocuklarimizi korusun..darisi oglusuna..

Canim benim niyetim yoktu nisan ayi dusunuyordum alistirmaya..mina kendi baslatti...bigun anne cis geliyor tuvalet diyordu goturuyordum yapiyordu ama ben bezliyordum.baktim yatana kadar cis soyluyordu tuvalete yapiyordu..bende diger gun bez baglamadim..gecede baglamadim..cok sukur gecede altini kirletmiyordu..uyandiginda da cis diyor..teyzesi gorsen ona diyorum gel bezini bagliyayim yok bebek takiyor mina abla oldu diyor...bunlar cok tatli olmuslar..rabbim cocuklarimizi korusun..darisi oglusuna..
Benin oglum da kakasini soyluyo am a tuvalete gidelim diyince istemiyo ordan korkuyo sanki:110:

Son düzenleme:
Artik esranin yorumlarini gorebiliyorum..sonunda nedenini cozebildik....cok tskler yasakcim

Hayırlı olsun canım... Benim de arkadaşım başlamıştı. Çocuk tuvaletini soyluyordu her seferinde tuvalete yapıyordu. Bir gün pipisi tuvaletin dışında kalmış. O da dışarı yapmış annesi de istemeden ayyy demiş. Çocuk birdaha yapmamış. Yani dışarı da yaparsa tepkisiz kalmak en iyisi ...

Canim hosgeldik...tabikide hatirladik seni..sen 2.bebeginimi dogurdun..allah anali babali buyutsun..
Sende hosgeldin yaw gozukuyodun
Masaallah taubem tam hazır olmus mina:KK9: benim oğlan kaka dan hiç rahatsız olmuyo halen kaciyo degistirecem zaman demekki hazır degil:confused: bi jac kandirdin.anne cis kaka geldi dedi. Wc götürdüm. Su aç dedi:confused: amacı suyla oynamakmis oturmadı wc ye:KK34:

Back