- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıslar 2 yaşından itibaren kaç azı dişi çıkacaktı ..benim oğlan zaten istahsiz dir ama iki haftadır resmen aç geziyodu.kiloda verdi biraz. Bugün yine iki kaşık çorbayi zor icti istemedi.ben kızınca agladi baktım bi azi çıkmış.şükür ateş ne yapmadi ..ama acayip istahsizdi
Kıslar 2 yaşından itibaren kaç azı dişi çıkacaktı ..benim oğlan zaten istahsiz dir ama iki haftadır resmen aç geziyodu.kiloda verdi biraz. Bugün yine iki kaşık çorbayi zor icti istemedi.ben kızınca agladi baktım bi azi çıkmış.şükür ateş ne yapmadi ..ama acayip istahsizdi
bence sen yorulma diye öyle yapıyor esra,Kızım beni sevmiyor mu diye düşünmeye başladım eve gidince ilgileneyim diyorum yok teyze yapsın diyor. Yani bakıcıya gidiyor. Nasıl uzuluyorum anlatamam
kardeşim geçmiş olsun, her şey yoluna girer sen canını sıkma yeter ki,Sormuyoki canim b aslicaz dedi. 3 aydır hep ilaç mama diyo ben vermiyorum. Bu sefer korktum bi dahaki aya iyice durur gelisimi dedi. Başladık ila ada mamayada ins gelişir bu on gunde de gerek kalmaz. Kadın çok ilgili alakalı ve herkesin memnun olduğu bi doktor. Mama meraklısı değildir eminim. Çünkü sıra beklerken tomris bi cocuk vardi resmen bebek arabasında delikanlı gb oturuyordu :) kadın dedi bizde zayıflamaya çalışıyoruz dedi. Yani gelisimi en alt sınırında altında diye müdahale ediyo. Inş iyi olur kuzum iyi olsun da o bizim hersryimiz
Kızım beni sevmiyor mu diye düşünmeye başladım eve gidince ilgileneyim diyorum yok teyze yapsın diyor. Yani bakıcıya gidiyor. Nasıl uzuluyorum anlatamam
Sağol canimkardeşim geçmiş olsun, her şey yoluna girer sen canını sıkma yeter ki,
hayırlı cumalar tüm herkese...
Kızların dediği gibi alismis bakıcısı ondan bencede.oda ıy bakiyo ki kızın memnun durumdan.maşallah diyelim.ıy bakıcı bulmak zor cunku..yiğenim de kızın gibi bakıcısı aynı apartman ama alt dairede oturuyo.fırsatı buldumu annesi evdeyken de bakıcı in evine kaciyo mus..kadında hemen haber veriyo burda diye..hic ayrılmak istemiyo kadindanKızım beni sevmiyor mu diye düşünmeye başladım eve gidince ilgileneyim diyorum yok teyze yapsın diyor. Yani bakıcıya gidiyor. Nasıl uzuluyorum anlatamam
Selam pitim.demek daha 3 diş var HİÇ Bişey yemiyodu Belki corba İÇER dedim.Bide corba YAP demisti.icmediselam canım, bizim kızın son 4 azı dişinden biri patladı beyazını gördüm, diğerleri de şiş. ama eli devamlı ağzında ve acıyor diye gösteriyor. ben çorba türünü zaten bir süredir yediremiyorum. dolayısıyla köfte, makarna, patates, mantı gibi sevdiği yiyeceklerden ne yerse kar hesabı veriyorum. ilk bir kaç lokmayı kolayca yutuyor ama sonrakileri ağzında biriktiriyor yanağında. üzerine varmıyorum dişi çıkıyor diye...
Merhaba sevgili anneler belki aranızda beni hatırlayanlar olabilir. Oğlum kolikti pek giremiyodm derken ikinci de gelince hepten koptum ama ara ara okumaya calistm size birşey soracaktım oğlumun iki yaş aşısını bir ay geciktirmeli olarak dün yaptım ama hemsireye banyo edebilir mi diye sormayı unuttum sizin bir bilginiz var mi acaba
Bu arada ikinci bebeği olan ve hamile olanları tebrik ediyrm Allah bagislasn. Ama cidden çok zor hele yalnizsanz
Çok teşekkür ederimCanım hoşgeldin. İki yaş aşısı hepatit A dır. Ve banyo yapabilir. Banyo sadece verem aşısı sonrası onerilmez.
Allah bir avazda kurtarsn hayırlı sağlıklı bir evlat olsn ınş.Allah bağışlasın... Benim de 20 nisan'da oğlum olacak inşallah
Masallah evris avatardaki 18 kg lik tosunumuzmuYeni saate uyum sağlamaya çalışıyoruz
Masallah evris avatardaki 18 kg lik tosunumuzmu[/QUO
Evet ta kendisi tam da bir damacana ağırlığında benim kuzu ama göstermiyo yasak hayalcim çok hareketli zayıfladım ona bişey olmasın diye