- 25 Ocak 2014
- 1.004
- 1.676
- 408
Benimki kulagimla oynuyo Elleme oynasın kendinle sana dadanmasinkizlar bebekleriniz mehmetali gibi kollarinizi seviyor mu? mehmet ali ozellikle uykusu gelince kollarima dadaniyor. oksuyor, cimdikliyor , sıkıyor....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki kulagimla oynuyo Elleme oynasın kendinle sana dadanmasinkizlar bebekleriniz mehmetali gibi kollarinizi seviyor mu? mehmet ali ozellikle uykusu gelince kollarima dadaniyor. oksuyor, cimdikliyor , sıkıyor....
kizlar bebekleriniz mehmetali gibi kollarinizi seviyor mu? mehmet ali ozellikle uykusu gelince kollarima dadaniyor. oksuyor, cimdikliyor , sıkıyor....
Bizimki de mememin ucuyla oynuyor. Halbuki yavrum sadece 3 ay emdi. Şimdi de kardeş süt deyip duruyor mememi mıncıklayıp. Bir kere söyledim de kardeş buradan sut içecek diye... Tabi inşallah... Çünkü Zeynepte hiç sütüm yoktu aç kalmış mama vermeyeceğim diye ısrar edince... Dua edin de bunda olsun kızlar...cok sagolun kizlar. icimi rahatlattiniz .
inşallah canim inşallah... oncelikle rahat ol. onu veren allahım rizkinida verir merak etme. ilk bebekte hepimiz tecrubesizdik ama simdi degiliz. zaten dogumdan sonra anlayacaksin. gecmise baktigimda keske bunlari yapmasaydim diyorum. artik daha bilincliyiz. ilkinde bende mama vermistim ama kizima hic vermedim. kural su canim : GAK MEME GUK MEME... her saat emme.Bizimki de mememin ucuyla oynuyor. Halbuki yavrum sadece 3 ay emdi. Şimdi de kardeş süt deyip duruyor mememi mıncıklayıp. Bir kere söyledim de kardeş buradan sut içecek diye... Tabi inşallah... Çünkü Zeynepte hiç sütüm yoktu aç kalmış mama vermeyeceğim diye ısrar edince... Dua edin de bunda olsun kızlar...
inşallah canim inşallah. keske 23 nisan olsaydi.dogum gunu ulkesininkiyle ayni olurdu.
hayırlısıyla inşallah canım, sırf merakımdan soruyorum, ilk doğum sezaryen olunca ikinci doğumda sancıyı bekleyeyim gibi bir durum oluyor mu acaba? çünkü ben mecburen sancısız ve planlı gittim 40+1 deyken. bundan mı bilmiyorum sütüm çok geç geldi, salı günü doğum yapmıştım perşembe gecesi geldi ancak. ikinciyi doğurursam aynı şeyin olmasını istemiyorum bir de o sancıyı yaşamak istiyorum belki de normal doğar diye de umudum var,Evet normalde 28 nisan gorunuyor SAT a göre ama dr 10 gün önce demişti. O kadar geciktirebildim :) hayırlısı...
hayırlısıyla inşallah canım, sırf merakımdan soruyorum, ilk doğum sezaryen olunca ikinci doğumda sancıyı bekleyeyim gibi bir durum oluyor mu acaba? çünkü ben mecburen sancısız ve planlı gittim 40+1 deyken. bundan mı bilmiyorum sütüm çok geç geldi, salı günü doğum yapmıştım perşembe gecesi geldi ancak. ikinciyi doğurursam aynı şeyin olmasını istemiyorum bir de o sancıyı yaşamak istiyorum belki de normal doğar diye de umudum var,[/QUOTE
Canim benimkininde vakti geçiyordu o yüzden sezeryan oldum. Ama keske 42. ye kadar bekleseydim.ilk olunca cesaret edemedim.benim 3.gun hastaneden ciktigimda ilik duş almıştım goguslerim bir anda dolu dolu oldu.oncesinde inat ettim kizima mama vermedim.hep su tarzi bisey geldi onunla idare ettirdim.ins ikincisini normal dogurmak istiyorum Allah nasip ederse. Kararliyim.bu arada suni sanciyi da 5 saat çektim cok fena ama deger.cocuklar icin dogarak gelmek daha faydaliymis.cikarken kanaldan bagisiklanip da cikiyorlarmis.
hayırlısıyla inşallah canım, sırf merakımdan soruyorum, ilk doğum sezaryen olunca ikinci doğumda sancıyı bekleyeyim gibi bir durum oluyor mu acaba? çünkü ben mecburen sancısız ve planlı gittim 40+1 deyken. bundan mı bilmiyorum sütüm çok geç geldi, salı günü doğum yapmıştım perşembe gecesi geldi ancak. ikinciyi doğurursam aynı şeyin olmasını istemiyorum bir de o sancıyı yaşamak istiyorum belki de normal doğar diye de umudum var,
Ayse sare için dua eder misiniz kızlar aklınıza geldikçe. Yavrum sifa bulsun.
Evet kustugu için kilo alımı durdu nerdeyse doktor u dinlemek zorundayım artik ilaç ve kusma önleyici mamayla başladım dün akşamdan itibaren. Ilaç çok acı tez sifa versin rabbim baska dert vermesin ama biliyorsunuz çok hassasim hic üzüldüm canı yansın istemiyorum o mutlu iyi olsun onunla nefes alıyorum. Çabuk toparlasın insallah. doktor ay dolsun erken ek gidaya bile başlayabiliriz dedi. Moralim bozuldu ister istemez. Çok emzirmem istiyorum bana iyi gelen tek şey emzirirken ona can olmak onu doyurmak göz bebegimde sadece benim olması gülümsemesi o emzirmeye tarif edemem bırakmasın beni istiyorum. Biliyorum iyi degilim canı sag olsun yavrumun tek ilacın o ondan yani dua edin bize
Sormuyoki canim b aslicaz dedi. 3 aydır hep ilaç mama diyo ben vermiyorum. Bu sefer korktum bi dahaki aya iyice durur gelisimi dedi. Başladık ila ada mamayada ins gelişir bu on gunde de gerek kalmaz. Kadın çok ilgili alakalı ve herkesin memnun olduğu bi doktor. Mama meraklısı değildir eminim. Çünkü sıra beklerken tomris bi cocuk vardi resmen bebek arabasında delikanlı gb oturuyordu :) kadın dedi bizde zayıflamaya çalışıyoruz dedi. Yani gelisimi en alt sınırında altında diye müdahale ediyo. Inş iyi olur kuzum iyi olsun da o bizim hersryimizÇOK GEÇMİŞ OLSUN canım benim.Rabbim başka dert vermesin.
Ek gıdaya geçmek istemediğini söylersin cnm doktor öneri yapmış sen istersen uygularsın istemezsen uygulamazsın.
inşallah bol bol emer sütünde bol bol gelir.
Sormuyoki canim b aslicaz dedi. 3 aydır hep ilaç mama diyo ben vermiyorum. Bu sefer korktum bi dahaki aya iyice durur gelisimi dedi. Başladık ila ada mamayada ins gelişir bu on gunde de gerek kalmaz. Kadın çok ilgili alakalı ve herkesin memnun olduğu bi doktor. Mama meraklısı değildir eminim. Çünkü sıra beklerken tomris bi cocuk vardi resmen bebek arabasında delikanlı gb oturuyordu :) kadın dedi bizde zayıflamaya çalışıyoruz dedi. Yani gelisimi en alt sınırında altında diye müdahale ediyo. Inş iyi olur kuzum iyi olsun da o bizim hersryimiz