Içim ürperti. Çok ozledim. Şikayet ettiğim herseyi. Çok seviyordum dilim şikayet etmede ben çok seviyordum seviyorum yavrumu. Ya zaman geri gelsin yada geçsin bitsin. Hergün daha yaşanmaz oluyo bu dünya."Hakseveeerr! Inanamıyorum hamile misin??
Doğrusu en son senden beklerdim ikinci çocuğu, zira Zeynep çok hareketli ve çok yoran bir bebek hepimiz bliyoruz,hakkınızda Hayırlısı olsun Kolaylıklar diliyorum"
Canıımm güzeller güzeli meleğin annesi 2014 şubat annelerine en Son yazdığım mesaj sanaymış.ne çok şaşırmıştım zorlu bir hayatın seni beklediğini düşünmüştüm ozamnlar.hareketli bir çocuk ve bir bebek...
Profilinden baktım bizim minik zeynebimiz melek olmuş inan yıkıldım Şu An bunları gözyaşlarımla yazıyorum ne büyük bir acı ne büyük bir keder...ben böylesine yıkılmışken seni düşünemiyorm bile...ALLAH sabırlar versin Şu dünyanın nekadar boş olduğunu birkere daha gördüm elimizdekilerin kıymetini bilemeden yaşıyoruz
Bizim minik zeynebimiz cennetin en güzel yerinden ailesine sevenlerine bakıyor Şu kirli pis acımasız dünyayı hayatları görmemiş olması belki de daha hayırlıdır
Yeni umudunu bebeğini öpüyorum iyiki gelmiş sana ilaç olmuş ayakta tutmuş, ne büyük bir mucize...
Şu acınla bile beni düşündüğün için çok teşekkür ederim senin söylediğin herşey benim için çok kıymetli çok anlamlı seni ve bebeğini çok öpüyorum
of of offfff ....titriyorum.Içim ürperti. Çok ozledim. Şikayet ettiğim herseyi. Çok seviyordum dilim şikayet etmede ben çok seviyordum seviyorum yavrumu. Ya zaman geri gelsin yada geçsin bitsin. Hergün daha yaşanmaz oluyo bu dünya.
Canım okadar üzgünümki kelimeler anlatmaya yetmez.allah sabır versin yardımcın olsun iyiki bebeğin gelmiş seni o hayata bağlayacak bağlıyorda...Içim ürperti. Çok ozledim. Şikayet ettiğim herseyi. Çok seviyordum dilim şikayet etmede ben çok seviyordum seviyorum yavrumu. Ya zaman geri gelsin yada geçsin bitsin. Hergün daha yaşanmaz oluyo bu dünya.
Sağol canim rabbim hepimizin yardımcısı olsunCanım okadar üzgünümki kelimeler anlatmaya yetmez.allah sabır versin yardımcın olsun iyiki bebeğin gelmiş seni o hayata bağlayacak bağlıyorda...
Bebeklerimizin sorunlarını anlatmak şikayet değildir ki sadece bir çözüm bir fikir almak içindir kusuyor uyumuyor hareketli dediğinde şikayet etmiyordun ki üzülüyordun ve bir çözüm arıyordun bizde sana fikirlerimizi söylüyorduk yani burda paylaşımı yapan herkes şikayet değil çözüm için yazyor ben de öyle...
Sen anneliği hakkıyla yapıyordun meleğin için nasıl uğraştığını hepimiz gördük onu çok sevdin hergün onu anlattın nasıl akıllı nasıl tatlı olduğunu söyledin Yıllarca nasıl gelsin diye uğraştığını anlattın
Kimse böyle bir Son istemez kaderin önüne de geçilmez allaha sığın sabır dile ve
Mutlaka psikolojik destek al mutlaka...
Özgem gelmiş hoşgelmiş seni çok özledikSağol canim rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Hemde nası özledik yokluğu çok belliydi.Özgem gelmiş hoşgelmiş seni çok özledik
Canim benim seni burda görmek ne guzel...evet senin yoklugun cok gözüküyordu...seni cok özledik...ayse saremizi öptükSağol canim rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Canım ne denir ki Allah daha beterinden korusun bunu unutturcak dert vermesin sağlığınız bozulmasınben ciddi anlamda bunalimdayim. nefes alamiyorum kalbim daraliyor. gerci hergun daha iyi oluyorum ama bana bir yol. bir teselli verin ne olur.
Selam kızlar
güzel bir gün olsun inşallah.. hemen akşam olsun... kızımı çok özledim...
Diş Fırçası , Diş macunu önerisi olan. ?
Ben e bebekten yumuşak uçlu fırça almıştım. Diş hekimi arkadaş signalin 0-2 yaş diş fırçasını önermişti. Macun olarak da, eczanelerde satılan florsuz, yutulabilir diş macunları varmış, istenirse ondan alınabilirmiş.
Birde anne&kız kıyafet alan var ise site yada yer adı verebilir mi ? ben çok seviyorum öyle giyinmeyi :)
Eveeet, ben de özellikle tişört arıyorum.
Hem utaniyo lar hem wc gitmiyolarUtanıyor galiba altını zor degistiriyorum tekme yiyorum her defasında
Canım bende çok sevindim topiği bırakmamış olman çok güzel, benim zamanım olmadığı için yazamıyordum bazen girip okuyordum sonra onu da bıraktım neyse...cnmkzm seni gördüğüme çok sevindim.ama yaşadıklarını tam okuyamadim ama çok üzüldüm.topigi mide bunları okumak hepimizi üzüyo.biz çocuk ev is derken bu adamlar neyle meşgul oluyo ALLAHIM bunlara akıl vicdan versin. Çocuklarinin ve senin hakkında rabbim en hayırlısı o versin ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?