Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozgem inan bana eşim bana ve cocuklarina deli olan biri. ben bu adam aldatiyorsa herkes aldatir diyorum.gerci benimki aldatmamis sadece aklindan geçirmiş ama bu bile beni yipratti. bugun psikologa gittim cok iyi geldi. herkes gitmeli gunumuz dunyasinda sart.sorunlarimizi cozuyoruz yavas yavas. canimkizimin cok yardimi oldu.sagolsun.Canim geri gelmesi pc den çok kolay bilmiyo olmaları yasa bulamamaları çok saçma pc den anlayan çoğu kişi yapar. Pcnin tarihini geri alıyorsun hersey geri geliyo anlayan birini bulsun ispatlasin. Canim oldu koptu sanirim pişkinlik yapmiyo en azından senin güçlü olduğu gördü. Birlikte evlilik terapiatine gidin. Ufacikta olsa buyuk te olsa aldatmaya teşebbüs etti. Bu aci gerçek. Ten tene degmesi. Düşünceler değdi. Bunu aşmak için güveni toparlamak için birlikte terapiste gidin. Ona izin ver. Yeniden sevgisini gosterdin aşkını göstersin. Ayrı yaşayın buluşun. Sinemaya gidin yemeye gezmeye. Sevgili gb. Unuttuklarinizi hatırlayın. Evde sizi bekleyen iki meleği düşünün. Canim iyi bi babaysa bu şans daha ver Evliliginize. Cok zor biliyorum ama kurcalama daha fazla uzme kendini birlikte vekili terapiatine gidin ve bi süre ayrı yaşayarak izleyin. Bende iyi gelmicek yuvanizi toparlicaksiniz. Uzulme nolur. Birlikte dogum yaptık sayılır daha lohusasin bebeğin ne yapiyo küçücük sana muhtaç. Sizi birlikte mutlu görmeye ihtiyaçları olcak yaştaki evladin var çok küçükler. Belki buna sabredip yuvani kurtarorsan rabbim yardim eder onunda rizasini alırsın. Bosanirken yer gök iletmiş rabbimin en gaspa ettiği sevmedi şeymiş boşanmak.Cok zor biliyorum ama kendini dinleme anlat boşalt icini
Hayırlı olsun yeni işiiiin.. Olsun en azından 2 adım uzağında, alışacak mecburen. Yazın ezoşda kreşe başlayacak, şimdiden kara kara düşünüyorum..Kızlarr ben ise başladım kizimla beraberşu an işyerinde uyku saatindeyiz montessori anaokuluna kızım başka sınıfta öğretmenini sevdi susuyo ama beni gördümü kiyamiyorum çok agliyo geceleri uyanma dan agliyo günün sinirini atiyo çok üzülüyorum alisir inşallah bir an önce biraz önce bile sesini duydum duyup yanına gidememek görünmemek çok acı
![]()
Yok canım yaa, ne hazırı. Ben hazırım da, o pek hazır değilcocuklarinizin hazir olmasi ne guzel. bizimki daha yeni yeni bezinden rahatsiz olmaya basladi.
Evet bende bunu merak ediyorum.kislarcocuklarinizin hazir olmasi ne guzel. bizimki daha yeni yeni bezinden rahatsiz olmaya basladi.
Alisirmiki once çocuk haxir olmalı diyolar o yüzden ben hiç eğitime teşebbüs etmiyomYok canım yaa, ne hazırı. Ben hazırım da, o pek hazır değilo kakalı beziyle çoooook mutlu
Bencede güzel hayırlı olsun zamanla dahada alisacak kesinKızlarr ben ise başladım kizimla beraberşu an işyerinde uyku saatindeyiz montessori anaokuluna kızım başka sınıfta öğretmenini sevdi susuyo ama beni gördümü kiyamiyorum çok agliyo geceleri uyanma dan agliyo günün sinirini atiyo çok üzülüyorum alisir inşallah bir an önce biraz önce bile sesini duydum duyup yanına gidememek görünmemek çok acı
![]()
Inşallah canim insallah. Senin kızın nasil bisi oldu oyle ya oynak balina. Nasıl kiviriyo icim gitti masallah kuzuma konusuyoda. Ck tatli masallah subannallah.
Yok canım ben şimdi başlamıycam, yaza doğru denemeyi düşünüyorum. Ezoş haziran temmuz gibi kreşe başlayacak, umarım o zamana kadar alışır..Evet bende bunu merak ediyorum.kislarjelibon25 E Etabiti hazır diyemi karar verdiniz wc eğitimine.yoksa sizi denemeye karar verdiniz.benim.oğlan red ediyo wc yi saklaniyo.yaparken hiç demez söyleyebildigi halde. Hiçte rahatsız olmuyo kaka dan çiş ten
kreşe başlamadan kurtulmali diyolar ama nası istemiyoki
![]()
Engin tecrübe ve deneyimlerinden bizi de faydalandıııırKızlar ben de gece ve gündüzü aynı anda halletmeyi düşünüyorum..Bu yüzden beklemedeyim biraz giysiler hafiflesin gece bezini de kuru alıyim bir haftada çözücem kısmetse...
![]()
Canım, kendisi bezine yapınca yanıma gelip altın mı diyor. Aslında birazdan ben denemek istiyorum. Çünkü kakası gelince bazen kaka geldi deyip bezi ne yapıyor. BakalıM becerebilecek miyim.Evet bende bunu merak ediyorum.kislarjelibon25 E Etabiti hazır diyemi karar verdiniz wc eğitimine.yoksa sizi denemeye karar verdiniz.benim.oğlan red ediyo wc yi saklaniyo.yaparken hiç demez söyleyebildigi halde. Hiçte rahatsız olmuyo kaka dan çiş ten
kreşe başlamadan kurtulmali diyolar ama nası istemiyoki
![]()
ozgem inan bana eşim bana ve cocuklarina deli olan biri. ben bu adam aldatiyorsa herkes aldatir diyorum.gerci benimki aldatmamis sadece aklindan geçirmiş ama bu bile beni yipratti. bugun psikologa gittim cok iyi geldi. herkes gitmeli gunumuz dunyasinda sart.sorunlarimizi cozuyoruz yavas yavas. canimkizimin cok yardimi oldu.sagolsun.
yazarak da anlatabiliyorsun ya o cok iyi. yoksa daha kötü olurdun. tavsiyem bir dene canim. belli olmaz cunku.Ben bi gidemedim psikoloğa çünkü konuşamıyorum. Yazmak iyi geliyo bana. Yazayım agliyim. Konuşamıyorum. Keping fatmayla konuşuyoruz yarım saat ağlıyorum terapi yapiyo bana( başta çok gucluydum resmen teselli ben ediyorum herkesi. Ama zaman herseyin ilacı değilmiş. Özlemek bi vakit bilmemek kavuşup kavusmucani bilmemek çok kötü. Yeniden bütün korkularına evlat büyütmek çok korkutucu. Hem hamd etmek boyun eğmek razi olmak hem içinde kopan fırtınalar. Psikolojik destek şart ben konuşamidam diye gidemiyorum. Mahkemeye kadar şart gitmem çünkü hicbiseyle yuzlesmeye hazır degilim sordukları sorular beni oldurucek orda biliyorum korkuyorum herşeyden herkesden. O yüzden senin gitmek iyi olmuş çünkü gitgide insanın istendi azaltiyo. Içinde ki kurtlar kesire kemire bitiriyo
![]()
bebek agladi diye yarim yazdim canım. sen ne zaman yazmak istersen yada ne zaman konusmak istersen ben hazirim. kizimin teshisi sirasinda senin dualarin ve watsappdan yazdiklarin olmasa ben ne yapardim bilmiyorum. allahim senin sesini duydu ve cok sukurki kizim saglikli. bunu bir borc olarak dusundugumden degil sen yazdikca ben acildim sen yazdikca ben acildim inanir misin allahimin sesimi duydugunu hissettim ve saat bile gecmeden mujde geldi. ben duygularinin ve samimiyetinin fazlaligini biliyorum ve her zaman yanindayim.Ben bi gidemedim psikoloğa çünkü konuşamıyorum. Yazmak iyi geliyo bana. Yazayım agliyim. Konuşamıyorum. Keping fatmayla konuşuyoruz yarım saat ağlıyorum terapi yapiyo bana( başta çok gucluydum resmen teselli ben ediyorum herkesi. Ama zaman herseyin ilacı değilmiş. Özlemek bi vakit bilmemek kavuşup kavusmucani bilmemek çok kötü. Yeniden bütün korkularına evlat büyütmek çok korkutucu. Hem hamd etmek boyun eğmek razi olmak hem içinde kopan fırtınalar. Psikolojik destek şart ben konuşamidam diye gidemiyorum. Mahkemeye kadar şart gitmem çünkü hicbiseyle yuzlesmeye hazır degilim sordukları sorular beni oldurucek orda biliyorum korkuyorum herşeyden herkesden. O yüzden senin gitmek iyi olmuş çünkü gitgide insanın istendi azaltiyo. Içinde ki kurtlar kesire kemire bitiriyo
![]()
bebek agladi diye yarim yazdim canım. sen ne zaman yazmak istersen yada ne zaman konusmak istersen ben hazirim. kizimin teshisi sirasinda senin dualarin ve watsappdan yazdiklarin olmasa ben ne yapardim bilmiyorum. allahim senin sesini duydu ve cok sukurki kizim saglikli. bunu bir borc olarak dusundugumden degil sen yazdikca ben acildim sen yazdikca ben acildim inanir misin allahimin sesimi duydugunu hissettim ve saat bile gecmeden mujde geldi. ben duygularinin ve samimiyetinin fazlaligini biliyorum ve her zaman yanindayim.
Canım tabiki birinci derecede suç kocamın ama bu ilişkiyi 3ay sürdürebildiyse bu o kızın kendisine açık kapı bırakmasından kaynaklanıyor, kız foğraflarını kocama gönderiyor ve süslenip okula gidiyor,kocamın aramadığı günlerde o arıyorBu yazacağım pek hoşuna gitmeyecek ama, ben kıza hiiiç birşey yapmazdım.
Tüm hatayı eşimde bulurdum. Kız bekar, eşler sorumluluk sahibi olmalı ! Bir de boyle bir kızdan ' kocana sahip çıksaydın' tarzında birşey duyma ihtimalinde var. Ben bunu kaldıramazdım.
Her ne yapacaksam kocama yapardım, kapının önüne koyduğumda, gidip kızın güzel tenini istediği kadar düşünebilirdi..