2014 Şubat Anneleri

cnmkzm cnmkzm hosgeldin..yasadiklarin okuyunca cok üzüldüm...inan ne diyecegimi ne yazacagimi bilemedim....bayanlar buni hak etmemeli...aldatmanin sebebi hic bir sebebi olmamalidir .ne demek sen ona zaman ayirmamissin yok cocuklarla ilgilenmissin...bence esinin bahanesidir...esinin herseyi bukadar acik anlatmasina hayret ettim...cocuklarin ve senin hskkinda rabbim hayirlisini versin.
Teşekkür ederim canım,onlara göre aldatmak için birsürü needen var tabiki de hiçbiri mantıklı ve kabul edilebilir nedenler değil. Birgün benim başıma geleceğini hiç düşünmezdim bu konuda ona çok güvenirdim ama gördümki fırsatını bulunca yapmış sonunu düşünmeden

Canım ne denir ki Allah daha beterinden korusun bunu unutturcak dert vermesin sağlığınız bozulmasın
Çok güzel söyledin canım "allah bunu unutturacak dert vermesin"...bunu yaşayan kadınların tek acısı bu olarak kalsın benimde tüm kalbimle tek dileğim bu...bunun telafisi olmaz herzmn hayatımızın biryerinde bazen kanayan bazen kabuk bağlayan bir yara gibi kalacak...

Kızlar ben bu aldatılmayı birtürlü hazmedip hayata dönemiyorum.peşimde beni sevdiğini kesinlikle boşanmayacğını söyleyen bir koca var
yarın arkamı dönüp baktığmda keşke ikisinede bir darbe vursaydım demek istemiyorum hele de o kıza bir darbe vurmazsam içimde kalır
Kız 22 yaşında 2 yıllık ünv bitirmiş bir spor salonunda çalışıyor kardeşi kocamın sınıfında şimdi hergün annesi alıp bırakıyor
Sizce nasıl bir darbe vurabilirim
Kızlar 2 gün önce yazdığım bu mesajıma yorum bekliyorum lütfen fikirlerinizi yazın olaya 3. Bir gözün bakışı çok önemli...sizce neler yapabilirim lütfen yazın

Kızlar 2 gün önce yazdığım bu mesajıma yorum bekliyorum lütfen fikirlerinizi yazın olaya 3. Bir gözün bakışı çok önemli...sizce neler yapabilirim lütfen yazın
Bu yazacağım pek hoşuna gitmeyecek ama, ben kıza hiiiç birşey yapmazdım.
Tüm hatayı eşimde bulurdum. Kız bekar, eşler sorumluluk sahibi olmalı ! Bir de boyle bir kızdan ' kocana sahip çıksaydın' tarzında birşey duyma ihtimalinde var. Ben bunu kaldıramazdım.
Her ne yapacaksam kocama yapardım, kapının önüne koyduğumda, gidip kızın güzel tenini istediği kadar düşünebilirdi..

Kızlar, biz tuvalet eğitimine başlayacağız. 15 gün sonra annem gelecek. Bakalım nasıl olacak.
Aslında sen tecrübelisin, daha kolay olur. Bol şans ;)
Ben de havaların ısınmasını bekliyorum. Gerçi Ezoş ancak son 1 haftadır kakasını yaptıktan sonra söylemeye başladı. Nasıl olacak hiiiiç bilmiyorum. Benim de tek umudum annem ;)

Canım bence öncelikle sorununu eşinle çözmen lazım.
Kız kalkıp sana diyebilir. Bekarım git eşine bak yada eşinin de evli olduğunu bilmiyordum gibi ( yalandan kim ölmüş)
Eşin yatmadım demiş ama bence fırsat olmamıştır. yok memeleri güzeldi yok öyle oldum diyen bir adam her türlü onu da yapardı..
Eşini af ediyorsan bence fazla kurcalama çünkü kızdan çok eşinde suç var..
Bir kadın olarak hazmedememek çok normal sonuna kadar da haklısın.

ben olsam ,

İntikamımı eşimden alırdım... hak eden o çünkü...

Kızlar, biz tuvalet eğitimine başlayacağız. 15 gün sonra annem gelecek. Bakalım nasıl olacak.

Nisan gibi bende başlayacağım havalar ısınsın dedim. :) kolay gelsin..
Öncesinde de tuvalet eğitimi kitabını okumak istiyorum :D

images.jpg

speedy-gonzales speedy-gonzales diş macunu ile ilgili msjı alıntılarken karman çorman yazmışım ;)

Ben e bebekten yumuşak uçlu fırça almıştım. Diş hekimi arkadaş signalin 0-2 yaş diş fırçasını önermişti. Macun olarak da, eczanelerde satılan florsuz, yutulabilir diş macunları varmış, istenirse ondan alınabilirmiş.

speedy-gonzales speedy-gonzales diş macunu ile ilgili msjı alıntılarken karman çorman yazmışım :KK66:

Ben e bebekten yumuşak uçlu fırça almıştım. Diş hekimi arkadaş signalin 0-2 yaş diş fırçasını önermişti. Macun olarak da, eczanelerde satılan florsuz, yutulabilir diş macunları varmış, istenirse ondan alınabilirmiş.

Ben hala almadım ya çocuk okula başlayacak diş fırçası kullanmadı. :)
bazen benimkini alıyor ama işte , bugün alayım bari :D

Kızlarr ben ise başladım kizimla beraber:mad:şu an işyerinde uyku saatindeyiz montessori anaokuluna kızım başka sınıfta öğretmenini sevdi susuyo ama beni gördümü kiyamiyorum çok agliyo geceleri uyanma dan agliyo günün sinirini atiyo çok üzülüyorum alisir inşallah bir an önce biraz önce bile sesini duydum duyup yanına gidememek görünmemek çok acı :mad:

ben ciddi anlamda bunalimdayim. nefes alamiyorum kalbim daraliyor. gerci hergun daha iyi oluyorum ama bana bir yol. bir teselli verin ne olur.

Canim geri gelmesi pc den çok kolay bilmiyo olmaları yasa bulamamaları çok saçma pc den anlayan çoğu kişi yapar. Pcnin tarihini geri alıyorsun hersey geri geliyo anlayan birini bulsun ispatlasin. Canim oldu koptu sanirim pişkinlik yapmiyo en azından senin güçlü olduğu gördü. Birlikte evlilik terapiatine gidin. Ufacikta olsa buyuk te olsa aldatmaya teşebbüs etti. Bu aci gerçek. Ten tene degmesi. Düşünceler değdi. Bunu aşmak için güveni toparlamak için birlikte terapiste gidin. Ona izin ver. Yeniden sevgisini gosterdin aşkını göstersin. Ayrı yaşayın buluşun. Sinemaya gidin yemeye gezmeye. Sevgili gb. Unuttuklarinizi hatırlayın. Evde sizi bekleyen iki meleği düşünün. Canim iyi bi babaysa bu şans daha ver Evliliginize. Cok zor biliyorum ama kurcalama daha fazla uzme kendini birlikte vekili terapiatine gidin ve bi süre ayrı yaşayarak izleyin. Bende iyi gelmicek yuvanizi toparlicaksiniz. Uzulme nolur. Birlikte dogum yaptık sayılır daha lohusasin bebeğin ne yapiyo küçücük sana muhtaç. Sizi birlikte mutlu görmeye ihtiyaçları olcak yaştaki evladin var çok küçükler. Belki buna sabredip yuvani kurtarorsan rabbim yardim eder onunda rizasini alırsın. Bosanirken yer gök iletmiş rabbimin en gaspa ettiği sevmedi şeymiş boşanmak.Cok zor biliyorum ama kendini dinleme anlat boşalt icini

Diş Fırçası , Diş macunu önerisi olan. ?

Birde anne&kız kıyafet alan var ise site yada yer adı verebilir mi ? ben çok seviyorum öyle giyinmeyi :)

Canim dış fırçası macununuda ana aydan al. Dış fırçası bi ağacın sesiydi unuttum. Benim dişlerin minik ben cocuk dis fircasını macununu kullaniyorum. Başka kullaniyon kanar. Cok hassas. Hatta suan zeynebiminkini kullaniyorum al ali iki hafta olmuştu. Hep kucamda tuvaletimi yapiyorum. Disi mi fircalarkende çok anlardı ver diye. Aya mi dışa kabine koyup disi e oturtuyodum aynaya bakıp oyalanirken hemen fircaliyodum yıkıldım o alıyordu cesmeye tutup dişine sürüyordu cesmeye tutup dişine sürüyordu tabi elinden alinca ağlıyordu. Bende benimkini dokmasin ağzına diye almıştım birlikte fircaliyoduk artik ki cok seviyordu en ağladığı zaman bile ver fırçayı susardi. Velhasıl oyle iste ama ay al doğal.

Kızlarr ben ise başladım kizimla beraber:mad:şu an işyerinde uyku saatindeyiz montessori anaokuluna kızım başka sınıfta öğretmenini sevdi susuyo ama beni gördümü kiyamiyorum çok agliyo geceleri uyanma dan agliyo günün sinirini atiyo çok üzülüyorum alisir inşallah bir an önce biraz önce bile sesini duydum duyup yanına gidememek görünmemek çok acı :mad:

Başkalarının çocuklarında ahkam kesmek ne kolaydı dimi canim. Insan anne olunca bambaşka oluyo. Cok başka. Sabret insallah. Aynı okulda olduğunuzu o bilmese alışması daha kolay olur sende bilirsin. Aynı sınıf aynı okul çok zor.

birlikte olmanız çok güzel ,
ama yanına gidememek çok üzücü alışınca daha keyifli olacak bence. şanslısın :D

Canim dış fırçası macununuda ana aydan al. Dış fırçası bi ağacın sesiydi unuttum. Benim dişlerin minik ben cocuk dis fircasını macununu kullaniyorum. Başka kullaniyon kanar. Cok hassas. Hatta suan zeynebiminkini kullaniyorum al ali iki hafta olmuştu. Hep kucamda tuvaletimi yapiyorum. Disi mi fircalarkende çok anlardı ver diye. Aya mi dışa kabine koyup disi e oturtuyodum aynaya bakıp oyalanirken hemen fircaliyodum yıkıldım o alıyordu cesmeye tutup dişine sürüyordu cesmeye tutup dişine sürüyordu tabi elinden alinca ağlıyordu. Bende benimkini dokmasin ağzına diye almıştım birlikte fircaliyoduk artik ki cok seviyordu en ağladığı zaman bile ver fırçayı susardi. Velhasıl oyle iste ama ay al doğal.

Tamam cnm bakacağım ona da şimdi.
rabbim sizi cennette kavuştursun. hatta bizi de Zeynebimizi bizde görelim sarılalım öpelim

Tamam cnm bakacağım ona da şimdi.
rabbim sizi cennette kavuştursun. hatta bizi de Zeynebimizi bizde görelim sarılalım öpelim
Inşallah canim insallah. Senin kızın nasil bisi oldu oyle ya oynak balina. Nasıl kiviriyo icim gitti masallah kuzuma konusuyoda. Ck tatli masallah subannallah.

Back