Merhaba beni hatrlayanlarınız olacaktır kızım bir yaşına girene kadar sıkça yazardım zamanla azaldı ve hiç yazmamaya başladım.bu süre içinde hayatım iki kızımın bakımı, sorunları, iş hayatı,ev hayatıyla geçti.hayatımın merkezinde çoğunuzun yaptığı gibi çocuklar vardı ve eşimin benden uzaklaştığını göremiyordum 5 ocakta ALdATILDIĞIMI öğrendim dünyam başıma yıkıldı ve hala kabullenip sineye çekemedim.neden Size yazıyorm kocanızı ihmal ediyorsanz acilen sevdiğinzi gösterin onun böyle bir hata yapmasnı engelleyin Kim bilir belkide hayatından biri vardır ve siz de benim gibi göremiyorsnz
merhaba canim. cok uzuldum cunku yaklasik bir ay once ayni durumdaydim. sinra cok sukur isler yoluna girdi. simdilik beklemedeyim. zaman insana yolu gösteriyor. ama sakin ihmal ettim o yuzden oldu diye dusunup kendini suclama. ona bakarsan o da seni ihmal etmis oluyor sen boyle bir girisimde bulunur musun. tabi ki hayir. iste onunda bulunmamasi gerekirdi. her adam olanin bulunmamasi gerekir. evlilik cinselligin derdine dusup de bozuluyorsa varsin hic olnasin. bende ki durum biraz farkli. ama sinek kucuktur mide bulandirir ve yilanin basini kucukken ezeceksin diye hakli cikan atasozlerimiz var. o yuzden eşime bir cirpida birakip gidebilecegimi nikaha fazla guvenmemesi gerektigini ayagini denk almasi gerektigini ogrettim. ha bu tamam bundan sonra rahatim anlamina gelmez tam tersine artik daha gucluyum anlamina gelir. erkekler gercekten cok zayif. hatta zavallilar. dunyalari o olnazsa kocaman bir hic. bu yuzden zayuflar. aldatanlari ve benimki gibi niyet edip de bisey yapamayanlarin elinden onu alacaksin o zaman cinsellik olmafan da yasanabilir oldugunu gorecekler. hata birazda biz annelerde göster oglum pipini dedik kizlara ayip erkeklere elinin kiri dedik dişi köpek yaptik kadini sonra bu oldu. bu yuzden kizlar ya cok namuslu ya da cok namussuz. erkekler ise zavalli. eger anlatmak istersen dinlemeye haziriz. cok sagolsunlar bana cok yardim ettiler. anlatmak rahatlatiyor karsidaki bisey soylemese bile dinlenmek guzel sey.Merhaba beni hatrlayanlarınız olacaktır kızım bir yaşına girene kadar sıkça yazardım zamanla azaldı ve hiç yazmamaya başladım.bu süre içinde hayatım iki kızımın bakımı, sorunları, iş hayatı,ev hayatıyla geçti.hayatımın merkezinde çoğunuzun yaptığı gibi çocuklar vardı ve eşimin benden uzaklaştığını göremiyordum 5 ocakta ALdATILDIĞIMI öğrendim dünyam başıma yıkıldı ve hala kabullenip sineye çekemedim.neden Size yazıyorm kocanızı ihmal ediyorsanz acilen sevdiğinzi gösterin onun böyle bir hata yapmasnı engelleyin Kim bilir belkide hayatından biri vardır ve siz de benim gibi göremiyorsnz
Ouuv bu sene grip resmen surunduruyor. Babana da , sana da cok gecmis olsun..Babam anjiyo oldu sonra ben grip hatta blokta bahsettim epey görmüşsündür belki.
hala da sürünüyorum valla :S
Merhaba beni hatrlayanlarınız olacaktır kızım bir yaşına girene kadar sıkça yazardım zamanla azaldı ve hiç yazmamaya başladım.bu süre içinde hayatım iki kızımın bakımı, sorunları, iş hayatı,ev hayatıyla geçti.hayatımın merkezinde çoğunuzun yaptığı gibi çocuklar vardı ve eşimin benden uzaklaştığını göremiyordum 5 ocakta ALdATILDIĞIMI öğrendim dünyam başıma yıkıldı ve hala kabullenip sineye çekemedim.neden Size yazıyorm kocanızı ihmal ediyorsanz acilen sevdiğinzi gösterin onun böyle bir hata yapmasnı engelleyin Kim bilir belkide hayatından biri vardır ve siz de benim gibi göremiyorsnz
allahım yardimcin olsun utanmadan bu kadar anlatmış ya pes dedim yorum yapamam özel bir konu sen kendini ve çocuklarını düşün artık bir kez yapan bir daha yapar unutmaSonrasinda ask mesajlari yazdim kiz da olmaz bu isin sonu yok sen evlisin diyordu baslarda ama sonra kiz bisey soylemedi didedi hicbirzaman kesin ve net birsekilde reddedip arama demedi dedi
Beni heyecanlandiriyordu surekli aklimda o vardi baskasina gider diye surekli ilgimi ustunde tutuyordum mesaj atiyordum dedii ilk gordugum den beri cok etkilenmistim herzaman onu dusunuyordum dedi buna ask da diyebilirsin ancak simdi ona kersi birsey hissetmiyorum seni seviyorum dedi
Yorum sizin
Sonrasinda ask mesajlari yazdim kiz da olmaz bu isin sonu yok sen evlisin diyordu baslarda ama sonra kiz bisey soylemedi didedi hicbirzaman kesin ve net birsekilde reddedip arama demedi dedi
Beni heyecanlandiriyordu surekli aklimda o vardi baskasina gider diye surekli ilgimi ustunde tutuyordum mesaj atiyordum dedii ilk gordugum den beri cok etkilenmistim herzaman onu dusunuyordum dedi buna ask da diyebilirsin ancak simdi ona kersi birsey hissetmiyorum seni seviyorum dedi
Yorum sizin
Kubra yi bizim icin de yanaklarindan op annesiiiikızlar bu aldatma olaylarında ne olur kendinizi suçlamayin erkekler kendilerine bahane arıyor ne demek bebek oldu hadi byby anneler imiz 5 çocuk yaparım babalarımiz el üstünde tutarmis onları bunu unutmayın lütfen.
kızlar 2 çocukla hayat çok zormuş muhammed çok hırçın oldu kıza saldırıyor sürekli kapı kilitli oluyor Önce anne ver kardeşi diyor tam cici diye severken vurmaya çalışıyor ne zaman alısacak acaba yinede tekrar anne olmak çok güzel.@yasakhayal canım senin kızın da hayirla doğsun inşallah.dun doğum günü vardı mum ufledi pastayı parmakladi cok eğlendi evde kübra yi görmeye gelenler vardı eğlendi baya darısı diğer bebislerin doğum gününe.
Bu kadar açık konuşmaya ne gerek varmış kırıcı olmuş hiç bi yorum yapamam canim hayat senin kocanla sen yaşadin hayatı ama ciddi bi konuşma belki biraz ayrı kalma yani surundurmek lazım evdeki herseyi kabullenip oturan değil anlasın anneyiz gucluyuz gururluyuzSonrasinda ask mesajlari yazdim kiz da olmaz bu isin sonu yok sen evlisin diyordu baslarda ama sonra kiz bisey soylemedi didedi hicbirzaman kesin ve net birsekilde reddedip arama demedi dedi
Yorum sizin
çok teşekkür ederim cnm çok şükür toparladık gibi..hem babana hem de sana cok geçmiş olsun canim.
aynen öyle fenayım :) neyse ki toparladım.Ouuv bu sene grip resmen surunduruyor. Babana da , sana da cok gecmis olsun..
Sonrasinda ask mesajlari yazdim kiz da olmaz bu isin sonu yok sen evlisin diyordu baslarda ama sonra kiz bisey soylemedi didedi hicbirzaman kesin ve net birsekilde reddedip arama demedi dedi
Yorum sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?