- 21 Haziran 2013
- 573
- 603
- 108
bu yasadiklarini uzun uzun yaz canim. o buyuyunce masal olarak dinler.Pazar bizde yaptık doğum günümüzü gecikmeli olarak.Unutamayacagimiz ekşın dolu bi doğum günüydü sözde araba hastasi diye konsept arabaliydi pasta miz arabaydi. Pişman olduk ama hersey arabali olduğu için iş işten geçmişti..dekoru süsleme basladigimizda başladı evde kıyamet ..baba verin diye.beni babasını kuzenini dovdu once oklava ile.sonra catlarcasina en büyük özelliği bağırmaya başladı bi saat boyunca nası susledik hatırlamıyorum. Bi kaç dekoru sokup verdik hepsini istedi.hiç bi şekilde ikna edemedik .işte o an pasta masaya kondu büyük kıyamet o zamanmis bizde moraller sifir kendi maf oldu gözler şiş giysisi salata oldu misafirler gelmeye 5 dk kala biraz sakinleşti ana hepimiz yorulmustuk mücadeleden zor zar ni kaç poz resim çekin dik almanca auto mu.verin diye hep masaya uzandı çünkü çoğu resim puslu cikti biz zorla tebessüm ettik çünkü baya yiprandik şükür bolece atlattik.kolay.Unuramayacagimiz bi parti oldu.her yıl bole yaparsa düşünmüyorum bidasına parti ne
En son pastayı.parcaladi rahatladi ..anladimi gerçek araba değil.bi kere bile tadına bakmadi amaç parcalamakmis
İmkansız pınar yazamam ki yazdırmaz. Gecen alisveris notu yazacaktim yazamadim.bu yasadiklarini uzun uzun yaz canim. o buyuyunce masal olarak dinler.
ouuuuuv hakikaten unutulmaz bir doğum günü olmuşPazar bizde yaptık doğum günümüzü gecikmeli olarak.Unutamayacagimiz ekşın dolu bi doğum günüydü sözde araba hastasi diye konsept arabaliydi pasta miz arabaydi. Pişman olduk ama hersey arabali olduğu için iş işten geçmişti..dekoru süsleme basladigimizda başladı evde kıyamet ..baba verin diye.beni babasını kuzenini dovdu once oklava ile.sonra catlarcasina en büyük özelliği bağırmaya başladı bi saat boyunca nası susledik hatırlamıyorum. Bi kaç dekoru sokup verdik hepsini istedi.hiç bi şekilde ikna edemedik .işte o an pasta masaya kondu büyük kıyamet o zamanmis bizde moraller sifir kendi maf oldu gözler şiş giysisi salata oldu misafirler gelmeye 5 dk kala biraz sakinleşti ana hepimiz yorulmustuk mücadeleden zor zar ni kaç poz resim çekin dik almanca auto mu.verin diye hep masaya uzandı çünkü çoğu resim puslu cikti biz zorla tebessüm ettik çünkü baya yiprandik şükür bolece atlattik.kolay.Unuramayacagimiz bi parti oldu.her yıl bole yaparsa düşünmüyorum bidasına parti ne
En son pastayı.parcaladi rahatladi ..anladimi gerçek araba değil.bi kere bile tadına bakmadi amaç parcalamakmis
Zaten benim oğlan sayesinde 5 çocuğa bakiyo gibiyim.ouuuuuv hakikaten unutulmaz bir doğum günü olmuş
2. bebiş gelince huni falan takma sakın
Şaka bir yana, kreşe başlayınca epey toparlanır, orda enerjisini boşaltınca, evde daha sakin olur. Bakarsın kardeş uğurlu gelir
günaydın herkeseee,Arkadaşlar merhaba gündüz uykusu fazla geliyor bize bu beni ciddi yıpratıyor tahammül edemiyorum benim yatma saatim geliyor nerdeyse
Sosyoloji canım saat 2 den önce uyutmaya çalışıyorum bir saat uyuyor fakat akşam yine de geç uyuyor aktiviteleri de tam yanigünaydın herkeseee,
Canım gündüz ne kadar uyuyor ki senin tosun paşa ?
Ezoş da bazen 2 saati deviriyor, işte o zaman akşamımız epey şenlikli oluyor
Ben artık 1,45 dk dan fazla yatırmamaya çalışıyorum. Gündüz annem bakıyor, odasının kapısını açık tutup gürültü yapıyoruz, tv falan açınca zaten rahatsız olup uyanıyor..
Bende de aynı sıkıntı geç yatıyor erken kalkıyor gündüz bir saat uyuyor eşimle de problem yaşıyorum bu konuda bu saatte çocuk olur mu falanMerhaba benim kız bu aralar çok sinişli bu gün son aşısını oldu gündüz uyuduğu zaman akşam 11 de yatıyor napıcamı şaşırdım
Eveet, nu hafta hiç yoktun ..
Sağlık ocağından aradılar, nihayet aşı gelmiş. Öğleden sonra ezoş için şenlik var :)
hem babana hem de sana cok geçmiş olsun canim.Babam anjiyo oldu sonra ben grip hatta blokta bahsettim epey görmüşsündür belki.
hala da sürünüyorum valla :S
Ay canim töbe de ne diyim ki cok gecmis olsun nasıl öğrendin peki nasıl gelişti anlatmak istemezsen sorun değil.ayrıca bu erkekler nedir ya biz ne hayallerle hamile kaliyoruz mutluluk yeni hayat aile diyoruz bunlar çocuğu saksida çiçekçi saniyo malesef bifiil ilgilenmen gerek en az 3 4 yaşına kadar hata yapmıyoruz bizde İnsanız yoruluyoruz bunaliyoruz gece gündüz sorumluluk bize kolaymı sanki hemen care baskasimi ne değerli uzuvlari var yaMerhaba beni hatrlayanlarınız olacaktır kızım bir yaşına girene kadar sıkça yazardım zamanla azaldı ve hiç yazmamaya başladım.bu süre içinde hayatım iki kızımın bakımı, sorunları, iş hayatı,ev hayatıyla geçti.hayatımın merkezinde çoğunuzun yaptığı gibi çocuklar vardı ve eşimin benden uzaklaştığını göremiyordum 5 ocakta ALdATILDIĞIMI öğrendim dünyam başıma yıkıldı ve hala kabullenip sineye çekemedim.neden Size yazıyorm kocanızı ihmal ediyorsanz acilen sevdiğinzi gösterin onun böyle bir hata yapmasnı engelleyin Kim bilir belkide hayatından biri vardır ve siz de benim gibi göremiyorsnz
Merhaba beni hatrlayanlarınız olacaktır kızım bir yaşına girene kadar sıkça yazardım zamanla azaldı ve hiç yazmamaya başladım.bu süre içinde hayatım iki kızımın bakımı, sorunları, iş hayatı,ev hayatıyla geçti.hayatımın merkezinde çoğunuzun yaptığı gibi çocuklar vardı ve eşimin benden uzaklaştığını göremiyordum 5 ocakta ALdATILDIĞIMI öğrendim dünyam başıma yıkıldı ve hala kabullenip sineye çekemedim.neden Size yazıyorm kocanızı ihmal ediyorsanz acilen sevdiğinzi gösterin onun böyle bir hata yapmasnı engelleyin Kim bilir belkide hayatından biri vardır ve siz de benim gibi göremiyorsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?