• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

yasakhayal cok sevindim canim. simdiden kardesine alistir. sevdigi seyleri aldiginda kardes sana almami istedi, o seni duyuyor , seni cok seviyor falan filan de. birde dogunca lutfen ogluna hep gül. onlara gulumseyince rahat oluyorlar. kiskanma olasiliklari azaliyor. hazirliklarini birden yapma yavas yavas yap ki oglun sindirebilsin.
hadi bakalim kizlarrrrrr.....sira sizlerde.....

cok icten bir yaziymis. bana otobusun tekeri o kadar sacma gelmistiki esimde bayilmisti :KK48: sanirim bu iste bir terslik var :KK45:.
dün asimiz vardi piyasada az varmis kizlar gitmeden hemsirenizle irtibatta olun. boyumuz 87 kilomuz 11 . ama ben ne mama ne vitamin ne de abur cubur verdim. ekmek bile dogru duzgun yemedi. bunlar fiziksel gelisimimiz. 6-7 rengi biliyor , 4-5 sarki soyluyor , sayilari ona kadar düz yirmiye kadar karisik sayiyor , yaklasik 30-40 hayvanin adini biliyor , 24 parcalik yap bozu yardimli bir sekilde yapabiliyor, yavas yavas cumle kurmaya basladi, duygularini ve karsi koymalari sesle ifade ediyor bunlarda zihinsel gelisimimiz. ama gelin gorun ki iki hafta once hastaydi simdi yine hasta . oksuruyor ve burnu akiyor. gece ustunu hic ortturmuyor. uyku tulymlarinda da rahat yatmiyor. ev sicak ama sade pijamalarla yattigi icin hasta oluyor. asida onceden soyledim elbiseni cikaricaz koluna hemsire abla igne batircak dedim o yuzden fazla aglamadi. onceden aciklama yapiyorsam alistiriyorsam aglamiyor. ama iki yas sendromunun tipik huyu olan aglama bizde de var. o zaman hic ilgilenmiyorum iki dakika agliyo aglamasi bitince yanima geliyo o zaman problemini cozuyoruz. :KK52::KK52::KK52::KK52: simdilik bu kadar..

cok icten bir yaziymis. bana otobusun tekeri o kadar sacma gelmistiki esimde bayilmisti :KK48: sanirim bu iste bir terslik var :KK45:.
dün asimiz vardi piyasada az varmis kizlar gitmeden hemsirenizle irtibatta olun. boyumuz 87 kilomuz 11 . ama ben ne mama ne vitamin ne de abur cubur verdim. ekmek bile dogru duzgun yemedi. bunlar fiziksel gelisimimiz. 6-7 rengi biliyor , 4-5 sarki soyluyor , sayilari ona kadar düz yirmiye kadar karisik sayiyor , yaklasik 30-40 hayvanin adini biliyor , 24 parcalik yap bozu yardimli bir sekilde yapabiliyor, yavas yavas cumle kurmaya basladi, duygularini ve karsi koymalari sesle ifade ediyor bunlarda zihinsel gelisimimiz. ama gelin gorun ki iki hafta once hastaydi simdi yine hasta . oksuruyor ve burnu akiyor. gece ustunu hic ortturmuyor. uyku tulymlarinda da rahat yatmiyor. ev sicak ama sade pijamalarla yattigi icin hasta oluyor. asida onceden soyledim elbiseni cikaricaz koluna hemsire abla igne batircak dedim o yuzden fazla aglamadi. onceden aciklama yapiyorsam alistiriyorsam aglamiyor. ama iki yas sendromunun tipik huyu olan aglama bizde de var. o zaman hic ilgilenmiyorum iki dakika agliyo aglamasi bitince yanima geliyo o zaman problemini cozuyoruz. :KK52::KK52::KK52::KK52: simdilik bu kadar..
Süpersiniz canim maşallah size bizde cümle fazla yok renk hayvan biliyo konuşmayı ben anlıyorum herseyi anliyo boy kilo ölçülcez cumaya bakalım kac

Maşallah kuzucuga.:KK200:

Bizde cümle yok ama çoğu şeyin tek kelime ile ifade ediyo.sayıda renkte hiç gözü yok.aklı fikri ilgisi sadece arabalarda..araba sayıklar uykuda..tv de sadece Arabalı bişey olursa bakar:eek:..pencereden araba gelip geçmesini bekler:eek: resim.olarak sadece araba cizDirir:110: 100 kere araba der gunluk:eek: sokakta tüm arabaların kapısını aç der:KK53: biktikkkkk:eek::KK51: gece uyanir araba nerde diye ağlar 5 araba ile yatar:110: dışarda çocukların kendi arabasini zorla alır vermeyene vurur :eek: dua ediyorum bu aşktan vazgecmesi:KK4: cunju bu yuzden baska bisey oretemiyorum.doğum günü.konsepti bu yüzden araba olacak:confused: tabi dekoru pastayı rahat birakirsa:KK31:

Ayrıca bagirmaktan öfkesinden kasık fitigini cikarmisti ameliyat ettirmiştik.galiba göbek fitigida çıktı bide. Martta aşısı var dr bi gosterecem.ama var gibi annem.kardesimde suphelendim hafif şişlik var gobekte çünkü..:KK51:Rabbim daha büyük bişey vermesin .bitsin bu sendrom artık :KK53:

Kızlar ben evdeki yatılı yardımcıyı çıkaracağım. Birini arıyorum. Türk yabancı farketmez ama Türkler çok para istiyor. Uygun bir rakam olursa Türk de olur. Aslında tam bebek doğmadan önce böyle olsun istemezdim ama hem evlenecekmiş hem de zam istiyor. Aklınızda olursa birileri özelden yazabilirsiniz

Kızlar ben evdeki yatılı yardımcıyı çıkaracağım. Birini arıyorum. Türk yabancı farketmez ama Türkler çok para istiyor. Uygun bir rakam olursa Türk de olur. Aslında tam bebek doğmadan önce böyle olsun istemezdim ama hem evlenecekmiş hem de zam istiyor. Aklınızda olursa birileri özelden yazabilirsiniz
canim yatili olur mu bilmiyorum ama benim bir tanidigim var temizlige gidiyor ihtiyacida var

Back