2014 Şubat Anneleri

Selam kızlar Nasılsıniz biz asimizi olduk çok aglamadi gitmeden anlattım boyu 89cm kilo 12.5 normal bende memnunum halinden atlattık yani asimizi bitti çok şükür sizler Nasılsıniz

Selam kızlar Nasılsıniz biz asimizi olduk çok aglamadi gitmeden anlattım boyu 89cm kilo 12.5 normal bende memnunum halinden atlattık yani asimizi bitti çok şükür sizler Nasılsıniz

Hepatit A yokmuş. Aile hekimliğinde de, hastanelerde de yok. Bekliyoruz gelince arayacağız dediler.

biz de henüz yaptıramadık aşımızı. Gelince haber verecekler, bekliyoruz.. Bizimki beyaz önlük görünce dudak sarkıtmaya başlıyor hemen . Sanırsın ki hastanelerden çıkmadı..

biz de henüz yaptıramadık aşımızı. Gelince haber verecekler, bekliyoruz.. Bizimki beyaz önlük görünce dudak sarkıtmaya başlıyor hemen . Sanırsın ki hastanelerden çıkmadı..

Dudak mı sarkıtıyor? Bizimki direkt çığlık atıyor ağlamaya başlıyor. Geçen doğumgunu mekanına gittik. Beyaz tişörtlü kadın karşıladı bizi. Mekâna giremedik. Babam doktor annem hemşire. Onlardan korkmuyor Allahtan

yok artık, o kadar mı ? Bizim kızların da canı pek kıymetli yav

Selam güzel anneler ben geldim kızım çok şükür sağlıklı hafif sarılık var oglum da iyi sizi öpüyorum haftaya doğum günü var muhammed in bu sene daha bilinçli bakalım sevinecek mi kardes kıskançligi pek yok ama üstünden iniyor biri kucağıma biri sırtında resmen aman sağlıklı olsun larda ben tasirim

ALLAH saglikli ömürler versin bebislerine canim. hosgeldin canim benim.

Hoşgeldin canım. Sağlıklı uzun ömürlü olsunlar inşallah. Tecrubelerini paylaşırsın uygun zamanda.

ALLAH saglikli ömürler versin bebislerine canim. hosgeldin canim benim.

Hasanpınar nasıl gidiyor? Evinde misin? İki bebekle nasıl durumlar? Ben de kısa sure sonra aynı durumda olacağım için reyyan ve senin durumumuzu merak ediyorum. İki bebekle yalnız kalmak da sanki kabus olur gibi geliyor :) Allah yardım eder inşallah... Sağlıklı olsunlar da...

amanııın, hoş geldiin hadi gözün aydın. Bak kendini boşyere üzmüşsün, kızın sapasağlam kucağında işte.
E hiçbişey yazmamışsın. 2 çocukla zor de mi.. Fırsat bulunca uzunca yaz. Ne kadar doğdu kızın,adını ne koydunuz, sen nasılsın?? Anlat işte herşeyi

canim gözün aydin.allah anali babali büyütsün..kizinin saglikli dogmasina cok sevindim...darisi istiyenlerin basina..

Gözünüz aydın reyyan çok şükür sağlıklı bi şekilde kızına kavuştun.darısı doğum yapacakların başına ins.

Pazar bizde yaptık doğum günümüzü gecikmeli olarak. Unutamayacagimiz ekşın dolu bi doğum günüydüsözde araba hastasi diye konsept arabaliydi pasta miz arabaydi. Pişman olduk ama hersey arabali olduğu için iş işten geçmişti..dekoru süsleme basladigimizda başladı evde kıyamet ..baba verin diye.beni babasını kuzenini dovdu once oklava ile.sonra catlarcasina en büyük özelliği bağırmaya başladı bi saat boyunca nası susledik hatırlamıyorum. Bi kaç dekoru sokup verdik hepsini istedi.hiç bi şekilde ikna edemedik.işte o an pasta masaya kondu büyük kıyamet o zamanmis bizde moraller sifir kendi maf oldu gözler şiş giysisi salata oldu misafirler gelmeye 5 dk kala biraz sakinleşti ana hepimiz yorulmustuk mücadeleden zor zar ni kaç poz resim çekin dik almanca auto mu.verin diye hep masaya uzandı çünkü çoğu resim puslu cikti biz zorla tebessüm ettik çünkü baya yiprandik şükür bolece atlattik.kolay.Unuramayacagimiz bi parti oldu.her yıl bole yaparsa düşünmüyorum bidasına parti ne
En son pastayı.parcaladi rahatladi ..anladimi gerçek araba değil.bi kere bile tadına bakmadiamaç parcalamakmis

evimdeyim canim. martin onaltisinda isbasi yapiyorum. eşim oglen gidiyo yesi gibi geliyo bende o sirada kuzularlayim. cok guzelde. yasadiklarim beni baya yipratti. herseyi bes dakikada yapan ben artik yerimden bile kalkmak istemiyorum. butun enerjim gitti kalan enerjimide cocuklara veriyorum. düşün tv den nefret eden ben abuk sabuk seyleri bile izliyorum. ama o cocuklar varya oyle guzeller ki. hele mehmet ali anne diyor ya nehir gaz cikariyor ya iste o anlar paha bicilemez. cok sukur fazla kiskanmiyor . hatta kardes aglama diye gidip seviyor. esra işimiz cok zor. surekli gulumsemek gerekiyor. aglamaya yorulmaya sıkılmaya hakkimiz yok. bol oyun bol yorgunluk. dedim ya cocuklar mei alimin kirpikleri, koyu kahverengi gözleri.... ömür verilir böylelerine. bazen kizdiriyor beni yemek yemeyince uyumayinca oda benim hatam zayif diye diretiyorum o da alisik degil kizilmaya boylelikle ters tepiyor. iste boyle canim enerji depola cok lazim olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…