- Emoji Skoru
- 1.676
- Puanlar
- 408
Selam kızlar Nasılsıniz biz asimizi olduk çok aglamadi gitmeden anlattım boyu 89cm kilo 12.5 normal bende memnunum halinden atlattık yani asimizi bitti çok şükür sizler Nasılsıniz
Aaa sansliyiz desene biran evvel gelir inşallah canim ne diyimHepatit A yokmuş. Aile hekimliğinde de, hastanelerde de yok. Bekliyoruz gelince arayacağız dediler.
biz de henüz yaptıramadık aşımızı. Gelince haber verecekler, bekliyoruz.. Bizimki beyaz önlük görünce dudak sarkıtmaya başlıyor hemenSelam kızlar Nasılsıniz biz asimizi olduk çok aglamadi gitmeden anlattım boyu 89cm kilo 12.5 normal bende memnunum halinden atlattık yani asimizi bitti çok şükür sizler Nasılsıniz
biz de henüz yaptıramadık aşımızı. Gelince haber verecekler, bekliyoruz.. Bizimki beyaz önlük görünce dudak sarkıtmaya başlıyor hemen. Sanırsın ki hastanelerden çıkmadı..
Dudak mı sarkıtıyor? Bizimki direkt çığlık atıyor ağlamaya başlıyor. Geçen doğumgunu mekanına gittik. Beyaz tişörtlü kadın karşıladı bizi. Mekâna giremedik. Babam doktor annem hemşire. Onlardan korkmuyor Allahtan
canim sen kimin msjina cvp verdin...ya ben niye goremiyorum kimin yazdigini...bitek onun msjini goremiyorum..yok artık, o kadar mı ? Bizim kızların da canı pek kıymetli yav
eyyyyy ruuuuuhhh geldiysen ses veeercanim sen kimin msjina cvp verdin...ya ben niye goremiyorum kimin yazdigini...bitek onun msjini goremiyorum..
eyyyyy ruuuuuhhh geldiysen ses veeer
benim ben, sosyoloji
gunaydin canim..gunaydinnnnn guzel anneler...
ALLAH saglikli ömürler versin bebislerine canim. hosgeldin canim benim.Selam güzel anneler ben geldim kızım çok şükür sağlıklı hafif sarılık var oglum da iyi sizi öpüyorum haftaya doğum günü var muhammed in bu sene daha bilinçli bakalım sevinecek mi kardes kıskançligi pek yok ama üstünden iniyor biri kucağıma biri sırtında resmen aman sağlıklı olsun larda ben tasirim
Selam güzel anneler ben geldim kızım çok şükür sağlıklı hafif sarılık var oglum da iyi sizi öpüyorum haftaya doğum günü var muhammed in bu sene daha bilinçli bakalım sevinecek mi kardes kıskançligi pek yok ama üstünden iniyor biri kucağıma biri sırtında resmen aman sağlıklı olsun larda ben tasirim
ALLAH saglikli ömürler versin bebislerine canim. hosgeldin canim benim.
amanııın, hoş geldiinSelam güzel anneler ben geldim kızım çok şükür sağlıklı hafif sarılık var oglum da iyi sizi öpüyorum haftaya doğum günü var muhammed in bu sene daha bilinçli bakalım sevinecek mi kardes kıskançligi pek yok ama üstünden iniyor biri kucağıma biri sırtında resmen aman sağlıklı olsun larda ben tasirim
canim gözün aydin.allah anali babali büyütsün..kizinin saglikli dogmasina cok sevindim...darisi istiyenlerin basina..Selam güzel anneler ben geldim kızım çok şükür sağlıklı hafif sarılık var oglum da iyi sizi öpüyorum haftaya doğum günü var muhammed in bu sene daha bilinçli bakalım sevinecek mi kardes kıskançligi pek yok ama üstünden iniyor biri kucağıma biri sırtında resmen aman sağlıklı olsun larda ben tasirim
Gözünüz aydın reyyan çok şükür sağlıklı bi şekilde kızına kavuştun.darısı doğum yapacakların başına ins.Selam güzel anneler ben geldim kızım çok şükür sağlıklı hafif sarılık var oglum da iyi sizi öpüyorum haftaya doğum günü var muhammed in bu sene daha bilinçli bakalım sevinecek mi kardes kıskançligi pek yok ama üstünden iniyor biri kucağıma biri sırtında resmen aman sağlıklı olsun larda ben tasirim
evimdeyim canim. martin onaltisinda isbasi yapiyorum. eşim oglen gidiyo yesi gibi geliyo bende o sirada kuzularlayim. cok guzelde. yasadiklarim beni baya yipratti. herseyi bes dakikada yapan ben artik yerimden bile kalkmak istemiyorum. butun enerjim gitti kalan enerjimide cocuklara veriyorum. düşün tv den nefret eden ben abuk sabuk seyleri bile izliyorum. ama o cocuklar varya oyle guzeller ki. hele mehmet ali anne diyor ya nehir gaz cikariyor ya iste o anlar paha bicilemez. cok sukur fazla kiskanmiyor . hatta kardes aglama diye gidip seviyor. esra işimiz cok zor. surekli gulumsemek gerekiyor. aglamaya yorulmaya sıkılmaya hakkimiz yok. bol oyun bol yorgunluk. dedim ya cocuklar mei alimin kirpikleri, koyu kahverengi gözleri.... ömür verilir böylelerine. bazen kizdiriyor beni yemek yemeyince uyumayinca oda benim hatam zayif diye diretiyorum o da alisik degil kizilmaya boylelikle ters tepiyor. iste boyle canim enerji depola cok lazim olacak.Hasanpınar nasıl gidiyor? Evinde misin? İki bebekle nasıl durumlar? Ben de kısa sure sonra aynı durumda olacağım için reyyan ve senin durumumuzu merak ediyorum. İki bebekle yalnız kalmak da sanki kabus olur gibi geliyor :) Allah yardım eder inşallah... Sağlıklı olsunlar da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?