- Emoji Skoru
- 1.676
- Puanlar
- 408
Ben almiyim canim zaten genç değilim 32 oldum Allah ceylinime ömür versin isteyene versinE haydi gencler, sira sizde. 2. Haberleri pespese geliyor ;(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben almiyim canim zaten genç değilim 32 oldum Allah ceylinime ömür versin isteyene versinE haydi gencler, sira sizde. 2. Haberleri pespese geliyor ;(
Evet yaa, bir de oglan yaramaz diyordu.. Yok yok oglan cok rahat birakmis bunlari, bak ne isler yapmislarHa kız valla hiç caktirmamis oğlunun yaramazliklarini anlatırken caktirmadi o yorgunluğa o harekete aktivite yapcak enerji bulmuşşaka yapıyorum alınma Y yasakhayal
bende simdi almiyayim...zaten buaralar cevrem cok baski yapiyor hamile kalmama....ama nedense kendimi hazir isetmiyorim.hayirlisi artik..darisi senin basina
Sende varsın speedy-gonzales var lip var görünmesede Allah im Özgem ize versin bi daha evlada doysun adını anmadan gecemiyorum görmeden sevdim bu kızı
Evet cosuklar içlerinde kız aşkı vardı heralde iki cinsiyeti de tadacaklar ne güzel kalabalık aileEvet yaa, bir de oglan yaramaz diyordu.. Yok yok oglan cok rahat birakmis bunlari, bak ne isler yapmislar
Bakbizim kiz bize goz actirmiyor
Yalniz farkinda misin, bu oglan analari pespese costular![]()
ayyy cok guldum...dogru diyon oglan anneleri costu...Evet yaa, bir de oglan yaramaz diyordu.. Yok yok oglan cok rahat birakmis bunlari, bak ne isler yapmislar
Kiz ben en yaslinizim. Neredeyse menapoza giricembende simdi almiyayim...zaten buaralar cevrem cok baski yapiyor hamile kalmama....ama nedense kendimi hazir isetmiyorim.hayirlisi artik..darisi senin basina
Kardeşlik bizde de var yorgunluktan adamcağız çok oluyo gibi korunma almış kendine 1 sene gider mi dedi ben dedim son kullanma tarihi geçer heralKiz ben en yaslinizim. Neredeyse menapoza giricembiz o defteri coktaaaan kapattik. Kardes kardes yasiyoruz
![]()
Allah ne yapmasin seniKardeşlik bizde de var yorgunluktan adamcağız çok oluyo gibi korunma almış kendine 1 sene gider mi dedi ben dedim son kullanma tarihi geçer heralartık sakaya vuruyoruz napiyim yaa
E haydi gencler, sira sizde. 2. Haberleri pespese geliyor ;(
Hadi hayırlısı canım. Arka arkaya olacak. Aralarında iki buçuk yaş olacak di mi? Bizim de tam 26 ay olacak iki ayım kaldı. Düşük falan takma bunları. Her hamilelik kendine özgü. Rahat ol. Hayırlı uğurlu olsun.Kislar ilk 3 ay 5 dusugüm olduğu için 3 ayin dolmasini bekledim.bende hamileyim.nasipse 2016 ağustos annesi olacam.cinsiyetimizde belli oldu kizim okacak ins![]()
Hadi herkesi gaza getir de sen armut toplamayacaksın heralde:)E haydi gencler, sira sizde. 2. Haberleri pespese geliyor ;(
Ay biz de kardeş gibiyiz ya. Ben de bizde mi sorun var diyorum. Ben çok yorgunum hep uykusuzum. Zaten son iki ay doğuma. Ama sizin de yazmanız beni rahatlattı. Çünkü uzun zamandır hiçbişey yokKardeşlik bizde de var yorgunluktan adamcağız çok oluyo gibi korunma almış kendine 1 sene gider mi dedi ben dedim son kullanma tarihi geçer heralartık sakaya vuruyoruz napiyim yaa
Canım senin bahane var hamilesin daha ne koca göbeğinle biz çocuk uyuyunca bekliyo yok dönen yok ben araftayim soğuk zaten klimayla bir oda sıcak gerisi soğuk valla çocuklu lar böyle bence hayat onlara kurulu öncelik değişti kendimi o yee diye aktiveye veremiyomay
Ay biz de kardeş gibiyiz ya. Ben de bizde mi sorun var diyorum. Ben çok yorgunum hep uykusuzum. Zaten son iki ay doğuma. Ama sizin de yazmanız beni rahatlattı. Çünkü uzun zamandır hiçbişey yok
Vala aylardır olmuyodu.Evet yaa, bir de oglan yaramaz diyordu.. Yok yok oglan cok rahat birakmis bunlari, bak ne isler yapmislar
Yok selin niye alinim yawHa kız valla hiç caktirmamis oğlunun yaramazliklarini anlatırken caktirmadi o yorgunluğa o harekete aktivite yapcak enerji bulmuşşaka yapıyorum alınma Y yasakhayal
Allah yazınca oluyo işte yok ayağını dik hemen kalkma tutsun derler ya hamile kalman için hepsi bahane iste Hayirli olsun canım Allah kucağına almayi nasip etsinVala aylardır olmuyodu.adam küsuyodu
surat yapiyodu
imkanı siz olmaz diyodum
demekki kafaya takmayin stres yapmayinca çabuk.oluyomus
hamile kaldığım ay yanilmiyosam iki kez olmuştu kacamak
oda bi kaç dk
çünkü oğlan utanir diye hızlıca olmustu
![]()
Doru ikincide erkek.olsa napar dim çünkü.korkuyorum erkek bebeler denSende varsın speedy-gonzales var lip var görünmesede Allah im Özgem ize versin bi daha evlada doysun adını anmadan gecemiyorum görmeden sevdim bu kızı
Evet cosuklar içlerinde kız aşkı vardı heralde iki cinsiyeti de tadacaklar ne güzel kalabalık aile
Saol kiscem cidden onlara hiç gerek yokmuş oglanda bi saat yatardim neler yerdik kuruyemis vitamin hapı aslında hiçbiri ise yaramiyomus klasik ama kafa rahat olunca is bitiyomusAllah yazınca oluyo işte yok ayağını dik hemen kalkma tutsun derler ya hamile kalman için hepsi bahane iste Hayirli olsun canım Allah kucağına almayi nasip etsin
Deme ole aha eltin 40 da nur topu gibi oğlan doğurdu geçen yıl.hemde ilerde 18 ve 16 yaşında iki oğlu daha vardı.sen daha 37 sinKiz ben en yaslinizim. Neredeyse menapoza giricembiz o defteri coktaaaan kapattik. Kardes kardes yasiyoruz
![]()
Saol esraHadi hayırlısı canım. Arka arkaya olacak. Aralarında iki buçuk yaş olacak di mi? Bizim de tam 26 ay olacak iki ayım kaldı. Düşük falan takma bunları. Her hamilelik kendine özgü. Rahat ol. Hayırlı uğurlu olsun.