• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

Ha kız valla hiç caktirmamis oğlunun yaramazliklarini anlatırken caktirmadi o yorgunluğa o harekete aktivite yapcak enerji bulmuş :KK71:şaka yapıyorum alınma Y yasakhayal
Evet yaa, bir de oglan yaramaz diyordu.. Yok yok oglan cok rahat birakmis bunlari, bak ne isler yapmislar :KK70::KK70::KK70:
Bakbizim kiz bize goz actirmiyor:KK70:
Yalniz farkinda misin, bu oglan analari pespese costular ;)

Dur bakalim kimler kaldi, annekizaski annekizaski , T Taube , @_ekim, haydi kizlar ... :KK53::KK70::KK70:
Sende varsın speedy-gonzales var lip var görünmesede Allah im Özgem ize versin bi daha evlada doysun adını anmadan gecemiyorum görmeden sevdim bu kızı
Evet yaa, bir de oglan yaramaz diyordu.. Yok yok oglan cok rahat birakmis bunlari, bak ne isler yapmislar :KK70::KK70::KK70:
Yalniz farkinda misin, bu oglan analari pespese costular :KK66:
Evet cosuklar içlerinde kız aşkı vardı heralde iki cinsiyeti de tadacaklar ne güzel kalabalık aile

bende simdi almiyayim...zaten buaralar cevrem cok baski yapiyor hamile kalmama....ama nedense kendimi hazir isetmiyorim.hayirlisi artik..darisi senin basina
Kiz ben en yaslinizim. Neredeyse menapoza giricem ;) biz o defteri coktaaaan kapattik. Kardes kardes yasiyoruz:KK70::KK70::KK70:

Kiz ben en yaslinizim. Neredeyse menapoza giricem :KK66: biz o defteri coktaaaan kapattik. Kardes kardes yasiyoruz:KK70::KK70::KK70:
Kardeşlik bizde de var yorgunluktan adamcağız çok oluyo gibi korunma almış kendine 1 sene gider mi dedi ben dedim son kullanma tarihi geçer heral :KK48::KK70::KK70:artık sakaya vuruyoruz napiyim yaa

Kardeşlik bizde de var yorgunluktan adamcağız çok oluyo gibi korunma almış kendine 1 sene gider mi dedi ben dedim son kullanma tarihi geçer heral :KK48::KK70::KK70:artık sakaya vuruyoruz napiyim yaa
Allah ne yapmasin seni ;)
Zaten bizim kizlar dogal, %100 en guvenli korunma yontemi ;) e biz de de enerji 0.

Kislar ilk 3 ay 5 dusugüm olduğu için 3 ayin dolmasini bekledim.bende hamileyim.nasipse 2016 ağustos annesi olacam.cinsiyetimizde belli oldu kizim okacak ins:KK22::oops:
Hadi hayırlısı canım. Arka arkaya olacak. Aralarında iki buçuk yaş olacak di mi? Bizim de tam 26 ay olacak iki ayım kaldı. Düşük falan takma bunları. Her hamilelik kendine özgü. Rahat ol. Hayırlı uğurlu olsun.

ay
Ay biz de kardeş gibiyiz ya. Ben de bizde mi sorun var diyorum. Ben çok yorgunum hep uykusuzum. Zaten son iki ay doğuma. Ama sizin de yazmanız beni rahatlattı. Çünkü uzun zamandır hiçbişey yok

ay
Ay biz de kardeş gibiyiz ya. Ben de bizde mi sorun var diyorum. Ben çok yorgunum hep uykusuzum. Zaten son iki ay doğuma. Ama sizin de yazmanız beni rahatlattı. Çünkü uzun zamandır hiçbişey yok
Canım senin bahane var hamilesin daha ne koca göbeğinle biz çocuk uyuyunca bekliyo yok dönen yok ben araftayim soğuk zaten klimayla bir oda sıcak gerisi soğuk valla çocuklu lar böyle bence hayat onlara kurulu öncelik değişti kendimi o yee diye aktiveye veremiyom

Yalniz farkinda misin, bu oglan analari pespese costular :KK66:
Vala aylardır olmuyodu.:eek::KK70:adam küsuyodu:KK22: surat yapiyodu:KK67: imkanı siz olmaz diyodum:confused: demekki kafaya takmayin stres yapmayinca çabuk.oluyomus:KK70: hamile kaldığım ay yanilmiyosam iki kez olmuştu kacamak:KK23: oda bi kaç dk :KK70: çünkü oğlan uyanir diye hızlıca olmustu:KK33::KK70:

Ha kız valla hiç caktirmamis oğlunun yaramazliklarini anlatırken caktirmadi o yorgunluğa o harekete aktivite yapcak enerji bulmuş :KK71:şaka yapıyorum alınma Y yasakhayal
Yok selin niye alinim yaw:KK70: ikinci ayda vala ondan önce aylardır yan yana bile yatmiyoduk:-) ben çocukla yatiyodum oda nerde yer bulursa orda yatiyodu:KK70: cidden olunca oluyomus:KK23: çünkü kafalar rahat ya bence onun etkisi anan tuttudumu tutmadı mi düşünulmuyo:KK70:

Vala aylardır olmuyodu.:eek::KK70:adam küsuyodu:KK22: surat yapiyodu:KK67: imkanı siz olmaz diyodum:confused: demekki kafaya takmayin stres yapmayinca çabuk.oluyomus:KK70: hamile kaldığım ay yanilmiyosam iki kez olmuştu kacamak:KK23: oda bi kaç dk :KK70: çünkü oğlan utanir diye hızlıca olmustu:KK33::KK70:
Allah yazınca oluyo işte yok ayağını dik hemen kalkma tutsun derler ya hamile kalman için hepsi bahane iste Hayirli olsun canım Allah kucağına almayi nasip etsin

Sende varsın speedy-gonzales var lip var görünmesede Allah im Özgem ize versin bi daha evlada doysun adını anmadan gecemiyorum görmeden sevdim bu kızı

Evet cosuklar içlerinde kız aşkı vardı heralde iki cinsiyeti de tadacaklar ne güzel kalabalık aile
Doru ikincide erkek.olsa napar dim çünkü.korkuyorum erkek bebeler den:-) ins kız sakin olur :KK23: çünkü.iki erkek yaşıda yakın olacaktı:-) DUSUNEMİYORUM BİZİM EVİ apartmani:mad:

Allah yazınca oluyo işte yok ayağını dik hemen kalkma tutsun derler ya hamile kalman için hepsi bahane iste Hayirli olsun canım Allah kucağına almayi nasip etsin
Saol kiscem cidden onlara hiç gerek yokmuş oglanda bi saat yatardim neler yerdik kuruyemis vitamin hapı aslında hiçbiri ise yaramiyomus klasik ama kafa rahat olunca is bitiyomus:KK23::KK48:

Kiz ben en yaslinizim. Neredeyse menapoza giricem :KK66: biz o defteri coktaaaan kapattik. Kardes kardes yasiyoruz:KK70::KK70::KK70:
Deme ole aha eltin 40 da nur topu gibi oğlan doğurdu geçen yıl.hemde ilerde 18 ve 16 yaşında iki oğlu daha vardı.sen daha 37 sin:eek::KK53:

Hadi hayırlısı canım. Arka arkaya olacak. Aralarında iki buçuk yaş olacak di mi? Bizim de tam 26 ay olacak iki ayım kaldı. Düşük falan takma bunları. Her hamilelik kendine özgü. Rahat ol. Hayırlı uğurlu olsun.
Saol esra:KK16:
İnş önce reyyan sonra sen nasipse sıra bana geliyo.hayırlısıyla kavuşalim.tam 30 ay evet 2.5 yaş oluyo aralarinda:oops:

Back