• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

ya ben gırtlağımı tutamıyorum. çimento dökeceğim yakında kapansın diye :KK70:
bende spor yapıyorum :) tartım mı bozuk bilmiyorum ama sürekli 60 hatta dün o kadar spor yaptım 61 çıktım anasını satayyım :) :) bu kg gidecek ya yaza kadar offfff
ohoooo 60 ne ki :) hakiketen inceciksin sen yaa, ama tabii önemli olan senin kendini iyi hissetmen.
ben 2 yıl evde olunca, doğumdan sonra verdiğim tum kiloları geri aldım. neredeyse hamilelik kiloma geri döndüm. sonra işe başlama tarihi yaklaşınca apar topar kilo verme derdine düştum. 9 kilo kadar da verdim ama bu aralar hastalık falan derken, ipin ucu kaçtı.Artık iyileştim. Bahar gelmeden bu kilolardan kurtulmuş olmalıyım :)

ohoooo 60 ne ki :) hakiketen inceciksin sen yaa, ama tabii önemli olan senin kendini iyi hissetmen.
ben 2 yıl evde olunca, doğumdan sonra verdiğim tum kiloları geri aldım. neredeyse hamilelik kiloma geri döndüm. sonra işe başlama tarihi yaklaşınca apar topar kilo verme derdine düştum. 9 kilo kadar da verdim ama bu aralar hastalık falan derken, ipin ucu kaçtı.Artık iyileştim. Bahar gelmeden bu kilolardan kurtulmuş olmalıyım :)

54 kg hamilelik öncesinde 69 ile girdim doğuma ertesi gün çıktığımda 57 kg dım.
süt yapsın diye yedim yedim 60 oldum. :) sonra yine 57 düştüm işe başladığım zaman
23 aylıkken sütten kesince oldum 60*62 falan

göbeğim fena yoksa başka bölgelerimde bir şey yok oda gitmiyor arkadaş :(

İ
Evet canım bir tane. Sadece hepatit A olacaklar. Ben de yaptıracağım. Ama ben menenjit aşısı yaptırmamıştım. İki yaşından sonra tek doz diye bekledim. Onu da yaptıracağız
İyi günler canım menenjit aşısını sağlık ocağı yapıyor mu yoksa ücretlimi yapılıyor bende yaptırmayı düşünüyorum da

İyi günler canım menenjit aşısını sağlık ocağı yapıyor mu yoksa ücretlimi yapılıyor bende yaptırmayı düşünüyorum da
bildiğim kadarıyla sağlık ocağı yapmıyor canım. Biz geçen yıl ücretli yaptırmıştık.

Dışardan alıp sağlık ocağında yaptırıyorsun istersen. Zorunlu olmadığı için paralı eczaneye getirteceğim. Fiyatı da yüksek. 150 gibi birşeydi yanlış hatıtlamıyorsam

Dışardan alıp sağlık ocağında yaptırıyorsun istersen. Zorunlu olmadığı için paralı eczaneye getirteceğim. Fiyatı da yüksek. 150 gibi birşeydi yanlış hatıtlamıyorsam
Biz menenjit aşısını 1 yaştan sonra olduk tek doz 150 tl ye eczaneden alıp saglikocagi vurdu nimenrix ti adı yanılmıyorsam

Doğru. Nimenrix tek doz oluyor iki yaştan önce de olsa. Ben önce hepatit sonra menenjit yaptıracağım

Kislar ilk 3 ay 5 dusugüm olduğu için 3 ayin dolmasini bekledim.bende hamileyim.nasipse 2016 ağustos annesi olacam.cinsiyetimizde belli oldu kizim okacak ins:KK22::oops:
canim benim hayirli olsun..sag salim kucagina alirsin prensesini...subat annlerin oglu olanlarin kizi oldu..sen ,pinar ve reyyanin...esraninda kizi vardi onunda oglu olucak...aayyy ne guzel...saglikli hayirli evlatlar nasip olsun hepimize..

Kislar ilk 3 ay 5 dusugüm olduğu için 3 ayin dolmasini bekledim.bende hamileyim.nasipse 2016 ağustos annesi olacam.cinsiyetimizde belli oldu kizim okacak ins:KK22::oops:

ne güzel bir haber rabbim kucağına sağlıkla vaktiyle almayı nasip etsin

Hadi canim ;) anam bir bomba haber daha. Kiz nasil dayandin 3 aydir. Hic de caktirmiyorsun haa ;) cok cok sevindim. Dilerim Kizini saglikla kucagina alirsin..

Canım çok sevindim hayırlı olsun ne güzel kızında olacak inşallah muhammed uslanir abi olur sana yardım eder bir çırpıda büyüler

Hadi canim :KK66: anam bir bomba haber daha. Kiz nasil dayandin 3 aydir. Hic de caktirmiyorsun haa :KK66: cok cok sevindim. Dilerim Kizini saglikla kucagina alirsin..
Ha kız valla hiç caktirmamis oğlunun yaramazliklarini anlatırken caktirmadi o yorgunluğa o harekete aktivite yapcak enerji bulmuş :KK71:şaka yapıyorum alınma Y yasakhayal

Back