ohoooo 60 ne ki :) hakiketen inceciksin sen yaa, ama tabii önemli olan senin kendini iyi hissetmen.ya ben gırtlağımı tutamıyorum. çimento dökeceğim yakında kapansın diye
bende spor yapıyorum :) tartım mı bozuk bilmiyorum ama sürekli 60 hatta dün o kadar spor yaptım 61 çıktım anasını satayyım :) :) bu kg gidecek ya yaza kadar offfff
ohoooo 60 ne ki :) hakiketen inceciksin sen yaa, ama tabii önemli olan senin kendini iyi hissetmen.
ben 2 yıl evde olunca, doğumdan sonra verdiğim tum kiloları geri aldım. neredeyse hamilelik kiloma geri döndüm. sonra işe başlama tarihi yaklaşınca apar topar kilo verme derdine düştum. 9 kilo kadar da verdim ama bu aralar hastalık falan derken, ipin ucu kaçtı.Artık iyileştim. Bahar gelmeden bu kilolardan kurtulmuş olmalıyım :)
İyi günler canım menenjit aşısını sağlık ocağı yapıyor mu yoksa ücretlimi yapılıyor bende yaptırmayı düşünüyorum daİ
Evet canım bir tane. Sadece hepatit A olacaklar. Ben de yaptıracağım. Ama ben menenjit aşısı yaptırmamıştım. İki yaşından sonra tek doz diye bekledim. Onu da yaptıracağız
bildiğim kadarıyla sağlık ocağı yapmıyor canım. Biz geçen yıl ücretli yaptırmıştık.İyi günler canım menenjit aşısını sağlık ocağı yapıyor mu yoksa ücretlimi yapılıyor bende yaptırmayı düşünüyorum da
İyi günler canım menenjit aşısını sağlık ocağı yapıyor mu yoksa ücretlimi yapılıyor bende yaptırmayı düşünüyorum da
Biz menenjit aşısını 1 yaştan sonra olduk tek doz 150 tl ye eczaneden alıp saglikocagi vurdu nimenrix ti adı yanılmıyorsamDışardan alıp sağlık ocağında yaptırıyorsun istersen. Zorunlu olmadığı için paralı eczaneye getirteceğim. Fiyatı da yüksek. 150 gibi birşeydi yanlış hatıtlamıyorsam
Günaydın canlarGünaydın kızlar ... :)
Ay çk sevindim canım. Allah kucağına almayı nasip etsin.Kislar ilk 3 ay 5 dusugüm olduğu için 3 ayin dolmasini bekledim.bende hamileyim.nasipse 2016 ağustos annesi olacam.cinsiyetimizde belli oldu kizim okacak ins
canim benim hayirli olsun..sag salim kucagina alirsin prensesini...subat annlerin oglu olanlarin kizi oldu..sen ,pinar ve reyyanin...esraninda kizi vardi onunda oglu olucak...aayyy ne guzel...saglikli hayirli evlatlar nasip olsun hepimize..Kislar ilk 3 ay 5 dusugüm olduğu için 3 ayin dolmasini bekledim.bende hamileyim.nasipse 2016 ağustos annesi olacam.cinsiyetimizde belli oldu kizim okacak ins
Kislar ilk 3 ay 5 dusugüm olduğu için 3 ayin dolmasini bekledim.bende hamileyim.nasipse 2016 ağustos annesi olacam.cinsiyetimizde belli oldu kizim okacak ins
Hadi canimKislar ilk 3 ay 5 dusugüm olduğu için 3 ayin dolmasini bekledim.bende hamileyim.nasipse 2016 ağustos annesi olacam.cinsiyetimizde belli oldu kizim okacak ins
Canım çok sevindim hayırlı olsun ne güzel kızında olacak inşallah muhammed uslanir abi olur sana yardım eder bir çırpıda büyülerKislar ilk 3 ay 5 dusugüm olduğu için 3 ayin dolmasini bekledim.bende hamileyim.nasipse 2016 ağustos annesi olacam.cinsiyetimizde belli oldu kizim okacak ins
E haydi gencler, sira sizde. 2. Haberleri pespese geliyor ;(ne güzel bir haber rabbim kucağına sağlıkla vaktiyle almayı nasip etsin
Ha kız valla hiç caktirmamis oğlunun yaramazliklarini anlatırken caktirmadi o yorgunluğa o harekete aktivite yapcak enerji bulmuşHadi canimanam bir bomba haber daha. Kiz nasil dayandin 3 aydir. Hic de caktirmiyorsun haa cok cok sevindim. Dilerim Kizini saglikla kucagina alirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?