- Emoji Skoru
- 4.466
- Puanlar
- 873
insallah canim birden uzar..ben ve esim uzun boyluyuz..bize cekmemis kuzum..
belli mi olur bir bakmışsın sizi de geçmiş. sağlıkları yerinde olsun kuzularımızın
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah canim birden uzar..ben ve esim uzun boyluyuz..bize cekmemis kuzum..
Günaydın herkese bizde dün 2 yasimiza girdik cumartesi kutladik kutlayan ! Herkese çok teşekkür ederim. Aşılari mız 19 şubatta boy kilo kaç bakalım
sagol canim...istee insan annen olunca cok takintili oluyor...rabbim tum kuzularimizi korusun..belli mi olur bir bakmışsın sizi de geçmiş. sağlıkları yerinde olsun kuzularımızın![]()
ceylinin dogum gunu kutlu olsun.nice mutlu yillara..Günaydın herkese bizde dün 2 yasimiza girdik cumartesi kutladik kutlayan ! Herkese çok teşekkür ederim. Aşılari mız 19 şubatta boy kilo kaç bakalım
sagol canim...istee insan annen olunca cok takintili oluyor...rabbim tum kuzularimizi korusun..
ayy keske bende oyle olsam.esimde kiziyor bana cok takintilisin diye..bende kimseye guvenemiyorum.aslinda herseyi akisina birakmaliyiz..ama nerdee...dedigin gibi saglikli olsunlar yeter..buarada azonce bloguna baktim makyaj malzemeleri kullandinmi guzelmiler..bende almayi düsünüyorumBEN NEDENSE Çok rahatım ya bu konu da yemek yemiyorsa zorlamam , kg merak etmem. hasta olmasın sağlıklı olsun yeter. aslında fazla helikopter bir anneyim sürekli yanında kimseye güvenmem bırakmam ama bazı konularda da fazla rahatım
ayy keske bende oyle olsam.esimde kiziyor bana cok takintilisin diye..bende kimseye guvenemiyorum.aslinda herseyi akisina birakmaliyiz..ama nerdee...dedigin gibi saglikli olsunlar yeter..buarada azonce bloguna baktim makyaj malzemeleri kullandinmi guzelmiler..bende almayi düsünüyorum
Delirmek üzereyim, bir saattir aralıksız alıyor neredeyse, çizgi film, puding, bilgisayar hiç bişey sakinleşmiyo. Sırf küvette oynamak için. Siz napıyosunuz bu durumda?? Çok zor sabır ediyorum.
hayirli olsun canim gule gule kullan..insallah begirsin.kimse kızıma bakamaz gibi geliyor. annemden başkasına bırakmıyorum. çünkü annema nazım geçiyor onu öyle yapma böyle yapma deyince darılmıyor. çok müdahele ediyor şu saatte yatır şöyle yedir falan pof kızıorum kendime ama :S sana bakan kişi çocuğuna mı bakamaz diye aman neyse napalım :)
Bu aldıklarımı ilk kez kullanacağım daha önce loreal rimel kullandım. göz altı kapatıcısı , serum ilk kez kullanacağım çok araştırdım ama kullananlar çok memnun.
Taube benim oğlan bir yaşından beri kalsiyumun k sini görmüyor.anne sütünü 6 aylıkken bıraktı.mamaya uyurken verebildim 1 yaşına kadar ancak.sonra asla İçmedi inek sutude İçmedi peynir yemez.yogurtuda bi yaşında bıraktı..boyu 94 cm.inanmiyorum o yüzden yeme icmeyle boy uzadıgina.kuruyemis yemez.et balık tavuk yemez.zaten çok istahsiz BırakSam gün boyu aç gezer o derece.babasi 175 ben 169.yani orta boyluyuz muhammed ıy şimdilik.ama bizim taraf uzun.dayıları Kuzenleri ne..siz uzunmussunuz yemesi de ıy genetikte ıy bence kısa olmaz gibi.ben 20 aylikken sutten kestim...bizim dogum gunumuz 27 subatta asimizda 3 martta o zaman yazarim boy ve kilosunu..bizim sorunuz kizimin boyu uzamamasi onu goren mina kisa kalmis diyorlar.bende cok uzuluyorum...ben ve babasi uzun boyluyuz..acaba kizlar bi sorunmu var uzamiyor boyu..kizim yumurta yogurt et tavuk balik ve badem findik ceviz seven biri..yumurtali ispanagida cok sever..sadece peynir yemez..ama yine boyu yasitlarina gore kisadir...bakalim buarlar onu hastaneye goturucem..biz hic kan tahlili yapmamisiz..boy konusunu cok kafama takiyorum..
Bizim dogum gunu 17 subatZeynep 9 şubatta olsa seni hiç unutmayacağız...
Boyları kiloları siz de yazın arkadaşlar doğum günlerini kutlayıp aşıya gidenler
Bu arada benim yavru hala meme emiyor kızlar var mı başka emziren![]()
Ben mecbur yapiyom istediğini çünkü baş edemiyorum.bide komşu sorunu varken inatlasmiyom özellikle akşam saatleriDelirmek üzereyim, bir saattir aralıksız alıyor neredeyse, çizgi film, puding, bilgisayar hiç bişey sakinleşmiyo. Sırf küvette oynamak için. Siz napıyosunuz bu durumda?? Çok zor sabır ediyorum.
masallah oglusuna..bende inanmayanlardanim..ablamin oglu dogru dürüst bir sey yemiyor zayiftir ama cok uzun boyludur...mina bir yasindan sonra kilo almasi ve boy uzamasi durdu..ondan kafama takildi..acaba sebebtenmi dolayi gelisimi durdu diyorum..hayirlisi artik..insallah bi sorun yoktur.Taube benim oğlan bir yaşından beri kalsiyumun k sini görmüyor.anne sütünü 6 aylıkken bıraktı.mamaya uyurken verebildim 1 yaşına kadar ancak.sonra asla İçmedi inek sutude İçmedi peynir yemez.yogurtuda bi yaşında bıraktı..boyu 94 cm.inanmiyorum o yüzden yeme icmeyle boy uzadıgina.kuruyemis yemez.et balık tavuk yemez.zaten çok istahsiz BırakSam gün boyu aç gezer o derece.babasi 175 ben 169.yani orta boyluyuz muhammed ıy şimdilik.ama bizim taraf uzun.dayıları Kuzenleri ne..siz uzunmussunuz yemesi de ıy genetikte ıy bence kısa olmaz gibi.![]()
gunaydin canim..ben cok yiyip kilo almayanlardanim..benim goren sen hep aynisidir bekarken boyleydim ..bide ben uzun boyluyum..kiloda alsam fazla belli olmuyor...zatende fazla kilo almiyorum.bence sanada gerek yok fotolarda zarif bi bayansin ve guzelsin..Günaydın şubat anneleri nasılsınız bakalım.. :)
evde mekik çekmeye ve squat yapmaya başladım çok yiyorum bu nedenle göbeğim var rahatız ediyor kg 60 şuanda 54 inmem lazım en acilinden birde zumbaya gidiyorum her perşembe ama gel gör ki işe yaramadı hala
canim allah yardimcin olsun..oglusunun huylari degismedimi...yaa ben senin komsunu anlamadim..sonucta cocuktur..benim altimdaki komsumun ogluda cok yaramaz ve agliyor ama ben rahatsiz olmadim sonucta cocuktur dedim benimde cocugum var..gecenlerde komsum beni gordu ya canim kusura bakma oglum sizi rahatsiz ediyor.yok dedim ne rahatsizligi...senin komsunda anlayisli olmasi gerek..insallah oglusun en kisa zamanda duzelirBen mecbur yapiyom istediğini çünkü baş edemiyorum.bide komşu sorunu varken inatlasmiyom özellikle akşam saatleri
Yada kesin krem hastası hiç bi kreme Hayır demez mecbur krem veriyorum![]()