2014 Şubat Anneleri

MALESEF bana da herkes kilon iyi ne kg vermesi diyor ama emzirmeyi bırakınca 3 kg aldım. eski halime dönmek istiyorum 54 kg ile hamile kaldım bari öyle olayım ya kg vermeyim tamam kabul ama göbeğim erisiin elbise giyiyorum 3 aylık hamile gibiyim

Ne güzel kendin için bişeyler yapıyosun bem Nerdeee hem bütçe kısıtlı calismayinca hem çocuğu kime bırakıp gitcem baba ısten geliyo zaten tepesinde zor benim için biz anca yiyip duralım

Ne güzel kendin için bişeyler yapıyosun bem Nerdeee hem bütçe kısıtlı calismayinca hem çocuğu kime bırakıp gitcem baba ısten geliyo zaten tepesinde zor benim için biz anca yiyip duralım

maddiyatı geçtim çocuğu bırakacak yer yoksa olmaz zaten.
evde squat yap mekik çek bak bende bunları evde yapıyorum. kk gruba katıldım her gün beraber yapacağız :) sende katıl bize gaz olur

Saol taubem büyüdükçe dahada zorlaşıyor değişmiyor. Bizde aglamadan çok kosma sorunu var.yürümüyor asla en kisa mesafede bile kosuyo.12 de uyuyo kosuyo o saate kadar. Sorun burda basliyo.komsu uyuyamiyoz diyo hakli ama bende isterdim sakin bi cocuk olsun değil elimden bişey gelmiyo.herhangi biseyle de oyalamiyoz.bide koşarken sevincten çığlık atiyo.çene si de hep faaliyette ..Bu yılda türkiyeye gelemiyoruz.muhammed için..oturamiyo seyahat edemiyoruz çünkü..ucakta durduramam 3 saat ..kıyamet kopar yolcular rahatsız olur.tartışma olur ..irreniyorum çocukla tatile gidip seyahat edeni.tamam herkes benimkide hareketli diyo ana bizim oğlan düşün kac katı.bi seyahat bile edemediğimize göre. Bizim gibi seyahat edemeyeni duymadım dahabu topikte ve çevremde diyim canlari saolsun ama bazı bebeler cidden zor bebek

kizlar yasadiklarimdan sonra psikolojim bozuldu. kizim hasta bronsit. antibiyotige basladik. oglum cok hassaslasti. ama en buyuk sorun bende. eşim ve karsi taraf herseyin izahini yapiyorlar ama gel gorunki ben hep olaya saplanip kaliyorum. simdi evimdeyim ama gel gorunki burasi bir hapishane bir cehennem adeta. en kötüsü mehmetali ye ikidir kizip bagiriyorum. cocuk aliskin degil cok icerliyor. bende onu uzdugum icin bu sefer kendimi affedemiyorum. aranizda cocuga kizan bagiran oldu mu. gönlünü nasil aldiniz. gerci kirilan kalp tamir olmaz ama.

Keşke dinlese beni çekiştiriyo banyo kapısında bağrıyo. Konuştukça daha fena bağırıyo. Ben ağladığını yazdıktan sonra 15 dakikada sakinledi süt içti koltukta tv izliyodu, yorgunluktan uyudu. Bi an hiç susmıcak sanmıştım.
Ben mecbur yapiyom istediğini çünkü baş edemiyorum.bide komşu sorunu varken inatlasmiyom özellikle akşam saatleri
Yada kesin krem hastası hiç bi kreme Hayır demez mecbur krem veriyorum

Her şey denedim susmadı, sonra ablam vardı bizde dedi saklan diye. Saklanınca aradı beni anne sen ağladığın içingitti dedik öylelikle sustu. İlk defa bu kadar inatlaştı komşular ne diyo canım?

İlkmi inatla Şti allam ne mutlu sana jelibonum biz 6 aydır günde en az 10 kere bole..ins sizde devamı gelmez.çünkü psikoloji ne kalmiyo anne babada..konsu en son verin bunun bacağını kiracam dedi.bida koşamaz demis.ben icerdeydim duymadım.sesler yükselince anladım.bişeyler olacağını.eşimle adam nerdeyse yumruklasacakmis ..eşim o lafı duyunca çıldırmış zor tuttum.adama defol git dedim gitti.polise dedik.adama uyarı gelmiş işte.bekliyoruz bu jez ne diycek.polis çocuk için kimse şikayet etmesin dedi.cocuktur bişey yapamayız dedi.zaten adam bu yyzden çıldırmış

Geçmiş olsun canım. Evet dün 1 saati geçik ağladığı zaman bağırdım bir ara ben bağırınca bana arkasını döndü, çok kızdım kendime, gönlünü almak için çok sevdiği ama uzun zamandır gidemediğimiz parka götürdüm.

Pinarim benim.oğlan alışık günümüz kızmayla geçiyo malesef cocuk benim yanima gelir sakinlesince sarilir oper annem der..Çünkü ben gitmem hatasını anlasın diye. senin oğlun ole yaramaz değil galiba sakin bi cocuk kızma annesi ona..ama sen bu şekilde mutsuzsun..eşin daha mı inandirmali seni sanki halen şüphe var sende.

Son düzenleme:
Taube eminmisin yaw bi yaşındayken ortalama 80 cm ydi boyları.yani mina 80 cm mi.olamaz bence.bi yılda hiç boy uzamamasi.yemesi ıy diyosun hicmi kilo almiyo. Dr hiç dedinmi eğer dediğin gibiyse.eğer oleyse ilk aklıma gelen hızlı çalışan tiroid oldu..O sorun boyda uzatma kiloda aldırmaz.

Hiç belli olmuyor ama Birkaç günde bir mutlaka inatlaşıyoorr, hiç bu kadar uzun olmamıştı. Allah yardım etsin canım. Komşularla uğraş Mak çok zor. Sanki biz zorla çocuğa kalk koş gürültü yap diyoruz ya.

Canım geçmiş olsun öncelikle inşallah iyilesir kızın biran önce. Sorununa gelince bence esinle sürekli konuş seni ikna etmesi için gerekirse hergün konusmaliyiz de sinirle Susup günleri gecirmek insanı dahada doldurur ızdırap olur gerekirse ikisini al karşına hareketlerine cevaplarına bak için rahatlayana kadar Aile olan sensin 2 çocuğun var biranda yıkma yuvanı bunları eşinle konuş

2 yaş aşılari kaç tane bilen varmı saglikocagi 1 tane dedi teyit etmek istedim yaptıran varmı bizim 19 şubatta

2 yaş aşılari kaç tane bilen varmı saglikocagi 1 tane dedi teyit etmek istedim yaptıran varmı bizim 19 şubatta
İ
Evet canım bir tane. Sadece hepatit A olacaklar. Ben de yaptıracağım. Ama ben menenjit aşısı yaptırmamıştım. İki yaşından sonra tek doz diye bekledim. Onu da yaptıracağız

Bende işten eve geldiğimde tahammülüm daha az oluyor bağırıyorum. sonra üzülüyorum ama insanım diyorum tepkimi de belli etmem lazım kafam bu konu da allak bullak keşke bağırmayan sakin bir anne olabilsem..

diğer konuda da eşinin senin için çok daha fazla şeyler yapması gerekli "sinek küçük ama miğde bulandırdı " bir defa

zaten inceciksin kız, dövdürme kendini bana :) ben artık diyet gruplarına dadandım, gel sen de :)

anaaam en gıcık olduğum kadın tipi ye ye kilo alma.. ya benim gibi zavallılar ne yapsın
Eki Görüntüle 1769578 2 yaş doğum Günümüzden verdiği pozlar büyüdü maşallah bakalim seneye nasıl olcak

canım ev içinde huzursuzluk çok zor yaa. umarım en kısa sürede düzelirsiniz.
keşke hiç sinirlenmesek ama hepimiz zaman zaman tahammülümüzü tüketiyoruz. Ben de bazen bağırıyorum ezoşa ama sonra çok üzülüp hemen gönlünü almaya çalışıyorum..
hepatit 1 tane var ama sağlık ocağında aşı yoktu , haber bekliyorum yaptırmak için..

zaten inceciksin kız, dövdürme kendini bana :) ben artık diyet gruplarına dadandım, gel sen de :).

ya ben gırtlağımı tutamıyorum. çimento dökeceğim yakında kapansın diye
bende spor yapıyorum :) tartım mı bozuk bilmiyorum ama sürekli 60 hatta dün o kadar spor yaptım 61 çıktım anasını satayyım :) :) bu kg gidecek ya yaza kadar offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…