• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

Değerli şubat anneleri merhabalar,
3 Şubatta yeni yaş günümüzü kutladık.Ailemizle sevdiklerimizle ev dolu doluydu sevgi doluydu:KK31:
Oğlum ikinci yaşına girerken çok mutluydu mumu da üflerken pek heyecanlıydı yavrum benim...
Dün aşımızı olduk dudak büktük o kadar..Oğluma biraz fazla iyi bakmışım galiba kilosu boyu ileride...18 kilo 94 cm :confused:
Benden bu kadar artık buralara geri dönebilirim sakinleşti çıldırmıyor akıllandı pek bi huzurluyum ama ben eridim
:rolleyes:
Zeynep bebek doğum günün kutlu olsun meleğim seni çok özledim...:KK200:
masalllah oglusuna allah onu nazarlardan korusun...dogum gününüz kutlu olsun nice mutlu yillara..

Aralık ayse sare
Ocak ben
Şubat 8 zeynebim

Ayse sare yi öğrendiğimde dogum tarihini 40inin çıkışını o zaman zeynebimi yaş gününü düşünmüştüm pazartesi ye denk geliyodu pazar yaparım demistim... 15 tatile de denk geliyodu herkes tamam... bir örnek elbiseler... bu seneki nasil olsun ilkinde iki takım turu yaptim ne giyse ki... ayakkabi... en güzelleşen olsun nasıl olsa aysede giyecek... prenses etmesiydi bu sene ne olsun... herseyden anlar o zamana kadar konuşur mu kardeşine nasil davranacak... planlar hayaller kurduğum gun geldi yarın... bütün hazırlıklar gitmeliydi bu gece... bu gün...

Ben bugün buz gbyim... hastayım... atesliyim... herbir bi hücrem agriyo... bugün dışarıdan biz gbydi... orası... hava toprak... yaşım gözümde döndü sanki... yaşta buz gbydi... affet... orda değilsin biliyorum ama affet... affet...

Yarin keşke seninle akşam gözümü hersey kavus olsa... biz iyileşerek yine aile olabilsek... dayaniyorum yaşıyorum çünkü Su an nefesini duyuyorum kardeşinin yüzü karşımda kalbi atıyor onun bana muhtaç biraz sonra açıkicak... dayaniyorum çünkü affedersin affederse rabbim o gün sana kavusabilirim...

Ben hiç böyle çaresiz kalmamistim. Inanamadigm bu şeyi içindeyim... Ben seni cok ozledim... nefesim huzurum canim kanım herşeyimi tek anlamı... seninle olan herseyi ozledim... bu gece iyi degilim nolur nolur bana yardım et allahım nolur
amin canim benim...zeynebimiz melegimizin dogum gunu kutlu olsun..seni ve ayse sareyi öptük..

Zeynep bu tazecik çiçekler senin için meleğim
upload_2016-2-8_1-20-14.jpeg

Arkadaşlar merakınız için yazıyorum Vitaminlerini aksatmadım hiç ayrıca her öğününün de kalsiyum destekli olmasına özen gösterdim o kadar.. şu lavaşkli baya işeme yaradı çorbasına kattım hep peynir yemiyor diye...
Bizim biraz bacaklar kalın göstermez kilosunu,kilosuna göre de çok çok hareketli olduğu için de annem hep tsunami der ona...
Bu arada doğum gününü kutlayan tüm kuzuları tebrik ediyorum...
Hepinizi gerçekten çok seviyorum...

Herkese selaaaam..
Biz de gecen hafta yeni yasimizi aile arasinda kutladik :KK66:
Yaramazliga tam gaz devam..

maşallah doğum gününüz kutlu olsun..

Aralık ayse sare
Ocak ben
Şubat 8 zeynebim

Ayse sare yi öğrendiğimde dogum tarihini 40inin çıkışını o zaman zeynebimi yaş gününü düşünmüştüm pazartesi ye denk geliyodu pazar yaparım demistim... 15 tatile de denk geliyodu herkes tamam... bir örnek elbiseler... bu seneki nasil olsun ilkinde iki takım turu yaptim ne giyse ki... ayakkabi... en güzelleşen olsun nasıl olsa aysede giyecek... prenses etmesiydi bu sene ne olsun... herseyden anlar o zamana kadar konuşur mu kardeşine nasil davranacak... planlar hayaller kurduğum gun geldi yarın... bütün hazırlıklar gitmeliydi bu gece... bu gün...

Ben bugün buz gbyim... hastayım... atesliyim... herbir bi hücrem agriyo... bugün dışarıdan biz gbydi... orası... hava toprak... yaşım gözümde döndü sanki... yaşta buz gbydi... affet... orda değilsin biliyorum ama affet... affet...

Yarin keşke seninle akşam gözümü hersey kavus olsa... biz iyileşerek yine aile olabilsek... dayaniyorum yaşıyorum çünkü Su an nefesini duyuyorum kardeşinin yüzü karşımda kalbi atıyor onun bana muhtaç biraz sonra açıkicak... dayaniyorum çünkü affedersin affederse rabbim o gün sana kavusabilirim...

Ben hiç böyle çaresiz kalmamistim. Inanamadigm bu şeyi içindeyim... Ben seni cok ozledim... nefesim huzurum canim kanım herşeyimi tek anlamı... seninle olan herseyi ozledim... bu gece iyi degilim nolur nolur bana yardım et allahım nolur

8 Şubat hiç gelmese ağustos ayı hiç gelmese diyorum bende... üzgünüm..
Rabbim sizi cennete kavuştursun. acın taze , yüreğin yanıyor ama inan tek değilsin senin acını hepimiz bölüşüyoruz.
Keşke elle tutulur bir bölünme olsa sen daha az hissetsen diyorum bazen...
Lütfen Ayşe Sare yi düşün , kalbin onun için atıyor biliyorum.. kuzumuza bol bol yasin okuyalım mum üflemek yerine yasin okuyup üfleyelim. Rabbim yüreğine su serpsin.

canim nisa durunun dogum günü kutlu olsun.bloguna baktim dogum gununuzu cok begendim ellerine saglik...hersey cok güzeldi...

teşekkür ederim cnm :)

Aralık ayse sare
Ocak ben
Şubat 8 zeynebim

Değerli haksever kardeşim içindeki yangını söndürebilseydim keşke...Altı aydır buz gibiyiz içime işledi Zeynep...
Sergül Kato da bebeğini kaybetti onun dediği gibi 40 gün kırk ateş sönermiş biri hep kalırmış o nun da sönmesi dileğiyle...
Ayşe Sare kızım daha çok sarıl annene yavrum sağlıklı uzun bir ömür diliyorum sana,iyi ki sen varsın iyi ki doğdun Zeynepin biricik kardeşi...
İnşallah Ayşe Sare büyüycek abla olacak biz yine senin yanında olacağız Özgecim...

Zeynep 9 şubatta olsa seni hiç unutmayacağız...:KK68:

Boyları kiloları siz de yazın arkadaşlar doğum günlerini kutlayıp aşıya gidenler:KK34:
Bu arada benim yavru hala meme emiyor kızlar var mı başka emziren:-)

Zeynep 9 şubatta olsa seni hiç unutmayacağız...:KK68:

Boyları kiloları siz de yazın arkadaşlar doğum günlerini kutlayıp aşıya gidenler:KK34:
Bu arada benim yavru hala meme emiyor kızlar var mı başka emziren:-)
ben 20 aylikken sutten kestim...bizim dogum gunumuz 27 subatta asimizda 3 martta o zaman yazarim boy ve kilosunu..bizim sorunuz kizimin boyu uzamamasi onu goren mina kisa kalmis diyorlar.bende cok uzuluyorum...ben ve babasi uzun boyluyuz..acaba kizlar bi sorunmu var uzamiyor boyu..kizim yumurta yogurt et tavuk balik ve badem findik ceviz seven biri..yumurtali ispanagida cok sever..sadece peynir yemez..ama yine boyu yasitlarina gore kisadir...bakalim buarlar onu hastaneye goturucem..biz hic kan tahlili yapmamisiz..boy konusunu cok kafama takiyorum..

ben 20 aylikken sutten kestim...bizim dogum gunumuz 27 subatta asimizda 3 martta o zaman yazarim boy ve kilosunu..bizim sorunuz kizimin boyu uzamamasi onu goren mina kisa kalmis diyorlar.bende cok uzuluyorum...ben ve babasi uzun boyluyuz..acaba kizlar bi sorunmu var uzamiyor boyu..kizim yumurta yogurt et tavuk balik ve badem findik ceviz seven biri..yumurtali ispanagida cok sever..sadece peynir yemez..ama yine boyu yasitlarina gore kisadir...bakalim buarlar onu hastaneye goturucem..biz hic kan tahlili yapmamisiz..boy konusunu cok kafama takiyorum..

canım belki bir anda sonradan uzayacak biz ikimizde orta boyluyuz bizim kız önden gidiyor boyu şuan uzun mesela yaşıtlarına göre. standartdır mutlaka senin kızında boyu
presentil hesapla mutlaka standart çıkacaktır.

canım belki bir anda sonradan uzayacak biz ikimizde orta boyluyuz bizim kız önden gidiyor boyu şuan uzun mesela yaşıtlarına göre. standartdır mutlaka senin kızında boyu
presentil hesapla mutlaka standart çıkacaktır.
insallah canim birden uzar..ben ve esim uzun boyluyuz..bize cekmemis kuzum..

Back