canim gununuz kutlu olsun nice mutlu yillara..ezgiyii optum..Herkese selaaaam..
Biz de gecen hafta yeni yasimizi aile arasinda kutladik
Yaramazliga tam gaz devam..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim gununuz kutlu olsun nice mutlu yillara..ezgiyii optum..Herkese selaaaam..
masalllah oglusuna allah onu nazarlardan korusun...dogum gününüz kutlu olsun nice mutlu yillara..Değerli şubat anneleri merhabalar,
3 Şubatta yeni yaş günümüzü kutladık.Ailemizle sevdiklerimizle ev dolu doluydu sevgi doluydu
Oğlum ikinci yaşına girerken çok mutluydu mumu da üflerken pek heyecanlıydı yavrum benim...
Dün aşımızı olduk dudak büktük o kadar..Oğluma biraz fazla iyi bakmışım galiba kilosu boyu ileride...18 kilo 94 cm
Benden bu kadar artık buralara geri dönebilirim sakinleşti çıldırmıyor akıllandı pek bi huzurluyum ama ben eridim
Zeynep bebek doğum günün kutlu olsun meleğim seni çok özledim...![]()
amin canim benim...zeynebimiz melegimizin dogum gunu kutlu olsun..seni ve ayse sareyi öptük..Aralık ayse sare
Ocak ben
Şubat 8 zeynebim
Ayse sare yi öğrendiğimde dogum tarihini 40inin çıkışını o zaman zeynebimi yaş gününü düşünmüştüm pazartesi ye denk geliyodu pazar yaparım demistim... 15 tatile de denk geliyodu herkes tamam... bir örnek elbiseler... bu seneki nasil olsun ilkinde iki takım turu yaptim ne giyse ki... ayakkabi... en güzelleşen olsun nasıl olsa aysede giyecek... prenses etmesiydi bu sene ne olsun... herseyden anlar o zamana kadar konuşur mu kardeşine nasil davranacak... planlar hayaller kurduğum gun geldi yarın... bütün hazırlıklar gitmeliydi bu gece... bu gün...
Ben bugün buz gbyim... hastayım... atesliyim... herbir bi hücrem agriyo... bugün dışarıdan biz gbydi... orası... hava toprak... yaşım gözümde döndü sanki... yaşta buz gbydi... affet... orda değilsin biliyorum ama affet... affet...
Yarin keşke seninle akşam gözümü hersey kavus olsa... biz iyileşerek yine aile olabilsek... dayaniyorum yaşıyorum çünkü Su an nefesini duyuyorum kardeşinin yüzü karşımda kalbi atıyor onun bana muhtaç biraz sonra açıkicak... dayaniyorum çünkü affedersin affederse rabbim o gün sana kavusabilirim...
Ben hiç böyle çaresiz kalmamistim. Inanamadigm bu şeyi içindeyim... Ben seni cok ozledim... nefesim huzurum canim kanım herşeyimi tek anlamı... seninle olan herseyi ozledim... bu gece iyi degilim nolur nolur bana yardım et allahım nolur
canim nisa durunun dogum günü kutlu olsun.bloguna baktim dogum gununuzu cok begendim ellerine saglik...hersey cok güzeldi...AYNEN ya her hareketi ile övünüyorum. Çok şükür.
hafta sonu kızımla deli gibi eğleneceğim inşallah.
Herkese selaaaam..
Aralık ayse sare
Ocak ben
Şubat 8 zeynebim
Ayse sare yi öğrendiğimde dogum tarihini 40inin çıkışını o zaman zeynebimi yaş gününü düşünmüştüm pazartesi ye denk geliyodu pazar yaparım demistim... 15 tatile de denk geliyodu herkes tamam... bir örnek elbiseler... bu seneki nasil olsun ilkinde iki takım turu yaptim ne giyse ki... ayakkabi... en güzelleşen olsun nasıl olsa aysede giyecek... prenses etmesiydi bu sene ne olsun... herseyden anlar o zamana kadar konuşur mu kardeşine nasil davranacak... planlar hayaller kurduğum gun geldi yarın... bütün hazırlıklar gitmeliydi bu gece... bu gün...
Ben bugün buz gbyim... hastayım... atesliyim... herbir bi hücrem agriyo... bugün dışarıdan biz gbydi... orası... hava toprak... yaşım gözümde döndü sanki... yaşta buz gbydi... affet... orda değilsin biliyorum ama affet... affet...
Yarin keşke seninle akşam gözümü hersey kavus olsa... biz iyileşerek yine aile olabilsek... dayaniyorum yaşıyorum çünkü Su an nefesini duyuyorum kardeşinin yüzü karşımda kalbi atıyor onun bana muhtaç biraz sonra açıkicak... dayaniyorum çünkü affedersin affederse rabbim o gün sana kavusabilirim...
Ben hiç böyle çaresiz kalmamistim. Inanamadigm bu şeyi içindeyim... Ben seni cok ozledim... nefesim huzurum canim kanım herşeyimi tek anlamı... seninle olan herseyi ozledim... bu gece iyi degilim nolur nolur bana yardım et allahım nolur
canim nisa durunun dogum günü kutlu olsun.bloguna baktim dogum gununuzu cok begendim ellerine saglik...hersey cok güzeldi...
Aralık ayse sare
Ocak ben
Şubat 8 zeynebim
Selam canimSelam herkese ;
ben 20 aylikken sutten kestim...bizim dogum gunumuz 27 subatta asimizda 3 martta o zaman yazarim boy ve kilosunu..bizim sorunuz kizimin boyu uzamamasi onu goren mina kisa kalmis diyorlar.bende cok uzuluyorum...ben ve babasi uzun boyluyuz..acaba kizlar bi sorunmu var uzamiyor boyu..kizim yumurta yogurt et tavuk balik ve badem findik ceviz seven biri..yumurtali ispanagida cok sever..sadece peynir yemez..ama yine boyu yasitlarina gore kisadir...bakalim buarlar onu hastaneye goturucem..biz hic kan tahlili yapmamisiz..boy konusunu cok kafama takiyorum..Zeynep 9 şubatta olsa seni hiç unutmayacağız...
Boyları kiloları siz de yazın arkadaşlar doğum günlerini kutlayıp aşıya gidenler
Bu arada benim yavru hala meme emiyor kızlar var mı başka emziren![]()
gunaydin nisamada masalllahh...yerim onu cok tatli yaaa..optum onu.GÜNAYDIN HERKESE ,
93 cm 14,800 dü kg tabi 24 ocakta
bugün harika bir gün olsun inşallah.
ben 20 aylikken sutten kestim...bizim dogum gunumuz 27 subatta asimizda 3 martta o zaman yazarim boy ve kilosunu..bizim sorunuz kizimin boyu uzamamasi onu goren mina kisa kalmis diyorlar.bende cok uzuluyorum...ben ve babasi uzun boyluyuz..acaba kizlar bi sorunmu var uzamiyor boyu..kizim yumurta yogurt et tavuk balik ve badem findik ceviz seven biri..yumurtali ispanagida cok sever..sadece peynir yemez..ama yine boyu yasitlarina gore kisadir...bakalim buarlar onu hastaneye goturucem..biz hic kan tahlili yapmamisiz..boy konusunu cok kafama takiyorum..
gunaydin nisamada masalllahh...yerim onu cok tatli yaaa..optum onu.
insallah canim birden uzar..ben ve esim uzun boyluyuz..bize cekmemis kuzum..canım belki bir anda sonradan uzayacak biz ikimizde orta boyluyuz bizim kız önden gidiyor boyu şuan uzun mesela yaşıtlarına göre. standartdır mutlaka senin kızında boyu
presentil hesapla mutlaka standart çıkacaktır.