Merhaba sevgili anneler. Sizleri cok seviyorum. Hepiniz cok güzel paylaşımlarda bulunuyorsunuz :) yazmasamda sürekli okumaya çalışıyorum. Dogum gunu gecen butun minnaklarin dogum gunleri kutlu olsun. Zeynep bebeginde dogum gunu kutlu olsun.dogum gununu kutlayabilecegin en guzel mekandasin guzel zeynep... Allah sabir versin haksever.
2 yaş sendromlari bizde pek baslamadi. Sakin bi yapisi var kizimin.halen tek kelime konusuyoruz.sadece annem bak diyor, iki kelime olarak.kilo ve boyumuz düşüklerde.. ne zaman kendileri yemeye baslar. Tuvalet aliskanligi kazanmadi.yaza birakmak istedim.bakici bakiyor.altini sık sık kirletirse bakici belki temizleyip silmek istemez, kizarsa diye erteledik. Anne sabrini gosteremez diye düşündüm
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
calismak guzel ama kizimla evde kalmak daha guzel. Yarin okullar aciliyor
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
hayirlisi artik..hala emiyor martta kesecegim inşaallah. Sonrada 2. Cocugu istiyoruz Rabbim verirse. Iste böyle yazmak istedim. Hepinize kucak dolusu selam :)