Günaydın canim yürür bizimkide birkaç adımdı bi haftada kosuyo şimdi :)))Günaydın kızlar kızım son 2 gündür yuruyo biraz sonra gülme krizine girip dusuyo dün akşam 3 adım attı doğumgününe düzgünce yürür mu dersiniz 8subata
Peki odası ayrımı benimkinin odası var ama park yatağı bizim odada aynı odada yatiyoruz yani dün yanyana uyuduk tan sonra yatağına koydum.soyle düşündüm Sallanmadan uyusun diye yine yan yana yatıp uyuduk tan sonra besinin geçireyim bir süre hem kendi uyumasini öğrenir hem yatağında yatmayi bahar gibime odasına geciririm dedim acil klima lazım yazın yaniyo burası off yine masrafBenim kız öğrendiyse herkez ogrenir canim 24 saat sallıyodum
Insallahhh canim...Tuabe Bende çok yürüyen olunca yurumucek galiba dedim birden hızlandı senindir 1 hafta on güne kalmaz yürür canim 2/3 günde duzeltiyolar sonra maşallah kuzucuklarimiza şükürler olsun
Canim ben kizimi hic sallamadim..bizim sallma sorunumuz yok..kizim dogdugundan beri emerek uyuyor..yatagimizda uzanarak onu emziriyorum ictiktikten sonra yatakta saga solo donerek oyalanir sonra uykuya dalarak sonrada onu park yatagina koyuyorum...buarada bizim yatma isimiz 45 dk surer..Peki odası ayrımı benimkinin odası var ama park yatağı bizim odada aynı odada yatiyoruz yani dün yanyana uyuduk tan sonra yatağına koydum.soyle düşündüm Sallanmadan uyusun diye yine yan yana yatıp uyuduk tan sonra besinin geçireyim bir süre hem kendi uyumasini öğrenir hem yatağında yatmayi bahar gibime odasına geciririm dedim acil klima lazım yazın yaniyo burası off yine masraf
Antalya da misin canim sen de?benim iş yeri yakın değil eve dönme şansım yok zaten sadece bir kez emzirmem yeterli olmaz sanırım çünkü sütüm eskisi gibi değil of çalışmada baya uzun sürecekmiş inşallah planlanandan erken biter
Ben de memede uyutuyorm halen oyle sallama yok ama kucagimda uyuyor.annem de gunduz ben isteyken ayaginda salliyormus biz hic yatagimiza almadik.odasini 6 aylikken ayirmistik.Canim ben kizimi hic sallamadim..bizim sallma sorunumuz yok..kizim dogdugundan beri emerek uyuyor..yatagimizda uzanarak onu emziriyorum ictiktikten sonra yatakta saga solo donerek oyalanir sonra uykuya dalarak sonrada onu park yatagina koyuyorum...buarada bizim yatma isimiz 45 dk surer..
Canim cokotutu blogundaki bayan yapti sagolsun.klasik 1 yas pembe tutu uzun kollu body ve sac bandi kargo dahil 75 tl. Pettitutu ler 100 tl ydi.mikimouse lular da 100 tl. Benim ne yazik ki vaktim yoktu yapmaya bu yuzden hazir yaptirdim cok da guzel oldu yakisti degdi yani.Ayyy ne guzel hersey hazirrr...canim tutuyi kaca aldiniz...simdidem nisanin dogum gunu kutlu olsun nice mutlu yollara
Yok canım istanbuldayım benAntalya da misin canim sen de?
Ayy ne guzel biz daha ayirmadik darisi bizim basimiza...benim kizim geceleri cok uyaniyor..Ben de memede uyutuyorm halen oyle sallama yok ama kucagimda uyuyor.annem de gunduz ben isteyken ayaginda salliyormus biz hic yatagimiza almadik.odasini 6 aylikken ayirmistik.
Canim fiyati cok uygun nisa gule gule giyinsin....insallah dogum gununuz istedigin gibi olur.Canim cokotutu blogundaki bayan yapti sagolsun.klasik 1 yas pembe tutu uzun kollu body ve sac bandi kargo dahil 75 tl. Pettitutu ler 100 tl ydi.mikimouse lular da 100 tl. Benim ne yazik ki vaktim yoktu yapmaya bu yuzden hazir yaptirdim cok da guzel oldu yakisti degdi yani.
Ne güzel sen düzeni kurmussun bende yanyana kendi uyumaya alissin yatağında uyumaya alistircam sırayla gitsin işte bakalım inşallah beceririmCanim ben kizimi hic sallamadim..bizim sallma sorunumuz yok..kizim dogdugundan beri emerek uyuyor..yatagimizda uzanarak onu emziriyorum ictiktikten sonra yatakta saga solo donerek oyalanir sonra uykuya dalarak sonrada onu park yatagina koyuyorum...buarada bizim yatma isimiz 45 dk surer..
Istanbul da yasadim universite zamaninda 2001-2007 arasi ve trafigini bilirim.ama oglen arasi sut iznimin 45 dk si yolda gecince sinir oldum yaaa.onumuzdeki hafta persembeden itibaren annemlerde bakilacak bizim ufaklik.onlarin evi daha yakin ise hem de trafik yok.oglen 1 saat icinde gifip gelmem lazim. Bakalim nasil olcakYok canım istanbuldayım ben
Sagol canim daha iyisi size olsun Allah cumlemizin icine sindirsinCanim fiyati cok uygun nisa gule gule giyinsin....insallah dogum gununuz istedigin gibi olur.
İnşallah bir saat içinde halledersin bende isterdim öyle bi imkanım Olmasını koca gün görememek çok zorEki Görüntüle 1395516
Istanbul da yasadim universite zamaninda 2001-2007 arasi ve trafigini bilirim.ama oglen arasi sut iznimin 45 dk si yolda gecince sinir oldum yaaa.onumuzdeki hafta persembeden itibaren annemlerde bakilacak bizim ufaklik.onlarin evi daha yakin ise hem de trafik yok.oglen 1 saat icinde gifip gelmem lazim. Bakalim nasil olcak
Benim kizimda bizim odamizda uyuyor en kisa zamanda odasini ayiricam bakalim yapabilecemmi cunku kizim gece cok uyaniyor...benim kizimda guduzleri iki defa uyuyor toplam 4 saat uyuyor..aksamda 11 uyuyor sabah 9:35 uyaniyor..Canim bizim odasi hep ayri. ilk aylar odamizda besikte vardi ama kusuyodu anakucaginda uyudu ilk aylar.
hep gece gunduz ayagimdaydi uyudukca birakiyodum besigine koydum sonra sonralarida odasinda 6 aydir odasinda salla yatir git gel maf oluyodum yarim saat uyumuyodu. simdi kendi odasinda kendi besiginde uyuyo 2/3 kez kalkiyo bazen yanima aliyorum esim olmayinca. odasinda yatak var orda yatiyorum bende. Gündüz de 2 şer saat 2 kere uyuyup akşam 12 de yatiyo sabah 9 da kalkiyo
Hadi gozun aydin..benim esimde sali ildisina cikacak bendw annemlere gececem.Bugün evime donucez eşime kavusucam çok özledim 8 gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?