- 21 Haziran 2013
- 573
- 603
- 108
Helal olsun canim benim, hem anneligine hem de uzunca yazmana helal olsun. Ne demek her zaman yaz biz hep okuruz.Kızlar iyi akşamlar cok zaman oldu hep aklimdasiniz yazamadim bir türlü sünnet olali 1ay oldu sonrasi huy değişti korktu bir de bronsit olup igneleri yiyince yapışık ikiz olduk 15gun bir kasik bile ek gisa veremedim sadece emdi yeni yeni kahvalti yogurt basladi bir daha cok şükür zaten gündüz bur tek öğlen 15dk uyur gece 11gibu uyur en az 10kere uyanır cok yordu beni
Bayağı yatılı misafir geldi buz bir yerlere gittik sunnet yuzunden olamadığı kizamik aşısını bu hafta olduk var da var bir türlü yazamadım gecmisi biraz okudum tek tek yazayim olanları :)
Kilo kiyafetlerle saglik ocaginda 10kg ölçüldü ama iki kat alt ayakkabi hirka felan vardi tam 10cikti hala 10 olmamistir boy en son bir ay önce sunnet zamani ölçüldü 78cmdi simdi bilmiyorum olcmediler
Yürüyen kuzular olmus bayagi masallah hepsine :) Biz de yurume yok aslinda cok erken emekledi 6ay dolmadan emeklemeye basladi 7,5 civari sıraladı su an kapilar duvarlar hep tutunarak yurumeye devam ediyor not almıştım 30kasimda ilk kez deateksiz durmustu 10,15gun sonra sünnet oldu üstüne bronsit hic birakmadik unuttu artik durmuyo zorlamiyorum ben de dogum gününe yürüse güzel olurdu aslında
Doğum günü 19subat. Pasta kurabiye siparişini verdik model seçtik konsept belli safari :) internetten biriyle yine anlastik tabak hatira cercevesi hediyelik poset kitap ayraci lavanta kesesi felan yaptiriyorum evde olmayacak bir cafe ile anlastik taslak hazir uygulama kaldi ben de keceden süsleme felan yapicam biraz bayağı pahaliya patlıyormus artık girdik işin icine bu sefer böyle olacak
insallah herkes iyidir ne cok yazmdim ihmal etmemek lazim faceten felan haberim yok Muhammed pasadan fırsat bulup giremiyorum bu kadar uzun yazıyı okuyabilen olursa hakkını Helal etsin :) :)
Çok teşekkür ederim canımHelal olsun canim benim, hem anneligine hem de uzunca yazmana helal olsun. Ne demek her zaman yaz biz hep okuruz.
Günaydın ,
1 yaşımıza kaldı 4 gün ne hızlı geçiyor zaman
Çok teşekkür ederim canım
Günaydın ayy çok heyecanlı ya inanamıyor insan gerçekten çok çabuk geçiyor zaman :)
gözün aydın masallah bebişine. ya benim kızım da kapılar kapalıyken gidip kapıya vuruyor kafasını , bi de benim kafa maMerhaba anneler malum okullar kapanmak uzere notuydu sinaviydi evrakiydi derken o kaar yogunum ki yaa cok bunaldim kizim desteksiz ayakta durabiliuor ve bugun ilk adimini atti ama soyle bi sorum var anneler kizim kafasini vuruyor yani gidiyo mesela duvara tak vuruyo bilerek normal mi telas yapmaya baskiyorum artik
Jelibonum kaç kilo ve kaç cm ydi en son emirin
Yaw ben evde kg tarttım doruysa 10 buçuk kg geldibugün tam 11 aylik oldu isterdim 12 aylikken 12 kg olsun ama imkansız belki 11 kg ancak olur bi hafta once babası babaannesi gile goturdu zayıf demişler 10 buçuk kg bebege bunlara 12 kg yapsam yaranamam zaten en son 9 aylıkken doktoru ölçtü 9 kg 200 boy 76 gelmişti.
Kızlar günaydın kaç zamandır sormayı unutuyorum. Bebislerin diş bakımını nasıl yapıyorsunuz ? Fırça aldınız mı ?
ah canım bende birşey oldu sandım. kolay gelsin. iştahsız bebek zor. kızımda öleydi. allahım ne çektim ben ondan. anne sütüde ememediler. küvözde kalmışlardı.Slm kizlar nasilsin umarim iyisiniz..benim internet surem bittigi icin giremiyorum simdi esimin telfnundan giriyorum..cok sukur mina iylesti ama halen bisey yemiyor sadece anne sutu iciyor..ne versem diliyle agzindan atiyor yemegi gorunce kaciyor ne yapacagimi bilmiyorum..
Buarada carsamba gunu internet surem basliyacak o zaman gorusuruz..
dişiniz hayırlı olsun dişiniz. inşallah devamıda gelir.İyi canim antibiyotik ve balgam sökücü kullanıyoruz. Üstten bir disimiz çiktidigeride gelecek galiba agiz akintisindan günde uç elbise degistiriyorum senin kuzu napiyo, yaramazliga devam mi
canım nukun alıştırma fırçası var ben onu aldım ama henüz fırçayı anlamlandıramayabilir diye düşünüyorum . dediğim aparatla diş te kaşıyabiliyo ben memnun kaldımKızlar günaydın kaç zamandır sormayı unutuyorum. Bebislerin diş bakımını nasıl yapıyorsunuz ? Fırça aldınız mı ?
canm anlayamadım ki nedir oğlum hiç rahatsız da değil zaten antibiyotiğe başladık belki ona da iyi gelirbizim bebekken böle bir şey oldu komple ağzımız beyazdı ağız mantarı dedi doktor.
ama şimdi neyden bilmiyorum dr gözükün isterseniz
hayırlısıyla yapalım sünneti diyoruz eninde sonunda yaptıracağz.bari yapılsın da ben de kurtulayım bu sıkıntıdan biraz daha araştırıp şekline karar vericez yorumların için çok teşekkür ederimCanım o yöntem nasıl hiç bilmiyorum biz 10gun içerisinde acil sünnet yaptık cok secenek yoktu. Aslında narkoz almaması iyi bir sey en zor kısım çıktıktan sonra ki yarım saatti. Sürekli ağladı. Uyanıktı ama tam kendinde değildi. Toplam girip çıkması 12dk sürdü uyanık girdi uyanık çıktı çok az bir narkoz aldı ama almasa daha iyi tabi
İlk gun biraz zor sadece ilk yarim saat ağladı ve ilk iki cis yaparken ağladı bizi sünnet zorlamadi damar yolu acarken cok aglattilar terledi degistiremedim üstünü o şekilde gitti ve usuttu ona mutlaka dikkat et.Sonrasin da çok iğne yapıldı ve çok fazla ilaç içti. Bu yüzden korktu. İlaç içecek korkusuyla da 15gun civarı kitledi ağzını
Aparatla bakim nasıl olur bilmiyorum canim.Bizim ki kolaydi sadece krem surduk iki kere. Banyo 3.gun yaptırdık . Kaka bulasinca yıkayıp kuruttuk fon makinesiyle o kadar. 4.,5. günlerde normal hareketine dönmüştü.
doktora gösterdim ama galiba anlamadıcanım bizde eskiden pamukçuk olmuştu. onuda çok zor atlatmadık. birkaç günde hafifken önlem aldığım için geçti ama öyle bir şey görmedim. bence bi doktora götür. için rahat etsin
benmki de çok iştahsız kırk taklayla yediriyoruz maşallah senin kuzucuğunacanım bende hemen hemen herşeyden veriyorum. bizim oğlan yoğurda bayılıyor. ara ara yemeklere katmam gerekiyor. elimde bir görsün. helede yemek yiyeli 1,5 saati aştıysa allaaah. bağrış çağrış. verince susuyo. doğru çok kiloluda iyi değil. emir doğdu doğalı bir kez hastalandı. oda geçen hafta olmuştu bir tek işte.
gözün aydın mina iyileşmiş. benm oğlumda bazen kilitliyo ağzını iki elimle açamıyormSlm kizlar nasilsin umarim iyisiniz..benim internet surem bittigi icin giremiyorum simdi esimin telfnundan giriyorum..cok sukur mina iylesti ama halen bisey yemiyor sadece anne sutu iciyor..ne versem diliyle agzindan atiyor yemegi gorunce kaciyor ne yapacagimi bilmiyorum..
aman bırakalımda içsinler. içmeyince daha kötü. bende bu yaz yaptırmak istiyorum. bir tek kesimi bu yaz olacak. sünnet düğünü falan bu yaz uygun değil. bir dahaki yaza artık. kesimini hatırlamaması çok daha iyi. ben büyük oğlumu 5 yaşında yaptırmıştım. o zaman zaptetmesi daha zor oluyo. daha çok ağlıyo. birde kuzenleri oynarken o yatınca iyice kıskanıyo, kalkıyo, acısada gidip onlarla oynuyodu.
çok geçmiş olsun ne kadar yemeli kısmını bende kestiremiyorum bazen durmadan yemek istiyor vermezsem ağlıyor bazende hiçbirşey yemödden tüm gün aç aç yatıyor bazen bugun ne kadar yemek istedin başka yok diyorum bakıyorum nasıl bir ağlama susmaya niyeti yok mecburen yemek veriyorum aslında öğrendiler artık mesela karnı toksa oğlum yemek yemiyor canım aç ki istiyor ver bence tam yürümeye başlayınca kilolar dökülüyor zaten.Günaydın ,
1 yaşımıza kaldı 4 gün ne hızlı geçiyor zaman
Günaydın herkese benim bogazlarim şiş 4 gündür yutkunamiyorum kızımda disten heralde geceleri anlamsız aglamaya basliyo birde son günlerde yüzüstü yatıp sağa sola dönmeye başladı aglayınca mecbur çok karşı olmama rağmen yanıma alıyorum o saatte sallayıp geri koymak yemiyo açıkçası zaten yatağına koyduğunu anladımi yine basliyo eller hep ağızda dişler gelemedi 4 te takildik birde artık ne kadar yemeli bunlar şimdi sabahları nerdeyse 5 6 cici bebe yum sarisi ceviz koca bi peynir yiyo bitince agliyo daha ver diye midesi ne kadar doymazmi corbalarina ekmek dogruyorum yoğurt meyve akşam yatmadan muhallebi irmikli pekmezli muzlu falan günlük yediği bunlar emme devam ama talep etmiyo kendi ben verirsem alıyo 2 yaşına kadar nasıl emcek laf aramızda sıkıldım emzirmek ten memeler zaten yerde yumuşadı gitti boşaldı gibi ilk aylar nasıl dolardı tasardi vay be 1 yılı devirdik hem yavaş hem hızlı geçti 2014 annemi aldı kızımı verdi Allah sağlık versin herkese annelere bebeklere babalara
bu arada bir yaşını dolduranlar aşıya gittiniz mi
birkaç gündür yasirin boğazında balgam vardı geçer diye bekledik ama dün gece baya arttı kulaklarını da çekiştirip durduhemen acile gittik boğazı kulaklarına kadar dolmuş dedi hava verdiler ve antibiyotik yazdı kullanmayı istemiyorm ama mecburen kullandık gece biraz daha rahat uyudu beş gün kullanacğız inşallah geçer. çok şükür ciğerlerine inmemiş
canım bende hemen hemen herşeyden veriyorum. bizim oğlan yoğurda bayılıyor. ara ara yemeklere katmam gerekiyor. elimde bir görsün. helede yemek yiyeli 1,5 saati aştıysa allaaah. bağrış çağrış. verince susuyo. doğru çok kiloluda iyi değil. emir doğdu doğalı bir kez hastalandı. oda geçen hafta olmuştu bir tek işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?