canım emir gece 1,2,3,4 gibi istemediği için verme gereği duymuyorum ben. ağlamıyoda zaten ama sabah olduğu için ne versen susmaz. onun için sütün yerini hiç bir şey tutamaz onun için.canım belki de yanlış yapıyorumdur açıkınca su vermek lazımmış gece vermemek lazımmış dr öyle diyor ama anne yüreği bilmiyorum valla...
canım benim oğlum şuan 9400 gram 1 yaşındada 9900 gr olması gerek. hasta olduğu için biraz zayıfladık. şimdide bayağı iyi yiyiyoruz.Doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama 1 yasindayken dogum kilosunun 3 katina ulasmalari gerekiyormus.
ben de iki gecedir devam sütü vermeye başladım hiç vermezdm ve oğlum sabaha kadar sürekli uyanırdı şimdi daha iyi. neden hiç akıl edememişim. hepinize çok teşekkür ederim burda gece beslenmesi paylaşılınca deneyeyim dedim .açmış yavrummmdorğu valla aç çocuk uyur mu? ver gitsin. yeyince güzelde yemeyince kötü.
maşallah gözünüz aydın şimdi sıra beklemekteNeler aldın canım benimde tamam sayılır birtek pasta siparisi kaldı onuda 1 gün önce vericez doğum günümüz 8 Şubat. Teman varmı canım benim winnie the pooh hersey winnie li masa örtüsü tabak bardak 1 şeklinde folyo balon normal balonlar duvar süslemeleri oyuncakları 1 rakamli mum plastik pembe çatal kasiklar peçete şapka davetiye tūtūlū elbisemiz ayakkabimiz saç bandimiz anasinin kıyafeti hersey hazır
ben nasıl bakıldığını bilmiyormgünaydın canım...kızlar hiç inanmam ama meraktan baktım muhammedin yükseleni boğaymış...
yeni yaşın kutlu olsun Zeyneple nice yıllara inşallahHafta sonu doğum günümü kutladik yemek yedik eşim telefon aldı :) artik rahatça gelirim KK yada bunun ekranı daha büyük ve nette hızlı :)))) 20'ocak doğum günüm 26 oluyorumyaslandim,,,
Sabahtan beri temizlik yapıyorum kizin odası misafir idam tuvalet banyo bitti kizi uyuttum ilaçlarını içtim fitilimi koydum size bakım dedim yatarken :)))) kalkınca hölle mutfağında yapmam lazim ama halim kalmadı bütün oyuncakları kaldırdım her yer oyuncak toplamaktan bıktık yaw daha 1 yasında yok ilerde ev oyuncak olacak herelde
Kızlar burada takas yapilan sayfalar var sizce bizde oyuncaklarimizi takaslasak mi ? Malum cabuk sikiliyolar en azından az çok birbirimizi biliyoruz birbirimizle takaslamak iyi olur aldığımız bizimkinin oynamasını sizibki oynar boylece para vermemiş oluruz yoksa bu gidişle ev oyuncakçı ya donucek !
Doğum günü hayallerim söndü resmen hic hevesim kalmadı çünkü herşey para ve esimde hicbilmiyo böle şeyleri bilmediği içinde cabam ona sacmageliyofirinim bozuk pasta demedim ortası su GB kenarları yandı offf hazır pasta h
Keki alıp seker hamuruyla kapliyim diyorum bakalım halka az olsa da bi ışık var sürpriz olucak herşey
şimdiden size iyi eğlenceler Allah nice yıllar yaşasınBiz de 3 Şubata hazırız galiba... 1. yaş günü için hazırlıklar tamamdır..Nerdeyse herşey aldık paracıklar gitttiiiiiii...Magnet bile aldık anacımmmmmmm....
Kuzuları alın da gelin ortalığı şenlendirin HAYYYYYYYYDDDDDDDDİİİİİİİİİİİİ
Allah kuzucuğuna sağlık versn . ben de sünnetten bu yuzden korkuyorm yani hastalık huy değiştirme yememe gibiKızlar iyi akşamlar cok zaman oldu hep aklimdasiniz yazamadim bir türlü sünnet olali 1ay oldu sonrasi huy değişti korktu bir de bronsit olup igneleri yiyince yapışık ikiz olduk 15gun bir kasik bile ek gisa veremedim sadece emdi yeni yeni kahvalti yogurt basladi bir daha cok şükür zaten gündüz bur tek öğlen 15dk uyur gece 11gibu uyur en az 10kere uyanır cok yordu beni
Bayağı yatılı misafir geldi buz bir yerlere gittik sunnet yuzunden olamadığı kizamik aşısını bu hafta olduk var da var bir türlü yazamadım gecmisi biraz okudum tek tek yazayim olanları :)
Kilo kiyafetlerle saglik ocaginda 10kg ölçüldü ama iki kat alt ayakkabi hirka felan vardi tam 10cikti hala 10 olmamistir boy en son bir ay önce sunnet zamani ölçüldü 78cmdi simdi bilmiyorum olcmediler
Yürüyen kuzular olmus bayagi masallah hepsine :) Biz de yurume yok aslinda cok erken emekledi 6ay dolmadan emeklemeye basladi 7,5 civari sıraladı su an kapilar duvarlar hep tutunarak yurumeye devam ediyor not almıştım 30kasimda ilk kez deateksiz durmustu 10,15gun sonra sünnet oldu üstüne bronsit hic birakmadik unuttu artik durmuyo zorlamiyorum ben de dogum gününe yürüse güzel olurdu aslında
Doğum günü 19subat. Pasta kurabiye siparişini verdik model seçtik konsept belli safari :) internetten biriyle yine anlastik tabak hatira cercevesi hediyelik poset kitap ayraci lavanta kesesi felan yaptiriyorum evde olmayacak bir cafe ile anlastik taslak hazir uygulama kaldi ben de keceden süsleme felan yapicam biraz bayağı pahaliya patlıyormus artık girdik işin icine bu sefer böyle olacak
insallah herkes iyidir ne cok yazmdim ihmal etmemek lazim faceten felan haberim yok Muhammed pasadan fırsat bulup giremiyorum bu kadar uzun yazıyı okuyabilen olursa hakkını Helal etsin :) :)
canım netten baktım yükselen burç bakmak yazdım doğum saati ve günüün giriyorsun çıkıyor.canım emir gece 1,2,3,4 gibi istemediği için verme gereği duymuyorum ben. ağlamıyoda zaten ama sabah olduğu için ne versen susmaz. onun için sütün yerini hiç bir şey tutamaz onun için.
agız tabanında degilde dişin çıkacıgı yerde bayadır var neden oluyor bilmiyorum bide biberon veriyorsan kaynat canım oda yapar.ben de iki gecedir devam sütü vermeye başladım hiç vermezdm ve oğlum sabaha kadar sürekli uyanırdı şimdi daha iyi. neden hiç akıl edememişim. hepinize çok teşekkür ederim burda gece beslenmesi paylaşılınca deneyeyim dedim .açmış yavrummm
maşallah gözünüz aydın şimdi sıra beklemekte
sanırım biz kutlama yapamayacağız. bakalım artık
ben nasıl bakıldığını bilmiyorm
yeni yaşın kutlu olsun Zeyneple nice yıllara inşallah
biriciğim yaptıran bir tanıdığımız devlet hastanesinde yaptırdı sadece kesilecek bölge uyuşturuldu okadar bizde yaptıralım dedik dr havaların sıcak olduğu zaman daha iyi olur dedi bekliyoruz bide emekleme döneminde ayakta durma felan zapedemem diye korktum açıkçası...dün gece oğlumun damaklarında yani ağız tavanında kabarıklar gördm böyle beyaz beyaz zaten sürekli parmakları ağzında. pamukcuk degil bişe yerken de zorlanmıyo. nedir anlayamadım sizlerde de var mı
merhaba canım. senin bebeğinin adı ne? en son kilosu ve boyu kaçtı? ne zaman doğdu? bende bisküvi, bal, ekmek içi azıcık, bol cicibebeli süt, ara sırada danino veriyoru
hakseverim boşver sen öylelerini. biz burada hastalıkları, sağlıkları, mutlulukları, adımları, dişlerimizi ilklerimizi paylaşıyoruz. kimsenin bizi bozmaya hakkı yok. sana bu konuda katılıyorum.
dün gece oğlumun damaklarında yani ağız tavanında kabarıklar gördm böyle beyaz beyaz zaten sürekli parmakları ağzında. pamukcuk degil bişe yerken de zorlanmıyo. nedir anlayamadım sizlerde de var mı
Canım o yöntem nasıl hiç bilmiyorum biz 10gun içerisinde acil sünnet yaptık cok secenek yoktu. Aslında narkoz almaması iyi bir sey en zor kısım çıktıktan sonra ki yarım saatti. Sürekli ağladı. Uyanıktı ama tam kendinde değildi. Toplam girip çıkması 12dk sürdü uyanık girdi uyanık çıktı çok az bir narkoz aldı ama almasa daha iyi tabiMb cim eğer okuyorsan sana sünnet ile ilgili bişey soracağm. oğlumun sünneti için doktora götürdük kansız bıçaksız bir yöntemle yapıyolarmış ve pipiye bir aparat takıyorlarmış birkaç gün sonra da çıkarıyorlarmış. ben dikişli yapın dedim dediler ki iyileşme süreçleri aynı .ama dikişlide tam narkoz oluyo bunda ise sersemletiliyo. bilemedim ki ne yapayım ç doğrusu sünnetten tırsıyorm
canım bizde eskiden pamukçuk olmuştu. onuda çok zor atlatmadık. birkaç günde hafifken önlem aldığım için geçti ama öyle bir şey görmedim. bence bi doktora götür. için rahat etsindün gece oğlumun damaklarında yani ağız tavanında kabarıklar gördm böyle beyaz beyaz zaten sürekli parmakları ağzında. pamukcuk degil bişe yerken de zorlanmıyo. nedir anlayamadım sizlerde de var mı
canım bende hemen hemen herşeyden veriyorum. bizim oğlan yoğurda bayılıyor. ara ara yemeklere katmam gerekiyor. elimde bir görsün. helede yemek yiyeli 1,5 saati aştıysa allaaah. bağrış çağrış. verince susuyo. doğru çok kiloluda iyi değil. emir doğdu doğalı bir kez hastalandı. oda geçen hafta olmuştu bir tek işte.nisa beren bizim ufaklığın adı. 4 şubat doğumlu, ne kilolu ne zayıf normal bir çocuk, genetik olarak babasının küçüklüğüne benziyor, kilosu kıyafetiyle 9.300 boyu da 80 cm, kilo eğer sadece anne sütüyle alınmadıysa özellikle bu yaşlarda çok tehlikeli, bu yüzden çocuğa besin değeri yüksek şeyleri vermeye gayret ediyorum. sadece karbonhidrat alan çocuklar kilolu oluyorlar ve çok sık hastalanıyorlar çünkü. kilo bir sağlık değil sağlıksızlık göstergesi aslında. bizimki de son 2 aydır diş çıkarıyor galiba, çok iştahsızdı, yeni yeni düzeldi.ben birara cicibebe veriyordum kahvaltı karşımında ama sonra çok şekerli ve yağlı olduğunu düşündüğüm için vermiyorum, arasıra hipp organik bisküvi veriyorum, danino da hiç vermedim. yoğurdu tek başına pek sevmiyor zaten. yemeklerine karıştırıyoruz. onun dışında doğal olan ve kendi yediğimiz her şeyi veriyorum. her gün hurmalı-kayısılı muhallebisini yediririm. sabah tereyağında yumurta, peynir, reçel, bal ya da börek...öğlen köfte, pirinç pilavı, çorba, akşam da biz ne yiyorsak.
aman bırakalımda içsinler. içmeyince daha kötü. bende bu yaz yaptırmak istiyorum. bir tek kesimi bu yaz olacak. sünnet düğünü falan bu yaz uygun değil. bir dahaki yaza artık. kesimini hatırlamaması çok daha iyi. ben büyük oğlumu 5 yaşında yaptırmıştım. o zaman zaptetmesi daha zor oluyo. daha çok ağlıyo. birde kuzenleri oynarken o yatınca iyice kıskanıyo, kalkıyo, acısada gidip onlarla oynuyodu.çok erkekn uyumazsa muhammed de ağlayıp istemez ama ağladı mı verme allahım ortalığı yıkar geçer.
canım netten baktım yükselen burç bakmak yazdım doğum saati ve günüün giriyorsun çıkıyor.
agız tabanında degilde dişin çıkacıgı yerde bayadır var neden oluyor bilmiyorum bide biberon veriyorsan kaynat canım oda yapar.
biriciğim yaptıran bir tanıdığımız devlet hastanesinde yaptırdı sadece kesilecek bölge uyuşturuldu okadar bizde yaptıralım dedik dr havaların sıcak olduğu zaman daha iyi olur dedi bekliyoruz bide emekleme döneminde ayakta durma felan zapedemem diye korktum açıkçası...
Slm kizlar nasilsin umarim iyisiniz..benim internet surem bittigi icin giremiyorum simdi esimin telfnundan giriyorum..cok sukur mina iylesti ama halen bisey yemiyor sadece anne sutu iciyor..ne versem diliyle agzindan atiyor yemegi gorunce kaciyor ne yapacagimi bilmiyorum..
İyi canim antibiyotik ve balgam sökücü kullanıyoruz. Üstten bir disimiz çiktiPınar mehmet ali napar iydir ins
Aynennnnnn....canım her üyenin bebiş ismini hatırlıyorsun. her birini yazdığında sana hayran kalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?