Kızlar iyi akşamlar cok zaman oldu hep aklimdasiniz yazamadim bir türlü sünnet olali 1ay oldu sonrasi huy değişti korktu bir de bronsit olup igneleri yiyince yapışık ikiz olduk 15gun bir kasik bile ek gisa veremedim sadece emdi yeni yeni kahvalti yogurt basladi bir daha cok şükür zaten gündüz bur tek öğlen 15dk uyur gece 11gibu uyur en az 10kere uyanır cok yordu beni
Bayağı yatılı misafir geldi buz bir yerlere gittik sunnet yuzunden olamadığı kizamik aşısını bu hafta olduk var da var bir türlü yazamadım gecmisi biraz okudum tek tek yazayim olanları :)
Kilo kiyafetlerle saglik ocaginda 10kg ölçüldü ama iki kat alt ayakkabi hirka felan vardi tam 10cikti hala 10 olmamistir boy en son bir ay önce sunnet zamani ölçüldü 78cmdi simdi bilmiyorum olcmediler
Yürüyen kuzular olmus bayagi masallah hepsine :) Biz de yurume yok aslinda cok erken emekledi 6ay dolmadan emeklemeye basladi 7,5 civari sıraladı su an kapilar duvarlar hep tutunarak yurumeye devam ediyor not almıştım 30kasimda ilk kez deateksiz durmustu 10,15gun sonra sünnet oldu üstüne bronsit hic birakmadik unuttu artik durmuyo zorlamiyorum ben de dogum gününe yürüse güzel olurdu aslında
Doğum günü 19subat. Pasta kurabiye siparişini verdik model seçtik konsept belli safari :) internetten biriyle yine anlastik tabak hatira cercevesi hediyelik poset kitap ayraci lavanta kesesi felan yaptiriyorum evde olmayacak bir cafe ile anlastik taslak hazir uygulama kaldi ben de keceden süsleme felan yapicam biraz bayağı pahaliya patlıyormus artık girdik işin icine bu sefer böyle olacak
insallah herkes iyidir ne cok yazmdim ihmal etmemek lazim faceten felan haberim yok Muhammed pasadan fırsat bulup giremiyorum bu kadar uzun yazıyı okuyabilen olursa hakkını Helal etsin :) :)