- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Baktım dişte gelmiyoneden acaba diş mi gelecek yine biz 2 de kaldık valla,bu arada topik adı klomenler kullananlar,aşılama tüp bebek yolunda gidenler vardı ama en eski olan grubu unuttum bunlar hep dağıldı kimse kalmadı kızlardan ilk katıldığım grubun yönecisi filozof diye bir arkadaştı onun bebeği olmayınca grubu da boşladı millet hep dağıldı...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins.tamam reyyan im sen kuzucuguna bakdemek ki canım hala haber beklediğim biri var zehra ona oğumla dua ediyorum hayırla olsun diye paşam uyandı ben kaçar kuzum...
2010 üye oldum zerenim..çok topikte yazdım.özellikle sürekli yaziştığım.iki topikim vardı burdan önce..Bende bu montessori sayfasinda 14. Sayfaya geldim tek tek ilerleyip not aliyorum.
Yasakhayalim 5 yildir iyiymis ya. Maşallahh
canım çok kilo alıpta ne yapcak bu çocuklar. sonrada derler ki çok yediriyorsun, ondan az yesin, bundan çok yesin.Bende emirinki de normal 1 yaşında 10 kiloya ulaşır oda cok iyi bi kilo bence..ah bu eskiler yokmu tutturmuslar kilo kilo diye.
dorğu valla aç çocuk uyur mu? ver gitsin. yeyince güzelde yemeyince kötü.ay yerim ısırım ben onu kesin en güzel çirkin o oluyordur :) bizimki çirkini bilmiyor ben yaparsam gülüyor ama kendi yapmıyor bide ben o mama sandalyesindeyken karşına geçip oturuyorum hani okuldayken yapardık ya çok yorulunca kolumuzun üzerine yatardık dersi dinlerdik öyle yapa yapa muhammed taklidimi yapıyor ne zaman karşısına otursam oda klouna yatıp gülüyor :)
canım gece beslenmesi derken saat 2yda 3 gibi ben en son 12 gibi mama veriyorum saat 7 de uyanıyor demek ki aç k uyanıyor ben kıyamıyorum saat kaçta isterse veriyorum yemek.
ben 2 dr danıştım ikiside eşimin arkadaşı muhallebisi sütlü yap demişlerdi bende hiç su koymadan yapıyorum bide taze süt alıyoruz kutu değil o günde biberonda veriyorum lıkır lıkır içiyor dr bana şuan alışmazsa ilerde içmez demişti ne kadar doğru bilmiyorum bakalım 1 yaş değeri nasıl çıkacak.
canım sütlü çorba mı veriyorsun hani şu anne tarfi biz hasta çorbası dersik süt pirinç ve terayağlı olan ellerine sağlık muhammed emir çok şanslı valla...
Doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama 1 yasindayken dogum kilosunun 3 katina ulasmalari gerekiyormus.canım çok kilo alıpta ne yapcak bu çocuklar. sonrada derler ki çok yediriyorsun, ondan az yesin, bundan çok yesin.
Neler aldın canım benimde tamam sayılır birtek pasta siparisi kaldı onuda 1 gün önce vericez doğum günümüz 8 Şubat. Teman varmı canım benim winnie the pooh hersey winnie li masa örtüsü tabak bardak 1 şeklinde folyo balon normal balonlar duvar süslemeleri oyuncakları 1 rakamli mum plastik pembe çatal kasiklar peçete şapka davetiye tūtūlū elbisemiz ayakkabimiz saç bandimiz anasinin kıyafeti hersey hazırBiz de 3 Şubata hazırız galiba... 1. yaş günü için hazırlıklar tamamdır..Nerdeyse herşey aldık paracıklar gitttiiiiiii...Magnet bile aldık anacımmmmmmm....
Kuzuları alın da gelin ortalığı şenlendirin HAYYYYYYYYDDDDDDDDİİİİİİİİİİİİ
canım belki de yanlış yapıyorumdur açıkınca su vermek lazımmış gece vermemek lazımmış dr öyle diyor ama anne yüreği bilmiyorum valla...dorğu valla aç çocuk uyur mu? ver gitsin. yeyince güzelde yemeyince kötü.
Yasakhayal bebeğimin adı Arda... Abisi nolur anne dedi onu çok beklediği için ismini o koydu canımın içi Berke ilk aşkım...
Ben gece beslenmesini keseli çok oldu fakat siz bana bakmayın yani minikse bebeğiniz beslersiniz gayet tabi..
Geçen ay 11.75 idi kostümüyle boy ise 77 cm ben korkuyorum ne bulursa yiyen biri haline geldi çocuğum..
Bu aralar çok aktif geçiyor hayatım.. Bazen çok sıkılıyorum işlerden..Yalnız başıma gezmeyi özledim...
Neler aldın canım benimde tamam sayılır birtek pasta siparisi kaldı onuda 1 gün önce vericez doğum günümüz 8 Şubat. Teman varmı canım benim winnie the pooh hersey winnie li masa örtüsü tabak bardak 1 şeklinde folyo balon normal balonlar duvar süslemeleri oyuncakları 1 rakamli mum plastik pembe çatal kasiklar peçete şapka davetiye tūtūlū elbisemiz ayakkabimiz saç bandimiz anasinin kıyafeti hersey hazır
günaydın canım...kızlar hiç inanmam ama meraktan baktım muhammedin yükseleni boğaymış...Günaydın
bizimde koç yükselenimiz.günaydın canım...kızlar hiç inanmam ama meraktan baktım muhammedin yükseleni boğaymış...
bizim de yükselenler aynı çıktı :) ama ben burçlardan bir çimdik anlamam :)bizimde koç yükselenimiz.
benimde burcum koç :)
bizim de yükselenler aynı çıktı :) ama ben burçlardan bir çimdik anlamam :)
Sen diyince bende baktım reyyan.günaydın canım...kızlar hiç inanmam ama meraktan baktım muhammedin yükseleni boğaymış...
Ikisinin adına çok guzelmisYasakhayal bebeğimin adı Arda... Abisi nolur anne dedi onu çok beklediği için ismini o koydu canımın içi Berke ilk aşkım...
Ben gece beslenmesini keseli çok oldu fakat siz bana bakmayın yani minikse bebeğiniz beslersiniz gayet tabi..
Geçen ay 11.75 idi kostümüyle boy ise 77 cm ben korkuyorum ne bulursa yiyen biri haline geldi çocuğum..
Bu aralar çok aktif geçiyor hayatım.. Bazen çok sıkılıyorum işlerden..Yalnız başıma gezmeyi özledim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?