2014 Şubat Anneleri

Ben emzigi unutturdum sonra zor olur birakmasi diye ama zaten cok emzik seven bi bebek değildi 8.5 ay emdi sadece. Muhallebi yedirsem de en fazla 2 saat uyuyor. Ben de muhallebisini sütle yapiyorum, sabahlari sütlü peynirli omlet yediriyorum. Bu arada inşallah sen de kabul edilirsin üniversiteye kizinla birlikte okursunuz. Hem belli mi olur belki bitirince ataman bile olur. Böyle cok örnek var ohh zeynep de büyümüş olur rahat rahat calisirsin

Iste bu kiloyu benim kaynana gil az buluyo.10 kilo çocuğa zayıf demisleryaw nası uyuz oluyomkendilerini daha çok seviyom bole konustukca

Senin kaynanaya benim kızın kilosunu söyle canim. 8900 du en son yemedi sipa kilolari da alamadi tabi. Simdilerde iki lokma yiyo buna da şükür. Neyse cani sağolsun öyle kabullendim artik

Taubenin kizi hastaydi ondan gelmiyodur gecmis olsun ins hemen gecer. Hic kiyamiyorum bebisler hasta olmasin.

üniversiteye geçiş hakkımı kullanıyorum inşallah kabul edilir bölümü okumak süper olucak :))) ama öncelik yeni mezunların inş benide alırlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ins kabul edilir. gittiği yere kadar okumak lazim :) bende 2. Uni okuyorum. Allah zihin acikligi versin.

Bu arada haksever saol.kk de montessori egitimiyle ilgili sayfa oldugunu soylemistin.bugun googleden arattirip birkac sayfaya baktim. Yapabilecegimiz epey etkinlik var. Bugun siyah banti kesip duvara yapistirdim kiz uyurken. Uyaninca baya oynadi. Sonra bikti ara ara gidip tekrar oynadi :) :)

Bide kizima kirilmaz ayna aldim konsola yapistirdim. Onune gecip kendine mimiklerine bakip guluyo inceliyo, bıcır bıcır konusuyo. Yiyesim geliyo onu

atamam olmaz canım 2 yıllık okucam zaten ben 6 senedir çalışıyorum ögretmenlik yapıyorum özel bi kurumda bizim kuurumun daha iyi semtlerde daha iyi okulları var eger 2 yıllık bitirirsem oralara geçerim hem kızımda güzel okulda okur diye düşünüyorum kısmet inş becerebilirim :) benimde 2 saat ilk yatısıda uyuyo bida zırt pırt kalkıyo şu gece yeme işi nasıl kesilcek bilmiyorum (uyku eğitimini yeni verdim birden yüklenmiyeyim diyorum az daha sabır ümidim var en azından artık :)

estagfurullah canım ne demek birbirimize bişey katkıda bulunursak ne mutlu

Üzülme zerenim benim.kaynanaya bakma dusmanima vermesin rabbim.amaç benle ugrasmak.bebeklerimiz sağlıklı şükür.kılo alınır verilir..iştah bi acilir bi kapanir..

Gitsin Paşa için pereciklerinş çok güzel geçer doğum.gunuevrisim Bi SENİN oglunun ADINI bilmiyorumgaliba hiç solemedinsakıncası yoksa öğrenebilirmiyizkuzucugunun adini

ay yerim ısırım ben onu kesin en güzel çirkin o oluyordur :) bizimki çirkini bilmiyor ben yaparsam gülüyor ama kendi yapmıyor bide ben o mama sandalyesindeyken karşına geçip oturuyorum hani okuldayken yapardık ya çok yorulunca kolumuzun üzerine yatardık dersi dinlerdik öyle yapa yapa muhammed taklidimi yapıyor ne zaman karşısına otursam oda klouna yatıp gülüyor :)

biz senle aynı gidiyoruz galiba
bende burnun nerede diyorum
burnunu çekiyor çirkin oluyoı :) :)
her anımız komedi ya çok gülüyorum :)

canım gece beslenmesi derken saat 2yda 3 gibi ben en son 12 gibi mama veriyorum saat 7 de uyanıyor demek ki aç k uyanıyor ben kıyamıyorum saat kaçta isterse veriyorum yemek.

ya kızlar ben birşey danışmak istiyorum. ben emirin gece beslenmesini kessem mi? bazı kişiler kesmiş. aslında sabah saat 06 ile 07 arası genelde süt içiyor ama bilemedim.

ben 2 dr danıştım ikiside eşimin arkadaşı muhallebisi sütlü yap demişlerdi bende hiç su koymadan yapıyorum bide taze süt alıyoruz kutu değil o günde biberonda veriyorum lıkır lıkır içiyor dr bana şuan alışmazsa ilerde içmez demişti ne kadar doğru bilmiyorum bakalım 1 yaş değeri nasıl çıkacak.

canım sütlü çorba mı veriyorsun hani şu anne tarfi biz hasta çorbası dersik süt pirinç ve terayağlı olan ellerine sağlık muhammed emir çok şanslı valla...

çok alakasız ama yazmak istedim 2011 tarihinde kk katıldım bir çok kişiyi tanımadan üzüldüm sevindim dua ettim bir çok arkadaş topikte bebek için dua etti bugun bir çogunun profinde anne olmuş yazıyor sevindim belki birileride umut olsun diye kk girip okuyordur ne güzel bir site ya teşekür ederim kuranlara...

Bencede harika bi site.burda paylaşım yapmayı çok seviyorum.buranin yerini ne face ne whatsap almiyo ya.burda okadar çok kişi tanidim ki..halende tanımaktayim5 yıldır aktif olarak burdayım bağladı kendine benitiryakisi oldum

Reyyan im balkabağı brokoli ve karnıbahar çorbası nada kattim sütü ayrica

maşallah canım marifetli anne brokoliyi ve karnıbaharı salata olarak verdim ama balkabagını hiç denemdim ben sevmeyince çocukta sevmez sanıyorum :)
Yaw balkabağı çorbasını ilk defa yaptım.tadına baktım güzeldi..çok yapsaydim bende bi kase icecektim

Reyyan im sen hangi bebek topikindeydinben iki yerde çok aktiftim hiç sana rastlamadım

Yaw balkabağı çorbasını ilk defa yaptım.tadına baktım güzeldi..çok yapsaydim bende bi kase icecektim
ellerine sağlık canım ben biraz klasik kalıyorum sadece bildiğim ve tanıdık tadları yapıyorum :) bu arada muhammed 10 kilo yani aynı muhammed emirle bide doğru ölçtüysek 76 cm

ellerine sağlık canım ben biraz klasik kalıyorum sadece bildiğim ve tanıdık tadları yapıyorum :) bu arada muhammed 10 kilo yani aynı muhammed emirle bide doğru ölçtüysek 76 cm
Aaa gelişimleri aynı...Benimki 3 gündür iştahsız yinebakalım 1 yaşlarında kaç kg olacaklar

Aaa gelişimleri aynı...Benimki 3 gündür iştahsız yinebakalım 1 yaşlarında kaç kg olacaklar
neden acaba diş mi gelecek yine biz 2 de kaldık valla,bu arada topik adı klomenler kullananlar,aşılama tüp bebek yolunda gidenler vardı ama en eski olan grubu unuttum bunlar hep dağıldı kimse kalmadı kızlardan ilk katıldığım grubun yönecisi filozof diye bir arkadaştı onun bebeği olmayınca grubu da boşladı millet hep dağıldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…