2014 Şubat Anneleri

neden acaba diş mi gelecek yine biz 2 de kaldık valla,bu arada topik adı klomenler kullananlar,aşılama tüp bebek yolunda gidenler vardı ama en eski olan grubu unuttum bunlar hep dağıldı kimse kalmadı kızlardan ilk katıldığım grubun yönecisi filozof diye bir arkadaştı onun bebeği olmayınca grubu da boşladı millet hep dağıldı...
Baktım dişte gelmiyo:KK51::eek:BİZDE 7 diste kaldik:KK53:

Bende bu montessori sayfasinda 14. Sayfaya geldim tek tek ilerleyip not aliyorum.

Yasakhayalim 5 yildir iyiymis ya. Maşallahh
2010 üye oldum zerenim..çok topikte yazdım.özellikle sürekli yaziştığım.iki topikim vardı burdan önce..:oops:gerçi halende yazıyom orda:KK45:

ay yerim ısırım ben onu kesin en güzel çirkin o oluyordur :) bizimki çirkini bilmiyor ben yaparsam gülüyor ama kendi yapmıyor bide ben o mama sandalyesindeyken karşına geçip oturuyorum hani okuldayken yapardık ya çok yorulunca kolumuzun üzerine yatardık dersi dinlerdik öyle yapa yapa muhammed taklidimi yapıyor ne zaman karşısına otursam oda klouna yatıp gülüyor :)

canım gece beslenmesi derken saat 2yda 3 gibi ben en son 12 gibi mama veriyorum saat 7 de uyanıyor demek ki aç k uyanıyor ben kıyamıyorum saat kaçta isterse veriyorum yemek.

ben 2 dr danıştım ikiside eşimin arkadaşı muhallebisi sütlü yap demişlerdi bende hiç su koymadan yapıyorum bide taze süt alıyoruz kutu değil o günde biberonda veriyorum lıkır lıkır içiyor dr bana şuan alışmazsa ilerde içmez demişti ne kadar doğru bilmiyorum bakalım 1 yaş değeri nasıl çıkacak.

canım sütlü çorba mı veriyorsun hani şu anne tarfi biz hasta çorbası dersik süt pirinç ve terayağlı olan ellerine sağlık muhammed emir çok şanslı valla...
dorğu valla aç çocuk uyur mu? ver gitsin. yeyince güzelde yemeyince kötü.

Yasakhayal bebeğimin adı Arda... Abisi nolur anne dedi onu çok beklediği için ismini o koydu canımın içi Berke ilk aşkım...:KK36::KK36::KK36:
Ben gece beslenmesini keseli çok oldu fakat siz bana bakmayın yani minikse bebeğiniz beslersiniz gayet tabi..:KK9:
Geçen ay 11.75 idi kostümüyle boy ise 77 cm ben korkuyorum ne bulursa yiyen biri haline geldi çocuğum..:cry:
Bu aralar çok aktif geçiyor hayatım.. Bazen çok sıkılıyorum işlerden..Yalnız başıma gezmeyi özledim...
:p:p:p

Biz de 3 Şubata hazırız galiba... 1. yaş günü için hazırlıklar tamamdır..Nerdeyse herşey aldık paracıklar gitttiiiiiii...Magnet bile aldık anacımmmmmmm....:KK76::KK76::KK28::KK28::KK28:
Kuzuları alın da gelin ortalığı şenlendirin HAYYYYYYYYDDDDDDDDİİİİİİİİİİİİ:D:D:D:D
Neler aldın canım benimde tamam sayılır birtek pasta siparisi kaldı onuda 1 gün önce vericez doğum günümüz 8 Şubat. Teman varmı canım benim winnie the pooh hersey winnie li masa örtüsü tabak bardak 1 şeklinde folyo balon normal balonlar duvar süslemeleri oyuncakları 1 rakamli mum plastik pembe çatal kasiklar peçete şapka davetiye tūtūlū elbisemiz ayakkabimiz saç bandimiz anasinin kıyafeti hersey hazır :KK76:

maşallah boy ve kilosu çok iyi..bende tek başıma neler neler yapmayı özledim yinede rabbim yokluklarını vermesin canım.

Yasakhayal bebeğimin adı Arda... Abisi nolur anne dedi onu çok beklediği için ismini o koydu canımın içi Berke ilk aşkım...:KK36::KK36::KK36:
Ben gece beslenmesini keseli çok oldu fakat siz bana bakmayın yani minikse bebeğiniz beslersiniz gayet tabi..:KK9:
Geçen ay 11.75 idi kostümüyle boy ise 77 cm ben korkuyorum ne bulursa yiyen biri haline geldi çocuğum..:cry:
Bu aralar çok aktif geçiyor hayatım.. Bazen çok sıkılıyorum işlerden..Yalnız başıma gezmeyi özledim...

çok mutlu olsun kuzucugun inşallah doğum gününde çok eğlenir bol bol resmi olsun ilerde baktıkca eglenin :)

Neler aldın canım benimde tamam sayılır birtek pasta siparisi kaldı onuda 1 gün önce vericez doğum günümüz 8 Şubat. Teman varmı canım benim winnie the pooh hersey winnie li masa örtüsü tabak bardak 1 şeklinde folyo balon normal balonlar duvar süslemeleri oyuncakları 1 rakamli mum plastik pembe çatal kasiklar peçete şapka davetiye tūtūlū elbisemiz ayakkabimiz saç bandimiz anasinin kıyafeti hersey hazır :KK76:

Oğlumun yükseleni yay burcu çıktı.:eek:hiç bilgim yok.yakın tanıdığım yayda yok:KK45:hayırlısı olsun:KK57:bakalım kova mi yaymi çok etkileyecek kisiligini:KK58::KK31:

Ikisinin adına çok guzelmis:KK22::KK33:

Back
X