2014 Şubat Anneleri

yasakhayal benm oğlum bir aydır yürüyo emeklemiyo ama paytak paytak yürüyo bacaklarını acarak . düzelmedi gitti acaba normal mi ki

merhaba nazlıedam hoşgeldn nasılsın mina da iyidir inş.
doğum yapacağın günü hatırlıyorm zaman çabuk geçiyo o zamanlar sessiz takşpçiydm benm oğlum da kızın gibi uyumuyo uyku iksiri arıyorm . bebeği saatlerce uyuyanlara çok özeniyorm

geçmiş olsun oğluna jelibon. oğlumu emziğealıştırmadığım için çok pişmanım

ben de bu dertten muzdaribim oğlum sabaha kadar emiyo resmen ağzından çıkarınca uyanıyo ne yapcam bilmiyom bize uyku haram sabah aksam

Birickm muhammed emirde aynı öle yuruyo.bacakları açarak.demekki normal.çünkü dengelerini sağlamak için yapıyolar...manken yuruyusune daha geçmelerine zaman var demekki

Yaw yine Sizinkiler emmek için uyaniyo benimki niçin uyaniyo bilmiyom.biberon da istemiyo.illa kucak istiyouzun zaman bole sürecek hemen düzelmiycek kabullendim bunu

Canim 1 yasinda kan degerleri iyi cikarsa ben vermeyi planlıyorum. Dr lar farkli gorusteler. Suan muhallebisine koyuyordum bizim degerler düşük ciktigi icin biraktim. Hatta bardakla süt icmeye bayiliyodu. Su icmez süt icer bizimki tuhaf :) yigenim 17 yasinda ablam o 6 aylıkken ise baslayinca hep pastörize süt icirdiler. Simdi diyorum ki nasil icirdiniz el kadar bebege diye kızıyorum. Nerden bilelim eskiden internet yoktu öyle dr a gitmek yoktu diyorlar. Süt zeka geriliği kansizlik falan yapiyomus diye okudum. Suan yigenim egitim kalitesinde derece yapan bi sehirde fen lisesi okuyor ve Türkiye de derece yapıyor. Şu sutleri icirmeseler cocuk dahi olacakmis hakkini yemişler :)

Valla ben günde 150 cc veriyom bisküvi islatiyorum çorbasını katıyorum.1 yaşından sonra biberonla verecem 15o cc kadar ne.bence 500 litreyi gecmezse zararı olmaz diye biliyorum.protein oranı çok yüksekmiş inek sutununabow desene zerenim çocuk Einstein olcekmis

canım emziğin avantajıda var dezavantajıda. en gazlı diye veriyordum. şimdide öyle alıştı. sağol canım bu arada.

h
Merhabaa. Benim kızım 1 yasında dün doktoruna sordum sakin inek sutu verme daha cok erken 2 yasından sonra başla dedi. Devam sutu verebilirsin. İcer uyur sende rahat edersin.

ben veriyorum canım inek sütü ama ir zararı olurr mu bilemedim. şimdilik birşey yok. zaten alarjimizde yok çok şükür.

canım sizin uyku düzeniniz hala aynı mı?
Valla jelibonum biraz daha değişti.dün 11 bucukta yattı 3 kadar 40 dk Bi uyandi.sonra 2 saat bi uyudu 3 saat bi uyudu aralıksız...tam öğlen 12 ye kadar uyudu.ben uyandırdım artık.her gün düzen değişiyor bizde.kahvaltı saati bizde 12 oldu

h

allah yardımcın olsun canım. kızın küvözde kaldı mı?

canım biraz daha iyiymiş ama öğlen 12den sonra gece uykusu nasıl oldu? gece yatış saatide değişmiş. emirde bugün hemen hemen 11:30 gibi kalktı sabah ama hastalığın son dönemini dün atlattık. çocuk anca 1 haftadır uyku çekti güzelce. hem burnumuz vardı, gece öksürmekten bir kez kustu.

Ama sabah sayılır emirin içtiği jelibonum kesme bence onu.bende bi 7 bucukta veriyorum..zaten gece uyansada kendi istemiyo.gecede bi kere ne iciyo sa bence oda normal bi kaç ay daha icebilir
aslında doğru söylüyorsun yasakhayalim. çocuk c 22:00 ile 22:30 arası en geç 23'de bir biberon süt içiyo, sonra o sütü içmesse 11-12 saat açmı kalacak çocuk? bende dedim. en azından 13-14 aylık olana kadar içsin.

devam sütü ver derim ben. sanada yazık. :)

Geçmiş olsun yasik kutucuğa inş öksürük te geçer.

Jelibonum 12 den sobra 4 gibi 1 saat uyuyo .geri 11 veya 11 buçuk gibi uykusu geliyo.yaw bunada raziyim.bi aydır gece 1 de uyuyodu

Yani valla Bi buçuk yaşına kadar gece 1 veya 2 kez beslenebilir.keşke benim emir gece içse ama 3 aydır bıraktı hiç icmiyo gecehem seni oğlun da çok kilolu bi bebek değil bence hemen kesme gece beslenmesini

Geçmiş olsun yasik kutucuğa inş öksürük te geçer.

Jelibonum 12 den sobra 4 gibi 1 saat uyuyo .geri 11 veya 11 buçuk gibi uykusu geliyo.yaw bunada raziyim.bi aydır gece 1 de uyuyodu
canım ben muhammet emirde büyük ilerleme görüyorum. :) iyi sende birazda olsa rahata erdin.

Yani valla Bi buçuk yaşına kadar gece 1 veya 2 kez beslenebilir.keşke benim emir gece içse ama 3 aydır bıraktı hiç icmiyo gecehem seni oğlun da çok kilolu bi bebek değil bence hemen kesme gece beslenmesini
aynen azda değil ama fazlada değil. aman bırakalım içsin. emirinde açlık sınırı güzelmiş doğrusu.

aynen azda değil ama fazlada değil. aman bırakalım içsin. emirinde açlık sınırı güzelmiş doğrusu.
Jelibonum kaç kilo ve kaç cm ydi en son emirin

Yaw ben evde kg tarttım doruysa 10 buçuk kg geldibugün tam 11 aylik olduisterdim 12 aylikken 12 kg olsun ama imkansız belki 11 kg ancak olurbi hafta once babası babaannesi gile goturduzayıf demişler 10 buçuk kg bebegebunlara 12 kg yapsam yaranamam zatenen son 9 aylıkken doktoru ölçtü 9 kg 200 boy 76 gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…