2014 Şubat Anneleri

Merhabaa. Benim kızım 1 yasında dün doktoruna sordum sakin inek sutu verme daha cok erken 2 yasından sonra başla dedi. Devam sutu verebilirsin. İcer uyur sende rahat edersin.

Devam sütü ver pinkimi sanada yazık yara oldu diyosun:KK51:

Canim 1 yasinda kan degerleri iyi cikarsa ben vermeyi planlıyorum. Dr lar farkli gorusteler. Suan muhallebisine koyuyordum bizim degerler düşük ciktigi icin biraktim. Hatta bardakla süt icmeye bayiliyodu. Su icmez süt icer bizimki tuhaf :) yigenim 17 yasinda ablam o 6 aylıkken ise baslayinca hep pastörize süt icirdiler. Simdi diyorum ki nasil icirdiniz el kadar bebege diye kızıyorum. Nerden bilelim eskiden internet yoktu öyle dr a gitmek yoktu diyorlar. Süt zeka geriliği kansizlik falan yapiyomus diye okudum. Suan yigenim egitim kalitesinde derece yapan bi sehirde fen lisesi okuyor ve Türkiye de derece yapıyor. Şu sutleri icirmeseler cocuk dahi olacakmis hakkini yemişler :)

devam sütü ver derim ben. sanada yazık. :)
ya ben de devam sütü taraftariyim da biraz kendime destek ariyorum isin dogrusu 3 subatta 1 yasini dolduracak ondan sonra baslariz insallah

Bir de kk yoneticiletine mesajim var :) daha kk nin android uygulaması vardı ben cok rahat kullanıyordum sonra hata vermeye basladi ve daha sonra uygulama kalkti ben hep telefondan nete baglaniyorum biraz zor oluyo tabi ama ben forumdan cok zevk aliyorum. Lütfen android uygulaması tekrar gelsin

Jelibonum kaç kilo ve kaç cm ydi en son emirin :eek:

Yaw ben evde kg tarttım doruysa 10 buçuk kg geldi:KK51:bugün tam 11 aylik oldu:KK16:isterdim 12 aylikken 12 kg olsun ama imkansız belki 11 kg ancak olur:KK53:bi hafta once babası babaannesi gile goturdu:KK11:zayıf demişler 10 buçuk kg bebege:KK47:bunlara 12 kg yapsam yaranamam zaten:KK67:en son 9 aylıkken doktoru ölçtü 9 kg 200 boy 76 gelmişti.
canım en son çarşamba günü ölçtük. kilosu 9.400 gram, boyuda 75 m'di. kısa boylu biraz. ama uzar daha. yasakhayalim taube nerelerde bir bilgin var mı?

canım en son çarşamba günü ölçtük. kilosu 9.400 gram, boyuda 75 m'di. kısa boylu biraz. ama uzar daha. yasakhayalim taube nerelerde bir bilgin var mı?
Iste bu kiloyu benim kaynana gil az buluyo.10 kilo çocuğa zayıf demisler:KK11:yaw nası uyuz oluyom:KK48:kendilerini daha çok seviyom bole konustukca:KK45:

ay canım önceki mesajımda sormuştum. görmemişim bu mesajını. bende merak ettim. yokluğu belli oluyor.
Önemli değil jelibonum bende merak ettim ins mina ve kendi iydir bi sorun yoktur.facesi yok bildiğim kadarıyla oraya girmemiştir:KK53:

Ya arkadaşlar benim oglum gece boyu surekli kalkip emiyor haliyle sabaha karsi süt falan olmuyor bu sefer gözü aciliyor iki memeyi de emiyor ama süt olmadığı icin tekrar dalamiyor. Şimdi benim sorum şu acaba ben sabah erken kalktığında inek sütü veya devam sütü versem mi? Artik goguslerim sizliyor hatta bi tanesi tekrar yara oldu:'(

aynen caNIM HER UYANDIGINDA BİŞEY İSTİYO ben bazı uynadıında su veriyorum emzigini kakıyorum uyuyo :))) bazen yemiyo meme istiyo ben 11de muhallebi yediriyorum artık inek sütü yarı yarıya suyla yapıyorum muahlllebisini onu yediriyorum emzirirp yatırıyorum 12de 2-3 arası uaynıyo emziriyorum sonra yarım saatte bi kalkıyor:(( sonra memelerimde süt kalmayınca kalkıp mama yapıoyorum yanıma alıyorum uyanınca onu veriyorum gözü açılmadan içip gene uyuyo bu sefer güzel uyuyo 2-3 saat sonra bıkır bıkır 9 a kadar zor tutuyorum yanımda ilk yatagında uyutuyorum sonra yanıma alıyorum ben yat kalk odaya git gel zor oluyo malesef beraber uyuyoruz :((

Ben buradaydım haberiniz olsun ...

telefondan girmek kolay olsa da herkez faceyi tercih etmese bi ara süperdi çok rahat giriliyodu telden lütfen o uygulama geri gelebilir mi?

Canim 1 yasinda kan degerleri iyi cikarsa ben vermeyi planlıyorum. Dr lar farkli gorusteler. Suan muhallebisine koyuyordum bizim degerler düşük ciktigi icin biraktim. Hatta bardakla süt icmeye bayiliyodu. Su icmez süt icer bizimki tuhaf :) yigenim 17 yasinda ablam o 6 aylıkken ise baslayinca hep pastörize süt icirdiler. Simdi diyorum ki nasil icirdiniz el kadar bebege diye kızıyorum. Nerden bilelim eskiden internet yoktu öyle dr a gitmek yoktu diyorlar. Süt zeka geriliği kansizlik falan yapiyomus diye okudum. Suan yigenim egitim kalitesinde derece yapan bi sehirde fen lisesi okuyor ve Türkiye de derece yapıyor. Şu sutleri icirmeseler cocuk dahi olacakmis hakkini yemişler :)

:))) herşeyi abartıyolar bence masus yapıyolar bu devam sütleri satılsın diye eskiden mama mı vardı yeni dogan bebelere sütü gelmeyen anneler inek sütü veriyodu şimdi çıktı bunlar ben artık muhallebisini az sütlü yapıyorum yaşına az kaldı eşime diyorum yaza inegi baglıcam balkona memelerini camdan beşiğe uzatcam sabaha kadar onu sömürsün :D

üniversiteye geçiş hakkımı kullanıyorum inşallah kabul edilir bölümü okumak süper olucak :))) ama öncelik yeni mezunların inş benide alırlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrro_O

Biz de 3 Şubata hazırız galiba... 1. yaş günü için hazırlıklar tamamdır..Nerdeyse herşey aldık paracıklar gitttiiiiiii...Magnet bile aldık anacımmmmmmm....:KK76::KK76::KK28::KK28::KK28:
Kuzuları alın da gelin ortalığı şenlendirin HAYYYYYYYYDDDDDDDDİİİİİİİİİİİİ:D:D:D:D

Biz de 3 Şubata hazırız galiba... 1. yaş günü için hazırlıklar tamamdır..Nerdeyse herşey aldık paracıklar gitttiiiiiii...Magnet bile aldık anacımmmmmmm....:KK76::KK76::KK28::KK28::KK28:
Kuzuları alın da gelin ortalığı şenlendirin HAYYYYYYYYDDDDDDDDİİİİİİİİİİİİ:D:D:D:D
canım pekte uzak sayılmayız. profilinden yaşadığın yere baktım. gelelimde ortalık şenlensin. 27 şubattada ben sizleri eklerim. :)

Kızlar iyi akşamlar cok zaman oldu hep aklimdasiniz yazamadim bir türlü sünnet olali 1ay oldu sonrasi huy değişti korktu bir de bronsit olup igneleri yiyince yapışık ikiz olduk 15gun bir kasik bile ek gisa veremedim sadece emdi yeni yeni kahvalti yogurt basladi bir daha cok şükür zaten gündüz bur tek öğlen 15dk uyur gece 11gibu uyur en az 10kere uyanır cok yordu beni

Bayağı yatılı misafir geldi buz bir yerlere gittik sunnet yuzunden olamadığı kizamik aşısını bu hafta olduk var da var bir türlü yazamadım gecmisi biraz okudum tek tek yazayim olanları :)

Kilo kiyafetlerle saglik ocaginda 10kg ölçüldü ama iki kat alt ayakkabi hirka felan vardi tam 10cikti hala 10 olmamistir boy en son bir ay önce sunnet zamani ölçüldü 78cmdi simdi bilmiyorum olcmediler

Yürüyen kuzular olmus bayagi masallah hepsine :) Biz de yurume yok aslinda cok erken emekledi 6ay dolmadan emeklemeye basladi 7,5 civari sıraladı su an kapilar duvarlar hep tutunarak yurumeye devam ediyor not almıştım 30kasimda ilk kez deateksiz durmustu 10,15gun sonra sünnet oldu üstüne bronsit hic birakmadik unuttu artik durmuyo zorlamiyorum ben de dogum gününe yürüse güzel olurdu aslında

Doğum günü 19subat. Pasta kurabiye siparişini verdik model seçtik konsept belli safari :) internetten biriyle yine anlastik tabak hatira cercevesi hediyelik poset kitap ayraci lavanta kesesi felan yaptiriyorum evde olmayacak bir cafe ile anlastik taslak hazir uygulama kaldi ben de keceden süsleme felan yapicam biraz bayağı pahaliya patlıyormus artık girdik işin icine bu sefer böyle olacak

insallah herkes iyidir ne cok yazmdim ihmal etmemek lazim faceten felan haberim yok Muhammed pasadan fırsat bulup giremiyorum bu kadar uzun yazıyı okuyabilen olursa hakkını Helal etsin :) :):KK23::KK68::KK31:

Back
X