- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabaa. Benim kızım 1 yasında dün doktoruna sordum sakin inek sutu verme daha cok erken 2 yasından sonra başla dedi. Devam sutu verebilirsin. İcer uyur sende rahat edersin.
Devam sütü ver pinkimi sanada yazık yara oldu diyosun![]()
Canim 1 yasinda kan degerleri iyi cikarsa ben vermeyi planlıyorum. Dr lar farkli gorusteler. Suan muhallebisine koyuyordum bizim degerler düşük ciktigi icin biraktim. Hatta bardakla süt icmeye bayiliyodu. Su icmez süt icer bizimki tuhaf :) yigenim 17 yasinda ablam o 6 aylıkken ise baslayinca hep pastörize süt icirdiler. Simdi diyorum ki nasil icirdiniz el kadar bebege diye kızıyorum. Nerden bilelim eskiden internet yoktu öyle dr a gitmek yoktu diyorlar. Süt zeka geriliği kansizlik falan yapiyomus diye okudum. Suan yigenim egitim kalitesinde derece yapan bi sehirde fen lisesi okuyor ve Türkiye de derece yapıyor. Şu sutleri icirmeseler cocuk dahi olacakmis hakkini yemişler :)
ya ben de devam sütü taraftariyim da biraz kendime destek ariyorum isin dogrusu 3 subatta 1 yasini dolduracak ondan sonra baslariz insallahdevam sütü ver derim ben. sanada yazık. :)
Tam destek arkandayiz pinkimya ben de devam sütü taraftariyim da biraz kendime destek ariyorum isin dogrusu 3 subatta 1 yasini dolduracak ondan sonra baslariz insallah
canım en son çarşamba günü ölçtük. kilosu 9.400 gram, boyuda 75 m'di. kısa boylu biraz. ama uzar daha. yasakhayalim taube nerelerde bir bilgin var mı?Jelibonum kaç kilo ve kaç cm ydi en son emirin
Yaw ben evde kg tarttım doruysa 10 buçuk kg geldibugün tam 11 aylik oldu
isterdim 12 aylikken 12 kg olsun ama imkansız belki 11 kg ancak olur
bi hafta once babası babaannesi gile goturdu
zayıf demişler 10 buçuk kg bebege
bunlara 12 kg yapsam yaranamam zaten
en son 9 aylıkken doktoru ölçtü 9 kg 200 boy 76 gelmişti.
ay canım önceki mesajımda sormuştum. görmemişim bu mesajını. bende merak ettim. yokluğu belli oluyor.Taube sen nerdesinmina ii olmadı yoksa daha
![]()
canım sen bilirsin. zaten az kalmış.ya ben de devam sütü taraftariyim da biraz kendime destek ariyorum isin dogrusu 3 subatta 1 yasini dolduracak ondan sonra baslariz insallah
Iste bu kiloyu benim kaynana gil az buluyo.10 kilo çocuğa zayıf demislercanım en son çarşamba günü ölçtük. kilosu 9.400 gram, boyuda 75 m'di. kısa boylu biraz. ama uzar daha. yasakhayalim taube nerelerde bir bilgin var mı?
canım her üyenin bebiş ismini hatırlıyorsun. her birini yazdığında sana hayran kalıyorum.Tam destek arkandayiz pinkimcinar oğlan içecek 3 subattan itibaren devam sütünü
![]()
Önemli değil jelibonum bende merak ettim ins mina ve kendi iydir bi sorun yoktur.facesi yok bildiğim kadarıyla oraya girmemiştiray canım önceki mesajımda sormuştum. görmemişim bu mesajını. bende merak ettim. yokluğu belli oluyor.
Yaw çok utandım tsk ederimcanım her üyenin bebiş ismini hatırlıyorsun. her birini yazdığında sana hayran kalıyorum.
Ben de hayranım sana laf aramizda, tü tü masallah hafizanaYaw çok utandım tsk ederim![]()
Ya arkadaşlar benim oglum gece boyu surekli kalkip emiyor haliyle sabaha karsi süt falan olmuyor bu sefer gözü aciliyor iki memeyi de emiyor ama süt olmadığı icin tekrar dalamiyor. Şimdi benim sorum şu acaba ben sabah erken kalktığında inek sütü veya devam sütü versem mi? Artik goguslerim sizliyor hatta bi tanesi tekrar yara oldu:'(
Ben buradaydım haberiniz olsun ...
Canim 1 yasinda kan degerleri iyi cikarsa ben vermeyi planlıyorum. Dr lar farkli gorusteler. Suan muhallebisine koyuyordum bizim degerler düşük ciktigi icin biraktim. Hatta bardakla süt icmeye bayiliyodu. Su icmez süt icer bizimki tuhaf :) yigenim 17 yasinda ablam o 6 aylıkken ise baslayinca hep pastörize süt icirdiler. Simdi diyorum ki nasil icirdiniz el kadar bebege diye kızıyorum. Nerden bilelim eskiden internet yoktu öyle dr a gitmek yoktu diyorlar. Süt zeka geriliği kansizlik falan yapiyomus diye okudum. Suan yigenim egitim kalitesinde derece yapan bi sehirde fen lisesi okuyor ve Türkiye de derece yapıyor. Şu sutleri icirmeseler cocuk dahi olacakmis hakkini yemişler :)
ay anım bence kilosu gayet normal. 10,5 güzel ama benim oğlanın kilosu normal mi?Iste bu kiloyu benim kaynana gil az buluyo.10 kilo çocuğa zayıf demisleryaw nası uyuz oluyom
kendilerini daha çok seviyom bole konustukca
![]()
anım mina hastaydı. inşallah ilerlememiştir. bence facesi olsa bile buraya yazardı.Önemli değil jelibonum bende merak ettim ins mina ve kendi iydir bi sorun yoktur.facesi yok bildiğim kadarıyla oraya girmemiştir![]()
birşey değil canım.Yaw çok utandım tsk ederim![]()
canım pekte uzak sayılmayız. profilinden yaşadığın yere baktım. gelelimde ortalık şenlensin. 27 şubattada ben sizleri eklerim. :)Biz de 3 Şubata hazırız galiba... 1. yaş günü için hazırlıklar tamamdır..Nerdeyse herşey aldık paracıklar gitttiiiiiii...Magnet bile aldık anacımmmmmmm....
Kuzuları alın da gelin ortalığı şenlendirin HAYYYYYYYYDDDDDDDDİİİİİİİİİİİİ![]()