- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Yuruyo ki kiscem.yarın tam 11 aylik.oluyo..tam 10 aylikken ilk adımı attı şimdi hiç emeklemiyor yürüyo tüm evdeCanım ben senin oğlanı daha erken yürür diye düşünmüştüm üç aylıkken yerinde durmuyordu
Hoşgeldin semender merak ettim hep nerde diye tahmin ettim calistiginiKızlar merhaba, ben de uzun zamandır girmiyordum.bebişler büyüdü malum, ev iş vs derken bayağı zaman geçti.şöyle bit baktım aşağı yuları aynı yavrularımız.zeren,yasakhayal ve diğer arkadaşlar özlemişim sizleri. Bilge bildiğiniz gibi yine iştahsız ama eskisi kadar da değil. Kilosu daha 9 olmadı 8800 boyu 73 cm.9 aylıkken ilk dişi geldi.10 günde 4 diş çıkardı.şimdi 3 tane de patlamak üzere. Doğum günü hazırlıkları ve bizim Taşınma telaşıyla uğraşıyorum. Onun dışında her şey aynı bildiğiniz gibi. Kızım iki adım dışında yürüme adına bir şey yapmıyor :) ama otururken kendi kendine ayağa kalkıyor duruyor.çok korkuyor yürümeye.ben de ona bıraktım hazır olunca Yürür zaten.öpüyorum sizi ve bebişleri
kızlar oğlum başkasına yemek ikram etmeye başladı ama karnı doyunca yoksa pogacadan bir kıymık vermiyor...
Ne olduki canim
face soran kislarda gidecek galibaNoldu yasakhayalim ne düşünüyorsun kara kara
face soran kislarda gidecek galibaoraya alisilirsa kesin bura unutulur benimde telim bozuldu tamire gidecek laptondanda imkansiz giremem 10 gun kadar belki bende gelemiycem unutmayin beni gelene kadar
Calissanda yine bişeyler yaz zerenim.kızını seni merak ederiz..sende yoğun olacan..ins hersey güzel.olur sizin için.benim.evde berbat yoruluyorum bişey yapamıyorum.oglan öğlen leri sadece yarım saat başka uyku yok.hep pesindeyimCanim seni niye unutalim. Unutulmazsin merak etme. Burayi senle haksever ayakta tutuyodu. Haksever pek yazmiyo artik. Sende gidersen buranin beli kırılır .. bende bazen yogun oluyorum cocuk ev temizlik.. hele bu ara iyice birikti.. evi bi gorsen daginik. İçimden de gelmiyo toplamak. Esim işten gelince yardjm ederdi bu ara sinavlari var ders calisiyo. O yardim etmeyince bende ipin ucunu saldim gitti. Dipli bucakli temizlik yapmam lazim. 3 haftt sonra annemler gelecek kiza bakmaya. malum ikinci dönem baslicam. Muhtemel ki bende bu ara pek yazamicam. Cocukla temizlik yapmak da cok zor. Aslinda temizlikci bi hanim var ama esyalarin yerlerini degistirmem lazim. Annemlere oda icin. Kendim yapicam. Inşallah üstesinden gelebillrim. Yine ara sira 5 dk girip okurum yazmaya calisirim yine de:) :)
Laura bende seni tanımiyorum.ben hamilelikte hiç gelmedim.özel sebebim vardı..aslında kk hiç girmedim.daha önce düşüklerim vardı.kafam karışmasın diye netten uzak kalmaya çalıştım..doğum yaptıktan bi hafta sonra geldim.sizler yoktunuz.hiç karşılaşmadik çünkü..galiba face grubu kurmussunuz o sırada..yaklaşık olarak 11 aydır aktif burda yazıyorum.o yüzden bura da çok kolay geliyo bana.Yasakhayal seni tanımıyorum güzelim ama başta ben de burayı terketmek istemedim, yeri ayrı dedim baktım face e nasıl hızlı ve rahat haliyle burası özel olmasına rağmen uğrayamadım. Bu arada kızım defne, 5,5 aylıkken emekledi, 7 dişi var 8.yolda. 10,5 aylıkken ilk adımını attı şimdi baya yürüyor bizim gibi :) boyu iki hafta önce 80 cm Kilo da 12900 idi. Bakalım 29 ocakta bir yaşında olcak, doğumgünü hazırlıkları içindeyim. Sütüm yetmedi doyasıya emziremedim içimde uhde ama nasip.
Pınar mehmet ali napar iydir insAnneler, geçmişi okudum eski arkadaşlar ugramis, ne güzel etmisler , ozlemisiz. Ben fazla yazmayan ama okuyan biri olaraktan , dolmayi can çekebilir tartismasini hatirladim. Ne güzel günlerdi. Birbirimizden pek çok şey öğrendik, acilar acilarimiz, sevinçler sevinclerimiz oldu. Eski arkadaşlar arada bir bakin buraya ozlettirmeyin kendinizi. Semender , nazliedam özledim valla sizleri. Eminim sizde benim gibi okuyup cikanlardan oldunuz . malum bunlar buluyorlar artik özel ilgi istiyorlar çünkü öğrenme sureciherkese iyi geceler ben yatacagim oğlum gün boyunca uyumadigiundan simdi uyudu, darisi vasiniza
Maşallah yaaYuruyo ki kiscem.yarın tam 11 aylik.oluyo..tam 10 aylikken ilk adımı attı şimdi hiç emeklemiyor yürüyo tüm evde
Hoşgeldin SosyolojimUzuuuuun bir aradan sonra herkese slm.
Kızlar tek birşey söylüycem, Allah kimseye kış günü, emekleyen bir bebekle ev taşıttırmasın...
Anaaaaam ne fenaydı yavv. 1 hafta oldu taşınalı. Halim tam perişanlık.
Son 3 haftadır anacığımdan hepi topu 15 gün emdiğim süt de, burnumdan geldi yavv..
Öldüm bittim mahfoldum... Halen de yerleşebilmiş değiliz. Allahtan anacığım geldi de kızımla biraz o ilgileniyor. Çocuk da sefil oldu. Zaten nezle olmuştu, üztüne ishal, bir de taşınma eklenince yavrum sefil oldu..
Ben hamileliğin başlarından doğum haberimi verinceye kadar buradaydım. Zaman zaman gelip özelden de birşeyler danıştığım üyeler oldu. Dışlanma hissetmedim hiç. Evden çıkamadığım için bir dönem tek avuntumdu burası. Fazla yazmadığım için çoğu kişinin hatırlamayacağını tahmin ediyorum. Ama doğuma kadar burda olanlardan hemen herkesi hatırlıyorum. Geriye dönük biraz okudum ve hamilelik sıkıntılarından bebek dertlerine geçen güzel paylaşımlarınızı görünce mutlu oldum...
prolett sayesinde face gurubuna katıldım. Mobil yazılımı ve geribildirim hızı albümü dosyası v.b. sebeplerle pratik kullanımı. O yüzden faceden sonra zor geldi bana da, sakın ha nispet anlaşılmasın... Herşeyin doğduğu yer burası...
Canım face in linkini atinda bizde bakalım bi kimse link vermiyo
Canim seni niye unutalim. Unutulmazsin merak etme. Burayi senle haksever ayakta tutuyodu. Haksever pek yazmiyo artik. Sende gidersen buranin beli kırılır .. bende bazen yogun oluyorum cocuk ev temizlik.. hele bu ara iyice birikti.. evi bi gorsen daginik. İçimden de gelmiyo toplamak. Esim işten gelince yardjm ederdi bu ara sinavlari var ders calisiyo. O yardim etmeyince bende ipin ucunu saldim gitti. Dipli bucakli temizlik yapmam lazim. 3 haftt sonra annemler gelecek kiza bakmaya. malum ikinci dönem baslicam. Muhtemel ki bende bu ara pek yazamicam. Cocukla temizlik yapmak da cok zor. Aslinda temizlikci bi hanim var ama esyalarin yerlerini degistirmem lazim. Annemlere oda icin. Kendim yapicam. Inşallah üstesinden gelebillrim. Yine ara sira 5 dk girip okurum yazmaya calisirim yine de:) :)
Haksever canım eşli face olmuyor çünkü yeri geliyor özelimizi paylaşıyoruz. Güzelim aç kendine face resim koyma bir tek bizim gruba gel. İnan burası da face kadar pratik olsa niye gidelim. Sizi biz de anıyoruz, özlüyoruz.
Yasakhayal seni tanımıyorum güzelim ama başta ben de burayı terketmek istemedim, yeri ayrı dedim baktım face e nasıl hızlı ve rahat haliyle burası özel olmasına rağmen uğrayamadım. Bu arada kızım defne, 5,5 aylıkken emekledi, 7 dişi var 8.yolda. 10,5 aylıkken ilk adımını attı şimdi baya yürüyor bizim gibi :) boyu iki hafta önce 80 cm Kilo da 12900 idi. Bakalım 29 ocakta bir yaşında olcak, doğumgünü hazırlıkları içindeyim. Sütüm yetmedi doyasıya emziremedim içimde uhde ama nasip.
Canım haklısın bir ara ben de mi girmesem demiştim bir düşüğüm olmuştu. Şükür ki tanıdım sizleri burayı. Face nasip oldu vesile oldu. 3 ay alabildi anne sütü arada mama takviyeli sonra tamamen mama. 6.aydan itibaren ek gıda da verdik tabi ama mama devam. Şimdi günde 3 biberon mama 3 öğün de yemek veriyorum. Herzaman iyi yemiyor insan sonuçta günü gününü tutmuyor. Dr bir yaşından sonra günde iki biberonu geçmesin dedi mama için.şükür uslu bir bebek gündüz 3 saat uyur mutlaka gece uykusu da güzel 10 saat deliksiz uyur maşallah. Gece beslenmesini de kestim bir aydır. İnşallah hepimizin evladı sağlıklı büyür. Yürüdüğü için aşırı hareketli peşinde kpşturmaktan yoruluyorum. Memurum çalışıyorum inan yorucu çok.
Uzuuuuun bir aradan sonra herkese slm.
Kızlar tek birşey söylüycem, Allah kimseye kış günü, emekleyen bir bebekle ev taşıttırmasın...
Anaaaaam ne fenaydı yavv. 1 hafta oldu taşınalı. Halim tam perişanlık.
Son 3 haftadır anacığımdan hepi topu 15 gün emdiğim süt de, burnumdan geldi yavv..
Öldüm bittim mahfoldum... Halen de yerleşebilmiş değiliz. Allahtan anacığım geldi de kızımla biraz o ilgileniyor. Çocuk da sefil oldu. Zaten nezle olmuştu, üztüne ishal, bir de taşınma eklenince yavrum sefil oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?