2014 Şubat Anneleri

Hoşgeldin semender merak ettim hep nerde diye tahmin ettim calistiginioglumda geç çıkardı disi9 buçuk aylikken bi ay içinde 7 diş birden çıkardı..9 aylıkken 9 kilo 200 gramdi.bazen boy 76 cm di..şimdi ne hiç bilmiyorum..1 yaşında gidecek doktoruna

face soran kislarda gidecek galibaoraya alisilirsa kesin bura unutulurbenimde telim bozuldu tamire gidecek laptondanda imkansiz giremem 10 gun kadar belki bende gelemiycemunutmayin beni gelene kadar

Canim seni niye unutalim. Unutulmazsin merak etme. Burayi senle haksever ayakta tutuyodu. Haksever pek yazmiyo artik. Sende gidersen buranin beli kırılır .. bende bazen yogun oluyorum cocuk ev temizlik.. hele bu ara iyice birikti.. evi bi gorsen daginik. İçimden de gelmiyo toplamak. Esim işten gelince yardjm ederdi bu ara sinavlari var ders calisiyo. O yardim etmeyince bende ipin ucunu saldim gitti. Dipli bucakli temizlik yapmam lazim. 3 haftt sonra annemler gelecek kiza bakmaya. malum ikinci dönem baslicam. Muhtemel ki bende bu ara pek yazamicam. Cocukla temizlik yapmak da cok zor. Aslinda temizlikci bi hanim var ama esyalarin yerlerini degistirmem lazim. Annemlere oda icin. Kendim yapicam. Inşallah üstesinden gelebillrim. Yine ara sira 5 dk girip okurum yazmaya calisirim yine de:) :)

Anneler, geçmişi okudum eski arkadaşlar ugramis, ne güzel etmisler , ozlemisiz. Ben fazla yazmayan ama okuyan biri olaraktan , dolmayi can çekebilir tartismasini hatirladim. Ne güzel günlerdi. Birbirimizden pek çok şey öğrendik, acilar acilarimiz, sevinçler sevinclerimiz oldu. Eski arkadaşlar arada bir bakin buraya ozlettirmeyin kendinizi. Semender , nazliedam özledim valla sizleri. Eminim sizde benim gibi okuyup cikanlardan oldunuz . malum bunlar buluyorlar artik özel ilgi istiyorlar çünkü öğrenme sureci herkese iyi geceler ben yatacagim oğlum gün boyunca uyumadigiundan simdi uyudu, darisi vasiniza

Calissanda yine bişeyler yaz zerenim.kızını seni merak ederiz..sende yoğun olacan..ins hersey güzel.olur sizin için.benim.evde berbat yoruluyorum bişey yapamıyorum.oglan öğlen leri sadece yarım saat başka uyku yok.hep pesindeyim

Laura bende seni tanımiyorum.ben hamilelikte hiç gelmedim.özel sebebim vardı..aslında kk hiç girmedim.daha önce düşüklerim vardı.kafam karışmasın diye netten uzak kalmaya çalıştım..doğum yaptıktan bi hafta sonra geldim.sizler yoktunuz.hiç karşılaşmadik çünkü..galiba face grubu kurmussunuz o sırada..yaklaşık olarak 11 aydır aktif burda yazıyorum.o yüzden bura da çok kolay geliyo bana.

Masallah kızının gelişimi çok çok iyi
Kaç ay anne sütü aldı..şu an ek gidaylami sadece bu şekilde çok iyi gelişti

Pınar mehmet ali napar iydir ins

Uzuuuuun bir aradan sonra herkese slm.
Kızlar tek birşey söylüycem, Allah kimseye kış günü, emekleyen bir bebekle ev taşıttırmasın...
Anaaaaam ne fenaydı yavv. 1 hafta oldu taşınalı. Halim tam perişanlık.
Son 3 haftadır anacığımdan hepi topu 15 gün emdiğim süt de, burnumdan geldi yavv..
Öldüm bittim mahfoldum... Halen de yerleşebilmiş değiliz. Allahtan anacığım geldi de kızımla biraz o ilgileniyor. Çocuk da sefil oldu. Zaten nezle olmuştu, üztüne ishal, bir de taşınma eklenince yavrum sefil oldu..

Sosyolojim güle güle otur yeni evinde canım benim huzurla inşalllah kızını öpüyorum

Hoşgeldin Sosyolojimhayirli olsun yeni evin güzel günlerde oturun insezgiyede çok geçmiş olsun.

bak ne tatlı ifade etmişsin arada gelirsiniz bizde sizden sizde bizden haber alırsınız tabi orası daha elle tutulur geliyo resim var kim neye benziyo biliyo insan :)

Canım face in linkini atinda bizde bakalım bi kimse link vermiyo

banada vermiyolar bi face açtırcakalr bana herifimden gizli :)

canım ben cok girerimde bizim masa üstü malesef tahmin edersin kızım cok fena kafasını vuruyo masasına köşeye taşıfdık kablolarıyla oynuyodu tehlikeli etrafı koltugun kenasrı pc masasının kenarları kabloları klavyesini ses sisteminin tutup indiriyo aşaya aglıyo zaten asla oturtmuyo başına o yüzden vbende ilk fırsatlarda gleiyorum hep :)

bakalım gizli iş yapmak sitemedigimden acmıyorum ama izin vermiyo eşim benimde aklıma gleiyo bitek oraya girmek için aç diyo içimdeki şeytanda hadi şeytana uymum diyorum gizli iş yapmım ögrenirse güveni sarsılmasın diye saçma sapan biey işte izin vermiyo malesef :))

ooooo maşalllah tombik uzun kızın tam manken olcak canım maşallah bizimkide çok çabuk emekledi ama hala 5-6 adımda istedigi yere kadar gidiyo özgürce yürüyemiyo daha az kaldı sanırım bizimde 7. yeni çıktı daha yeni uyku eğitimi verdim 24 saat sallanan kusan gazlı korkunç bişeydi :) şimdilerde anne olmanın ne demek oldugnu anlıyorum annnnnnnnnnnnneeeeeeeeeee diyince yiyorum onu çok şükür rabbime :)))

maşallah cnaım hayretler içimnde okudum çok şanslısın alalh yardım ediyo çalıştıgın için bide huysuz uykusuz bi bbek olsaydı hepten yorulurdun maşalllah defneye

ay cnaım nerdeydin ya evi taşıdınız he maşallah iyi oldu nabcan taşınmasanızda hasta olurdu biz dışarı çıkartmadık yine hasta ben bugün gittim doktora öksürükten ölüyorum 4 tane ilaç yazdı ciğerlerin dolmuş dedi neden gelmedin sıra bana gelmiyoki dedim pofffff(( iyi yanından bak tertemizdir ev şidi benimde evi kaldırıp tekrar yerleştiresim var maf oldu ev ya ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…