2014 Şubat Anneleri

Burda en erken dogum yapan bendim. Doğumdan sonrada aylarca yazdım. Face grubunda olmama rağmen ayrılmadım. Sonra site değişince zor gelmeye başladı ama ilk gozagrim burası asla unutmadım.
Kızımın premature oldugunu biliyorsunuz. 1 yasında oldu cok şükür.9.800 gr 76 cm de boyu var.8 diste takılı kaldık. Oraya buraya tutunup sıralıyor. Yürümeye totosunu kaldırmıyor. Aylardır gece hiç uyumuyor.gündüz de en fazla yarım saat. Pertimi çıkardı yaw. Diste gelmiyor doktor bakti. Uyumuyor bugün gecikmeli 1 yas aşısı olduk.3 ası o 1 tane de menenjit. Saat 11 de delirdi uykusuzluktan uyudu 15 dakika sonra uyandı.suan oyun oynuyor :) benim gözlerim kapanıyor ya

anı kızın kaç haftalık doğdu? geceleri uyuuyor ve gündüzleri en fazla 30 dakika. uykusuz olacak demekki ama böylede sen bitersin. yorgunluk, uykusuzluk.

çok tatlı canım ya artık sarılınca anneyim demeye başladım ben :) 2. dişiniz hayırlı olsun bizde 2 den sonra başka diş gelmedi bakalım ne zaman gelecek.

yerim ben onu ya..gittikçe tatları geliyor bu kuzucukların..bu arada biizm 2.dişimiz göründü
ne güzel paylaşmak güzeldir ama aç değilsem diyorlar :)

Bizim kızda öyle yapıyor ya bazen çekiyor elini bazen veriyor

dünden beri de burnunu öğrettim hani burun diyorum benimkini gösteriyor ama başka kimseninkini göstermiyor sadece burun annede var :)

canım bizimde 5 dişimiz var. bek buradya gelmedn öncede 3 tane çıkmıştı zaten. şimdide birisi patladı patlıcak. oğlum hastaydı. bugün iyiyiz şükür. 5-6 gündür gece uykularımız yok. dün akşam iyileştik baya baya. emir mete 22:00 gibi uyudu. sabah 07 en geçte içtiği sütünü 08:30'da içti. diğer günler hastalıktan uyuyamıyordu. bugün rahat bir uyku çekti kuzum. gecede 2 kez emziği düştüğü için hafif ağladı. verdiğimde direkmen uyudu.

h
yerim ben onu ya..gittikçe tatları geliyor bu kuzucukların..bu arada biizm 2.dişimiz göründü

dişiniz hayırlı olsun canım. emir metede dünden beri "sarıl" deyince boynuna 2 eliyle sarılıp hanibiz yaparız ya. böyle birbirimizin sırtına vurarız yavaş yavaş. uzun zamandır görüşmessek. genelde yaşlıların işi. oda öyle yapıyor.

Ah canım ya eminim çok zordur. Şuan defneyle taşınmayı düşünemiyorum bile. Çok geçmiş olsun kuzuna da. Sen nerde oturuyorsun canım?
Artık elimden geldiğince burdayım canım sizleri de özlemişim ya. Yemeyen çocuk zor defne de diş döneminde felaket iştahsızdı aman aman

h

ay canım benim oğlumda 27 şubat doğumlu rekoru 4 adım. çekyattan tutunarak baya baya yürüyor. hele elinden tutunca ona bayram oluyor. kendi istediği yere gidiyor. 10 günde 4 diş. güzelmiş.

günaydın canım geçen gün yazamadım.
bana sayfanın linkini yollar mısın ? bakıyım.
Bir de bulaşık makinesini gören kızım tepesine çıkıp zıplıyor onun için uzaklaştırıyorum.
genelde birlikte çamaşır katlıyoruz çok seviyor :)

ya kızlar ben birşey danışmak istiyorum. ben emirin gece beslenmesini kessem mi? bazı kişiler kesmiş. aslında sabah saat 06 ile 07 arası genelde süt içiyor ama bilemedim.

dgemiş olsun canım. şu anneler bazen öyle yardımcı oluyorlar ki. :)

Anaaaaam eski kaçakların bir kısmı toplanıp baskına gelmişler yaaa :)))
Hain face ciler, insan arada bir uğrar bari yav :))
Benim gibi face kullanmayanlar burda takılıyor işte hala ...
aynen canım. dikkatimi çekti. anlaşmışlarda gelmişler. bir arada eskilerden kimse yoktu ama şimdi baya kişi var.

Jelibonum bebeğinin adını soyleyenleri hafızaya kaydediyorum

sende ama çabuk kaynastin sanki hep burdaymissin gibi

ya kızlar ben birşey danışmak istiyorum. ben emirin gece beslenmesini kessem mi? bazı kişiler kesmiş. aslında sabah saat 06 ile 07 arası genelde süt içiyor ama bilemedim.
Ama sabah sayılır emirin içtiği jelibonum kesme bence onu.bende bi 7 bucukta veriyorum..zaten gece uyansada kendi istemiyo.gecede bi kere ne iciyo sa bence oda normal bi kaç ay daha icebilir

Ya arkadaşlar benim oglum gece boyu surekli kalkip emiyor haliyle sabaha karsi süt falan olmuyor bu sefer gözü aciliyor iki memeyi de emiyor ama süt olmadığı icin tekrar dalamiyor. Şimdi benim sorum şu acaba ben sabah erken kalktığında inek sütü veya devam sütü versem mi? Artik goguslerim sizliyor hatta bi tanesi tekrar yara oldu:'(

anı kızın kaç haftalık doğdu? geceleri uyuuyor ve gündüzleri en fazla 30 dakika. uykusuz olacak demekki ama böylede sen bitersin. yorgunluk,
uykusuzluk.

Merhaba. Kızım 34+3 te doğdu. 2.170 gr olarak. Cok şükür saglıgı yerinde. Kilosunu hicc dert etmiyorum. Saglıgı olsun yeterki. Tek cocuğum olsa bu kadar zorlanmam belki ama büyük kızım da 5 yasında. Oda daha bana muhtaç. İkisiyle ugrasip duruyorum

Merhabaa. Benim kızım 1 yasında dün doktoruna sordum sakin inek sutu verme daha cok erken 2 yasından sonra başla dedi. Devam sutu verebilirsin. İcer uyur sende rahat edersin.

Devam sütü ver pinkimi sanada yazık yara oldu diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…