- 29 Mart 2014
- 943
- 1.594
- 133
yasakhayal benm oğlum bir aydır yürüyo emeklemiyo ama paytak paytak yürüyo bacaklarını acarak . düzelmedi gitti acaba normal mi kiCalissanda yine bişeyler yaz zerenim.kızını seni merak ederiz..sende yoğun olacan..ins hersey güzel.olur sizin için.benim.evde berbat yoruluyorum bişey yapamıyorum.oglan öğlen leri sadece yarım saat başka uyku yok.hep pesindeyim![]()

merhaba nazlıedam hoşgeldn nasılsın mina da iyidir inş.Burda en erken dogum yapan bendim. Doğumdan sonrada aylarca yazdım. Face grubunda olmama rağmen ayrılmadım. Sonra site değişince zor gelmeye başladı ama ilk gozagrim burası asla unutmadım.
Kızımın premature oldugunu biliyorsunuz. 1 yasında oldu cok şükür.9.800 gr 76 cm de boyu var.8 diste takılı kaldık. Oraya buraya tutunup sıralıyor. Yürümeye totosunu kaldırmıyor. Aylardır gece hiç uyumuyor.gündüz de en fazla yarım saat. Pertimi çıkardı yaw. Diste gelmiyor doktor bakti. Uyumuyorbugün gecikmeli 1 yas aşısı olduk.3 ası o 1 tane de menenjit. Saat 11 de delirdi uykusuzluktan uyudu 15 dakika sonra uyandı.suan oyun oynuyor :) benim gözlerim kapanıyor ya
![]()
doğum yapacağın günü hatırlıyorm zaman çabuk geçiyo o zamanlar sessiz takşpçiydm benm oğlum da kızın gibi uyumuyo uyku iksiri arıyorm . bebeği saatlerce uyuyanlara çok özeniyorm

geçmiş olsun oğluna jelibon. oğlumu emziğealıştırmadığım için çok pişmanımcanım bizimde 5 dişimiz var. bek buradya gelmedn öncede 3 tane çıkmıştı zaten. şimdide birisi patladı patlıcak. oğlum hastaydı. bugün iyiyiz şükür. 5-6 gündür gece uykularımız yok. dün akşam iyileştik baya baya. emir mete 22:00 gibi uyudu. sabah 07 en geçte içtiği sütünü 08:30'da içti. diğer günler hastalıktan uyuyamıyordu. bugün rahat bir uyku çekti kuzum. gecede 2 kez emziği düştüğü için hafif ağladı. verdiğimde direkmen uyudu.
ben de bu dertten muzdaribim oğlum sabaha kadar emiyo resmen ağzından çıkarınca uyanıyo ne yapcam bilmiyom bize uyku haram sabah aksamYa arkadaşlar benim oglum gece boyu surekli kalkip emiyor haliyle sabaha karsi süt falan olmuyor bu sefer gözü aciliyor iki memeyi de emiyor ama süt olmadığı icin tekrar dalamiyor. Şimdi benim sorum şu acaba ben sabah erken kalktığında inek sütü veya devam sütü versem mi? Artik goguslerim sizliyor hatta bi tanesi tekrar yara oldu:'(