• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

Burda en erken dogum yapan bendim. Doğumdan sonrada aylarca yazdım. Face grubunda olmama rağmen ayrılmadım. Sonra site değişince zor gelmeye başladı ama ilk gozagrim burası asla unutmadım.
Kızımın premature oldugunu biliyorsunuz. 1 yasında oldu cok şükür.9.800 gr 76 cm de boyu var.8 diste takılı kaldık. Oraya buraya tutunup sıralıyor. Yürümeye totosunu kaldırmıyor. Aylardır gece hiç uyumuyor.gündüz de en fazla yarım saat. Pertimi çıkardı yaw. Diste gelmiyor doktor bakti. Uyumuyor :( bugün gecikmeli 1 yas aşısı olduk.3 ası o 1 tane de menenjit. Saat 11 de delirdi uykusuzluktan uyudu 15 dakika sonra uyandı.suan oyun oynuyor :) benim gözlerim kapanıyor ya :(

Burda en erken dogum yapan bendim. Doğumdan sonrada aylarca yazdım. Face grubunda olmama rağmen ayrılmadım. Sonra site değişince zor gelmeye başladı ama ilk gozagrim burası asla unutmadım.
Kızımın premature oldugunu biliyorsunuz. 1 yasında oldu cok şükür.9.800 gr 76 cm de boyu var.8 diste takılı kaldık. Oraya buraya tutunup sıralıyor. Yürümeye totosunu kaldırmıyor. Aylardır gece hiç uyumuyor.gündüz de en fazla yarım saat. Pertimi çıkardı yaw. Diste gelmiyor doktor bakti. Uyumuyor :KK43: bugün gecikmeli 1 yas aşısı olduk.3 ası o 1 tane de menenjit. Saat 11 de delirdi uykusuzluktan uyudu 15 dakika sonra uyandı.suan oyun oynuyor :) benim gözlerim kapanıyor ya :KK43:
anı kızın kaç haftalık doğdu? geceleri uyuuyor ve gündüzleri en fazla 30 dakika. uykusuz olacak demekki ama böylede sen bitersin. yorgunluk, uykusuzluk.

çok tatlı canım ya artık sarılınca anneyim demeye başladım ben :) 2. dişiniz hayırlı olsun bizde 2 den sonra başka diş gelmedi bakalım ne zaman gelecek.

yerim ben onu ya..gittikçe tatları geliyor bu kuzucukların..bu arada biizm 2.dişimiz göründü :KK9:
ne güzel paylaşmak güzeldir ama aç değilsem diyorlar :)

Bizim kızda öyle yapıyor ya bazen çekiyor elini bazen veriyor

dünden beri de burnunu öğrettim hani burun diyorum benimkini gösteriyor ama başka kimseninkini göstermiyor sadece burun annede var :)

Koptum lafına :-)herifinden gizli face mi açtırcaklar Benimkide sevmiyo face herkes herseyi goruyomus gerek yokmuş falan gizli iş yapmam güven sarsilir dün bi bahsettim tipik karıştı face ciler le diye sen karistinmi dedi hemen Karışma öyle şeylere yanlış bişey yok dimi dedi bi yere gitmem yani burdayım seviyorum burayı daha doğumgünlerini anlaticaz yürüdü diye haber vercem 4 diste takılı kaldık 5 i 6 yı haber vercem inşallah
canım bizimde 5 dişimiz var. bek buradya gelmedn öncede 3 tane çıkmıştı zaten. şimdide birisi patladı patlıcak. oğlum hastaydı. bugün iyiyiz şükür. 5-6 gündür gece uykularımız yok. dün akşam iyileştik baya baya. emir mete 22:00 gibi uyudu. sabah 07 en geçte içtiği sütünü 08:30'da içti. diğer günler hastalıktan uyuyamıyordu. bugün rahat bir uyku çekti kuzum. gecede 2 kez emziği düştüğü için hafif ağladı. verdiğimde direkmen uyudu.

h
yerim ben onu ya..gittikçe tatları geliyor bu kuzucukların..bu arada biizm 2.dişimiz göründü :KK9:

dişiniz hayırlı olsun canım. emir metede dünden beri "sarıl" deyince boynuna 2 eliyle sarılıp hanibiz yaparız ya. böyle birbirimizin sırtına vurarız yavaş yavaş. uzun zamandır görüşmessek. genelde yaşlıların işi. oda öyle yapıyor.

Uzuuuuun bir aradan sonra herkese slm.
Kızlar tek birşey söylüycem, Allah kimseye kış günü, emekleyen bir bebekle ev taşıttırmasın...
Anaaaaam ne fenaydı yavv. 1 hafta oldu taşınalı. Halim tam perişanlık.
Son 3 haftadır anacığımdan hepi topu 15 gün emdiğim süt de, burnumdan geldi yavv..
Öldüm bittim mahfoldum... Halen de yerleşebilmiş değiliz. Allahtan anacığım geldi de kızımla biraz o ilgileniyor. Çocuk da sefil oldu. Zaten nezle olmuştu, üztüne ishal, bir de taşınma eklenince yavrum sefil oldu..
Ah canım ya eminim çok zordur. Şuan defneyle taşınmayı düşünemiyorum bile. Çok geçmiş olsun kuzuna da. Sen nerde oturuyorsun canım?
Maşallah defneye:nazar:bide uykusunu iyi aliyomus gelişimi oda cok etkiliyo cunku:Dinaniyom Laura bende evde olduğum halde biliyorum:KK57:gem çalışıp hem bebeği yle ilgilenen anneleri takdir ediyorum:KK9:

Olsun yinede kızın anne sütünü almış.benim oğlanda çok emmedi.ilk 6 ay ancak.iki ayda bazen anne sütü aldi:KK4:mamayi da sevmedi.cok istahlida değildi yeni yeni kabullendi ek gidayi:KK4:uykusuda çok yok ama evi savaş meydanına çeviren yaramaz bi oğlum var
:KK56:hiç uysal ve uslu degil:KK22::KK57:kilosu boyuda iki aydır olculmuyo:KK64:BİZİM durumda KISAca bole:KK54:geldin artik
:oops:burayi da ihmal etme:KK3:
Artık elimden geldiğince burdayım canım sizleri de özlemişim ya. Yemeyen çocuk zor defne de diş döneminde felaket iştahsızdı aman aman

h
Kızlar merhaba, ben de uzun zamandır girmiyordum.bebişler büyüdü malum, ev iş vs derken bayağı zaman geçti.şöyle bit baktım aşağı yuları aynı yavrularımız.zeren,yasakhayal ve diğer arkadaşlar özlemişim sizleri. Bilge bildiğiniz gibi yine iştahsız ama eskisi kadar da değil. Kilosu daha 9 olmadı 8800 boyu 73 cm.9 aylıkken ilk dişi geldi.10 günde 4 diş çıkardı.şimdi 3 tane de patlamak üzere. Doğum günü hazırlıkları ve bizim Taşınma telaşıyla uğraşıyorum. Onun dışında her şey aynı bildiğiniz gibi. Kızım iki adım dışında yürüme adına bir şey yapmıyor :) ama otururken kendi kendine ayağa kalkıyor duruyor.çok korkuyor yürümeye.ben de ona bıraktım hazır olunca Yürür zaten.öpüyorum sizi ve bebişleri

ay canım benim oğlumda 27 şubat doğumlu rekoru 4 adım. çekyattan tutunarak baya baya yürüyor. hele elinden tutunca ona bayram oluyor. kendi istediği yere gidiyor. 10 günde 4 diş. güzelmiş.

canım kadınalr kulübünde takip ettiğim montosori sayfası var cok güzel şeyler paylaşıyolar :) bu aylara uygun marakas yapabilirsin pet şişeye incik boncuk doldur farklı şişelere farklı nesneler koyarsan farklı sesler cıkartabilirsin:) mesela kule yapmak dairenin içine top sokmak gb bisürü şey yapılabilir bu aylarda zaten montesori hayatın içinde yaptıgımız şeyler sadece dikkat edip cogaltmak senini elinde olan bi eğitim ... bende ilgileniyorum onla mesela ben bulasık makinasını boşaltırkende kızımı carıyorum porselenleri alıyorum bıcakları sonra carıyorum onu o dikeliyo makinaya bana kaşıkalrı felan veriyo çok mutlu oluyo sepetinin iktirip çekiyo.. yada çamaşır makinasından çmaşırları çıakrıyoruz asarken sepetten bana veriyo bunun gb bisürü şey yapıyoruzberaber :KK66:

günaydın canım geçen gün yazamadım.
bana sayfanın linkini yollar mısın ? bakıyım.
Bir de bulaşık makinesini gören kızım tepesine çıkıp zıplıyor onun için uzaklaştırıyorum.
genelde birlikte çamaşır katlıyoruz çok seviyor :)

ya kızlar ben birşey danışmak istiyorum. ben emirin gece beslenmesini kessem mi? bazı kişiler kesmiş. aslında sabah saat 06 ile 07 arası genelde süt içiyor ama bilemedim.

Uzuuuuun bir aradan sonra herkese slm.
Kızlar tek birşey söylüycem, Allah kimseye kış günü, emekleyen bir bebekle ev taşıttırmasın...
Anaaaaam ne fenaydı yavv. 1 hafta oldu taşınalı. Halim tam perişanlık.
Son 3 haftadır anacığımdan hepi topu 15 gün emdiğim süt de, burnumdan geldi yavv..
Öldüm bittim mahfoldum... Halen de yerleşebilmiş değiliz. Allahtan anacığım geldi de kızımla biraz o ilgileniyor. Çocuk da sefil oldu. Zaten nezle olmuştu, üztüne ishal, bir de taşınma eklenince yavrum sefil oldu..
dgemiş olsun canım. şu anneler bazen öyle yardımcı oluyorlar ki. :)

Anaaaaam eski kaçakların bir kısmı toplanıp baskına gelmişler yaaa :)))
Hain face ciler, insan arada bir uğrar bari yav :))
Benim gibi face kullanmayanlar burda takılıyor işte hala ...:D:D:D
aynen canım. dikkatimi çekti. anlaşmışlarda gelmişler. bir arada eskilerden kimse yoktu ama şimdi baya kişi var.

yasakhayalim senin isim hafızan çok iyi. ben olsam hayatta hatırlayamazdım. zaten geç geldim o ayrı ama şimdi bile adını bilmediklerim var. daha doğrusu bazılarının isimlerini biliyorum ama hangi üyenin bebişi olduğunu bilmiyorum.
:oops::oops::KK22:Jelibonum bebeğinin adını soyleyenleri hafızaya kaydediyorum:KK68:

sende ama çabuk kaynastin sanki hep burdaymissin gibi:KK19:

ya kızlar ben birşey danışmak istiyorum. ben emirin gece beslenmesini kessem mi? bazı kişiler kesmiş. aslında sabah saat 06 ile 07 arası genelde süt içiyor ama bilemedim.
Ama sabah sayılır emirin içtiği jelibonum kesme bence onu.bende bi 7 bucukta veriyorum..zaten gece uyansada kendi istemiyo.:KK16:gecede bi kere ne iciyo sa bence oda normal bi kaç ay daha icebilir:KK50:

Ya arkadaşlar benim oglum gece boyu surekli kalkip emiyor haliyle sabaha karsi süt falan olmuyor bu sefer gözü aciliyor iki memeyi de emiyor ama süt olmadığı icin tekrar dalamiyor. Şimdi benim sorum şu acaba ben sabah erken kalktığında inek sütü veya devam sütü versem mi? Artik goguslerim sizliyor hatta bi tanesi tekrar yara oldu:'(

anı kızın kaç haftalık doğdu? geceleri uyuuyor ve gündüzleri en fazla 30 dakika. uykusuz olacak demekki ama böylede sen bitersin. yorgunluk,
uykusuzluk.

Merhaba. Kızım 34+3 te doğdu. 2.170 gr olarak. Cok şükür saglıgı yerinde. Kilosunu hicc dert etmiyorum. Saglıgı olsun yeterki. Tek cocuğum olsa bu kadar zorlanmam belki ama büyük kızım da 5 yasında. Oda daha bana muhtaç. İkisiyle ugrasip duruyorum

Ya arkadaşlar benim oglum gece boyu surekli kalkip emiyor haliyle sabaha karsi süt falan olmuyor bu sefer gözü aciliyor iki memeyi de emiyor
ama süt olmadığı icin tekrar dalamiyor.
Şimdi benim sorum şu acaba ben sabah
erken kalktığında inek sütü veya devam
sütü versem mi? Artik goguslerim sizliyor
hatta bi tanesi tekrar yara
oldu:'(

Merhabaa. Benim kızım 1 yasında dün doktoruna sordum sakin inek sutu verme daha cok erken 2 yasından sonra başla dedi. Devam sutu verebilirsin. İcer uyur sende rahat edersin.

Ya arkadaşlar benim oglum gece boyu surekli kalkip emiyor haliyle sabaha karsi süt falan olmuyor bu sefer gözü aciliyor iki memeyi de emiyor ama süt olmadığı icin tekrar dalamiyor. Şimdi benim sorum şu acaba ben sabah erken kalktığında inek sütü veya devam sütü versem mi? Artik goguslerim sizliyor hatta bi tanesi tekrar yara oldu:'(
Devam sütü ver pinkimi sanada yazık yara oldu diyosun:KK51:

Back
X