2014 Şubat Anneleri

Sagol canim benim insallah bebislerimizi sag salim kucagimiza aliriz.

elmayraaaaaaaaaaaa hoşgeldin sefalar getirdin tatlım topiğe nasılsın
çok sağol tezyesi inş. seninde bebişinin güzel cicilerini görürüz

Akışta görünce dayanamadım yazayım dedim, harika seyler. Güzel günlerde kullanın.

İyiyim sükürler olsun cnm, aynı. Sen burda doğurucan sanırım

Sagol canim benim insallah bebislerimizi sag salim kucagimiza aliriz.

amin canım inş.

Akışta görünce dayanamadım yazayım dedim, harika seyler. Güzel günlerde kullanın.

İyiyim sükürler olsun cnm, aynı. Sen burda doğurucan sanırım

iyi olmana sevindim
yok anam ya daha çok var iznimede ocak 10-15 arası başlıcak iznim inş.

ondan sonrada daha 3 haftam olacak evde kuzu erken gelmezse tabi

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi olmana sevindim
yok anam ya daha çok var iznimede ocak 10-15 arası başlıcak iznim inş.

ondan sonrada daha 3 haftam olacak evde kuzu erken gelmezse tabi

Daha varmış ya, ne bileyim 30 yazıyo da orda korktum bi an :) Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. Doğumdan sonra da subat analarıyla aramıza dönersin

Günaydınn, herkese iyi haftalar.........

Kızlar en sonunda oğluşuma bişiler aldım bu haftasonu. Nevresim takımları, uyku seti, badyler, hastane çıkışları, bornoz, havlu seti, takımlar, pijamalar, anneanneden bez beşik ve kıyafetler, mendiller, şapka, eldivenler,yatak koruyucu, lohusa geceliği aldım iki tanede lohusa pijama takımı, sabahlığı felan baya bişi aldım. sağlıkla kullansın inşallah oğluşum.

Son düzenleme:
Daha varmış ya, ne bileyim 30 yazıyo da orda korktum bi an :) Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. Doğumdan sonra da subat analarıyla aramıza dönersin
aslına bakarsan doğumdan sonrası zor gibi görünüyor elmayram çocuktan fırsat olmayabilir buralarda vakit geçrimeye aç bitap düşme ihtimalimiz yüksek çoğumuzun vede bir süre işe dönmeyi planlamıyorum belki 9 ay

sağol sppeedyim çok sağol evet çok keyifliydi dikmek birde o işleri sevince insan daha bir keyif alıyor
canım süslerden bir tane yaptık c.tesi günü denemek için fakat resmini çekmeye fırsat olmadan aynı gün akşam kayınvaldemlere gittik giderken oğlum oraya götürdü göstermek için ve orda kaldı oda, pazarda yapmadık tekrardan fena olmadı bebek şekerimiz ama ilk olduğu için çok muntazam olmadı açıkcası birazda dizaynı deiştiricem

fakat bi kaç gün yapıp ekleyemem resim eşim şehir dışına çıktı bi kça gün annemde kalcaz

Günaydın güzel annişler.

Bana gün epey erken aydı bu sabah. Eşim sabah botlarını bulamamış ayakkabılıkta herkesi dikti ayağa. Sonra ben buldum çıkardım. Onları giyip giderken iş yerinin anahtarlarını unutmuş geri döndü. Geç kalınca mecbur arabayı aldı. İş yerini o açıyor. Millet beklicekti bu yağmurda kapıda. Bana şemsiye kaldı. Neyse zorla botlarımın içine girdim ve düştüm yola. Evim işe 5 dk mesafede. Dolmuştan inip işyerine girene kadar popoma kadar ıslandım. Hatta saç uçlarım bile ıslaktı. Sonra babamı aradım evden geldi beni aldı eve götürdü üstümü değiştirdim tekrar geldim işe. Yoruldum bu saatte.
Anca günaydın diyebiliyorum size. Günaydınnnnnnnnnnnnn

gunaydın prolet sabah sabah baya bi macera yaşamışsın dikkat et kendine

ooooooooo lohusa pijamamız çok güzelmiş yawsss
güle güle giy canım ne akdar aldın bunu geceliğide var sanırım

canım hızlıresim.comdan yükleyebilirsin benimde dolap resmi falan büyüktü öyle yapıyorum ben

Son düzenleme:
Kızlar merhaba tahlillerim tamamlandı bu arada aldıklarınız çok şeker...Ağırlaştık artık koca bir göbiş...Ben de Havuzlu Hana gidip tüm eksikleri gidermeyi düşünüyorum oğlumdan kalan nostaljiler de var...

ilk deneme genelde hep kötü olur elin alışınca daha güzelleri çıkar beğendiyseniz ne mutlu. güzel günlerde kullanacaksınız inşallah.

perşembe gününe randevu almam lazım doktora gitmek için kızımı fena özledim:26:

cannım iyi günlerde kullanın çok beğendim dolabınızı bende böyle birşey düşünüyrm yüksekliği ne kadar bu dolabın

sağol tatlım,

canım mobilyacıya ben ölçü olarak yükseklik 120 cm verdim eninide 90 cm verdim
fakat ayaklar falan eklenince yükseklik 140 cmi bulmuş baya heybetli bişi olmuş ama biz beğendik evde hoş durdu yani

bu mdf ve lake boyalı canım mobilyacıda tanıdıktı annemim komşusu bize 500 tlye yaptı dolabı

Kızlar boyutu büyük fotoğrafları küçültmek çok basit. Fotoğrafa sağ tıklayıp düzenle diyin. Paint te açılacak foto.
Sonra aşağıdaki resimde halka içine aldığım yeri "yeniden boyutlandır" tıklayın ve %100 olan değeri %50 veya daha küçük isterseniz %25 falan yapın. KAYDET e tıklayın. Tamammmmmm

sağol hayatım daha iyileri sizlere olsun,
takımlar hep çok pahalıydı aslında canım, benim devamlı alışveriş yaptığım çamaşırcı olunca biraz indirim de yaptı, 4 parçayı 220 TL'ye aldık.aslında ben daha uygun fiyatlı düşünüyordum ama annemle eşim ısrar ettiler bu takımda, annem aldı zaten:)

kızlar benim hazırlığım neredeyse tamam ama sanki kıyafetleri yetmeyecek gibi geliyor bana çevremdekilerde fazla almamak gerektiğini bebeğin çabuk büyüdüğünü söylüyorlar yeter sayısı kaç acaba :44: siz kaçar tane aldınız alt üst çıtçıtlı çorap vs sanırım biraz panık oldum

heheh kuzum yaa.tam tarifi bu hemde dua kısmına kadar

şeffaflık fikrine bittimmmmm

benimd ene beşik ne bişi

doktorun iyi bir doktormu tatlım

günaydıınnnn,hüzünbazcımm,uygulamadım ama hep okuyodum,bi kaç kişiye verdin ya tarifi içime işlemiş demek ki :))
bu arada sizin oralar nasıl bilmem ama şakıırr şakırrr yaağmurr kotum dizime kadar ıslak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…