2014 Şubat Anneleri

tavşanlı yenidoğan 10'lu takım,(aslında %100 organik alacaktım idilbaby diye bir markanın vardı, ama hem rengi sarımtraktı, hem de çok pahalıydı, o yüzden % 100 cotton içeriği olan bu takımda karar kıldık, fiyatı 60 TL ve filli havlu 18 TL (resimde bulanık çıkmış)
eşim gidip gidip seviyor hele o minnacık çorapları :)

sağol hakseverciğim kağan kocatepe ye hayranım zaten

ben de bendee hayranımm adamı görünce içim ferahlıyoo vallaa,her hafta izlemeden edemiyorummmm,hani kağan hani kağan oluyorumm

hüzünbazımm ve diğer uykusuz arkadaşlarım sizlerin uykusuzluğunuza üzüldüm ama kendi adıma bi sevindim bi sevindim anlatamam içim rahatladı yaa,delirmeye başladığımdan şüpheleniyodum yavaş yavaşş

lip çok beğendim canım güle güle kullansın kuzum
çok şekerler maşallah

bbilim, çok kullanışlı gerçekten,iyi günlerde kullanın, dolabın içi de tam kız dolabı olmuş,ne kadar çok kıyafet o kadar mutluluk bayanlar için :)tıkış tıkış bol bol pembe,doğuştan mutlu olcak senin kızın :))))

sağol canım
evet şimdiden kıyafetlerimiz fazla 2 yaşa kadr kıyafet aldım hatta orda bir elbise var 2,5 yaş ablam almış onuda,
epey kıyafet stokladık

güle güle kullanın canım.ben de kızımın kıyafetlerini yıkadım hafta sonu , bugün de ütüleyeceğim inş..

Herkeze selam hava kapali antalyada panjurlarda kapali uyudukca uyumusum birde sacma bir rüya gördüm kv ve görümcem beni zorla hastaneye götürüyorlar dogum yapmam icin hemsireler kapida bekliyo ben bagriyorum daha var diye :) ve en sonunda atlarim üstünüze simdi deyip cirkeflesiyorum ayyyy ne rüyaydi neyse bugün birde oglumu gòrücem benden simdilik bukadar bu arada alinanlar cok tatli herkez güle güle kullansin

günydın kızlar..cuma günü kontrolüm vardı, kızımın kilosu 1.207 gr. olmuş, boyu da 40 cm'e yakın..gayet iyi dedi doktorumuz..

yalnız şöyle bi sıkıntımız var. kalçamdaki ağrı çok şiddetli belime bacağımın alt kısımlarına vuruyor, otururken hiçbir şey yok; ama ayağa kalktığımda , yatakta dönerken yani sol kalçamı her kullandığımda çok fena oluyorum.. yürürken de bildiğiniz topalım artık

doktorum bu kadarının normal olmadığını bi fizik tedavi doktoruna görünmem gerektiğini söyledi..eğer fizik tedavi doktoru her şey yolunda derse böyle devam edecekmişiz, ama normal demezse erken doğurtmak zorunda kalacaklarmış beni..eğer düşündüğüm gibi omuriliğe baskı yapıyorsa ennnn fazla 36 haftaya kadar bekleyebiliriz dedi doktorum

aranızda ben gibi olan var mı kızlar? tanıdıklarım da bir şey olmaz gitme fizik tedaviye dedi, herkesin olur öyle dedi...

hoşgeldin kronik nasılsın ?

İyiyim bilimcim sen nasılsın? Uğur böcüğünü ve dolabını çok beğendim...Doldurmuşun dolabıda...Güle güle kullansın prenses inşallah...Bebek şekerlerine başladın mı?Daha önce yazayım dedim ama altta görmeyince arada kaynamasın diye yazmadım

iyidir çok şükür canım,

sağol tatlım daha iyiyleri sizin olsun inş.

bebek şekerinden henüz 1 adet yaptık deneme amaçlı fakat onunda kayınvaldemlere götürdük orda unutmuşuz

hafta sonu falan yaparız sanırım yada en erken çarşambaya başlarız öyle diyim

Sen herkesi boşver onlar çok bilirler maşallah doktorunu dinle ve bir doktora görün bence...

günaydın ben de 9 aralıkta doktor kontrolüm var o gün kontroldan sonra havuzlu hana gidip her şeyi almayı düşünüyorum acaba çok mu erken diye de kendi kendime düşünüyorum ama hamişlerin çoğu her şeyi almışlar.........

Artık haftaya görürüz şekerlerinizide Eksik bir şeyin kalmadı sanırım artık

Sizi bilmem ama ben evi toparlarken bile yoruluyorum artık.Zaman geçtikçe daha da ağırlaşacağız bence çokta geç kalmamak gerek alışveriş konusunda

canım şöyle diyeyim oğlumda bundan 5 sene önce fizik tedavi gördüm ben aynı senin dediğin ağrıdan dolayı fizik tedavinin bebeğe bir zararı yok
ben 7.ayım gibi görmüştüm fizik tedaviyi, bir sorun yaşamadım

fakat şuda var bundada ağrım çok benim o dediğin ağrıdan yani, bu defa çekiyorum fizik tedaviye gitmedim, bu defa ağrı daha az ama müzmin sürekli şeklinde bende
çoğu gebenin yaşadığı bişi yani

ayrıca kendi doktorunmu 36 da bebeği alırız dedi bence saçmalamış kusura bakmada
ne alakaymış ya bu doktorlar sezeryana bahane arıyorlar
bişi olsa 5 yıl önce oğlumda bana olurdu

Artık haftaya görürüz şekerlerinizide Eksik bir şeyin kalmadı sanırım artık

yok canım kalmadı minik önlüklerden aradım bulamadım c.tesi gittiğimde hoş iki mazaya baktım sadece biri civil diğeri e bebek hep büyük dev gibi önlükler vardı
onlardan istiyorum 3 tane bir o kaldı şimdilik bildiğim
dediğin gibi gün geçtikçe ağırlaşıyoruz çarşı gezmek çok çok zor bi yerde görürsem alırım artık görmessemde 3 tane var yıkar yıkar kullanırım

sen naptın bittimi hazırlıklar ?

selam hemşerim,

hiç sorma ya çamaşırları zor kuruttum haftasonu, ütü de pazartesiye sarktı tabi, sabah erken kalkıp bir kısmını ütüledim artık...ben de bankacıyım, saçmasapan rüya gördüm gece, bir müşteri ile uğraşıyordum, adam faiz oranı soruyor bir türlü oran veremiyorum...normalmiş bu aralar garip rüyalar...nerede doğum yapmayı düşünüyorsun, doktorun kim?

Belki hediye getiren olur önlüklerden Görürsen alırsın artık...Benim park yatak kaldı sadece...Onuda annemler alacaklar doğuma gittiğimde alırız artık onun dışında eksik yok gibi geliyor.Ha birde ateş ölçer kaldı başka aklıma bir şey gelmiyor açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…