sağol hakseverciğim kağan kocatepe ye hayranım zaten
Eki Görüntüle 872320 Eki Görüntüle 872331
tavşanlı yenidoğan 10'lu takım,(aslında %100 organik alacaktım idilbaby diye bir markanın vardı, ama hem rengi sarımtraktı, hem de çok pahalıydı, o yüzden % 100 cotton içeriği olan bu takımda karar kıldık, fiyatı 60 TL ve filli havlu 18 TL (resimde bulanık çıkmış)
eşim gidip gidip seviyor hele o minnacık çorapları :)
sağol tatlım,
canım mobilyacıya ben ölçü olarak yükseklik 120 cm verdim eninide 90 cm verdim
fakat ayaklar falan eklenince yükseklik 140 cmi bulmuş baya heybetli bişi olmuş ama biz beğendik evde hoş durdu yani
bu mdf ve lake boyalı canım mobilyacıda tanıdıktı annemim komşusu bize 500 tlye yaptı dolabı
bbilim, çok kullanışlı gerçekten,iyi günlerde kullanın, dolabın içi de tam kız dolabı olmuş,ne kadar çok kıyafet o kadar mutluluk bayanlar için :)tıkış tıkış bol bol pembe,doğuştan mutlu olcak senin kızın :))))
Eki Görüntüle 872320 Eki Görüntüle 872331
tavşanlı yenidoğan 10'lu takım,(aslında %100 organik alacaktım idilbaby diye bir markanın vardı, ama hem rengi sarımtraktı, hem de çok pahalıydı, o yüzden % 100 cotton içeriği olan bu takımda karar kıldık, fiyatı 60 TL ve filli havlu 18 TL (resimde bulanık çıkmış)
eşim gidip gidip seviyor hele o minnacık çorapları :)
Selamlar herkese
hoşgeldin kronik nasılsın ?
İyiyim bilimcim sen nasılsın? Uğur böcüğünü ve dolabını çok beğendim...Doldurmuşun dolabıda...Güle güle kullansın prenses inşallah...Bebek şekerlerine başladın mı?Daha önce yazayım dedim ama altta görmeyince arada kaynamasın diye yazmadım
günydın kızlar..cuma günü kontrolüm vardı, kızımın kilosu 1.207 gr. olmuş, boyu da 40 cm'e yakın..gayet iyi dedi doktorumuz..
yalnız şöyle bi sıkıntımız var. kalçamdaki ağrı çok şiddetli belime bacağımın alt kısımlarına vuruyor, otururken hiçbir şey yok; ama ayağa kalktığımda , yatakta dönerken yani sol kalçamı her kullandığımda çok fena oluyorum.. yürürken de bildiğiniz topalım artık
doktorum bu kadarının normal olmadığını bi fizik tedavi doktoruna görünmem gerektiğini söyledi..eğer fizik tedavi doktoru her şey yolunda derse böyle devam edecekmişiz, ama normal demezse erken doğurtmak zorunda kalacaklarmış beni..eğer düşündüğüm gibi omuriliğe baskı yapıyorsa ennnn fazla 36 haftaya kadar bekleyebiliriz dedi doktorum
aranızda ben gibi olan var mı kızlar? tanıdıklarım da bir şey olmaz gitme fizik tedaviye dedi, herkesin olur öyle dedi...
Kızlar merhaba tahlillerim tamamlandı bu arada aldıklarınız çok şeker...Ağırlaştık artık koca bir göbiş...Ben de Havuzlu Hana gidip tüm eksikleri gidermeyi düşünüyorum oğlumdan kalan nostaljiler de var...
iyidir çok şükür canım,
sağol tatlım daha iyiyleri sizin olsun inş.
bebek şekerinden henüz 1 adet yaptık deneme amaçlı fakat onunda kayınvaldemlere götürdük orda unutmuşuz
hafta sonu falan yaparız sanırım yada en erken çarşambaya başlarız öyle diyim
günaydın ben de 9 aralıkta doktor kontrolüm var o gün kontroldan sonra havuzlu hana gidip her şeyi almayı düşünüyorum acaba çok mu erken diye de kendi kendime düşünüyorum ama hamişlerin çoğu her şeyi almışlar.........
günydın kızlar..cuma günü kontrolüm vardı, kızımın kilosu 1.207 gr. olmuş, boyu da 40 cm'e yakın..gayet iyi dedi doktorumuz..
yalnız şöyle bi sıkıntımız var. kalçamdaki ağrı çok şiddetli belime bacağımın alt kısımlarına vuruyor, otururken hiçbir şey yok; ama ayağa kalktığımda , yatakta dönerken yani sol kalçamı her kullandığımda çok fena oluyorum.. yürürken de bildiğiniz topalım artık
doktorum bu kadarının normal olmadığını bi fizik tedavi doktoruna görünmem gerektiğini söyledi..eğer fizik tedavi doktoru her şey yolunda derse böyle devam edecekmişiz, ama normal demezse erken doğurtmak zorunda kalacaklarmış beni..eğer düşündüğüm gibi omuriliğe baskı yapıyorsa ennnn fazla 36 haftaya kadar bekleyebiliriz dedi doktorum
aranızda ben gibi olan var mı kızlar? tanıdıklarım da bir şey olmaz gitme fizik tedaviye dedi, herkesin olur öyle dedi...
Artık haftaya görürüz şekerlerinizideEksik bir şeyin kalmadı sanırım artık
Herkeze selam hava kapali antalyada panjurlarda kapali uyudukca uyumusum birde sacma bir rüya gördüm kv ve görümcem beni zorla hastaneye götürüyorlar dogum yapmam icin hemsireler kapida bekliyo ben bagriyorum daha var diye :) ve en sonunda atlarim üstünüze simdi deyip cirkeflesiyorum ayyyy ne rüyaydi neyse bugün birde oglumu gòrücem benden simdilik bukadar bu arada alinanlar cok tatli herkez güle güle kullansin
yok canım kalmadı minik önlüklerden aradım bulamadım c.tesi gittiğimde hoş iki mazaya baktım sadece biri civil diğeri e bebek hep büyük dev gibi önlükler vardı
onlardan istiyorum 3 tane bir o kaldı şimdilik bildiğim
dediğin gibi gün geçtikçe ağırlaşıyoruz çarşı gezmek çok çok zor bi yerde görürsem alırım artık görmessemde 3 tane var yıkar yıkar kullanırım
sen naptın bittimi hazırlıklar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?