Yok canım sen de sorun var..
Haydaaa neyse canım sağolasın :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım sen de sorun var..
Allah yardımcın olsun inşallah bebeğin acele etmezde vakti zamanında alırsın sağ salim kucağına![]()
masallahh sıze canım, Rabbim in mucızelerı coktur ne guzel sanada bı evlat nasıb etmıs, sagsaglım kavusursun ınsallah evladına dualrım senınlee
![]()
olur eklerim canım fotoraflarını hep 150 diyolardı ikili takımlara 65ten aşa düşmüyolardı nasıl yaptım bilmem kayınvaldemin taktikleriyle aman indirmessen almam tavırlarıyla indirttim65ten 40 indi
3lü takımıda 110dan 80ne aldım
bende pazarlıktan nefret ederim hatta bekarken annemle alışverişe çıkmaktan utanırdım sinir olurdum karizma yerle bir tabi
ama insanın kendi parası olunca e bide ihtiyaçlar çok olunca bütçeyi zorlayalrak alıyorum zaten o yüzden yapabildim kadar yaptım hatta kadın en son susayım diye şeker verdi
şekerde kocamanmış konya şekeri diyorum beni susturamassın 40 o diyo 45 öff ben terledim diyo olmaz 40 diyorum çok zor diyo bende dedimki zoru severim imkansızı isterim dedim
kadın artık dayanamadı verdi
aman sanki bida görcem onu resil olsam nolcek hem bende bi ara iç çamaşırı sattım 20ye aldın şeyi 60a satıyosun biliyorum yani cigerlerini o yüzden sallamadım
ben penye gb aldım kumaşını kalın almadım ya hem ev malum bebek olunca baya yanıcak çokta kalın şeylere ihtiyaç oldugunu düşünmüyorum bizim ev kombi 1deyken bile 22-24 derece yani bebek oluncada 2de 3te yanar hatta bebeğin odasında sıcak üfleyen taşınır bi ısıtıcımız var onu bile gerektiginde yakmayı düşünüyoruz o yüzden kalın düşünmüyorum bide pazardan elbise gb bi gecelik alırım ucuz yollu çünkü o dogum sırasında baya bi halloluyomuş atarsın bile dedi ablam:26::18:
ay resimlerini koy çatladım bak şimdi bende ucuz aldım diyorumcanım pazarlarda var 15e 20ye bicamalarda onalr bile iyi değil kalitesi eklede göreyim merak ettim bak
bend e 6 sene sonra kavuştum bebegime bende pkoluyum hg aramıza
![]()
Masallah diyelim hemen benimde mucizem 5 yil sonra geldi bende tüp bebek tedavisi gördüm allah isteyen herkeze nasip etsin bu mutlulugu
canım allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin seni çok iyi anlıyorum bende de pko var ve 1 tane kaybım var benimde..allahım mucizelerini gönderdi bizlere kavuşucaz sağlıkla az kaldı![]()
bende panik ataklıyım cnm yanlız değilsin..inşallah doğum mucizesiyle allah o illetide def eder üzerimizden..çok duydum çünki doğum sonrası iyileşen![]()
Canım ben de tüp vebek tedavisiyle hamile kaldım..Rabbim ne zaman yazdıysa ozamqn oluyor yoksa tedavi kür hepsi vesile..Hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize inşallah..
günaydın kızlarrrdün doktora gittim en son gittiğimde ters duruyor böyle olursa sezeryanla alınır bebeğin demişti dün tekrar gittim oğluşum kocaman olmuşş teyzeleri
kilosu 932 gram boyu da yaklaşık 35 cm (FL uzunluğu * 7 olarak hesaplanıyormuş) 1 hafta önden gidiyor dedi doğum tarihi 24 şubat dedi
ve başı da aşağı dönmüş artık normal doğum görünüyor dedi beni bi stres heyecan aldı ki sormayınn
![]()
Günaydin hanimlarrr....
günaydın![]()
günaydın kızlarrrdün doktora gittim en son gittiğimde ters duruyor böyle olursa sezeryanla alınır bebeğin demişti dün tekrar gittim oğluşum kocaman olmuşş teyzeleri
kilosu 932 gram boyu da yaklaşık 35 cm (FL uzunluğu * 7 olarak hesaplanıyormuş) 1 hafta önden gidiyor dedi doğum tarihi 24 şubat dedi
ve başı da aşağı dönmüş artık normal doğum görünüyor dedi beni bi stres heyecan aldı ki sormayınn
![]()
Günaydın kızlarrrnasılsınız?
![]()
Lip dr neden suyu azalt demiştii merak ettim..
Benim ablamda vardı canım pilli ana kucağı salıncak bana verdi..onun kız gündüzleri duruyormuş rahat etmiş çok..güvenilir görünüyor kemeri var zati bi de yavaş sallanıyor..
Günaydınlar bayanlar nasılsınız bugün...
Elif doktorun şimdiden nasıl doğum konusunda yorum yapabiliyorki :26::26::26:
Günaydın kızlarrrnasılsınız?
![]()
günaydın anneler ve yaşasın tatil :)
Günaydın jackim frostum nasılsın bugünDün geldimi misafirlerin...
canım bana dedi dr um suyu azalt diye çünkü amniyon sıvısı en üst seviyeye yaklaşmış suyum çokmuş bu da riskli olabilirmiş erken doğum falan
Günaydin cicis annneler biz iyiyiz umarim sizde iyisiniz......buarada elifcim benim kizim tersdir ama doktorum bana dogumla ilgili bisey demedi normalldir dedi..insallah hepimiz bebislerimizi sag salim kucagimiza aliriz.
günaydın balımperşembe günü geldi misafirim kuzum...her şey güzeldi
yedik içtik çok şükür
![]()
Nasılsın taube her şey yolundamı
Ne güzel kafan dağılmıştır.Banada pazartesi gelecek eşimin öğretmen arkadaşları Bingöldeki ilk misafirlerim olacak![]()
ohh ohhh....inaşşal kafa dengi insanlardır da ordaki günlerin güzel geçer kuzum,yalnızlık cekmezsin![]()
Nasılsın taube her şey yolundamı
Ne güzel kafan dağılmıştır.Banada pazartesi gelecek eşimin öğretmen arkadaşları Bingöldeki ilk misafirlerim olacak![]()
Canim carsamba günü doktora gittmisti kizim bi kilo olmus durumu gayet iyi yani simdilik bi sorun yok igne vurmaya devam edicez..canim sen nasilsin alistinmi bingöle .