2014 Şubat Anneleri

bbilim bişey sorcam canım.
Tülün içine ne koycaksın? badem şekeri için raket te almışsın çünkü?

cANIM Bayıldım hepsine. Hadi başla bakalım da nasıl oalcak yolla resmini :)
tamam canım yapınca atarım hemen p.tezine atmış olurum inş. resmi

Çoooook güzel bunlar bende geçen gün çarşıda sordum çok şirindi şekeri falan dahil 1,75 tl dediler

sağol tatlım bana bunun maliyeti şekeride alırsam totalde 70-75 tl gibi bişi olacak şuanda bu sipairş ettiklerim 35 tl tuttu 6 da kargosuna verdim 41 tl işte 30 tlyede şekerini alsam 70 tl gibi bişi yapacak maliyeti 100 tane için

fakat biblolu olarak alsam biraz daha pahalıya gelirdi bana ben biblo tercih etmedim biblo olarak 100 tanesi sırf 30-35 tl maliyeti artıyor 100 tanede
bibloların tanesi ,30 kuruşdan başlıyor çünkü

bbilim bişey sorcam canım.
Tülün içine ne koycaksın? badem şekeri için raket te almışsın çünkü?

canım tüle hiç bişi koymucam sadece başlıcam onu zaten hazırlardada baktım badem şekerli olanlarında tülü öyle bağlıyorlar

birde zevk meselesi tabi ben lavanta sevmiyorum ya çer çöp gibi geliyor gözüme kokmuyorda hiç nerden lavantalı bebek şekeri aldıysam hiç koktuğunu görmedim ben

ha birde tüle koyunca badem şekeri yani koyup azını bağlayınca yemek için mecbur çözüyolar o zamanda özelliğini yitiyor magnet olarak durmuyor buzdoabınn üzerinde

Son düzenleme:

Anladım canım.
Ben nikah şekerimi lavantayla yapmıştım da ondan sordum. Hem lavanta hem şeker mi düşündün acaba diye. :)

yok işte lavanta düşünmedim ben
gelenlere tek bunu veririm birde çikolata derdi olmasın bari cimrimiyim ne

Ehehehe olmak lazım zaten. Bi dünya ihtiyaç var çok büyük paralar yatıramayız bu gibi şeylere. Bende kavanoz süslemeyi düşünüyorum lokum koyup. Böyle birşey de mevlütte yaparım. Tamam işte yeter :)

bugünde baya kilometre yaptım doktordan 10bucukta felan çıktım anca geldim eve

çarşıda dolaştım

kızıma banyo havlusu aldım
iç zıbın 5li takım aldım
6lı penye oyalı mendil aldım
sevi bebenin 7li bakım setini aldım

kendimede bi alt üst lohusa bijaması
bide 3lü lohusa bijaması aldım
3kilot
aklet
bez sütyen aldım (ablam emzirme sütyenlerini alma diye tutturdu onda 2 tane varmış veririm dedi kullanılmıyo dedi)

eh işte baya bişiler oldu aklımda şimdi hep büyük şeyler var

odası
uyku seti
perdesi
bebek arabası
cibinlik
gece lambası

bunlar büyük alcaklarım
bide ufak tefekelrden
göğüs pedi
emzik +askısı+kutusu
bana terlik
lohusa taçı süsleri(kendim yapıcam)
şekerlik
hastane çantası
bebek çantası

bitmiyoki kardeşim neler var o mağzalarda puffffffffffff

mağazaya girdin mi eksikler gözünde büyüyor insanın güle güle kullanın hepsini

canım benim böyle dediğime bakma sen eşim yinede çikolata alır alsın zaten napalım bir doluda çocuk olacak evde akraba çocukları falan çok fazla onlarada çikolata veririz bol bol

kavanozda güzel duruyor mini boy kavanozlar var onalrdan diyorsun değilmi geçen gördüm yine nette bak bunlar çok hoşuma gitti yawss MİNİ KAVANOZ FARKLI NİKAH NİŞAN BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 71803591
selam canım hoşgeldin
ohhh maşallah epey bişi almışsın
yorulmuşsundurda şimdi o kadar dolaşınca
hepsini güle güle kullanın inş.

saolun kızlar aldıkça eksik çoğalıyo sanki ya gözümde büyüyo herşey para tuzagı hepsi çogu yani aslında hap yap para kazan hesabı lohusa bijamaları hele kim ne geçirirse aynı bijamaları 150ye sordum geze geze 3lüt takımımı 80ne aldım 2liyide 65 dedi indirte indirte 40a aldım yani kazıklıyolar resmen şaka gb ya aynı düğüncü muamelesi görüyosun lohusalık bişiler alcam diyince

çok iyi almışsın canım ya bende pek pazarlık beceremem
oyüzden ki büyük marketlerden yada netten alışveriş yapmayı tercih ediyorum çünkü pazarlık yapamıyorum bari pazarlık yapılmayacak yerden alayım ki yüreğime büyümesin diyorum
aldıklarının resmini isteriz ama özellikle lohusa pijaması merak ediyorum
benimkide sandık lekesi ya çıkmassa bende alcam mecbur fikir olur banada

Evet canım bunlardan :)
Bakalım bi ara çıkıp malzeme alabilirsem başlıcam bende :)

bunların kapağına sticekerlerini nasıl yapacan tatlım ? hani diktörgen veya kare olsa kolayda yuvarlak olunca onu bulman bi yere bastırman biraz zor olabilir
yada üzerine bişi yapıştırcanmı belki sadece tülünede kağıt zımbalayabilirsin

ben de bu hafta lohusa pijamasını hallettim canım pazardan aldım ki hep ordan alırım kaliteli oluyor ama fiyatı da çok uygun oluyor 3 ayrı pijama takımı aldım 3ünün de sabahlığı var 70 lira tuttu

Merhaba sevgili Subat 2014 anneleri,
Ben Mart 2014'ten transfer olabilirim sanirim.
Haftasonu dogum neredeyse basladigi icin acil serklaj oldum.
Yatak istiharatindeyim artik.
37. haftaya kadar sabredebilirse bebisim, Subat sonuna denk gelebilir dogum.
Bu sebepten hepinize selam ederim

İŞTE BUNLARDA FOTOLARI KIZLAR
TURUNCU OLANLA PEMBE OLAN HEDİYE ETTİKLERİ MİNİ ÇERÇEVELER

RESİMLER BİRAZ BÜYÜK OLDU HIZLI RESİMDEN YÜKLEDİM

Canım yaparsın birde öyle görürüz. Bende istiyorum ama biblo olsun diyorum. biblolarda çok pahalı. Bilmiyorum sen yap bende o arada karar vereyim en iyisi.

çok geçmiş olsun bebiş sakince dursun içeride beklesin birazcık daha
İnşallah 37. haftaya kadar hatta daha fazlasına bile bekler

hoşgeldinde canım hayırdır noldu hafta sonu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…